Találatok a következő kifejezésre: Ma töltöm 17. hetet (2 db)

Ma töltöm a 17. hetet. Múlt hétvégén apró mocorgást éreztem a a hasam alján. Ez szerdáig volt. Most meg semmit sem érzek. Ugye nincs baja a babómnak?

Legjobb válasz: Ha ilyen korán érzed meg elõször, akkor még egy-két hétig nem biztos, hogy minden nap fogod érezni. Nyugodj meg!

Ha ilyen korán érzed meg elõször, akkor még egy-két hétig nem biztos, hogy minden nap fogod érezni. Nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató választ:) .
SZia én is 17+1napos voltam amikor jelzett a fiacskám :) , nagyon boldog voltam. Aztán itt a csajok mondták, hogy még egy darabig várnom kell a következõre :( Viszont most kezdek szélesedni annyira fáj a csipõm, és úgy élvezem, tudom hogy ott minden ok-é bent! Keress más jeleket, engem ez mindig megnyugtat! Boldog babavárást!
Szia! Én is 17 hetesen éreztem elõször, de akkor még kb 2 hétig nem minden nap. Ne aggódj! 27 hetes kismami
Szia!Én 15 hetesen éreztem elõször.Naponta egyszer éreztem egy héten keresztül, majd két nap szünet.Picit aggódtam is.Azóta viszont minden nap érezni.A jelek szerint szinte mindenkinél van egy pár nap az elsõ mocorgások után, amikor nem érzi.Hamarosan szinte fájni is fognak a mozdulatok, de elötte még nagy virgonckodások lesznek odabent.:) 30 hetes kismami

17. hetet töltöm ma, hónap közepén elfogy az Eurovit terhes vitaminom. Válthatok minden további nélkül Gravidára?

Legjobb válasz: Én egyfajta terhességi vitamint szedek de mivel mindegyiknek közel azonos az összetevõje szerintem válthatsz nyugodtan.

Én egyfajta terhességi vitamint szedek de mivel mindegyiknek közel azonos az összetevõje szerintem válthatsz nyugodtan.
Nyugodtan, én már a harmadik félét szedem. Nekem a gravida vált be, a többitõl olyan hányingerem volt.
Én felváltva szedtem az Elevitet és a Gravidát, pont azért, mert nem teljesen ugyanaz az összetételük. Nem sok, de kis különbség van. Nyugodtan cserélgesd a vitaminokat!
Én is ma vagyok a 17.-ben :) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!Boldog Újévet mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!