Találatok a következő kifejezésre: Ma reggeltől nagyon (7 db)

1 teszt lett negatív vagy több? De én elmennék orvoshoz hisz ha a teszt nem is mutat ki semmit az még nem biztos!
A kérdező hozzászólása: 1 igen, de tuti negatív, mert csak a kontroll csík volt meg!
2 hét késés rengeteg, mindenképp elmennék dokihoz, akkor is, ha negatív a teszt és tényleg nem vagy terhes. csak tudni szeretnéd, h mitõl késik és vnnak fájdalmaid, nem?
Azt az 1 tesztet mikor csináltad? Én csinálnék még egyet, mert nem biztos, hogy ha pár nap késés után csináltad, akkor valós eredményt mutatott. Van, akinek csak 1-2 hét késés után mutat pozit. De a helyedben orvoshoz mennék már!
A kérdező hozzászólása: Múlt hét szombaton csináltam a tesztet. Feltétlenül elmegyek dokihoz, ha kiváncsi voltam, h valakinek volt e ehhez hasonló esete.. :)
Nekem az elsõ terhességemet 3 hét késésnél mutatta ki a teszt. :) Akkor is csak halványan. A doki majd biztosat mond. :)

Missed ab. -on estem át 3 napja. Ma reggeltől nagyon görcsölök. Ez ezzel jár? Milyen gyógymódok vannak rá? Nem tudom, hogy görcsoldó szedhető-e, hiszen ugy hallottam, hogy most szűkül a méh eredeti méretére.

Legjobb válasz: Szia Minden ember más, én missed ab. után nem görcsöltem viszont mikor újra elkezdtem menstruálni akkor nagyon erõs görcseim voltak.Én csak orvosi utasításra szedek gyógyszert egyébként nem,így sajnos ebbe én nem tudok segíteni

Szia Minden ember más, én missed ab. után nem görcsöltem viszont mikor újra elkezdtem menstruálni akkor nagyon erõs görcseim voltak.Én csak orvosi utasításra szedek gyógyszert egyébként nem, így sajnos ebbe én nem tudok segíteni
Ha härom napig nem volt semmmilyen fääjdalmad most meg igen fordulj orvoshoz mindenkepp. Ugyis kell menned kontrollra, mond meg a dokinak, es hogy nezzen meg. Missed ab. utän termeszetesek a görcsök, mivel jol mondtad, neked is kitägult a mehed, mint annak a nönek aki szül, (szüleskor kb 12cm-re, mised ab-nel 6-8 cm-re)igy neki is össze kell huzodnia. Az viszont gyanus, hogy härom nap utän görcsölsz ennyire. Görcsöldot vegyel be nyugodtan, de utäna cickafark teät kezdj el inni szigoruan a mehed miatt. Nagyon gyorsan regenerälja, es megerösiti, azert hogy ne lehessen megegy vetelesed. Tapasztalat. 1.5eve volt ugyan ez velem is, most 6 hetes terhes vagyok, es elsö este mä rteherbe is estem. Bär a kritikus 12 heten meg nem estem ät, de biztos vagyok benne hogy meg lesz! Sajnälom a pocaklakot, es sok sikert a következöhöz. Es ne feledd cickafark tea napi egy deci!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

39 hetes vagyok, és ma reggeltől nagyon szúrkál a szeméremcsont felett a hasam. És néha görcsölök is, de nem rendszeressen. Alig bírok mozdulni. Ez mitől lehet?

A baba rendessen mozog,és ma aktívabb mint máskor.A méhszájjam 1 hete még zárt volt.Lehetséges ez a szülés jelei?Június 10-re vagyok kiírva.Második babát várom,vele szülést indítottak és nem éreztem ilyet.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Az elsõvel indították meg a szülést.

A kérdező hozzászólása: Az elsõvel indították meg a szülést.
Közeleg a szülés. Itt már bármelyik pillanatban megindulhat. Sok boldogságot nektek!
A kérdező hozzászólása: joslo fajasaim azok mar reggebbtol vanak de ez valahogy mas a joslo az legalabb elmult de ez nem
Egy meleg zuhany! Ha nem enyhül korház. Ha a dokid nincs az ország másik végén biztosan be fog menni. Nézesd meg magad, inkább feleslegesen minthogy gond legyen. Szorítok! Ird meg mi lett veled!
Sajnos sokat nem segítek a válaszommal, tudom, de... én most vagyok 32 hetes. Keményedéseim már nekem is jó ideje vannak. Egy ideje mellette jelentkezik a derékfájás, menses szerû görcsök. Sajnos a cervixem 2100-as volt már múlt héten hétfõn. Azóta sem javult a helyzet, így félek, hogy tovább nyíltam. Orvosi tanácsra 4x1 magnéziumot szedek, próbálok sokat pihenni. Neked mit mondott a dokid az utolsó vizsgálatnál, milyen a méhszájértéked?

Ma reggeltől fogva nagyon fáj a hasam alja és a csípőm, szinte izomláz szerűen, holott a napokban csak pihentem. Babóm nagyon sokat rugdos. Tágulok, vagy mi egyéb történhet?

23 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Én 21 hetes vagyok és ugyanilyen izomlázszerüen fáj a hasam és a hátam meg a csipöm is! Szerintem tágul a méhünk! De pénteken megyek a dokihoz és akkor megkérdezem....Minden jót!!!

Szia! Én 21 hetes vagyok és ugyanilyen izomlázszerüen fáj a hasam és a hátam meg a csipöm is! Szerintem tágul a méhünk! De pénteken megyek a dokihoz és akkor megkérdezem....Minden jót!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! :) Szép babavárást!!!
Akkor szerintem nyögvenyelõsen de várj 1-2 napot és csinálj tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!