Találatok a következő kifejezésre: Ma reggelre meg a hőmérsékletem tegnap (2 db)

Ma reggelre emelkedett meg a hőmérsékletem (tegnap éreztem egyhe szurkálást a hasamban). Van arra esély hogy ha ma délután akciózunk, akkor még teherbe eshetek?

Az el?bb valaki azt írta, hogy a tüsz? általában hajnalban reped. A h?mérsékletemelkedés napján hajnalban, vagy el?z? nap?

Legjobb válasz: szia! Én írtam....A hõmérséklet emelkedés hajnalán....és a tüszõrepedés ekkor történik. Ez járhat némi fájdalommal, szurkálással....kinél hogy, ez a fájdalom fájhat még utána is akár napokig.

szia! Én írtam....A hõmérséklet emelkedés hajnalán....és a tüszõrepedés ekkor történik. Ez járhat némi fájdalommal, szurkálással....kinél hogy, ez a fájdalom fájhat még utána is akár napokig.
Szia!Azt nem írod, mennyi ideje próbálkoztok, de sztem nem jó ha ennyire odafigyelsz magadra.Próbáljatok meg egy nap kihagyásokkal szeretkezni, és SZERETKEZNI!!!ne idõre gyereket csinálni.A spermák legalább 48 órát élnek, tehát ha nem PÉ-kor szexeltek, akkor is lehetsz terhes.Ha viszont a párod mindennap "ellövi" a spermáit, akkor nem lesz idõ új sperma termelõdésre, és vaktölténnyel fog lövöldözni, úgy pedig nem lesz mitõl teherbe esned. A kérdésedre a válasz:Akciózzatok másnaponta, harmadnaponta és ne figyeld magad ennyire, hanem szeresd a párod!!!!

Az normális dolog hogy a pozitív teszt után 36, 7-36, 8 lett a hőmérsékletem vagy a teszt becsapott tegnap teszteltem ma reggelre meg így vissa esett?

Legjobb válasz: ez a hõmérés egy butaság ilyenkor! nekem végig lent volt a luteálisban és babás lettem, ha a teszt pozitív, akkot GRATULÁLOK! a hormonszint persze, hogy felül írja a hõmérsékletet!

ez a hõmérés egy butaság ilyenkor! nekem végig lent volt a luteálisban és babás lettem, ha a teszt pozitív, akkot GRATULÁLOK! a hormonszint persze, hogy felül írja a hõmérsékletet!
Nekem ez a negyedik terhességem, és ez a hõmérõs dolog egyszer sem jött be nálam!szerintem is abba kell hagyni ilyenkor, mert csak stresszelni fog!
Baba van adologban!:) Gratula! 7 hetes km
A kérdező hozzászólása: már meg ijedtem hogy valami baj van köszönöm a válaszokat.
A 36, 7 nem olyan alacsony, és ez viszonylagos. Mennyi az átlaghõd? Nekem mondjuk 36, 7-nél meg szokott jönni, most, hogy babám lesz, 37 körül maradt. Nem volt eddig gond a hormonjaiddal? Mert ha nem, akkor sztem se aggódj, de ha igen, lehet, hogy érdemes minél elõbb dokihoz menned, ha esetleg hormonpótlás kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!