Találatok a következő kifejezésre: Ma rozsaszines van (34 db)

3 napja kellett volna megjönnie. Vasárnap és ma is van valamiféle folyásom, olyan rózsaszínes. Néha úgy érzem, mintha most megindulna a menszesz. Meg fog jönni, vagy reménykedhetem még?

Nagyon rosszul érzem magam, hányingerem van, derekam fáj, a melleim, mintha le akarnának szakadni.Tesztet nem csináltam, mert nem tudom mire vélni ezt a maszatolást. Nekem nem szokott ilyenem lenni.

Legjobb válasz: Most a napokban kiderül, hogy sikerül-e megmaradni a babának, mert szerintem esély van rá, hogy errõl van szó. Aztán lehet, hogy nem sikerül és megjön a menzeszed nagy fájdalmak közepette. Nagyon erõsen drukkolok neked, hogy sikerüljön megtapadnia rendesen. Egyébként már tesztelhetsz, s lassan 1-2 hét múlva már a dokihoz is érdemes elmenned UH-ra.

Most a napokban kiderül, hogy sikerül-e megmaradni a babának, mert szerintem esély van rá, hogy errõl van szó. Aztán lehet, hogy nem sikerül és megjön a menzeszed nagy fájdalmak közepette. Nagyon erõsen drukkolok neked, hogy sikerüljön megtapadnia rendesen. Egyébként már tesztelhetsz, s lassan 1-2 hét múlva már a dokihoz is érdemes elmenned UH-ra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nagyon aranyos vagy!Akkor próbálok nyugodt maradni. Remélem sikerül!

PG53-mal nézem a pé-t, napok óta páfrányos, 4 napja késik, ma rózsaszínes pecsét volt pisinél, lehetek terhes? Van hányingerem és szurkál a hasam! Voltam már terhes kb ilyen érzés, csak most ez a pecsét megijeszt!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, de a pecsételés miatt gyorsan menj dokihoz, vagy ügyeletre, de minimum hívd fel a dokidat...már ha van!!!!Magne B6-ot szedjél!!!A PG nekem is páfrányos maradt amikor baba volt!:)Szorítok, hogy minden rendben legyen!!

Lehetsz terhes, de a pecsételés miatt gyorsan menj dokihoz, vagy ügyeletre, de minimum hívd fel a dokidat...már ha van!!!!Magne B6-ot szedjél!!!A PG nekem is páfrányos maradt amikor baba volt!:) Szorítok, hogy minden rendben legyen!!
A kérdező hozzászólása: De nem lehet hogy most ágyazódik be, mert arra szokták mondani a pecsételõt? Amég vér nincs addig nincs gáz , nem ?
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam, holnap fogok. Köszi a választ!
Ne hagyd még abba, csak ha doki mondja! Tesztet csináltál? egy kis vérzés lehet akkor is, ha pocakos vagy.

38+6 hetes terhes vagyok, tegnap voltam orvosnál aki igen csak megkínzott, ma rózsaszínes folyásom van, mi lehet ez?

Legjobb válasz: Akár nyákdugó is lehet, de szerintem egy ilyen terhességi korban lévõ vizsgálat után ez normális. Engem is megkínzott, de a szülés nem akart elindulni.

Akár nyákdugó is lehet, de szerintem egy ilyen terhességi korban lévõ vizsgálat után ez normális. Engem is megkínzott, de a szülés nem akart elindulni.
vizsgálattol lehet ilyen mert ilyenkor már nagyon érzékeny a méhfal ha 24 órán belül nem mulik fel keresd fel a dokit. de minden egyes vizsgálat után már ez várhato
Hát én felkeresném az orvost, terhesség alatt nem normális dolog a rózsaszín folyás, mert az azt jelenti, valahonnét vérzel, az pedig nem jó, lehet lepény leválás, de az is lehet kitágultál már valamennyire... inkáb nézzenek meg, mint hogy baj legyen, én bemennék a kórházba!
Jajj, ne riogas
Szóval ne riogasd már a kérdezõt kedves utolsó, teljesn normális ilyenkor már vizsgálat után a rózsaszínes folyás, fel vannak puhulna a méhszájon a szövetek. Nekem a végén minden alkalommal ez volt, doki mondta is elõre, hogy lehet, nem kell aggódni! De a nyákdugó is megindulhat a durva vizsgálattól, nekem 4 napon keresztül "durvult" a dokim, és beindult a szülés a 4. napon, közvetlenül vizsgálat után... Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem bánnám, ha lassan beindulna a szülés, a dokim is ezért csinálta, mert õ is azt mondta jó lenne minél elõbb megszülni, máj problémáim miatt.
Jaj Istenem.....miért kell ezt? Gondolom a kérdezõnek van annyi sütnivalója, hogy ha erõsebb a vérzés akkor nem itt írogat, hanem megy a kórházba. A lepényleválás iszonyatosan fáj és az nem rózsaszínes folyással jár, hanem erõs intenzív vérzéssel.Na meg akkor nem ülne a gép elõtt, hanem marhára fájna neki. Kedves kérdezõ! Figyelgesd a folyást, ha erõsödne nyákos lenne és véreznél akkor menj vissza, mert valószínû a nyákdugó távozik. Minden esetre lepényleválásra ne is gondolj.
szia!mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi, a folyásom másnapra elmúlt, a babának sajna egyenlõre nyoma sincs.
A kérdező hozzászólása: Vagy korábban megfog jönni?
Peteéréskor tapasztalható ilyen!Egy pár csepp és ennyi! Ha neked is ilyen akkor nincs semmi baj! Ha babát szeretnél akkor most kell hancúrozni!:)
A kérdező hozzászólása: A hõm az ma reggel 36, 8 volt emiatt is nem gondoltam erre négy napja emelkedi 0, 1 fokokat. Megijedtem, hogy nehogy valami fertõzés legyen.
A kérdező hozzászólása: és még soha nem volt ilyen.
Velem is pont hasonló történt most, és énis a 16. napon vagyok. :) Ovulációtól van! :) Nekem kb. 2 nappal ezelõtt volt a görbe szerint, de a pecsét az meg most a 16. napomon.
Velem is csak párszor fordult elõ ilyen, de ez normális dolog, ne izgulj! Nálam se volt ez megszokott! Mondom, én 1-2 napja túl vagyok az ovuláción, ma már nekem is emelkedett a hõm és ma volt ez a pecsét!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Akkor ma legyünk együtt?
Hát mi korábban voltunk együtt: 12., 13., 14., 15. ciklusnapon és én pl. a 12. napiban reménykedem mivel elõtte volt 2 nap szünet és így gyûlhettek a kiskatonák. Ha minden igaz akkor a 14. napon lehetett az ovulációm, szóval a 12. nap még jó lehet. Szerintem még ma azért mindenképp legyetek együtt. Mi amúgy nem számoljuk hogyan vagyunk együtt, mert mi akkor vagyunk együtt amikor jólesik. És azért voltunk ilyen sûrûn együtt, lehet ezért se sikerül... Szóval ha ti számolgattok, akkor még ma mindenképp legyetek együtt!
A kérdező hozzászólása: Mi sem számolgatunk, mondhatni, hogy mindennap együtt vagyunk szinte, nekem nem ment az a minden másnap. A babaprojekt miatt nem akarom az erõltet együttléteket így is van elég olyan dolog amit muszáj betartani. De ha ma van rá esély akkor belevágunk:)

1 hetet késett. Tegnap - at teszteltem. Ma rózsaszínes folyásom van, lehet, hogy megjön?

Legjobb válasz: Szia elvileg egy hetes késésnél már bõven + nak kéne lennie sanálom nem akartalak elkeseriteni.De a pecsételés is et jelzi.De ne legyen igazam.Mégegyszer ne hari hogy leirtam a véleményem.

Szia elvileg egy hetes késésnél már bõven + nak kéne lennie sanálom nem akartalak elkeseriteni.De a pecsételés is et jelzi.De ne legyen igazam.Mégegyszer ne hari hogy leirtam a véleményem.

Babás lehetek és a szervezetem igy reagál vagy ez más miatt van? Szerdára nem vártam és nem is jött, DE! Tegnap és ma rózsaszínes-barnás folyást vettem észre..

Szerdára nem vártam és nem is jött,DE! Tegnap és ma rózsaszínes-barnás folyást vettem észre,de csak olyan mértékben,hogy a papíron látszódik, a betéten nem,az tiszta maradt.Nekem ilyen nem szokott lenni,mert ha megjön,akkor mindjárt megindul rendesen vérzés.Azok írjonak akiknél el?forult már ilyen és baba volt a dologban.Tesztet nem csináltam,de ha hétf?ig nem jön meg veszek egyet.Cisztám nincs,meg ittam a teákat,na palástf?t még mindig fogyasztom napi 2 csészével.Írjatok,köszönöm.

Legjobb válasz: Természetesen lehet baba.

Természetesen lehet baba.
Szerintem holnap reggel tesztelhetsz, én biztosan azt tenném! :) Szorítok!
Sajnálom. Majd legközelebb! Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Aki még tud hasonló esetrõl írjon! üdv
Mindenképp tesztelj, és ha pozitív, irány a doki, nehogy elmenjen a baba! Én is így voltam, 2 pozitív teszt után. Most gyógyszert szedek, és várok, hogy mi lesz. Mert az UH-n még nem látszott... Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Oké, ha holnapra nem jön meg (bizom benne) csinálok egy tesztet és ha pozítiv hétfõn elmegyek dokihoz.Ja amúgy utolsó válaszadó hát hetes vagy, milyen tüneteid vannak? Mert nekem a görcsöléseken kivül semmi, még a melleim se fájnak.
A kérdező hozzászólása: Hány hetes-t akartam írni
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem most megindult kicsit jobban, ez menzi lesz.Ja meg csináltam egy tesztet most este nem birtam ki, egyértelmûen negatív.
hõd mennyi?
A kérdező hozzászólása: még nem mértem
Nekem a rózsaszínes folyás után másnap megjött sajna.
Menj be a kórházba az ügyeletre, mert sem a barnázás, sem a rózsaszínes folyás nem jelent jót a terhesség alatt!
Menj kòrházba
kórház!!! :(
A kérdező hozzászólása: Korházba nem tudok menni férjem éjszakás a kocsit elvitte. Holnap az már késõ? Mit csinálnak velem? Csak ultrahang vagy vizsgállat is?
Hivj mentot vagy taxit! Nem lehetsz ilyen felelotlen...
Orvos!!!!!! Megvizsgál , megnézi a méhszájat és utánna csinálnak egy uh-ot!!!
Mi van veled kedves kérdezõ? Remélem minden rendben. Írj pár sort!
A kérdező hozzászólása: Szia! Hálla istennek semmi! Bementem akkor nap a sürgõre megultrahangozott az orvos belül nem látott semmi vérzést de a magzattal is minden rendbe!
Szerintem a közösülés során felsértõdött a hámréteg és azért lett rózsaszínes nyálka.
valamint azt, hogy meg fog jönni.Nálam mindig ezt jelentette, sajnos...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!