Találatok a következő kifejezésre: Ma töltöm 12. hetet, (4 db)

Ha ma töltöm a 12 hetet, akkor meddig szedjem a Femibion800-at?

Az van ráírva, hogy a 12. terhességi hét végéig. Akkor már abbahagyjam?

Legjobb válasz: 12. hét végéig, tehát 12 hét 6 napig

12. hét végéig, tehát 12 hét 6 napig
úgy ahogy az elsõ írta, gyakorlatban pedig a legegyszerûbb, ha beszeded, amennyi még van. az ég világon semmit nem oszt nem szoroz, hogy mikor kezded el a 400-at.
Beszedtem a maradék tablettát is, és utána kezdtem a 400-at szedni! 31 hkm
Én is beszedtem, a 13. hét végén fogyott el. Semmi bajod nem lesz, és legalább nem kell kidobni.

Ma töltöm a 12. hetet, azaz a 13.-ba lépek. Az egyik könyv szerint most lépek a 2. trimeszterbe, a másik szerint a 16. héten. Hogy is van ez?

Tudom, hogy nem ez a fontos, csak a tisztánlátás miatt.

Legjobb válasz: 12. hét után már a 2.trimeszterben vagy. Én a másik számolásról nem is hallottam. Ha belegondolsz, általában 40 hét a terhesség, és így valóban a 40 harmada 13. Tehát a 13.hét már a 2. trimeszterbe tartozik. Szerintem ez a logikus, a másikat nem ismerem. Boldog babavárást. Vigyázz magadra és a babára. Üdv.: 16 hetes kismama

12. hét után már a 2.trimeszterben vagy. Én a másik számolásról nem is hallottam. Ha belegondolsz, általában 40 hét a terhesség, és így valóban a 40 harmada 13. Tehát a 13.hét már a 2. trimeszterbe tartozik. Szerintem ez a logikus, a másikat nem ismerem. Boldog babavárást. Vigyázz magadra és a babára. Üdv.: 16 hetes kismama
Az elsö trimeszter 14.hét-ig tart, a második 27.hét-ig és a harmadik kezd a 28-tól!
ezt mindenki másképp számolja, szerintem a dokik, védõnõk is. én is többféle változatot olvastam már
Az elsõ trimeszter a 16. hét végéig tart. A második 17-28, a harmadik 29-40. Az elsõ trimeszter hosszabb, a második és a harmadik is 12 hét, így jön össze a 40 hét. 18 hetes kismami.

Miért van az, hogy ma még egész nap "liftezett" a gyomrom? Vagyis inkább mintha égne. Rettentően zavarnak most a szagok, és egész nap aludtam volna. Még az étel se kellet, mert kiakart jönni. Holnap töltöm a 12. hetet. Ilyenkor ez normális?

Legjobb válasz: Nekem a 29. héten még mindig így áll a helyzet, nem bírom a szagokat meg egy csomó kaját se. A te esetedben tuti normális, mert még csak az elején vagy. Ne félj.

Nekem a 29. héten még mindig így áll a helyzet, nem bírom a szagokat meg egy csomó kaját se. A te esetedben tuti normális, mert még csak az elején vagy. Ne félj.


Szerintetek beszedhetem a maradék 20 db Femibion 800asomat, annak ellenére, hogy ma töltöm a 12. hetet?

Legjobb válasz: Persze, ki ne dobd! Emlékszem nekem mondta is a doki, hogy nyugodtan fejezzem be, és aztán váltsak. De ha kéteklyeid vanna, beszéld meg a dokiddal, az a biztos.

Persze, ki ne dobd! Emlékszem nekem mondta is a doki, hogy nyugodtan fejezzem be, és aztán váltsak. De ha kéteklyeid vanna, beszéld meg a dokiddal, az a biztos.
Én meg a jövõ héten fogom elkezdeni pedig akkor leszek 12 hetes. Anyukámtól kaptam, kicsit elnézte...
Én beszedtem, majdnem 15-dik héten fogyott el csak, és utána kezdtem a másikat.
Ez tök jó kérdés, mert nekem is így fog kijönni majd és én sem terveztem, hogy csak kidobom azt a 2000Ft-nyi vitamint! Én is szedni fogom tovább, majd ha elfogy, akkor váltok 400-ra!
Persze! Szedd felváltva a másikkal.
Ez csak vitamin, miért ne szedhetnéd be???
Nyugodtan szedd be, bajod nem lesz tole.
Igen, nyugodtan szedd be, majd utána váltasz 400-asra, semmi gond nem lesz!
Nyugodtan szedd be, nekem is a 13. héten fogyott el aztán váltottam. Semmi gond nem volt.
14 hetes vagyok és még több mint a fele megvan a 800-asnak, azt szedem. Hétfõn veszek 400-asat, és felváltva fogom szedni. Boldog, nyugis babavárást mindenkinek, ebben a melegben! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!