Találatok a következő kifejezésre: Ma töltöm a 11 (3 db)

Ma töltöm be a 11. hetet. Ilyenkor még ez természetes, hogy nem mindig érzem a méhem kivülröl hogy nö?

eddig volt hányás,szédülés,mellfájás,most már csökken.csak émelygek..amikor fekszem néha érzem hogy hol keményebb nagyobb a méhem..ahogy nö...de most nem..ez ilyenkor még ilyen?idegesit hogy néha nem érzem.és akkor aggodok hogy most hol van.amugy ha felveszek egy kismamás felsöt látszik hogy terhes vagyok.de én nem érzem (nem mindig) tapintásra.mikortol érezhetö?

Legjobb válasz: 11 hét 4.napon vagyok. Normális,mert ha este hanyatt fekszem akkor a szeméremcsont fölött kicsit kidomborodik és kemény is (nem mint a kõ) , hidd el jó helyen van, de kb 6 cm , és olyan kicsi, mi is látszódhatna. Viszont most sokat fog nõni két héten belûl és akkor majd meglátod kivûlrõl is fog látszani.

11 hét 4.napon vagyok. Normális, mert ha este hanyatt fekszem akkor a szeméremcsont fölött kicsit kidomborodik és kemény is (nem mint a kõ) , hidd el jó helyen van, de kb 6 cm , és olyan kicsi, mi is látszódhatna. Viszont most sokat fog nõni két héten belûl és akkor majd meglátod kivûlrõl is fog látszani.
A második válaszoló vagyok én is féltem a tarkóredõtõl fõleg h elsõ baba de minden ok volt. Sajnos az elsõ ultrahangos képünkön fejjel lefelé van és csak a kis feje látszik meg a kis teste valószínû aludt a drága :) akkor meg azért aggódtam h miért nem látni rendesen kezét lábát. Aztán rá egy hétre sajnos be kellett mennünk sürgõsen a dokihoz de ott már láttam kezét lábát és mozgott írtó jó volt. Most persze még mindíg aggódok egy kicsit ha lehetne mindíg mennék uh-ra :)
Egyebkent nem vard nagyon, h erezd a pocakot kemenyedni, mert az nem jo. Az a jo, ha olyan laza a meh, h nem erzed tapintassal masnak, mint a tobbi reszet a hasadnak. Nekem 16 hetesen kemenyedett igy parszor, azota nagy dozisu magneziumot kell szednem, h laza legyen a meh.
Megint én vagyok elsõv. Nekem is múlóban vannak a tünetek, de most jön a meleg és jövö héten 12 hét3naposan megyek uh-ra- nyaki redõ stb.. tiszta frászba vagyok...de szerintem ilyenkor mindenki aggódik, aki azt mondja nem fél az hazudik. Tudod, hogy mi lesz, meg van-e mindene? Jó lesz-e az eredmény? Remélem mind akettõnknek csaköröm lesz a vizsgálat..
A kérdező hozzászólása: áá.na most nyugodtam meg.mert én is ezen gondolkodtam..nagyon köszönöm.és neked vannak tüneteid még?mert nekem muloban vannak...már csak a tarko redö miatt aggodom kicsit, :d
elsõ válaszoló vagyok. Én is csak pár napja érzem többször, de persze hogy bújkál. Egészen a gerincedig be tud húzodni. Õ a magzatvízben ide-oda lökdösi magát(úszkál) az idegei mûködnek és ha a gerincednél jobban érzi magát akkor oda lökdösõdik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm...érdekes, elsö babámmal nem voltam aggodos.nem is gondoltam eekre, csak egyszer megmozdult.most meg minden aggaszt.olyan vagyok mint egy házsártos vén lány.de legalább kezd szünni a hányinger, meg egyebek.:d
Én 14 hetes vagyok és nekem mindig a jobb oldalam nagyobb. Tegnap pedig észre vettem mikor simogattam a pocim h jobb oldalt egy kis duduorka van lehet ott volt valamilye :) vagy pont õ. De tapintásra én sem tudom kitapintani. Szerintem ne aggodj ott van õ majd hamarosan jelzi is már.
A kérdező hozzászólása: nem a kivölröl látás zavar.az ráér..csak hogy amikor én is hanyatt fekszem nem mindig érzem azt a keményedést ahogy te is hivod.szoktam..söt , néha mintha érzem hogy dudorodik ki.:Dde miért nem mindig?bujkál?
A kérdező hozzászólása: én is alig várom.én jövöhéten megyek tarko redöre, és csak reménykedem hogy rendben legyen minden.anno a kislányommal még nem volt kötelezö genetikai ilyen korban..de örülök hogy most van, bár szét rágom a számat.:D

Mindig otthon töltitek a Karácsonyt? 11 évesem láthatásra ment 30. -áig. Párom szüleihez megyünk ma vasárnapig.4 évesemnek vigyem el oda az ajándékait? Mikor állítom itthon fel a fát?

Ti mindig otthon töltitek a Karácsonyt, ha van gyermek?

Legjobb válasz: láthatás nallunk dec 26 .-tol dec 30 ig van,igy mindenhol megünnepli a gyerek a karácsonyt

láthatás nallunk dec 26 .-tol dec 30 ig van, igy mindenhol megünnepli a gyerek a karácsonyt
Én ilyen esetben tartanék pár nappal az igazi elõtt egy otthoni karácsonyt, ahogy együtt van mindenki. Természetes, hogy nem láncolok mindenkit magam köré.
Szerintem a négy évesnek nyugodtan elvihet az ajándékot, de a 11 évesnek ez így nem túl jó... õ is biztosan szívesen töltene vele karácsonyt... a karácsony két nap, és ott a szenteste is, ahelyett, hogy végig az apjával van, beoszthatnátok... és azt is biztosan jó néven venné, ha a szülei legalább egy közös ebédet/vacsit ejtenének... ha nem annyira rossz a viszonyotok...
A kérdező hozzászólása: Jó lett volna pár nappal elõtte, de sajnos nálunk mindenki spontán gondolkodik és nekem bologatnom kell. A négy évesemnek fele ajándékát elég, ha elviszem? A többi ajándékot meg átadom majd Karácsony után, ha a nagyobb is itthon lesz. A nagyobbam apja valószínû direkt játszik rá, hogy minden szünetben és ünnepkor ott legyen, máskor meg már nem is viszi?! Közös dologról sajnos válás óta nem eshet szó, külön családban élünk, stb.
A kérdező hozzászólása: A nagyobbam apja azzal védekezik, hogy már úgysem nagyon viszi el, mert 4 órás az út. De 26-tól 30-ig szuper lenne.
probálj beszélni az exedel, mi is 250 km re vagyunk a gyerek apjátol, es mindig fel uton találkozunk, amugy nekem a biroság állapitotta meg igy a láthatást, juliusban 2 het, augusztusban is.a karacsonyt mar tudod, es minden honap masodik hétvégéje.persze féluton találkozás, mert eleinte nekem mint anyanak kellett vinni az apanak a gyereket havi ketszer(besokaltam)es kertem a megváltoztatast1

Helyemben elmennétek ma a strandra? 11 hetet töltöm holnap.

Szoboszlói strandra mennénk, ott elég tiszta a víz.

Legjobb válasz: Na, ez az amiben 2 táborra szakadnak a vélemények. Én mindhárom terhességemnél mentem az utolsó napig, strandra, uszodába. Soha nem kaptam elsemmit, a terhességek végén a vízben éreztem igazán jólmagam.Demások félnek a fertõzéstõl, esetleg hajlamosabbak rá. Én mennék.

Na, ez az amiben 2 táborra szakadnak a vélemények. Én mindhárom terhességemnél mentem az utolsó napig, strandra, uszodába. Soha nem kaptam elsemmit, a terhességek végén a vízben éreztem igazán jólmagam.Demások félnek a fertõzéstõl, esetleg hajlamosabbak rá. Én mennék.
Hajdúszoboszlóra? ... Hú, ha megtehetném, már bent is lennék valamelyik medencében! :) :) :) 22 hetes kismami
Szerintem menj el nyugodtan. Használd ki a jó idõt :) Én is mentem terhesen, az elején amikor még nem tudtam, kb 9-10 hetes voltam. De pocakosan is voltam, és nem volt gond. Én tavaly voltam, de most is tervezzük, de már a bébivel :D Gratulálok a terhességedhez, és jó strandozást:) egy 23 éves anyuka :)
Jövök, mint ellentábor: (de amúgy menj, de én parásabb típusba tartozom.) szóval én nem mentem be Magyarországon sehová, csak a tengerbe, amikor ott voltunk. A dokim azt mondta itthon sehovás e menjek. ( jó, õ persze hogy ezt mondja, így õ mossa kezeit). Szerintem ez attól is függ, hogy ki mennyire volt terhessége elõtt fogékony a fertõzésekre. Nekem még soha életemben nem volt semmilyen nõgyógyászati problémám, így valszeg terhesen sem kaptam volna el semmit, de azért azt a nyarat kihagytam. ha neked sem voltak ilyen problémáid, akkor menj szerintem.
én is holnap készülök, annyira melegem van hogy már alig várom, 35 hetes kismama, jó strandolást neked!
Menj nyugodtan, én is voltam ilyen idõs terhesen és nem lett semmi bajom!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, valószínû, h. akkor nem csak nézni fogom a kis családot, hanem bemegyek én is a vízbe. Egyépként nem vagyok parás típus. Gombás fertõzésem volt már vagy kétszer, de sosem a fürdõ miatt. Pedig nyaranta, szinte minden hétvégén jártunk strandra.:) Jó pihenést nektek is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!