Találatok a következő kifejezésre: Ma töltöm 35 (3 db)

Ma töltöm a 35. hetet. Még 1 hétig szedjem a magnéziumot?

Legjobb válasz: Szintem szedd, utána pedig fokozatosan hagyd el. Általában úgy tartják, hogy a 36. hétig nem jó a görcsölés, de utána már elfogadható. Gondolom azért van ez, hogy a szervezet szokjon hozzá a görcsökhöz, másrészt ha ezután születik a baba, már elég érettnek számít. Ha bizonytalan vagy, hogy mikor hagyd el a magnéziumot, kérdezd meg a védõnõdet vagy az orvosodat.

Szintem szedd, utána pedig fokozatosan hagyd el. Általában úgy tartják, hogy a 36. hétig nem jó a görcsölés, de utána már elfogadható. Gondolom azért van ez, hogy a szervezet szokjon hozzá a görcsökhöz, másrészt ha ezután születik a baba, már elég érettnek számít. Ha bizonytalan vagy, hogy mikor hagyd el a magnéziumot, kérdezd meg a védõnõdet vagy az orvosodat.
Azért fontos, mert a magnéziumot elvileg a görcsök ellen szeditek, és a szervezet most már hozzá van szokva a napi magnéziumszinthez. Ha hirtelen elhagyjátok, olyan erõs görcsök léphetnek fel, hogy akár a baba is megszülethet. Nem törvényszerû, de elõfordulhat. A fokozatos elhagyás lényege, hogy a szervezetet újra hozzászoktatátok a magnéziummentes mûködéshez, emellett a görcsök is csak fokozatosan fognak jelentkezni. (elsõ)
A kérdező hozzászólása: Igaz! Köszi a választ! :)
A kérdező hozzászólása: Erre én is kíváncsi vagyok! Kedves elsõ, légyszi írd meg hogy miért kell fokozatosnak lennie! Bár nálam mondhatom hogy fokozatos, mert a napi 2-3 béres helyett napi 1-et max másfelet szedek, mert kevés van már és újat meg nem akarok venni.
Nem kötekedni akarok:) ! Miért kell FOKOZATOSAN elhagyni?
Sziasztok. Azért arra figyeljetek, hogy fokozatosan hagyjátok abba a magnézium szedését. Ez nagyon fontos. (elsõ)
A kérdező hozzászólása: Szia. Ez egy nagyon jó ötlet, én is addig szedem míg van! :) Újat már amúgy sincs értelme venni. Én a II. sz. Nõgyógyászati Klinikán fogok szülni. Te?
Én is ma töltöttem be a 35. hetet. Én úgy terveztem, hogy amíg van a gyógyszerbõl, addig szedem, aztán már többet nem veszek. Még kb fél levéllel van. Hol fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor 1 hétig szedem, aztán fokozatosan elhagyom. Ez így tényleg jó lesz.
Én is köszönöm:)

Ma töltöm a 35. hetet. a babám 2683 gramm. Jó ez az eredmény?

Legjobb válasz: én a 40. héten voltam 2800 gramm.:))

én a 40. héten voltam 2800 gramm.:) )
Szia! Szerintem teljesen jó! Én a 33 hét végén vagyok, és nekem 21xx grammm, és a dokim azt mondta, hogy korának megfelelõ súlyú a fiam.

35 hetet töltöm hétfőn. ma befekügtem orvosi javaslatra a kórházba mert 1 ujjnyira nyitva van a külső és belső méhszáj. fekszem szigorúan, de mégis mire számíthatok?

Legjobb válasz: Ha nem nyílsz tovább és fájások, keménydések sincsenek, akkor ha betöltöd a 36.at akkor szerintem haza engednek mert akkor már nem számít koraszülöttnek.Nálam így volt.Túl is hordtam!!

Ha nem nyílsz tovább és fájások, keménydések sincsenek, akkor ha betöltöd a 36.at akkor szerintem haza engednek mert akkor már nem számít koraszülöttnek.Nálam így volt.Túl is hordtam!!
A kérdező hozzászólása: Kicsit megnyugodtam köszönöm.Nem keményedek meg semmi bajunk egyébként, sõt...túl élénk..:)
Szia Fenntebb már írtam neked, de igen a 36. héten hazaengednek, ha nem vérzel. A dolgod, hogy pihenj, ne stresszelj és nem lesz semmi baj!!! A legrosszabb a mi történhet, hogy infúziót kaphatsz, ha keményedsz.
SZIA, NE KESEREDJ EL, ÉN MOST SZOMBATON JÖTTEM KI A KORHÁZBOL, BELSÖ MÉHSZÁJ 1 UJJNYIRA KITÁGULT, 5 PERCES FÁJÁSAIM VOLTAK, 3 NAPOT VOLTAM BENT, ÉS MÉG MA VAGYOK 32 HETES. INFUZIOT KAPTAM 12 ORÁN KERESZTÜL A SZÜLÉSZETEN.SZERETNÉK MÁR 36 HETES LENNI, HOGY TUDJAM BIZTOSRA HOGY MÁR JÖHET A BABA, REMÉLEM ADDIG NEKEM IS BENT MARAD.FEL A FEJJEL, TE MÁR NEMSOKÁRA TUL LESZEL RAJTA.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!