Találatok a következő kifejezésre: Ma szeretném a hajam (4 db)

1 hete festettem be a hajamat, és ma vagy holnap megint beszerentém mert elég fura lett, ilyen 3 színű, kicsit világos barnás és még világosabbra mármár szökére szeretném, szerintetek nagyon roncsolná a hajamat?

Legjobb válasz: Hát én nem ajánlom neked bár én is csináltam hasonló manõvereket de nekem erõs ,vastag szálú(göndör) hajam van. 2 évig festettem barnával,vörössel,feketével persze nem egyszerre:D MOst szõke vegyok és sötétbarnából lettem az szinte azonnal. Bár akkor nem kellett sokat vágni a hajamból (mert már én alapbol vágtam elötte sokat.....) augusztus óta éppen csak vállig ér és nagyon törik is. Legutobb gondoltam barna lesz hogy hát ha megerösödik..nos ez egy napig tartott. A hajam spröd és durva de még mindig szerencsém van hogy nem vékonyodott el teljesen. SZerintem te ne csinálj iyleneket vagy bizd fodrászra mert szõkiteni is kell ha most barna a hajad

Hát én nem ajánlom neked bár én is csináltam hasonló manõvereket de nekem erõs , vastag szálú(göndör) hajam van. 2 évig festettem barnával, vörössel, feketével persze nem egyszerre:D MOst szõke vegyok és sötétbarnából lettem az szinte azonnal. Bár akkor nem kellett sokat vágni a hajamból (mert már én alapbol vágtam elötte sokat.....) augusztus óta éppen csak vállig ér és nagyon törik is. Legutobb gondoltam barna lesz hogy hát ha megerösödik..nos ez egy napig tartott. A hajam spröd és durva de még mindig szerencsém van hogy nem vékonyodott el teljesen. SZerintem te ne csinálj iyleneket vagy bizd fodrászra mert szõkiteni is kell ha most barna a hajad
A szõkítés jobban roncsol, mint a sima festés. Én még várnék kicsit.

Ma szeretném befesteni a hajam szökitöporral. Hogy kell csinálni? Hogy kell bekeverni a szökitöport?

szretném megkérdezni hogy hogyan kell bekeverni a port és hogy mennyire fogja kiszökiteni most is szökés barna a hajam!

Legjobb válasz: Ne szõkítõporral csináld. Világosbarna hajra vedd az oroszlán szonja áltan reklámozott garnier festéket, a 8-as árnyalatot. Szõkít,de természetes hatása van és használni is könnyebb,mint a port.

Ne szõkítõporral csináld. Világosbarna hajra vedd az oroszlán szonja áltan reklámozott garnier festéket, a 8-as árnyalatot. Szõkít, de természetes hatása van és használni is könnyebb, mint a port.
Milyen hosszú a hajad? Ha közepes vagy rövid, akkor megpróbálhatod. A szõkítõport és az oxi-oldatot (hidrogént) keverd össze (fél zacsi por, fél flakon oldat, ilyen arányban) csomómentesre, aztán nagyon gyorsan kend a hajadra, úgy, mint bármi más hajfestéket, de tényleg sietõsen, mert nagyon be tud sûrûsödni. Hagyd rajta 15-20 percet, többet ne. Mosd le samponnal, utána vizont fess rá egy normális szõke árnyalatot, mert ez világosításra való, nem végleges festésre, ugyanis egy napon belül ocsmány sárga színe lesz, baromi igénytelenül néz ki. De ha szõkésbarna hajad van, akkor lehet, hogy megfogná a normál hajfesték is, világosítás nélkül.
A szõkítõpor és a hajfesték két külön fogalom! Az egész hajad ne fesd be szõkítõporral mert se szõkébb nem leszel és se szebb szine nem lesz, helyette letörik az egész hajad szószerint!
én nem próbálkoznék a helyedben fodrász nélkül. pont a szõke az, amit elég könnyû elszúrni. nekem pl. még a fodrászok is rendszeresen csirkesárgára varázsolják (bár lehet eddig csak béna fodrásznál voltam :) .

Ha ma hajatmostam (most:D) és holnap be szeretném sötétre festeni a hajam. Be fogja fogni?

mert ugye van ilyen,hogy tiszta hajra nemigen fog a festék..

Legjobb válasz: Persze befogja. Csak jobban csúszkál, ha frissen van mosva:)

Persze befogja. Csak jobban csúszkál, ha frissen van mosva:)
persze befogja. max jobban fog csípni, vagy nem lesz olyan tartós a színe, mert nem tud úgy behatolni a hajszálakba. bár ez inkább akkor van ha balzsamoztad is.
Én nyáron naponta, télen kétnaponta mosok hajat, mert budapesti vagyok és egyszerûen zavar, ha nem tiszta, nem illatos. Mindig befogta a festék.
simán:)
A kérdező hozzászólása: király, köszi:)
Párom fodrász unokahúgát pont anapokba kérdeztem meg.És Ö is azt mondta hogy az nem befolyásolja.
Ha már megszáradt a haj és mosás után eltelt 2-3 óra akkor semmi probléma.


Ma teszteltem, pozitív lett. Jövő héten megyek fodrászhoz, szeretném melíroztatni a hajam, most akkor merjem vagy sem?

Legjobb válasz: Igaz azt mondják, hogy ezek a manapság használt festékek nem ártanak a babának, de én nem mennék, félnék.

Igaz azt mondják, hogy ezek a manapság használt festékek nem ártanak a babának, de én nem mennék, félnék.
Szerintem ammónia mentes hajfestéket nyugodtan használhatsz...!!
Csak azért kérdeztem h mennyit veszõdtetek, mert akik sokat várnak rá, éveket, nehezen jött a baba, azok általában sokkal jobban féltik a terhességet és babát, nem kockáztatnának meg egy melírozást sem.
A kérdező hozzászólása: Én sem fogom megcsináltatni a melírt, csak érdekelt mások véleménye is, bár azért elgondolkodtató, hogy pár embernek fontosabb a kinézete, mint a babája egészsége.
nekem nagyon laza a nõdokim, és õ mégis azt mondta hogy az elsõ 3 hónapban nem ajánlja a festést (betartottam, pedig sajna nagyon õszülök, 3 hónap múlva úgy néztem ki mint a saját öreganyám :( de a baba egészsége fontosabb! de egyébként az ilyen kérdésekre a válaszolók többsége azt szokta írni, hogy a nõgyógyászuk azt mondta nyugodtan lehet festeni, szóval ebben sem egyezik az orvosok véleménye
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Kedves Utolsó mibõl gondolod, hogy kínlódtunk a teherbeeséssel?Abszolút nem, sõt már a második babó, csak az elsõnél ez a kérdés még nem merült fel.
Én nem mennék, nem csak a bõrrel való érintkezés a lényeg, hanem a beszívott vegyszergõz is.Mennyi ideje kinlódtatok a teherbeeséssel?
Én a vendégeimnek a melírozást szoktam ajánlani.ha várandósak , mert úgy a festék nem érintkezik a bõrrel. Túlzásokba azért ne ess, ne minden héten járj! Tartalmaznak bizony méreganyagot még most is a hajfestékek. Beszéld meg a fodrászoddal hátha van neki is valami javaslata.
Én is többektõl megerõsitést nyertem, hogy a manapság használatos szerek már nem ártalmasak, lehet menni nyugodtan.
Szia! A barátnõm fodrász és õ is teherbe esett, a festést abbahagyta, szóval a vendégek haját nem festette, de sajátját igen, bár nem tudom, hogy hanyadik trimeszterben, viszont ha õ ezt meg merte tenni akkor én is meg merem, neki a baba volt az elsõ. Szóval biztos van erre külön festék és nem feltétlenül teszi kockára a gyereke egészségét senki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!