Találatok a következő kifejezésre: Ma reggeltől nagyon fáj a (3 db)

Ma reggeltől fogva nagyon fáj a hasam alja és a csípőm, szinte izomláz szerűen, holott a napokban csak pihentem. Babóm nagyon sokat rugdos. Tágulok, vagy mi egyéb történhet?

23 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Én 21 hetes vagyok és ugyanilyen izomlázszerüen fáj a hasam és a hátam meg a csipöm is! Szerintem tágul a méhünk! De pénteken megyek a dokihoz és akkor megkérdezem....Minden jót!!!

Szia! Én 21 hetes vagyok és ugyanilyen izomlázszerüen fáj a hasam és a hátam meg a csipöm is! Szerintem tágul a méhünk! De pénteken megyek a dokihoz és akkor megkérdezem....Minden jót!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! :) Szép babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: joslo fajasaim azok mar reggebbtol vanak de ez valahogy mas a joslo az legalabb elmult de ez nem
Egy meleg zuhany! Ha nem enyhül korház. Ha a dokid nincs az ország másik végén biztosan be fog menni. Nézesd meg magad, inkább feleslegesen minthogy gond legyen. Szorítok! Ird meg mi lett veled!
Sajnos sokat nem segítek a válaszommal, tudom, de... én most vagyok 32 hetes. Keményedéseim már nekem is jó ideje vannak. Egy ideje mellette jelentkezik a derékfájás, menses szerû görcsök. Sajnos a cervixem 2100-as volt már múlt héten hétfõn. Azóta sem javult a helyzet, így félek, hogy tovább nyíltam. Orvosi tanácsra 4x1 magnéziumot szedek, próbálok sokat pihenni. Neked mit mondott a dokid az utolsó vizsgálatnál, milyen a méhszájértéked?
Akkor szerintem nyögvenyelõsen de várj 1-2 napot és csinálj tesztet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!