Találatok a következő kifejezésre: Ma sikerült 28 hetes vagyok (2 db)

Ma sikerült elesnem. 28 hetes vagyok a hasam nem ütöttem meg. Nem vérzek. Lehet mégis baja a picinek?

Legjobb válasz: Ha érzed mozogni, nem hiszem hogy baj történt. Azért csak menj el egy ultrahangra, akkor fogsz megnyugodni.

Ha érzed mozogni, nem hiszem hogy baj történt. Azért csak menj el egy ultrahangra, akkor fogsz megnyugodni.
Szerintem ha nincs vérzés és a baba is rendesen mozog akkor nincs baj. Jó védett helye van ne félj.
Ha nem vérzel, nem görcsölsz, nem ütötted meg a hasad, és mozog a baba, akkor tuti nincs baj. Max megilyedt, ahogy te is, de ez hamar elmúlik.-) Kérhetsz egy uhot, ha megnyugtat.-) Vigyázz magatokra:-)

18 hetes kötelezö vérvétel után hányadik héten kell menni ujra vérvételre? (nálunk csak 28 héten lesz vércukormérés) 21 hetes vagyok védönöt nem sikerült elérnem ma

Legjobb válasz: 18 hetes kötelezõ vérvétel? Ez érdekes. Nálunk is úgy volt, hogy 16 hetesen az AFP vérvétel, ott csak ezt nézték, majd a 24 hét körül a terheléses cukor, itt néztek teljes vérképet is. Ha nálatok a 28. héten csinálják a terhelésest, akkor az lesz a következõ vérvétel.

18 hetes kötelezõ vérvétel? Ez érdekes. Nálunk is úgy volt, hogy 16 hetesen az AFP vérvétel, ott csak ezt nézték, majd a 24 hét körül a terheléses cukor, itt néztek teljes vérképet is. Ha nálatok a 28. héten csinálják a terhelésest, akkor az lesz a következõ vérvétel.
Hát nálunk nem volt 18 hetesen vérvétel, hanem 16 hetesen AFP, utána 23-24 hetesen cukoorterhelés, természetesen mellette pluszban a szokásos vérkép.
Elvileg a 24. és a 26. hét között kell a terheléses cukrot és az általános vérvételt csináltatni. Ha a dokid azt mondta, hogy a 28. héten lesz a cukor, akkor lehet, hogy a többi is.
Nálunk a 2.vérvétel 16hetesen van, a3.-ra 24hetesen kell mennem, ez a terheléses vércukor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!