Találatok a következő kifejezésre: Ma szinte nap mensihez (9 db)

Ma szinte egész nap mensihez hasonló görcsöm volt, és néha egy egy szúrkálás, és elég sok folyásom így estére! Ugye nincs semmi baj? Még nem voltam dokinál, mert még korai! Olyan 5 hetes lehetek!

Legjobb válasz: Szia! Megértem az aggodalmadat! Én 5 hetes elmúltam, amikor elõször mentem dokihoz, mert "kicsit" aggódós vagyok!!!! Engem a dokin kívül senki nem tud megnyugtatni. Az a helyzet, hogy saját szememmel akartam látni, hogy jó helyen van a pici. Még csak a petezsák látszott, ezért visszahívtak egy héttel késõbb, de nem bántam. Akkor már szépen hallatszott a szíve. Ezt csak azért írom Neked, hogy fõleg ha úgy érzed görcsölgetsz, akkor inkább menj el egy vizsgálatra, mint késõ legyen! Ezek lehetnek teljesen természetes jelek is , de Én azt mondom, fõ az óvatosság! A vizsgálat úgyis csak egy UH, nem piszkál meg! Vigyázz magatokra, gratulálok a babához!

Szia! Megértem az aggodalmadat! Én 5 hetes elmúltam, amikor elõször mentem dokihoz, mert "kicsit" aggódós vagyok!!!! Engem a dokin kívül senki nem tud megnyugtatni. Az a helyzet, hogy saját szememmel akartam látni, hogy jó helyen van a pici. Még csak a petezsák látszott, ezért visszahívtak egy héttel késõbb, de nem bántam. Akkor már szépen hallatszott a szíve. Ezt csak azért írom Neked, hogy fõleg ha úgy érzed görcsölgetsz, akkor inkább menj el egy vizsgálatra, mint késõ legyen! Ezek lehetnek teljesen természetes jelek is , de Én azt mondom, fõ az óvatosság! A vizsgálat úgyis csak egy UH, nem piszkál meg! Vigyázz magatokra, gratulálok a babához!

2nap késéssel megjött a mensim. De nem olyan volt, mint szokott. Az első két nap szinte ömlött (már elnézést), harmadnapra teljesen elmúlt, negyedik nap újra megjött, ma meg úja múlik el. Lehet még terhesség?

Kicsit fura,de nem hinném,hogy terhesség miatt.És az els? naptól kezdve szinte félóránként járok pisilni.Pedig ilyen akkor szokott lenni mikor múlik el.Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha ömlött akkor nem valszínû hogy babás vagy. Lehet hogy kicsit megbolondult. De ha vhogy másként érzed magad, akkor tesztelj. Nekem pisilés sûrûn pont a mensi elõtt és közben szokott lenni pl

Ha ömlött akkor nem valszínû hogy babás vagy. Lehet hogy kicsit megbolondult. De ha vhogy másként érzed magad, akkor tesztelj. Nekem pisilés sûrûn pont a mensi elõtt és közben szokott lenni pl
szerintem akkor nem baba.
egyébként vicce (vagy nem is annyira), de az ember lánya akkor is reménykedik a várandósságban, ha megjön. Mert van ilyen is. Bár azt mondják nem normális, ha megjön, de a bnõm 3 hónapig menstruált pl. és észre sem vette, hogy ott lapul a babóca

Tünetem szinte semmi, 3 napja késik a mensim, ma reggel teszt negativ. A hőm a ciklusom második felében 36, 2-ről 36, 8 ra ugrott és a mai napig ennyi. Lehetek ettől még terhes? Vagy ez a hő alacsony? Első hónap hogy hőmérőztem.

Legjobb válasz: Drukkolok neked, de én is igy jártam és ma reggel megjött :( A teszt ha reggel csinálod már kimutatja !! Nekem az egyik tesztem pozitiv a másik már negativ volt.

Drukkolok neked, de én is igy jártam és ma reggel megjött :( A teszt ha reggel csinálod már kimutatja !! Nekem az egyik tesztem pozitiv a másik már negativ volt.

Hányingerféle van, a szokásos patik kijöttek, majd szinte teljesen elmúltak mensi előtti napokban. (ma-holnap lenne aktuális, de eddig semmi, barna se) megőrülök már a pms kontra nem várt dillemától, lehet, h ez az izgulás előtte valójában pms tünet?

szal minden hónapban megfogadom, h a következő ciklus végét nem fogom végig idegeskedni, agyalni, h megjön-e vagy nem. Ehhez képest ált menetrendszerűen 1 héttel a nem várt előtt eszembe jut, h kb még egy 7 és akkor ugrik a majom a vízbe. (babát szeretnék, pco, ciszták,inzulingáz maybe enyhe pajzsmirigy alulműk, diétázom, úgy ahogy- nem számolva a szénhidrátot, csak nagyjából kerülve vagy lassú felszívódásúval pótolva, majdnem semmi cukor, plusz merckforminXR és minimál adag a pajzsmikire)szóval ált az ucsó 3 nap már tiszta dili, hiszti, sírás, idegesség, patik. Most nem vagyok dilis, csak inkább émelygek és ami tök fura, h kijöttek 1 héttel előtte a szokásos halántéki sűrű miteszer- patik, de csak kb2 napra, aztán elkezdtek eltűnni, már alig van. hőt nem mérem, mert túl összevissza élek, hasamban enyhe vmi érzés, de nem görcs, cicik inkább pár napja voltak nagyok, most semmi extra. érdemes tesztelni most napközben vagy csak várjak megint..

Legjobb válasz: Meg tudlak érteni, ismerõs érzések... Én is mindig megfogadom: nem érdekel, nem érdekel, stb. Az elmúlt 12 várakozós hónapban már minden tünetet produkáltam, amit egyáltalán lehetett. A vége persze mindig ugyanaz volt... Ebben a hónapban még hõgörbét is csináltam, ma lejjebb ment a hõm, de csak 1 tizedet, holnap kéne mgjönnie, de persze reménykedem, tüneteket nem keresek már, mert aazok úgyis mindig vannak, és nem érdekelnek. Drukkolok neked, hogy sikerüljön :) Mióta próbálkoztok?

Meg tudlak érteni, ismerõs érzések... Én is mindig megfogadom: nem érdekel, nem érdekel, stb. Az elmúlt 12 várakozós hónapban már minden tünetet produkáltam, amit egyáltalán lehetett. A vége persze mindig ugyanaz volt... Ebben a hónapban még hõgörbét is csináltam, ma lejjebb ment a hõm, de csak 1 tizedet, holnap kéne mgjönnie, de persze reménykedem, tüneteket nem keresek már, mert aazok úgyis mindig vannak, és nem érdekelnek. Drukkolok neked, hogy sikerüljön :) Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: hát, valójában nem is tudom, akár azt is mondhatnám, h évek óta, legalábbis aktívan sose védekeztünk, mert már 36évesek vagyunk, de kb 1 éve kifejezetten igyexünk. köszi a gyors választ, drukk neked is! mennyi a hõd? elsõ babád lenne?
Van már 2 nagy gyerkõcöm, és most szeretnénk egy picit. 9 éve vagyunk együtt a mostani párommal, és bár egész kis koruk óta együtt neveljük a gyerkõcöket, tavaly megérett a gondolat, hogy jó lenne egy közös :) Én 3 évvel vagyok idõsebb nálad. A hõm 36, 8 - ról esett 36, 7-re, de még a "vonal" felett van, állítólag még van esélyem. (Fura nekem, a másik 2 elég hamar összejött...)
A kérdező hozzászólása: hát igen, csak tudod azért a korunk az már számít, még ha amúgy nem is érezzük... amúgy nem akarlak elszomorítani, de amiket errefelé olvastam, inkább 37 és afölött szokott lenni a babás hõ, bár biztos függ az alaphõdtõl is.
Állítólag nem gond, mert nekem 36, 4 az alaphõm, és ez jóval felette van, sokan vannak az oldalon, akiknek sose ment 37 fölé, és mégis babásak lettek, úgyhogy nem keserítettél el :)
És persze, számít a kor is, kb. én úgy voltam vele, hogy lehet, több lesz, mint 1 év...
A kérdező hozzászólása: ú, mostmár kezdem egyáltalán nem érteni a testem, olyan mintha se mensi se baba nem lenne, hanem egyszerûen csak kihagyná az egészet. mert mintha már a cicik sem lennének megnõve, reggel még hõt is mértem, 36, 5, ami gondolom a tök normál (ete kevesebb volt 2tizeddel), bár nem méregettem nagyon eddig, hányinger, szagundor még van, meg étvágy is, viszont hasam már szinte egyáltalán nem érzem, ja és tegnap du csináltam tesztet is, h végre megnyugodjak így vagy úgy, mondanom se kell tök nega. akkor most meg e jön, meg baba se, de akkor mi van?!
A kérdező hozzászólása: mármint este farkas étvágy, plusz fáradtság, gyöngeség, reggel evés utántól megint undor, hányinger. ja és tegnap megláttam egy öreg nénit az utcán, mire elsírtam magam, de annyira, h azon közben már röhögnöm is kellett, mert olyan tipikus hormonális sírás volt, mint a filmekben. csak ugye nem tudom, h milyen elõjelû.. áá, vki tapasztalt már ehhez hasonlókat? miért viselkedik ilyen furán a szervezetem? köszi elõre is a válaszokat és bocsi a hülyeségemért
Nagy valószínûséggel valamilyen hormonális probléma áll a háttérben.
Hogy megnyugodj, csinálj tesztet. Aztán érdemes lenne ezzel a problémával, ha nem áll fennt terhesség, elmenni dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem hogy megnyugodnék, de kiugranék a bõrömbõl, ugyanis nagyon szeretnék babát.Elég fura volt a mesim is.elõtte szombaton volt egy kis vérzés, mahd hétfõn barna azt hittem utána megjön, de kedden is barna volt. Szerdán megjött de igazán még csütörtökön volt meg rendesen, pénteken már kevesebb és szombaton szinte semmi.Vasárnap meg teljesen elmúlt.Lehet vesezek tesztet, ha semmi elmegyek dokihoz, mert szúr a hasam sokszor.

Ma 1 hete késik. A cikl.30 naposak. Szombaton easy teszt- A mai (csüt) lilly teszt szintén - Van még esélyem? Egyszer voltunk együtt, és az sajnos mint utólag kiderült a "szabad szerelembe" (mensi után 4. nap) esik.

Legjobb válasz: Sajnos szerintem már nincsen. én ugyanígy jártam már többször is. ilyenkor tolódott el a ciklusom 28 napról 40 napra, ami úgy fest kezd beállni.

Sajnos szerintem már nincsen. én ugyanígy jártam már többször is. ilyenkor tolódott el a ciklusom 28 napról 40 napra, ami úgy fest kezd beállni.
elõzõ hsz: 28-ról 40-re??? Es ez normális a doki szerint? Nekem 3 napja késik, teszt negatív...Soha nem késett még...
én a lilly tesztrõl nem sok jót hallottam. próbáld ki a gabrielt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Most vettem észre hogy barna pöttyöm van! Ez mi? Nekem csak menzi után szokott lenni.
Sztem az lesz! De ne legyen igazam ;) ha babát szeretnétek!
Ha 7 napja késik, akkor miért nem tesztelsz ? A rózsaszínes folyás terhesség esetén nem feltétlen jó.
A kérdező hozzászólása: Hm... Szeretnénk babàt igen. Viszont teszteltem, pár napja és negatív. Miért lehet a beágyazódás jele is?
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszokat:)
nem vagy terhes. ha menstruáció után szexeltek akkor nincs gáz félidõben tehát a 12-17- napig kerüljétek az együttlétet. ha nem védekeztek
szia! türelem! azt szabad megkérdeznem hogy hány naposak a ciklusaid? nekem 23.-án volt(6 nap)és most nem várom(16-17)
A kérdező hozzászólása: Rendben:) A jövõ7en tesztelek, amikor meg kéne jönni, de addig...csak idegeskedem!
Írj, ha ismét tesztelsz! Én is pont így vagyok, mint Te! Kíváncsi vagyok nálad hogy alakul!
szia! mindenkinek vannak fura érzései pláne akkor amikor babát szeretne! ezek valósak vagy csak beképzelt érzések!én is így vagyok vele! azért kell egy kicsit türelemmel lenni! szorítok és várj a köv.menszi-ig!
A kérdező hozzászólása: Erre én is gondoltam, h túl korán teszteltem, vagy nem elég érzékeny a teszt!Várok a nem vártig!Csak ezek a rosszullétek furák...
szerintem meg túl korán teszteltél! a menszi utána kijelentésre rácáfolok mert a kislányom pont menszi után foggant! minden szervezet más és más ill.vannak még csodák! várd ki a köv.menszi napját és akkor tesztelj! a másik :ne akard túl görcsösen a babát!-hidd el pont akkor fog összejönni amikor nem is gondolsz rá! csak lazán!nincs veled semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Az "amikor"szó nem kell oda, mert nem védekezünk!
A kérdező hozzászólása: Köszi!De azért nem védekezünk, mert babát szeretnénk!Csak nem jön össze!Állítólag a hormonjaimmal nincs minden rendben!Attól tartok, kiderül, h meddõ vagyok!Bár mostanság elég idõben megjön, de májusi pl kimaradt.aprilisi 2hetet késett, júliban 3napot asszem!Tényleg a hormonokkal lesz baj!Rákszûrésen voltam, P2lett, gyulladással!Mindig vagy gyulladásom van, vagy fertõzésem, szal elegem van!Amikor nem védekezünk, és a párom belém engedi, attól is be szoktam gyulladni néha!Elég gáz a helyzet, vagy csak én dramatizálom túl...
A kérdező hozzászólása: Változó!28-35napig mondanám!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!