Találatok a következő kifejezésre: Ma tartok ciklusom (19 db)

Ma reggel hirtelen jött fehér folyást vettem észre, nincs szaga, nem csíp, sűrű és fehér, mint a testápoló. 26 naposak a ciklusaim, ma tartok a 20. napon. Tegnap volt egy két csepp barnázásom. Enyhén görcsölök tegnap óta. Sikerülhetett?

Fél éve próbálkozunk de ilyet még nem tapasztaltam.Mensi elött 1-2 nappal vizes folyásom szokott lenni ,de az nem hagy nyomot a fehérnemün ez pedig igen.Ilyenkor a mellem is szokott feszülni most viszont csak nagyobb keményebb de nem fáj.Köszi hogy meg halgattatok.Korai az öröm?

Legjobb válasz: A luteális fázis felénél a legtöbb nõnek krémes a nyálkája. Az egy-két csepp barnázás jó jel lehet. Azt írtad hogy mensi elõtt 1-2 nappal vizes folyásod szokott lenni, de akkor nem értem miért hasonlítod össze a mostani folyásodat az akkorival, mikor most a 20 cn.-en vagy és 26 napos a ciklusod. Igen, korai az öröm, viszont esélyed van rá a barnázás miatt. Szurkolok!

A luteális fázis felénél a legtöbb nõnek krémes a nyálkája. Az egy-két csepp barnázás jó jel lehet. Azt írtad hogy mensi elõtt 1-2 nappal vizes folyásod szokott lenni, de akkor nem értem miért hasonlítod össze a mostani folyásodat az akkorival, mikor most a 20 cn.-en vagy és 26 napos a ciklusod. Igen, korai az öröm, viszont esélyed van rá a barnázás miatt. Szurkolok!
Az öröm midenképpen korai, de ha nem jön meg, 2-3 napra rá csinálj tesztet és minden kiderül. Én szorítok, sok sikert!
Szia!Csati az elõttem szólóhoz, én még mindig a késéstõl számított egy hetet javasolnám tesztelésre, mert korai vetélés nagyon sûrûn elõfordul sajnos, és bizony a teszt attól lehet pozitív, a váladék pedig lehet felfázástól is, hiába nem csíp.Én attól drukkolok, és írj, hogy mi lett a végeredmény.Sok sikert.Egy öreg róka

Fogamzásgátló abbahagyása után: 28, 32, 59, majd 101 napos ciklusokkal van esélyem teherbe esni? Volt akinek hasonló összevisszasággal sikerült? (Ma tartok az 58. napomnál)

Legjobb válasz: Lehetségesnek lehetséges, ha peteérés volt a vérzések elõtt, de hát na...eléggé csökkennek az esélyeid. Hiszen nem 28 naponta van esélyed a gyerekre, hanem mondjuk évente 3 alkalommal.. Ráadásul ha ennyire felborult a ciklusod, akkor az sem biztos, hogy mondjuk a progeszteronod rendben van (már amikor van peteérésed ugye). Menj el dokihoz.

Lehetségesnek lehetséges, ha peteérés volt a vérzések elõtt, de hát na...eléggé csökkennek az esélyeid. Hiszen nem 28 naponta van esélyed a gyerekre, hanem mondjuk évente 3 alkalommal.. Ráadásul ha ennyire felborult a ciklusod, akkor az sem biztos, hogy mondjuk a progeszteronod rendben van (már amikor van peteérésed ugye). Menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: # 7/8 Írtam privit :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenki válaszát! :) Természetesen voltam már dokinál (többnél is), és mindegyikük azt mondta, hogy a fogamzásgátló a bûnös, ne aggódjak, ez normális... Nekem is meglepõ volt, és továbbra is aggaszt a dolog, ezért is írtam ki ide a kérdésemet, hogy személyes tapasztalatok alapján ki mit tudna hozzáfûzni a problémámhoz. A legutolsó doki, akinél voltam azt mondta, hogy ha januárig nem sikerül teherbe esnem, akkor menjek hozzá vissza, és "lépünk valamerre". Ez nem tudom, hogy egy doki szótárában mit jelent, de meg kell mondjam, abszolút nem nyugtatott meg. Az a baj, hogy a kerületben már végigjártam szinte az összes nõgyógyászt, egyik sem volt valami alapos, így most már azon agyaltam, hogy lehet, hogy át kéne menjek egy másik, nem túl messzi kerületbe, hátha ott valamelyest jobban érdekel valakit a problémám. Az a bajom, hogy sztk-s endokrinológushoz csak beutalóval tudok menni, de mivel egyik nõgyógyász sem veszi komolyan a gondomat, így nem tudok beutalót "szerezni". Valakinek valami tipp? :/ És most nehogy nekem essetek, hogy a saját egészségem érdekében ne filléreskedjek, menjek el magándokihoz, mert ha módomban állna, már régesrég megtettem volna, higyjétek el!
Szia! Menj orvoshoz. Sajnos a fogamzásgátlók jól felforgatják a szervezet mûködését.Természetesen van esélyed teherbe esni, ne add fel. Ha érdekel pár tapasztalat, keress priviben.
Én is csatlakozom a többiekhez. Menj el egy endokrinológushoz, ne várj, számtalanszor olvastam itt és más fórumokon, hogy várták, hátha rendbe jönnek a dolgok maguktól, de nem így lett. Nálam sem és annyira bánom, hogy dilettáns nõgyógyászok átverhettek, hogy hormonlabor nélkül adtak gyógyszert, hogy csak tünetet "akartak" kezelni és nem keresték az okot. Nekem is a fog.gátló után háromszor megjött, utána kb. 2 hónapig nem és ezt követõen ugyan megjött, de mindig barnáztam elõtte. Kiderült - több év után!!!! - hogy magas a prolaktin szintem, pedig ehhez elég lett volna egyetlen egy vérvétel.
Miért nem fordultál még eddig orvoshoz? Olyan kevés az esélyed, hogy szinte 0. Nem hiszem, hogy lenne peteérésed. A doki kérni fog egy vérvételt a ciklus 3. és a 21. napján.
Én is mielõbb endokrinológus nõgyógyászt ajánlanék, mert így nagyon kicsi az esélyed! Nem olcsó, de nincs mire várnod, mert magától lehet hogy soha sem -vagy legalább a szülésig- nem rendezõdik. Én sokat vártam annó, és késõn jöttem rá hogy kár volt. Lassan egy éve járok, és lassan úgy tûnik, helyreáll a ciklusom...
Valamennyi nyilván van. De minimális. Keressegy jó endokrinológust aki segít rendbe rakni a hormonjaid.
Rendbe kell tennie az orvosnak!! Sajnos nekem is ilyen problémám volt (bár nekem elõször két hónapra, majd 36-37 napokra jött meg, már amennyire megjövésnek lehet nevezni. Sokkal kevesebb, mint régen volt...). Fél év telt el, még mindig nem rendezõdött, és vérezgetek ciklus közben, szóval most leszek elküldve hormonvérvételre. Neked is nagy szükséged lenne rá! Ha sikerülne is megtermékenyülni (bár ilyen ciklusokkal az sem biztos, hogy van peteérésed), akkor sem biztos, hogy be tudna ágyazódni... Szóval irány a doki!
Házidokitól is kérhetsz beutalót.

Ma tartok a ciklusom 20. napján. Miért esett le a hőm?

Ma tartok a ciklusom 20.napján.A peteérésem a 14.napon volt,a ciklusom mindig 28 napos.Több mint egy éve próbálkozunk a babával,de eddig még ilyet nem tapasztalatm,csak tüsz?repedés elött.Megint peteérésem lehet???Vagy mit?l van ez???A folyásom sem olyan mint szokott lenni,most olyan testápoló állagú.Mi lehet velem??Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Nem akarlak el keseriteni,de nekem a mult hónapba volt igy és a rendszeres ciklus mellett meg jött elöbb a mensim.

Nem akarlak el keseriteni, de nekem a mult hónapba volt igy és a rendszeres ciklus mellett meg jött elöbb a mensim.
Elvileg akkor eshet le 2. felében a ciklusnak a hõd, ha nem termel elég sárgatest progreszteront a szervezeted....ez baj, mert elvileg ez készíti elõ a méhnyálkahártyát a megtermékenyített petesejt befogadására.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!De nemrég voltam orvosi vizsgálatok tömkelegén, és mindent rendben találtak, ezért nem is értem a dolgot!
A hõmérséklet esését a ciklus második felében a beágyazódás is okozhatja. Nagyon sok nõnél van ez. Ilyenkor 1-2 tized fokot esik a hõ. Nincs semmi gond. Nézd meg a babatervezõk otthonát a neten. ott sok érdekes dolgot olvashatsz.. Én is így vagyok ezzel pont.
A kérdező hozzászólása: Komolyan????Köszi a választ!Hát az nagyon jó lenne!!!!Légyszi ird meg, hogy miujs veled.Szurkolok neked!puszika

Valkinek volt hasonló? Ma tartok a ciklusom 58. napján, és még mindig nem jött meg! Okozhatja szerintetek a stressz? Semmi más tünet.

Voltam dokinál is,azt mondta meg fog jönni,úgy látja,de nem akar.

Legjobb válasz: Persze okozhatja stressz, ne aggódj minden rendben lesz. nekem is van,hogy néha kimarad 1-1 hónap.

Persze okozhatja stressz, ne aggódj minden rendben lesz. nekem is van, hogy néha kimarad 1-1 hónap.
Nekem januárban volt meg utoljára. Már nem is tudom hányadik nap ez. Majd megjön. Iszogass cickafark teát!
Mióta menstruálsz?

Ma a ciklusom 24. napján tartok, a teszt negatív lett (nem reggeli vizeletből). Valahogy úgy érzem mintha még is terhes lennék, érdemes holnap reggel újra tesztelnem?

Legjobb válasz: Igazából azért gondolom hogy terhes vagyok,mert ég és fáj a mellbimbóm!ilyen érzésem még sosem volt,de nincs begyulladva meg ilyesmi!Már 7hónapja próbálkozunk,.

A kérdező hozzászólása: Igazából azért gondolom hogy terhes vagyok, mert ég és fáj a mellbimbóm!ilyen érzésem még sosem volt, de nincs begyulladva meg ilyesmi!Már 7hónapja próbálkozunk, .
Szia! Légy egy kicsit türelmes! Ilyen hamar még a reggeli teszt sem biztos, hogy sikeres. Személy szerint nem vagyok a korai tesztelés híve, az esetek nagy részében csak felesleges csalódást okoz. A tünetek ilyenkor még két esélyesek, azokat csak utólag lehet egyértelmûen megítélni. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..
szerintem 1 teszt nem elég. csináj még egy tesztet és fordulj az orvosodhoz tanácsér, 7 hónap hosszu idõ, vozsálat nem árt.
vizsgálat, bocs elirtam!
A kérdező hozzászólása: Januárban voltam kivizsgáláson és a doki azt mondta minden tökéletes!Azt ajánlotta ha agusztusig semmi akkor kell a páromnak is elmennie!addig felesleges!
A kérdező hozzászólása: Ja és ha esetleg még tudna valaki segíteni, hogy ha nem jön meg a menzes akkor körülbelül mennyi idõs lehet a baba???
Szia! Én nem akarom a dokidat felülbírálni, de nálunk a férjemmel kezdték a kivizsgálást mert azt mondta a nõi vizsgálatok hosszadalmasabbak és egy-kettõ nem éppen kellemes ezért nem akar kitenni feleslegesen semminek. Szerintem azért mondhatta mert 1 év után szokták komolyan venni az embert. Ja és te drága miért nem a reggelibõl csináltad, ha babás vagy ahhoz még elég korai hogy ne a reggelibõl mutasd ki a teszttel. És miért ne csinálhatnál reggel is? Ha negatív akkor se keseredj el, mert gondolom nem sok idõd van már a nem vártig és akkor úgyis eldõl.
Bocsi az elõbbi vagyok ezt elfelejtettem: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/a-terh..

Ma tartok a ciklusom 21. naján, az éjjel erős szurkálásra ébredtem derékfájással kombinálva szinte végig virrasztottam az éjszakát. Valami baj lehet?

Nagyon megijedtem, 4 hónaja szeretnénk babát.

Legjobb válasz: A szorkálás lehet terhességi tünet is. Vegyél tezstet és a mensi várható napján reggel az elsõ vizeletbõl tezstelj egyet. Ha negatív, érdemes dokihoz menned a tünettel, mert lehet hogy felfázhattál.

A szorkálás lehet terhességi tünet is. Vegyél tezstet és a mensi várható napján reggel az elsõ vizeletbõl tezstelj egyet. Ha negatív, érdemes dokihoz menned a tünettel, mert lehet hogy felfázhattál.
Szia! Nem tudom hány napos a ciklusod...de ha hosszú (30-36) nap akkor lehet a peteérésed napja, a petesejt általában hajnalban "reped" meg, úgyhogy ma mindenképp össze kéne bújnotok...írd fel ezt a napot, és 14 nap múlva kiderül hogy jól gondoltam e. :-)
Lehet a beágyazodástol szurkál.Nekem is görcsölt a hasam, a derekam nagyon fáj még most is.Tesztelj 28dik napon!5heteskismami

21 naposak általában a ciklusaim. Ma tartok 31 napnál. Ez már a baba?

Tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem várj egy hetet, és csinálj még egy tesztet, ha az is negatív,és nem jön meg, menj dokihoz.Lehetsz terhes, kívánok egy édes kis csöppséget neked az újévre!

Szia! Szerintem várj egy hetet, és csinálj még egy tesztet, ha az is negatív, és nem jön meg, menj dokihoz.Lehetsz terhes, kívánok egy édes kis csöppséget neked az újévre!
Babás vagy:) Gratulálok:)

Tegnap 36, 4 volt a hőm, ma már 36, 8! Jelent ez valamit? Kezdő höméröző! Kb most tartok a ciklus közepén!

Legjobb válasz: Igen jelent, méghozzá azt, hogy ma van ovud. Most kell belehúzni, ha babát akarsz. A tegnapi nap is jó volt, s még a mai is jó lesz. Mindent bele:-), s két hét múlva már tesztelhetsz.

Igen jelent, méghozzá azt, hogy ma van ovud. Most kell belehúzni, ha babát akarsz. A tegnapi nap is jó volt, s még a mai is jó lesz. Mindent bele:-), s két hét múlva már tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: Hát éjjel együtt voltunk, remélem hogy sikerül, mert már lassan egy éve hogy szeretnénk babát! Ez az elsõ hõmérõs hónapunk, remélem beválik!!! Köszi választ és szoríts értem!!

Lehetek terhes, ha nem várt napján megjött, de csak egy napig tartott? A második napon már enyhe barnázás, ma meg már szinte semmiRendszeres 28 napos ciklusaim vannak 4-5 napig tartó vérzéssel.

Legjobb válasz: Nálam is pont ez a helyzet és én se tudom,h mitõl lehet. Mindig 4-5 napig tartott nálam is,most meg hétfõn este megjött,kedden véreztem rendesen,szerdán cs barnázás. Mi próbálkoztunk is a babával és nem értem,h ez most mi lehetett.

Nálam is pont ez a helyzet és én se tudom, h mitõl lehet. Mindig 4-5 napig tartott nálam is, most meg hétfõn este megjött, kedden véreztem rendesen, szerdán cs barnázás. Mi próbálkoztunk is a babával és nem értem, h ez most mi lehetett.
szia:) az elsõ terhességem így kezdõdött:) vagy baba vagy hormon probléma ebben a hónapban.És elsõ napon rendesen megvolt?
A kérdező hozzászólása: Hát elsõ nap általában 3-4 támpont használok el de most csak kettõt.aztán második nap csak egyet, de az se volt "tele". Viszont semmi tünetem nincs úgyhogy szerintem csak hormonális.csak kíváncsi voltam, hogy más járt már-e így.De ezek szerint Te igen:) és neked milyen jellegû volt a menstruációd?
Nekem is megjött ma reggel. Elsõ próbálkozós hónapunk volt ez több mint 10 szer voltunk együtt, peteéréskor is, és mégis megjött. Ugyanúgy fájt a hasam a ma reggeli menszim elõtt, sõt talán még jobban is mint szokott, csak az volt a fura, hogy tegnap is készülõdött már, halvány rózsaszínes váladékkal, nekem nem szokott ilyen lenni, hanem egybõl rendesen megjön.. Még reménykedek hogyha csak pár napig tart ez a menzesz ( ami még most nem túl erõs) akkor hátha baba van :) :(
Nekem pont igy volt.. 36 hkm
A kérdező hozzászólása: Azóta csak talán annyi tünetem van, hogy nem kívánok semmit.legszívesebben nem ennék semmit egész nap. Csináltam 3 nappal ezelõtt egy Gabriel tesztet, (de délután csináltam és mielõtt csináltam elõtte kb fél órával már pisiltem)ami negatív lett. Szerintetek holnap reggeli pisibõl csináljak még egy tesztet vagy felesleges?
Szerintem csinálj!
A kérdező hozzászólása: Csak nem látom értelmét, mert semmi tünetem nincs...és meg is jött két napra...van egy negatív tesztem.... Nem vagyok az a reménykedõs fajta, sokat csalódtam már.

A ciklusom 11. napján tartok. Ma észleltem nyúlós, barnás folyást. Ez már lehet a peteéréstől?

Soha nem volt még ilyen barnás nyúlós nyákom.

Legjobb válasz: Igen, elképzelhetõ, mindent bele!!!!! :) 21 hkm

Igen, elképzelhetõ, mindent bele!!!!! :) 21 hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!