Találatok a következő kifejezésre: Ma töltöm már a (15 db)

Ma kinn maradt a telefonom az esőn, azóta, nagyon meleg, aksi lemerült, hiába töltöm. Vége?

Legjobb válasz: Jah, szedd szét darabokra és hagyd békén egy napig. Vagy egy estét minimum.

Jah, szedd szét darabokra és hagyd békén egy napig. Vagy egy estét minimum.
Egybõl ki kellett volna szedned az aksit. A meleg általában zárlatra utal, szóval nem biztos, hogy ebbõl lesz még telefon. De azért szárítsd ki és próbáld ki akkor is.
Ne cseszegesd már! Várd meg míg kiszárad, utána talán még mûködõképes lesz.

Nyugodt szívvel emelhetem a málnalevél tea adagot? 37 héttől napi 2*2 dl iszok. Ma töltöm a 40. hetet, valahol itt olvastam volt olyan aki ilyentájt már egy litert ivott. Gondolom ártani nem árt ugye?

Kedden mikor megvizsgált a doki azt mondta zárt vagyok, szerintetek akkor eddig semmit nem ért amit ittam? (= (ez kicsit butácskára sikerült :-)

Legjobb válasz: Szia! Én a 36. héttõl iszom, elõször napi fél litert, a 37. héttõl viszont napi 1 litert. Eddig mindig totálisan zárt volt a méhszájam, most 38 hetesen már C2100. Hogy ez használt-e, a homeos bogyók, amiket szedek vagy csak a szervezetem készül már, azt nem tudom, de szerintem ártnai nem árthat, nyugodtan emeld az adagod. Könnyû szülést kívánok!

Szia! Én a 36. héttõl iszom, elõször napi fél litert, a 37. héttõl viszont napi 1 litert. Eddig mindig totálisan zárt volt a méhszájam, most 38 hetesen már C2100. Hogy ez használt-e, a homeos bogyók, amiket szedek vagy csak a szervezetem készül már, azt nem tudom, de szerintem ártnai nem árthat, nyugodtan emeld az adagod. Könnyû szülést kívánok!
Én abba hagytam az ivását vagy másfél hete, most 6 nappal vagyok a kiírt dátum elõtt, mert nagyon nagyon sok olyat olvastam, hogy a teától túlhordták a babát aki itta. És így józan paraszt ésszel belegondolva, ugye a tea hatása hogy a méhszájat lazítsa, hogy táguljon. De ez nem csak a méhszáj izmaira van ugye hatással, hanem az testedre, beleértve a hasad, ill a méhedet is, hogy az is lazúlni fog, tehát nem lesznek méh össze húzódásaid, és késõbb indul be a szülés. A szülés témakört szoktam olvasgatni, és írták már nem is kevesen, még a régebbi válaszoknál, hogy átkozták... Tehát én nem iszom már... 39+2 hkm

Ma töltöm be már a 41. hetet. De babuci nem akaródzik kibújni. Méhszájam zárt (a hét elején még az volt legalábbis), semmi jóslófájásom nincs. Szexelhetünk már gond nélkül?

Tudom, hogy kismillió hasonló kérdés van, de tanácstalan vagyok. A terhességem kb 6-7. hetében véreztem elég rendesen szeretkezés után. A dokinak nem szóltam róla, hanem felfüggesztettük eme tevékenységünket (kibekkeltük máshogy). Ma töltöm be már a 41. hetet. De babuci nem akaródzik kibújni. Méhszájam zárt (a hét elején még az volt legalábbis), semmi jóslófájásom nincs. Olvastam itt, hogy a szex beindíthatja a szülést. Mit tanácsoltok (guggolás, séta és a többi nem jött be, homeos bogyókat+málnalevál teát eszem/iszom)? Ha megpróbálozunk az "összebújással" akkor biztosan nem lesz már baja a babának? Igen tudom, ami nekem jó, az elvileg neki is, de féltem babót nagyon, nehogy már a célegyenesben szúrjam el... és félig-meddig "kényszerb?l" (nem ez a jó szó rá) tennénk, mert nekem azért nem sok kedvem van hozzá ekkora bálnaként.

Legjobb válasz: Szia én is azt hallotam hogy a spermiumban van valami ami megindithatja,és ha zárt a mészáj akkor lehet szeretkezni mert nincs fertözés veszély nekem a dokim mondta,meg olvastam.Csak ovatosan!(szerintem én is ki fogom probálni ha nem indul malyd el)Soksikert.37hetes kismama

Szia én is azt hallotam hogy a spermiumban van valami ami megindithatja, és ha zárt a mészáj akkor lehet szeretkezni mert nincs fertözés veszély nekem a dokim mondta, meg olvastam.Csak ovatosan!(szerintem én is ki fogom probálni ha nem indul malyd el)Soksikert.37hetes kismama
a kolléganõmék is ezt alkalmazták (szexet), és még aznap megszült.
Igen a spermium tartalmaz oxitocint, ami beindíthatja a szülést.Azt adnak a kórházban is.A babának nem lessz baja, de óvatosan..


39 hetet töltöm szerdán és reggel óta vannak fájásaim voltam ma ctg-n is ott is voltak elég erősek! De reggel óta csak 15-20 percenként jönnek lesz már ebből baba vagy ez még csak jósolgatás? A szülésznő annyit mondott, hogy már érik a szülés!

El?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Szia! Pont napra pontosan egyidõsek vagyunk :) Ugyanígy voltam ma reggel én is, de az én orvosom nem biztatott ilyesmikkel. Azt mondta, bármikor lehet szülés, de nem a fájások miatt, hanem mert a baba feje már nagyon lent van. Gondolom, a te picid is beékelõdött már. Könnyû szülést! :)

Szia! Pont napra pontosan egyidõsek vagyunk :) Ugyanígy voltam ma reggel én is, de az én orvosom nem biztatott ilyesmikkel. Azt mondta, bármikor lehet szülés, de nem a fájások miatt, hanem mert a baba feje már nagyon lent van. Gondolom, a te picid is beékelõdött már. Könnyû szülést! :)
Szia! Az biztos, hogy érik a szülés. Saját példámból kiindulva, reggel fél 11-tõl 15 percenként jöttek a fájások, fél 12-tõl már 5 percenként, fél 1-kor már a kórházban voltunk, du 5.37-kor már a kezemben volt a babánk. És az elsõ gyermekünk, teljesen természetesen született egy kis vákuumos rásegítéssel. Gyors volt, fájdalmas és csodálatos!!!! Jöhet a következõ!!! Kívánok neked is csodálatos szülést, gyors regenerálódást és egészséget!!
Az elõzõ válaszadó vagyok Azt elfelejtettem leírni, hogy a fájásaim viszont valóban összetéveszthetetlenek voltak a jóslófájásokkal.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Jó egészséget kívánok minden kismamának és kisbabának!

40. hetet töltöm a jövö héten. Ma nagyon intenziv sürü méh összehúzodásaim vannak a mellem alatti részen. Ez már jelenti, hogy közeleg a nagy nap vagy olyankor mást is kellene éreznem?

Legjobb válasz: Hát persze hogy közeleg a nagy nap,ha jövõ héten már a 40.hetet töltöd! Jobb ha összeszeded a kórházi motyót, mert van akinél hamar beindul a szülés. Barátnõm 20 évesen, kis sovány, keskeny csípõjû csaj, éjjel 3kor ment be a kórházba szülni és reggel 6ra meglett a baba, pedig a fájások akkor éjjel kezdõdtek. Elsõ babája amúgy...... Könnyû és komplikáció-mentes szülést és jó egészséget neked is és a babának is!

Hát persze hogy közeleg a nagy nap, ha jövõ héten már a 40.hetet töltöd! Jobb ha összeszeded a kórházi motyót, mert van akinél hamar beindul a szülés. Barátnõm 20 évesen, kis sovány, keskeny csípõjû csaj, éjjel 3kor ment be a kórházba szülni és reggel 6ra meglett a baba, pedig a fájások akkor éjjel kezdõdtek. Elsõ babája amúgy...... Könnyû és komplikáció-mentes szülést és jó egészséget neked is és a babának is!
Szia!Nekem még nincs babám de a nõvéremnek 3 is.Amikor elkezdödtek a szülések ugyan ezt érezte!Szerintem ha már pár percenként jönnek a fájások, összehúzodások már azt jelenti, hogy itt az idõ!Nem sokára neked is megfog születni a babád!

Tölthetem a Sony telefonomat Nokia töltővel? A Sony töltője 5. 0V és 850 mA, a Nokia 5. 0V 550 mA. Már töltöttem vele, eddig semmi baja. Ám nem szívesen tenném tönkre a telefont.

Legjobb válasz: persze, csak lassabban fog tölteni picit, v max. tönkremegy a nokia töltõ ha nem birná a terhelést de nem hiszem, amúgy hogy hoztad össze a nokiatöltõt se-ám átforrasztottad a csatit?

persze, csak lassabban fog tölteni picit, v max. tönkremegy a nokia töltõ ha nem birná a terhelést de nem hiszem, amúgy hogy hoztad össze a nokiatöltõt se-ám átforrasztottad a csatit?
Miért nem a sajátjával töltöd? Elviekben ugyanolyan csati van az újakon, tehát nem kell forrasztani. 1200 ft-ért a speedshopba veszel egy hozzá való töltõt, mert így simán tönkrevágod a telefonodat. Rosszabb esetben szétégeted a telefonodat.
Kevesebb áramtól, ugyanannyi feszültségen, mi nagy baja lenne?? De amúgy legjobb ha a sajátjával töltöd de sztem még ez is jobb megoldás sokkal mint egy kínai utángyártott stabilizatlan szar amit az elõzõ okos ajánlott
Tudod az legalább hozzá való. Nem a piacon kell venni, hanem boltba.

Már egy ideje töltöm a cigit, de ma gondoltam veszek egy dobozzal, csak nem tudom, hogy mennyibe kerülnek. Valaki segítene?

Tudnátok ajánlani cigit, ami jófajta, de olcsó kategóriásnak számít. A Marlboro mennyibe kerül manapság?

Legjobb válasz: Marlboro ezren felül van, Bond 930-950 Ft.

Marlboro ezren felül van, Bond 930-950 Ft.
P20 - 800.
Irány a legközelebbi egyetem kollégiuma! Kb 400-500 ft ott egy doboz cigi és semmivel nem rosszabb mint egy kék Bond :D Vagy ha van rá ezer forintod akkor dohánybolt. Ott már a leggagyibb cigi is 900 ft fölött van egyébként...
P20, Pannónia a legolcsóbb 800ért, csak tudom, majdnem minden nap megyek a trafikba...
A kérdező hozzászólása: a Pannónia [email protected] egyébként?
Nem.

Vettem ma egy htc desire 500-at és nem gyári töltõt kaptam hozzá. Most is töltöm a számítógéprõl, de már 2 órája fent van, és még mindig narancssárga az ikon. Miért van ez?

Lehet,hogy az usb-s töltés miatt? Lehet ebbõl baj?

Legjobb válasz: baj nem lehet. tölts le egy akksi állapot-jelzõt, abból sok minden kiderül. két óra mindenképp kevés, várj türelemmel.

baj nem lehet. tölts le egy akksi állapot-jelzõt, abból sok minden kiderül. két óra mindenképp kevés, várj türelemmel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Azért, mert kb 4 óra alatt tölt fel, de a gép sokkal lassabban tölt.
Miért nem a töltõt használod hozzá. Nehogy azt hidd, hogy az szar. Vagy úgy gondolod, hogyha géprõl töltöd az "gyári" töltés?
A kérdező hozzászólása: neeem, csak azt hallottam, hogy leéghet, vagy mi..!? Ezért gondoltam, hogy így praktikusabb.
Baromság

Leszállt a pocakom? (ha nem tudok csak terpeszben ülni -tegnap még simán tudtam egymásra tett lábbal is, ma már az sem megy, mintha lejjebb lenne a pocak- 2. baba, 37. hetet töltöm lassan, nem korai, ha már leszállt? )

Legjobb válasz: én is így vagyok, mindenki azt mondja hogy nagyon le van ereszkedve a hasam,ülni csak terpeszben tudok, de eddig még senki nem mondta volna hogy ez baj, csak annyit hogy hamarosan szülni fogok.

én is így vagyok, mindenki azt mondja hogy nagyon le van ereszkedve a hasam, ülni csak terpeszben tudok, de eddig még senki nem mondta volna hogy ez baj, csak annyit hogy hamarosan szülni fogok.
Nem korai, én 36 hetesen bebuszoztam NST-re, ahogy leszálltam a buszról beékelõdött a feje, de ott maradt 40+3-ig :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!