Találatok a következő kifejezésre: Ma szinte nap (121 db)

21 hetesen mennyit mozog a baba? az elmúlt pár napban nagyon jól éreztem, hogy rúgdoss, de ma szinte semmit nem éreztem.. Mi lehet az oka? Baj van?

Legjobb válasz: Nincs semmi baj, az idõjárás okozza. Ma nekem sem mozgott negyedannyit sem, mint máskor. Én a 8. hónap végén vagyok, második gyerekkel. Nincs okod idegeskedésre, ha egy-két napig kevésbé aktív. Az a lényeg, hogy minden nap érezd egyszer legalább!

Nincs semmi baj, az idõjárás okozza. Ma nekem sem mozgott negyedannyit sem, mint máskor. Én a 8. hónap végén vagyok, második gyerekkel. Nincs okod idegeskedésre, ha egy-két napig kevésbé aktív. Az a lényeg, hogy minden nap érezd egyszer legalább!
Nekem is a napokban tortent ilyen, hogy aznap valahogy nem volt olyan aktiv. Kicsit megijedtem, de nem akartam feleslegesen idegesiteni magamat. Masnap mar ebresztett reggel, de meg csak olyan ovatosan, 18 hetet toltottem. Szerintem ha napokig egyatalan nem erzed, akkor lehet baj, en legalabbis probalom igy szabalyozni az aggodo gondolataimat.
Elõfordulnak lustább napok a pocaklakóknál is, az én babám is csinált már ilyet. Elõször én is halálra rémültem, de aztán beláttam, hogy nem robot szegény, hogy óramû pontossággal mindig ugyanúgy mûködjön. Ha azért meg-megmozdul egy picit a nap folyamán, nnincs semmi gond. 24 hetes kismama

Ma 4 napja járok egy lánnyal, szeretem és ő is mondta már, hogy szeret. Kb 5 km-re lakunk egymástól és szinte minden nap találkozunk. Szerintetek mennyit kellenne keressem vagy írjak neki?

Az normális ha én szoktam napközbe sms-t írni és ? ritkán? S ma is kérdeztem, hogy nem találkozhatnánk-e erre ?, hogy kicsit rossz az id?, meg így meg úgy, pedig ? csak kb 100 métert kellene gyalogoljon. Nem szeretném elveszíteni. Most meg 3 hétig nem tudunk találkozni és félek, hogy szakít. Mit tegyek? Én 15/fiú, ? pedig 15/lány.

Legjobb válasz: Már teljes 4 napja jártok? Szerintem ne várj még tõle túl sokat, ne ronts ajtóstól a házba.

Már teljes 4 napja jártok? Szerintem ne várj még tõle túl sokat, ne ronts ajtóstól a házba.
Túl gyors vagy..4 nap után kimondani, hogy szeretlek? Nekem sok lenne..kevés idõ, egy ilyen szóhoz..nekem hónapok kellenek sokszor, mire ki tudom mondani, de akkor komolyan is gondolom. Én ezt túl nyomulásnak tartanám, elriasztana. ne írj neki annyit, meg hagyd, hogy õ is keressen. Lassíts.
Na várjunk csak egy kicsit. Hány centis a csaj és hányas a lába, hogy 5 km-re laktok egymástól és csak 100 métert kell gyalogolnia?
Utolsó, feltételezem, elmenne elé, és úgy 100 méter... Nem értem, miért kell kiforgatni...

Ma szinte egész nap aludtam csak egy egy órára keltem fel 3 szor miért van ez?

Legjobb válasz: Velem is ez van, csak én közben munkát színlelek :) Én tudom, hogy az idõ miatt vagyok ennyire nyomott. Este tök korán elalszom, és egész nap nem térek magamhoz tulajdonképpen. Rosszul nem vagy? Mert neked is ilyemi lehet. Egész nap front van, lóg az esõ lába, plusz a szél is fúj. Érzékeny vagy talán.

Velem is ez van, csak én közben munkát színlelek :) Én tudom, hogy az idõ miatt vagyok ennyire nyomott. Este tök korán elalszom, és egész nap nem térek magamhoz tulajdonképpen. Rosszul nem vagy? Mert neked is ilyemi lehet. Egész nap front van, lóg az esõ lába, plusz a szél is fúj. Érzékeny vagy talán.
A kérdező hozzászólása: rosszul nem voltam de most kiderült hogy arc üreg gyulladásom van és egy krõnikus hörgõgyulladásom :(

25 hetesen még vannak napok, amikor alig érzitek a babátokat? Én rég óta érzem a mozgását erõsen, ma szinte semmi! Félek!

Legjobb válasz: Velem is elõfordult... a lényeg, hogy azért érzed (azt írtad szinte semmi) tehát azért valami van. A kicsi sem mindennap ugyanolyan aktív. Lehet, hogy most csak lustizik. Ha 24 órán át abszolút nem érzed, és semmire nem reagál (cukros étel-ital, oldaladra fekvés séta után stb.), akkor érdemes felhívni a dokit vagy bemenni, hogy nézzenek rá.

Velem is elõfordult... a lényeg, hogy azért érzed (azt írtad szinte semmi) tehát azért valami van. A kicsi sem mindennap ugyanolyan aktív. Lehet, hogy most csak lustizik. Ha 24 órán át abszolút nem érzed, és semmire nem reagál (cukros étel-ital, oldaladra fekvés séta után stb.), akkor érdemes felhívni a dokit vagy bemenni, hogy nézzenek rá.
A kérdező hozzászólása: Egy-egy kis gyenge bejelentkezés van. De nem az igazi! :(
én is 25 hetes vagyok tegnap délután abbahagyta a mozgást, ma reggel kezdte újra de most megint lecsitult ne aggódj, az elsõ gyerekem alig mozgott
Nekem tegnap volt ilyen nyugis napja. Egész nap alig mocorgott. Aztán este beindult. :-)
Én 26 hetes vagyok és nekem is csinált tegnap olyat h nem mocorgott egésznap, maqjd másnap déltõl este 7-ig szinte végig rugdosott! :) Nekem a sós ételekre kezd jobban mocorogni, nem az édesre :)

1éves a lányom, ma szinte egész nap nem evett semmi szilárdat! Még szoptatom (is). Elég neki a tejci?

Banánból evett 3falatnyit és húslevesb?l kb6-8kanálkával!(husival-répával)

Legjobb válasz: 6 hónapos kor után már nem elég ,ha csak anyatejet kap.Egyévesen már sok mindent kellene neki enni.Ha eddig evett rendesen,csak ma étvágytalan,akkor nem baj,ha keveset eszik.Ha viszont ez állandósul,akkor vidd el orvoshoz.

6 hónapos kor után már nem elég , ha csak anyatejet kap.Egyévesen már sok mindent kellene neki enni.Ha eddig evett rendesen, csak ma étvágytalan, akkor nem baj, ha keveset eszik.Ha viszont ez állandósul, akkor vidd el orvoshoz.
16hónapos kisfiamnak megindultak a rágófogai most csak azt eszi meg, ami tényleg ízlik neki. joghurt :) krémtúró:) majd visszaáll a rend. nálatok?nem a fogak jönnek?
A kérdező hozzászólása: A rágófogak még nem jönnek, viszont elöl most készül kijönni egy fogacska alul.Bár ezidáig nem volot gondunk a fogzással.Remélem hamar vissza áll a rend!

5 hós kisfiam ma szinte egész nap alszik. Miért alszik ilyen sokat?

Lehet,hogy attól,mert kicsit meg van fázva?Pedig máskor épphogy csak fél órákat alszik napközben.Vagy más oka van?

Legjobb válasz: láza nincs? egyébként nagyon nyomi az idõ, az én 2hónapos kisfiam is elég jól alszik ma, pedig az utóbbi idõben többet volt ébren.én is mindjárt elalszom :D

láza nincs? egyébként nagyon nyomi az idõ, az én 2hónapos kisfiam is elég jól alszik ma, pedig az utóbbi idõben többet volt ébren.én is mindjárt elalszom :D
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ!nincs láza szerencsére!
akkor az idõ. téged nem "nyom"?
Az én kislányom 3, 5 hónapos és õ is többet alszik, mint elõtte.Megkérdeztem a védõnõmet és azt mondta, hogy ha túl sok inger éri akkor elfáradnak, vagy ha hirtelen nõnek (3-5hónap között) akkor sem viselik túl jól. Az orrfolyásra pedig párologtass, lehet, hogy túl száraz a levegõ a lakásban. Nem vagy egyedül.jó babázást :)

28 hetes kismama vagyok ma 3. napja, hogy szinte sugárban hányok. Lehet az idegességtõl talán?

Egyáltalán nem volt példa a 14. héttõl hányásra, de a napokban-hetekben nagyobb sztressznek voltam kitéve (költözés, albi, családi gondok...), nem vagyok valami jól idegileg sem, folyamat rossz kedvem van, már-már depressziós tünetekkel sokat görcsölök, mindemellett veszélyeztetett terhes vagyok félek hogy gond lesz a babámmal.

Legjobb válasz: Orvosnak meg kellene mutatni magadat! Addig is sok folyadékot igyál ebben a melegben, meg egyél sok gyümölcsöt. Esetleg egy kis izotóniás oldatot is, hogy ásványi sókban ki ne soványodj! De a három napig tartó hányás nem kóser, mindenképpen kellene orvoshoz menni!

Orvosnak meg kellene mutatni magadat! Addig is sok folyadékot igyál ebben a melegben, meg egyél sok gyümölcsöt. Esetleg egy kis izotóniás oldatot is, hogy ásványi sókban ki ne soványodj! De a három napig tartó hányás nem kóser, mindenképpen kellene orvoshoz menni!

A baba is elfárad, ha én is? 26hetes vagyok. Ma egész nap takarítottam, főztem, teregettem, amik alapvetően könnyű dolgok, de én nagyon elfáradtam. Eléggé fáj a hasam, fáradtnak érzem. A baba is alszik szinte egész nap.

Lehetséges hogy érzi,ha elfáradok?Olyan mintha a pocakom is elfáradt volna.Fáj a hasam alja,a szemérem csontom.Tudom,hogy többször meg kellene állni pihenni,de én meg sem álltam ma.

Legjobb válasz: Miért nem? Tudod ugye, hogy mit kockáztatsz?

Miért nem? Tudod ugye, hogy mit kockáztatsz?
szerintem igen. pont 2 napja voltam igy en is, 29 hetes vagyok, koltozes kozepen eppen, tegnapelott 2 szobat festettem ki, a gyerek estere meg se moccant, meg is ijedtem. masnap egesz nap pihentem (amennyire a nagyobbiktol lehet) es kb delutanra ereztem.hogy helyreallt a beke odabent!
Jobban tennéd, ha többet pihennél, oszd be a teendõket, fõleg ha a hasad is fáj.Én tortát süttem anno, takaritottam, kertben voltam, de sokszor pihentem, mindig annyit csináltam, amennyi jol esett, de kórházba kerültem, mert egy hajszálnyit véreztem, azóta meg sem mozditottam semmit, mert szigoruan megmondták, hogy nem erõltethetem meg magam, szerintem neked is vissza kellene venni :) 32hkm
várj még...
23:34: Csak most és csak a te kedvedért rákerestem, és a legtöbb helyen két hetet javasolnak. Ezek szerint egész tájékozott vagyok. Íme egy kis idézet egy random módon kiválasztott teszt betegtájékoztatójából: "Nem érdemes azonban túl korán a tesztért rohanni, hiszen a HCG hormon csak a beágyazódástól kezdve kezd termelõdni a szervezetben, azaz kb. a fogamzás után 7-12 nappal és még ekkor is kell 1-2 nap, mire a vizeletbõl kimutatható lesz." 12 + 2 = 14 nap = 2 hét Láss csodát.
2-3 hét, mire kimutatja, ha jól tudom.
hülye vagy, minek szexelsz ha azt sem tudod hogy mûködik a dolog
Nyugi, valószínûleg nem vagy terhes... Lehet, hogy pont az idegességtõl nem vérzel rendesen. Amúgy kb 1 hetes terhességet tud kimutatni a teszt, mert addig nem termel a szervezet annyi hormont, amit ki tudna mutatni. És még valami: 2 napon belül még a menstruációt sem befolyásolja, szóval ha valamitõl nem menstruálsz rendesen az nem a terhesség. Szóval egyrészt az se biztos jel, hogy megjött, másrészt viszont a megszakításos védekezésnek ugyanazok a statisztikái, mint a pesszáriumnak, szóval azért nincs valami nagy esélye, hogy terhes lennél... A harmadik pedig hogy még idõben vagy egy sürgõsségi tabihoz, ha nagyon parás vagy, akkor megéri azt az 5000ft-ot. De szinte biztos, hogy nem volt peteérésed 2 nappal a menzesz elõtt...
"2-3 hét, mire kimutatja, ha jól tudom." Te is marha tájékozott vagy!
nincs alsó korhatár. orvoshoz menj majd el, lehet nem is vagy terhes, de ha igen, õ mindenrõl tájékoztatni fog.
A kérdező hozzászólása: Elnézést a második válasznál a hibáért..:D
A kérdező hozzászólása: Abortuszra hány éves kortól lehet menni?
A kérdező hozzászólása: Abortuszra hány évesen kortól lehet menni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
még biztos, hogy nem mutatja ki. de hogy ennek mi értelme volt, azt Te sem tudod, gondolom...
jah csak arra figyelj hogy ha 14 éven aluli vagy akkor esetleg "rád küldik" a rendõrséget. Kiskorú megrontása miatt.

Ma szinte egész nap alszik a babám.29. -én volt 4 hónapos. Ha fent van akkor meg nyűgős. Mi baja lehet?

Legjobb válasz: Lehet, ilyen napja van, vagy lappang benne valami betegség.

Lehet, ilyen napja van, vagy lappang benne valami betegség.
A kérdező hozzászólása: Lehet attól, hogy kezdenek a fogcsírák mozogni?
Attól szerintem pont, hogy nem aludna egész nap, csak nyûglõdne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!