Találatok a következő kifejezésre: Ma temetésen a (5 db)

Holnap lesz Apukám temetése, a kislányom napok óta nem alszik éjszaka. Hulla vagyok, szó szerint. Mit csináljak, hogy legalább ma éjszaka aludjon? Adhatok neki panadol szirupot, vagy germicid kúpot? Nem lenne baja tőle?

Lehet a fogától van, de nem látom, hogy meg lenne dagadva az ínye. Még nincs foga. Vagy mozgásfejlődés, mert 2 hét alatt elkezdett mászni, felült és fel is állt. Próbáltam homeopátiás szereket, de nem használtak. Segítsetek légyszives!!! Holnap nehéz nap lesz... :(

Legjobb válasz: Viburcol kúpot próbáltad már?

Viburcol kúpot próbáltad már?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, aranyosak vagytok! A sedatif pc-t akartam kipróbálni, de a védõnõm tanácsára a chaommilla ch15-t vettem meg. Az sem használ. :(
sedatif pc esetleg?nekünk az vállt be 4 nap után már nem is kellett!
nyugodtan adj neki egy kúpot!Semmi baja nem lesz tõle!Jól kialusszátok magatokat! Részvétem és kitartás!
mozgásfejlõdés is lehet, de szerintem megérzi rajtad/rajtatok h most nehéz dolgokon mentek keresztül. A lányom simán kibírhatatlan volt a nagyijánál, amikor az egy hülye fékhiba miatt 2 napig ideges volt. Kitartást a következõkhöz, át fog menni rajta.
Nyugodtan adhatsz neki bármelyiket, Sok erõt nektek!
Elsõ vagyok Õszinte részvétem! Mennyi idõs a kislányod? A Viburcol után ha nem hatott, én a Nurofent adtam fogra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :( A virbocul kúpot próbáltam, de elsõ nap használt, utána már nem. :(
Jo a panadol.Nagyon sajnálom és oszinte részvétem:(
szerinem adhatsz neki legalabb kialussza magát és te is . Öszinte részvétünk az egész családnak. Holnapra óriási lelkieröt kívánok!!
igen mert a homeos cuccok több napi használat után fejtik ki a hatásukat! Esetleg próbáltad a 30-asat!Mi azt használjuk és bevált! egyik válaszoló voltam!

Hogy tegnap volt a nagymamám temetése és ma reggelre a nyakláncom befeketedett. Ez összefügghet?

sziasztok

Legjobb válasz: Azért az érdekes lenne, ha nagymamád búcsúzóul tönkretette volna a nyakláncodat. Nézesd meg egy szakemberrel, hogy mitõl fekete.

Azért az érdekes lenne, ha nagymamád búcsúzóul tönkretette volna a nyakláncodat. Nézesd meg egy szakemberrel, hogy mitõl fekete.
nem is tudtam, hogy tegnap május hatodika volt...
második vagyok: amúgy meg volt valami köze a nyakláncodnak mamádhoz? és pl egy ezüst nyaklánc bármikor befeketedhet!
nem tegnap este csillogott, és reggelre már nem? bocsi, nem akarok kötözködni, de ...xd
A kérdező hozzászólása: Én is nevetségesnek tartottam de nem tudom. :S Nem lehetséges, hogy este meglátogatott a szelleme és azért? vagy nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Köszi . Én nem hiszek az ilyenekben de az érdekesség, hogy "Oxidáció vagy a nagy meleg miatt megizzadtál" ezzel semmi gond nincs de most jön a de..nem csak idén volt nagy meleg és nem csak a temetésen izzadtam meg.... Ha a nagy meleg tehet errõl akkor miért nem tudom megtisztítani ? Amikor tisztítottam akkor a elszínezõdött rész fekete maradt és az ami nem színezõdött el az meg újra csillogott.
Ezek azok a véletlenek, amelyeket hozzá tudunk kötni eseményekhez, mert épp akkor történnek. De ez még nem jelenti azt, hogy közük is van egymáshoz. Nyakláncok szoktak elszínezõdni minden további nélkül. Nem az elsõ melegben, hanem egy idõ után, nincs ebben semmi fantasztikus. Emlékezz a nagymamádra békességben.
A kérdező hozzászólása: Bocsi... a dátumot elírtam 07.05.e Nem lehetséges, hogy esetleg valamit akarna üzenni? Én sosem foglalkoztam ilyenekkel de az egy kicsit több mint fura, hogy tegnap reggel még csillogott és reggelre már nem.
Részvétem a nagymama miatt. Oxidáció vagy a nagy meleg miatt megizzadtál bármi lehet de ha jobban esik neked hogy abban hiszel hogy köze volt hozzá a nagymamádnak hagyd úgy a láncod legalább emlékeztetni fog rá amíg ránézel a láncra. Szeretteink velünk vannak amíg nem felejtjük õket nem én mondtam csak egy egyszerû két lábon járó vagyok. Szép napot

Ma temetésen voltam, a nagypapám halt meg, és végig mellette álltam. A rokonok utána megijesztettek, hogy nagyon nagy baj hogy láttam a halottat, mert az a terhes aki halottat lát, annak meghal a babája. Hogy mondhattak ilyet?

Nagyon kiborultam, a párom azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, felejtsem el. Jól tudom hogy ez hülyeség, de mégis megviselt. Ugye nem kell hinni a babonáknak?

Legjobb válasz: hát nagyon" kedves " rokonaid vannak. párodnal van igaza, ne foglalkozz velük!!!hülye babonák. boldog babavárást

hát nagyon" kedves " rokonaid vannak. párodnal van igaza, ne foglalkozz velük!!!hülye babonák. boldog babavárást
Szia! Dehogyis kell hinni egy ilyen babonának!!! De én nem is hallottam még ilyen hülyeséget. Ne haragudj, de az ilyen rokon nem normális, aki ilyet mond egy kismamának. Én 31 hetes vagyok a harmadik babámma, és az apukám halálos ágya mellett csináltam meg a tesztet. Sajnos nem tudtam már elmondani neki, hogy lesz mégegy unokája, mert már olyan rosszul volt. Egyébként felénk meg azt hiszik, mondják, ha egy jön, egynek mennie kell. De nekem valóban minden gyerekemnél meghalt valakim, csak nem ennyire közeli hozzátartozó. Részvétem a nagyapád miatt. Boldog babavárást, és nehogy komolyan vedd ezt, felejtsd el.
Ne hidd el!!! NYUGI! A babona az babona. Hülyeség!!! A babádra gondolj, és arra, hogy neki nyugalom kell, és ne foglalkozz a dilinyós rokonaiddal (már bocsánat!!!)! Szóval, csak semmi stressz! Lépj tovább! Bújj a párodhoz!
Pontosan, ahogy irod, ez csak babona. Hiszel a babonakban? En egyaltalan nem! Szerintem sok babonat csak azert talaltak ki, mert unatkoztak, pletykaltak az oregasszonyok. Ennek meg aztan tenyleg semmi alapja nincsen, a kettonek az egvilagon semmi koze egymashoz. En ilyenkor mindig a jozan eszre koncentralok, es megprobalok okot keresni hogy igaz lehet-e. De itt semmi osszefugges! Probalj jozanul gondolkodni. Ha stresszelsz emiatt, az nem tesz jot, egyszeruen engedd ki a masik fuleden! A rokonok meg szegyelljek magukat. Boldog babavarast!
Szia!Egyik fuleden be a másikon ki!!!Ilyen ostobaság miatt ne idegeskedj!A baba látja a kárát!Keruld az ilyen "kedves"rokonokat!Mit ilyesztegetnek?Lehet irigyek rád!!!Nyugi!
A babonáknak semmiképp se higyj, az ilyen kedves rokonoktól meg a férjed helyében megkérdezném, hogyan számolnának el a lelkiismeretükkel, ha az lenne a baj, hogy túl sokat idegeskedsz. Ilyen marhaságot, már ne haragudj! Semmi baja nem lesz a babádnak, csak ne foglalkozz az ilyen beszólásokkal! Örülj a babának, szeresd és ne törõdj senkivel!
Rettenetesen sajnalom, h ez tortent veletek, de azt meg jobban, h ilyet mondtak neked. Ez buta babona, es kismamat ilyennel ijesztgetni cseppet sem etikus! Probalj megnyugodni, amugy sem konnyu idoszak ez most neked!
Szia! Részvétem! Én 8 hónapos kismama voltam mikor meghalt a nagypapám, én is ott ültem végig "mellette". Most 5 éves múlt a fiam és egészséges......! Annak idején nekem is említették ezt, de szerintem bõven elég a gyász ne foglalkozz senkivel csak magatokkal!
szia.igazat mondtak.én az unokatesóm temetésén voltam, 1 hónapos terhes lehettem.rá 3 napra mentem vizsgálatra és már csak egy összeesett petezsákot találtak


A halálozás után hány napra lesz a temetés? Kórházban halt meg, boncolni fogják, és ma péntek van. Hamvasztás lesz.

Legjobb válasz: hát édesanyámat boncolták, hamvasztották, és 6 napra rá temettük...

hát édesanyámat boncolták, hamvasztották, és 6 napra rá temettük...
Ne legyetek benne biztosak, hogy több, mint egy hét kell. Mi vidéken élünk, az édesapám hétfõn reggel hatkor halt meg, aznap délelõtt boncolták, és még aznap el is vitték hamvasztani. Kedden hozták, szerdán temettük. Tavaly júliusban történt.
Édesapám szombat este hunyt el. Hétfõ délre hívtak be minket a papírokért. Kedden boncolták, így szerdán tudtuk hazahozatni. Hétfõn, kedden elintéztük mindent, -koporsó és hozzá tartozó kellékek, virágok, - csütörtökön volt a temetés.
kb 1 hét
Az, hogy a temetés mikor lesz, a családon múlik. Hogy legkorábban mikor lehet, az azon, hogy mennyi a boncolásra váró, és mennyi a hamvasztásra váró. Legkorábban 1 hét.
Hamvasztas az biztosan nem lesz egy heten belül...
Nálunk 16 nap múlva volt a temetés. Mi intéztünk mindent, Budán, kórházban ment el, a hamvasztás Csömörön volt, és egy budai temetõben nyugszik.
Ez nagyon különbözõ lehet, és attól is függ, hogy Budapesten vagy vidéken lesz a temetés. Minimum 1 hét. Vidéken általában közelebb van az 1 héthez, de Pesten pl. egyik rokonunknak 1 hónappal késõbb volt.
boncolni fogják ez kb max 2 3 napon belul meg lesz ha nincsen sok elhunyt ! család közben rendezi a temetést , amit ajánlok bemeni egy temetkezési irodába alláirni kifizetni mindent és õk rendeznek mindent ..totál mindent kb 1 1, 5 hét szolnak lesz temetés ahogyan kértétek....! azért is jobb mert sok papir melo van van ugyintézés ide oda rohangálni anyakönyvi házas volt akkor volt férj feleség halotti anyakönyvi kivonata ...ha elvált volt jogerõs biroi végzés...... lényeg jobb ha ugyintézõ rendezi ezeket.
Nem, dolizni is kell azért.
lusta vagyok utána járni, de közvetlen hozzátartozó halálesetére jár két nap ... amit keress az, hogy a nagymama annak minõsül-e
Kedves Ilcsi! Nem véletlen Bíró a vezetékneved? Ha az, kérlek írj egy privátot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!