Találatok a következő kifejezésre: Ma találtam apró (2 db)

Ma találtam egy apró csomót a jobb hónaljamban. Hetek óta jobban izzadok ott, még akkor is, ha bekenem magam dezodorral. Ha megnyomom a csomót, fáj. Lehet ez rákos daganat 16 évesen?

Legjobb válasz: Igen, lehet rákos daganat 16 évesen is. A rák sajnos nem igazán azt nézi, hogy hány éves a "kiszemeltje". Minél elõbb keress fel orvost. Nem feltétlen rákos csomó, bármi lehet. De tény, hogy a csomó a hónod alatt nem "törvényszerû".

Igen, lehet rákos daganat 16 évesen is. A rák sajnos nem igazán azt nézi, hogy hány éves a "kiszemeltje". Minél elõbb keress fel orvost. Nem feltétlen rákos csomó, bármi lehet. De tény, hogy a csomó a hónod alatt nem "törvényszerû".
nekem a kozmetikusom, hónaljgyantázás közben érzett egy csomót a hónaljamban. Mondta, hogy azonnal menjek orvoshoz vele. Beutaltak rögtön mellrákszûrésre, ami mondjuk vagy 1 hónapot kellett várni, de mondták, hogy mindenképpen menjek ha ilyesmit tapasztalok. 20 évesen... szerencsére nem lett semmi belõle. MENJ ORVOSHOZ!! háziorvos, aki ad beutalót, aztán tovább. de ne parázz, attól nem lesz jobb..
Mindenképp menj el orvoshoz. Egyik rokonomnak is csomója volt. Nem ismertem sajnos mert még születésem elõtt halt meg. Igaz õ elment az orvoshoz már annyi vizsgálaton volt, hogy megkopaszodott, de azért már eltelt azóta pár év. Rajtad hátha tudnak segíteni.
Utolsó válaszadó szépen halálra itélt! Dokinak mutasd meg, és nem lesz semmi gond ha idõben kezelik bármilyen csomó is legyen! Lényeg hogy ne húzd az idõt!
A rákos csomó nem fáj (tudtommal) ugyanis ha fájna elõbb elmennének dokihoz a nõk. Megnagyobbodott nyirokcsomó lehet az. Abból van nem kevés a hónaljban. Igaz, ez lehet daganat jele, de nem kell rögtön a legdurvábbat kigondolni. Termlészetesem azonnal orvoshoz, mert akármitõl is van, nem normális, nem egészséges!!!

Ma áttetsző zselészerű kocsonyás apró darabkákat találtam a babó pelusában. Mi ez? Megijedtem!

Most vagyunk túl egy húgyuti fert?zésen, ez most mi már megint?? Nem hiszem hogy a pelusból jött (huggies). 2és fél hós, anyatej+tápis

Legjobb válasz: De, a pelusból jön! A folyadékfelszivó zselé jön ki, aminek nem nagyon kéne kijönni! Nagyon szereted ezt a pelust? Esetleg más pelusra kéne váltani hasonló árkategóriában...amugy õszintén a pampers-nél is elõfordult párszor. De tuti nem a babából jön, ettõl ne aggódj!

De, a pelusból jön! A folyadékfelszivó zselé jön ki, aminek nem nagyon kéne kijönni! Nagyon szereted ezt a pelust? Esetleg más pelusra kéne váltani hasonló árkategóriában...amugy õszintén a pampers-nél is elõfordult párszor. De tuti nem a babából jön, ettõl ne aggódj!
Szerintem a pelusból jön, mert nekünk is amikor sok a pisi akkor ilyen. Én már sok pelust kipróbáltam, de ha sok a pisi mindegyikbõl kijön ez a zselés anyag.7 hónaposak vagyunk.
Igen a pelusból jön! Én úgy vettem észre, hogy akkor volt ez, ha nagyon sokat pisilt bele a babám, ha oda voltunk valahol, és nem cseréltem le róla idõben a pelust. Próbáld meg gyakrabban cserélni, ahogy írtad húgyuti fertõzése volt a picidnek, akkor szerintem nem is árt.
A kérdező hozzászólása: Kb fél órával elõtte cseréltem le, mert szopi elõtt cseréltem, de hallottam hogy rottyantott, úgyhogy cseréltem utána is. AMúgy hátul egy picit megsérült a pelus, mert össze volt ragadva a tépõzárral, és ahogy szétnyitottam kitépett belõle egy picike darabkát. De ez egészen hátul volt, a babónak meg inkább elõl volt tele ezzel a cuccal. Akkor ne aggódjak? Nem lehet baja tõle?
Nekünk is volt ilyen egyszer-kétszer 4 hósan, én azt hittem elõször, hogy genny. Ráadásul húgyútink is volt.Én is megijedtem, de szerintem lehet a pukival jön vagy hüvelybõl enyém kislány, vagy tényleg a pelusból.
A pelusból jön, nem a gyerekbõl!!!èn nem láttam összefüggést azzal, hogy pisis volt e nagyon vagy kevésbé! Ne aggódj! Bár az azért nem túl jó, hogy ilyen zselés cucc jön ki a pelenkából, de legalább nem a bébibõl!
A kérdező hozzászólása: Köszi, sikerült megnyugtatnotok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!