Találatok a következő kifejezésre: Ma töltöttük a 18. hetet, (3 db)

Tegnap voltam uh on kiderült lepény méhszájon hátsó fali.18 hete töltöttem be ma kezdem a 19 hetet. Mikorra várható hogy joirányba elindul a lepényem?

Köszi

Legjobb válasz: Szia!Nekem a melsõ falon tapadt rossz helyen,15 hetesen vette észre a doki.A 18 hetes uh-n is ugyanott volt majd 22 hetes korunkra teljesen jó helyre került.Szóval eltart egy pár hétig.Érdekes,hogy nem vették észre elõbb,mert ebben az esetben,mivel a méhszájon van,nagyon kell magadra vigyázni és persze a szexuális élet is tilos,mert bevérezhetsz tõle.Remélhetõleg pár hét múlva fentebb megy,addig is pihenj sokat!

Szia!Nekem a melsõ falon tapadt rossz helyen, 15 hetesen vette észre a doki.A 18 hetes uh-n is ugyanott volt majd 22 hetes korunkra teljesen jó helyre került.Szóval eltart egy pár hétig.Érdekes, hogy nem vették észre elõbb, mert ebben az esetben, mivel a méhszájon van, nagyon kell magadra vigyázni és persze a szexuális élet is tilos, mert bevérezhetsz tõle.Remélhetõleg pár hét múlva fentebb megy, addig is pihenj sokat!
Nekem is 18 hetesen vette észre a doki, hogy a lepény nem jó helyen van, igaz az enyém "csak" a méhszáj szélén van, viszont azóta sem változott semmi. Most 33 hetes vagyok és úgy néz ki, hogy császárral fogok szülni, mert a doki nem kockáztat. De hát ez legyen a legnagyobb baj, az a lényeg, hogy egészséges legyen a kislányom. Boldog babavárást
Nekem a 30. heti UH-on már hátsó falon, jó helyen tapadt, míg a 18. heti-n még hátsõ faon, de elérte a méhszájat.

Ma töltöttük be a 18. hetet, első baba. Nagyon erősen koncentrálok, de még nem érzem a mozgását. Miért lehet így?

Legjobb válasz: Ne izgúlj valaki csak 22 hetesen érzi elõször.Ne akard annyira érezni, bár tudom nagyon izgalmas és csodás érzés.Ez mindenkinél más én 16 hetesen éreztem és elsõ babás vagyok én is.Türelem!Rosszra pedig ne gondolj, hogy miért nem érzed!!!!!

Ne izgúlj valaki csak 22 hetesen érzi elõször.Ne akard annyira érezni, bár tudom nagyon izgalmas és csodás érzés.Ez mindenkinél más én 16 hetesen éreztem és elsõ babás vagyok én is.Türelem!Rosszra pedig ne gondolj, hogy miért nem érzed!!!!!
SZia Igy van ne itgulj mindnen a legnagyobb rendben van veletek.En 15.heten kezdtem el erezni, h mocorog a baba, de senki nem akarta elhinni, mert , h ez meg nagyon korai, de azota is erzem ugyan ugy, igaz azert mar joval erosebben es tobbet mint akkor.Az orvos nekem azt mondta, h nagyon szerencses vagyok, h mar akkor ereztem, mert aki elso babas az akar a 20-22 heten erzi eloszor, szoval ne izgulj, nemsokara Te is erezni fogod a picurkadat. Nagyon boldog babavarast kivanok 23 hetes kismama
Szia! Ne izgulj, egyáltalán nem vagytok lekésve semmirõl. Én kb 18 hetesen éreztem valamit odabentrõl, de nem mondom azt, hogy biztos a baba volt. Ma töltöttem be a 22. hetet, és most már tuti biztos, hogy Õt érzem 5 napja. Elõször csak akkor ha a hasamat fogtam, most már simán érzem ha rúg. Kitartás! Mozog Õ már, csak Te nem érzed!
Én a 17.héten éreztem. Elõször ez csak olyan kis finom érintés a pocidon belül, olyasmi, mitha valaki nagyon finoman hozzáérne a bõrödhöz. Ha ilyet éreztél, az már a babád volt. Bennem is csak késõbb tudatosult, hogy ez már a baba. Sok boldogságot!

Ugye jókor voltam AFP vizsgálaton? Ma mentem. Utolsó menzesz dec 31 volt, így a fordulónap szerda, akkor töltöttem a 16. hetet, de a fogamzás 18-19. nap volt.

De amikor 12 hét 3 naposan voltam 12 hetes uh-n akkor azt mondták 2-3 nappal nagyobb a baba. Így most nem tudom hogy jókor voltam-e, elvileg menzi szerint 16 hét 2 napos vagyok. Ugye 1-1 nap eltérés nem okoz gondot?

Legjobb válasz: Köszönöm. Remélem korán sem mentem. Most izgulhatunk az eredmény miatt. Boldog babavárást!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Remélem korán sem mentem. Most izgulhatunk az eredmény miatt. Boldog babavárást!
Nyugi!Én 16+6 hetesen voltam.17.héten is belefér még az eredmény. üdv.17+1heteske
Szia! Nekem dec. 27-én volt az utolsó menszim és most hétfön azaz 20-án voltam Afp-n. Papír szerint 16+2 naposan. Nem hiszem, hogy 1-2 nap olyan hatalmas eltérést mutatna. Jó babavárást!
Szia! Elméletileg és a nagy könyv szerint is a 115., 116. napon kell menni Afp-re (egészségügyis vagyok). Az pedig április 25.-26. (azért tudom, mert nekem is dec.31. volt az utolsó menzeszem 1. napja, ahonnan számítják), ami ugyebár szombat-vasárnap, amikor nincsen sem terhesgondozás, sem labor. Így Nekem hétfõn kell mennem, mivel hamarabb nem szerencsés levenni, mert könnyebben mutat fals alacsony eredményt, ami a Down-kórra utal. Így inkább 1-2 nappal késõbb mint hamarabb szerencsés levenni. 16 hetes kismama
Szia! Nekem dec. 30-án volt az utolsó mensim és én tegnap voltam, 16+2 naposan. Mivel a klinikán van ismerõsöm, így telefonon már meg is tudtuk kérdezni az eredményt és jó lett. Szóval nyugi, teljesen idõben vagy. Én 2 nõgyogyót is kérdeztem, de mindkettõ azt mondta, hogy pár nap eltérés egyáltalán nem számít. Csak tudnám ha az eredméyn már sok esetben megvan 1-2 napon belül, miért kell 2 hetet várni mire elküldik a védõnõnek vagy a körzeti nõgyogyónak?!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Bízom benne hogy minden rendben lesz, már a mozgást is érzem néha. Nekem azt mondta a laboráns nõ (SOTE II) hogy szerdán viszik el, és kb 7-én lesz eredmény. Így 11-én megyek uh-ra. De nagyon aranyosak még vagy 10 percet beszélgettünk, komolyan mondom hogy szívesen megy oda az ember vérvételre, amitõl általában rosszul vagyok. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!