Találatok a következő kifejezésre: Ma sikerült 28 (6 db)

Nem, nem kaptam, ha pozit tesztelek, akkor kapok gyógyszert. Így is szedek eleget..Most már kíváncsi vagyok mi lesz...
Ja, de most eszembe jutott, h én meg palástfû teát iszom..lehet attól lett rózsaszínes váladékom?
De én nem használok/használtam ilyen kúpot..majd látjuk mi lesz...
nekem is volt sõt nekem 2csepp vér volt és mégis 16 hetes kismama vagyok. Tesztelj szerintem, ebbõl bármi lehet!
A kérdező hozzászólása: Hajrá, hajrá! Majd írj :)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, h a teától lenne.. Inszem után nem adtak neked semmilyen gyógyszert?? Ez fura..
A kérdező hozzászólása: Attól lehetett, h a progeszterontartalmú hüvelykúp "visszatartotta" a mensit, ezért volt csak rózsaszínezés, amíg használtam. Most abbahagytam, elvileg meg fog jönni rendesen.
sajnálom! Én most vagyok a 29.napomon, és a 31.napra nem várom. Ma reggel tapasztaltam egy kis rózsaszínezést... Neked nem mondta a dokid, hogy ez mi lehet?
A kérdező hozzászólása: Nem sikerült :( Te hányadik napodon vagy? Mikor derül ki? Drukkolok!
Szia!Na, mi lett az eredmény?Babás vagy? Nekem is volt ma egy kis rózsaszínes..és nekem is inszemem volt..
Nem nekem nem volt, PCOS-em van, clostival sikerült az elsõ hónap után. Drukkolok hogy baba legyen! Majd írj! Elsõ voltam.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Inszem utáni 13. napon teszteltem negatívat, bár az lehet, h egy kicsit korai volt.. Holnap megyek dokihoz, ott minden kiderül.. Nem szeretnék megint csalódni :S Gratulálok a babádhoz! Neked is inszeminációd volt?
már alig bírok magammal...igen, megírom, mégha nem is lesz pozitív..

Ma sikerült elesnem. 28 hetes vagyok a hasam nem ütöttem meg. Nem vérzek. Lehet mégis baja a picinek?

Legjobb válasz: Ha érzed mozogni, nem hiszem hogy baj történt. Azért csak menj el egy ultrahangra, akkor fogsz megnyugodni.

Ha érzed mozogni, nem hiszem hogy baj történt. Azért csak menj el egy ultrahangra, akkor fogsz megnyugodni.
Szerintem ha nincs vérzés és a baba is rendesen mozog akkor nincs baj. Jó védett helye van ne félj.
Ha nem vérzel, nem görcsölsz, nem ütötted meg a hasad, és mozog a baba, akkor tuti nincs baj. Max megilyedt, ahogy te is, de ez hamar elmúlik.-) Kérhetsz egy uhot, ha megnyugtat.-) Vigyázz magatokra:-)
Szia! Ha vérzel nem hiszem, hogy sikerült. A máj. 28-i vérzés lehetett közti vérzés ami a peteéréskor szokott elõfordulni. Aznap nem probálkoztatok?
peteéréskorés beágyazódáskor is elõfordul vérzés . Ha nem jönnemeg tesztelj és ha pozitívmondd a dokinak is a kis vérzéseidet. Sõt ha megjönne szerintem akkor is tesztelj, mert még azis elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Most május 28.-án, amikor volt az a reggeli vérzés elõtte nap és aznap is együttvoltunk a párommal.Ezért most nem igazán tudom, hogy mire is véljem ezeket a kis vérzéseket.
Én ugyan így jártam egy héttel hamarabb elkezdett élénk piros jönni pedig három + tesztem volt!

Fogamzásgátló abbahagyása után: 28, 32, 59, majd 101 napos ciklusokkal van esélyem teherbe esni? Volt akinek hasonló összevisszasággal sikerült? (Ma tartok az 58. napomnál)

Legjobb válasz: Lehetségesnek lehetséges, ha peteérés volt a vérzések elõtt, de hát na...eléggé csökkennek az esélyeid. Hiszen nem 28 naponta van esélyed a gyerekre, hanem mondjuk évente 3 alkalommal.. Ráadásul ha ennyire felborult a ciklusod, akkor az sem biztos, hogy mondjuk a progeszteronod rendben van (már amikor van peteérésed ugye). Menj el dokihoz.

Lehetségesnek lehetséges, ha peteérés volt a vérzések elõtt, de hát na...eléggé csökkennek az esélyeid. Hiszen nem 28 naponta van esélyed a gyerekre, hanem mondjuk évente 3 alkalommal.. Ráadásul ha ennyire felborult a ciklusod, akkor az sem biztos, hogy mondjuk a progeszteronod rendben van (már amikor van peteérésed ugye). Menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: # 7/8 Írtam privit :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenki válaszát! :) Természetesen voltam már dokinál (többnél is), és mindegyikük azt mondta, hogy a fogamzásgátló a bûnös, ne aggódjak, ez normális... Nekem is meglepõ volt, és továbbra is aggaszt a dolog, ezért is írtam ki ide a kérdésemet, hogy személyes tapasztalatok alapján ki mit tudna hozzáfûzni a problémámhoz. A legutolsó doki, akinél voltam azt mondta, hogy ha januárig nem sikerül teherbe esnem, akkor menjek hozzá vissza, és "lépünk valamerre". Ez nem tudom, hogy egy doki szótárában mit jelent, de meg kell mondjam, abszolút nem nyugtatott meg. Az a baj, hogy a kerületben már végigjártam szinte az összes nõgyógyászt, egyik sem volt valami alapos, így most már azon agyaltam, hogy lehet, hogy át kéne menjek egy másik, nem túl messzi kerületbe, hátha ott valamelyest jobban érdekel valakit a problémám. Az a bajom, hogy sztk-s endokrinológushoz csak beutalóval tudok menni, de mivel egyik nõgyógyász sem veszi komolyan a gondomat, így nem tudok beutalót "szerezni". Valakinek valami tipp? :/ És most nehogy nekem essetek, hogy a saját egészségem érdekében ne filléreskedjek, menjek el magándokihoz, mert ha módomban állna, már régesrég megtettem volna, higyjétek el!
Szia! Menj orvoshoz. Sajnos a fogamzásgátlók jól felforgatják a szervezet mûködését.Természetesen van esélyed teherbe esni, ne add fel. Ha érdekel pár tapasztalat, keress priviben.
Én is csatlakozom a többiekhez. Menj el egy endokrinológushoz, ne várj, számtalanszor olvastam itt és más fórumokon, hogy várták, hátha rendbe jönnek a dolgok maguktól, de nem így lett. Nálam sem és annyira bánom, hogy dilettáns nõgyógyászok átverhettek, hogy hormonlabor nélkül adtak gyógyszert, hogy csak tünetet "akartak" kezelni és nem keresték az okot. Nekem is a fog.gátló után háromszor megjött, utána kb. 2 hónapig nem és ezt követõen ugyan megjött, de mindig barnáztam elõtte. Kiderült - több év után!!!! - hogy magas a prolaktin szintem, pedig ehhez elég lett volna egyetlen egy vérvétel.
Miért nem fordultál még eddig orvoshoz? Olyan kevés az esélyed, hogy szinte 0. Nem hiszem, hogy lenne peteérésed. A doki kérni fog egy vérvételt a ciklus 3. és a 21. napján.
Én is mielõbb endokrinológus nõgyógyászt ajánlanék, mert így nagyon kicsi az esélyed! Nem olcsó, de nincs mire várnod, mert magától lehet hogy soha sem -vagy legalább a szülésig- nem rendezõdik. Én sokat vártam annó, és késõn jöttem rá hogy kár volt. Lassan egy éve járok, és lassan úgy tûnik, helyreáll a ciklusom...
Valamennyi nyilván van. De minimális. Keressegy jó endokrinológust aki segít rendbe rakni a hormonjaid.
Rendbe kell tennie az orvosnak!! Sajnos nekem is ilyen problémám volt (bár nekem elõször két hónapra, majd 36-37 napokra jött meg, már amennyire megjövésnek lehet nevezni. Sokkal kevesebb, mint régen volt...). Fél év telt el, még mindig nem rendezõdött, és vérezgetek ciklus közben, szóval most leszek elküldve hormonvérvételre. Neked is nagy szükséged lenne rá! Ha sikerülne is megtermékenyülni (bár ilyen ciklusokkal az sem biztos, hogy van peteérésed), akkor sem biztos, hogy be tudna ágyazódni... Szóval irány a doki!
Házidokitól is kérhetsz beutalót.

18 hetes kötelezö vérvétel után hányadik héten kell menni ujra vérvételre? (nálunk csak 28 héten lesz vércukormérés) 21 hetes vagyok védönöt nem sikerült elérnem ma

Legjobb válasz: 18 hetes kötelezõ vérvétel? Ez érdekes. Nálunk is úgy volt, hogy 16 hetesen az AFP vérvétel, ott csak ezt nézték, majd a 24 hét körül a terheléses cukor, itt néztek teljes vérképet is. Ha nálatok a 28. héten csinálják a terhelésest, akkor az lesz a következõ vérvétel.

18 hetes kötelezõ vérvétel? Ez érdekes. Nálunk is úgy volt, hogy 16 hetesen az AFP vérvétel, ott csak ezt nézték, majd a 24 hét körül a terheléses cukor, itt néztek teljes vérképet is. Ha nálatok a 28. héten csinálják a terhelésest, akkor az lesz a következõ vérvétel.
Hát nálunk nem volt 18 hetesen vérvétel, hanem 16 hetesen AFP, utána 23-24 hetesen cukoorterhelés, természetesen mellette pluszban a szokásos vérkép.
Elvileg a 24. és a 26. hét között kell a terheléses cukrot és az általános vérvételt csináltatni. Ha a dokid azt mondta, hogy a 28. héten lesz a cukor, akkor lehet, hogy a többi is.
Nálunk a 2.vérvétel 16hetesen van, a3.-ra 24hetesen kell mennem, ez a terheléses vércukor.

általában 30 naposak a ciklusaim. Ma vagyok a a 28. napon, de úgy érzem állandóan, hogy meg akar jönni. Már biztos, hogy megfog jönni? Vagy lehet ez sikerült baba esetén is?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nem látunk bele a szervezetedbe, de reméljük az utóbbit. Ebben az esetben érezheted így is meg úgy is. Hiszen vagy megjön rendesen vagy csak emlékszik a szervezeted a menszire. Szeret játszani velünk a testünk... Szorítok!

Szia! Sajnos nem látunk bele a szervezetedbe, de reméljük az utóbbit. Ebben az esetben érezheted így is meg úgy is. Hiszen vagy megjön rendesen vagy csak emlékszik a szervezeted a menszire. Szeret játszani velünk a testünk... Szorítok!
A kérdező hozzászólása: köszi, csak nagyon szeretném, és tisztára lecsüggettem amiért ezeket érzem. bár néha csak szúr, de mindig félve megyek wc-re.... azért még reménykedem...
A megjön érzés teljesen normális menzi elõtt, de ha baba van akkor is érezheted, így még ne add föl, 1-2 nap és kiderül! Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!