Találatok a következő kifejezésre: Ma reggelre lett a (81 db)

A péniszemen ma reggelre lett egy piros csík, ami száraz és ilyen cserepes is nem fáj, nem is viszked, de viszont idegesít hogy miér van ott?

A péniszem ha merev és végig huzom azon a részen ahol ez as piros száraz kb 3cm csik van ott a bőr durvább, keményebb is :S mitől lehet ez ??

Legjobb válasz: ha száraz akkor szerintem testápoló jó lesz rá, de ötletem sincs mi lehet ez, nem is nagyon tudom elképzelni a leírásodból. Hol van pontosan a "seb", milyen széles a csík, érintésre érzékeny-e, ja és mit csináltál elõzõ este a péniszeddel hogy reggelre ez lett?

ha száraz akkor szerintem testápoló jó lesz rá, de ötletem sincs mi lehet ez, nem is nagyon tudom elképzelni a leírásodból. Hol van pontosan a "seb", milyen széles a csík, érintésre érzékeny-e, ja és mit csináltál elõzõ este a péniszeddel hogy reggelre ez lett?
Biztosan szárazon húzkodtad , és ezért lett a pirosodás. Pont ott járt az ujjad ahol csík van .Most egy kis neogranormont rá.Az leveszi a gyulladást.Legközelebb meg zsirosabb krémet tegyél rá .Akkor könnyen csúszik , nem dörzsölõdik ki.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszollónak köszönöm;-) a krém segített, máskor ovazosabban csinálja barátnõm :-P

Tegnap pozitív lett az ovu tesztem, ma reggelre leesett a hőm is kicsit. Vasárnap szexeltünk a párommal utoljára. Ma és holnap is együtt tudunk lenni. Ugye még időben vagyunk?

Tegnap görcsölgettem, most nagyon megéreztem a pét.Biztos voltam benne, hogy este a szokásos id?ben a teszt is engem igazol.Remélem nem késünk el!

Legjobb válasz: hajrá:)) szerintem teljesen idõben vagytok!

hajrá:) ) szerintem teljesen idõben vagytok!
Szia! Pozitiv ovu tesztelés után 24-36 órára szokott a peteérés bekövetkezni. A hõmérséklet is peteéréskor esik le. Szerintem jó idõben vagytok. Szoritok nektek hogy sikerüljön!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nagyon remélem, hogy végre megfogan a baba!

Eléggé csíp a makkom közepén és szélén, pláne ha húzzányúlok, ma reggelre lett ilyen érzékeny, csípõs, mi történhetett?

Senkivel nem voltam, semmi..

Legjobb válasz: passz, lehet szappan ment bele? vagy ilyesmi.. próbáltad megmosni már?

passz, lehet szappan ment bele? vagy ilyesmi.. próbáltad megmosni már?
Ez valami hugyuti fertõzés lehet.Igyál sok folyadékot , hogy kimosódjon .

Tegnap este óta erős görcseim voltam, össze-vissza, hol 5 hol 10 percesek, keményedéssel. Ma reggelre végig a derekam is görcsölt mozgásra rosszabb lett. Készüljek?

Férjem kérdezte, hogy hogy érzem, kellene mennünk? Én viszont nem tudtam megmondani neki hogy ez már a szülés. Szörnyen görcsölök. Nem tudom mikor kell menjek! 1.baba! Segítseteg!

Legjobb válasz: Szia! Most menj.

Szia! Most menj.
Szia! Azthiszem indulhatsz:) Majd írj. Könnyû szülést neked.
Készülhetsz, de azért innen még napok is lehetnek ám a szülésig! (én legalábbis így jártam) Amikor beálltak fixen az 5 perces fájások, én akkor indulnék.
szia, sztem te irták ki még ezután 2 kérdést :) amikor rendszerezõdik vagy már annyira fáj h fájásközbe nem tudsz semmire koncentrálni vagy megáll a lééegzeted is..addig felesleges mig nem rendszeres.. amig lehet jobb otthon vajúdni..hol fogsz szûlni?
Kérdezõ te most szülni fogsz.Írj majd, ha van valami fejlemény.
no mi lett?
A kérdező hozzászólása: sziasztok azóta megszületett a kisfiam..... kiirás után 3 napra
Elképzelhetõ, hogy igen megy a drukk!!! :)
A kérdező hozzászólása: Huuhh, köszi, mindjárt jön haza ebédelni, de akkor megint csak viszi majd magával :-)

Lecsúsztunk a babáról ebben a ciklusban? Ma reggelre lett pozitív az ovutesztem, viszont csak holnap este tudunk együtt lenni a férjemmel.

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy a pozitív nap(nekem két nap szokott pozitív lenni) utáni elsõ negatív napon van pé. Ugyhogy nem késtetek le semmirõl:D Sok sikert!!

Én úgy tudom, hogy a pozitív nap(nekem két nap szokott pozitív lenni) utáni elsõ negatív napon van pé. Ugyhogy nem késtetek le semmirõl:D Sok sikert!!
az ovu tesztet du kell használni, nem reggel!
Reggel nem jó tesztelni, mert hamis pozitív eredményt adhat, mivel eléggé koncentrált a de pisi. Este magasabb az LH szint, ezért kell akkor használni, ha lehet mindig egy idõpontban. én mindig du 6kor tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ vizeletbõl vettem mintát, 10óra körül végeztem a tesztet. Azt olvastam a tájékoztatóján, hogy mindegy mikor végzem a tesztet, csak ne az elsõ vizeletbõl. Rosszul csináltam?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Akkor este tesztelek még egyet.
Pozitív nap/ok utáni elsõ negatív napon van a PÉ, ezért kell a pozitív napokon és lehetõség szerint az elsõ negatív napon is együtt lenni. Drukkolok!
... és este 6-8 között érdemes az ovutesztet csinálni. Máskor nem jó. Elõzõ voltam.

Tegnap reggel terhességi tesztet csináltam, ami pozitív lett. Ezután még egyet, ami negatív lett és a ma reggeli sem mutatott terhességet. (Viszont gyakran van hányingerem és rengeteget járok WC-re. ) Járt már közületek valaki így? Melyiknek higgyek?

Legjobb válasz: érdekes.. mikor kéne megjönnie? ha nem jön meg 1-2 nap után tesztelj újra reggeli pisibõl. orvoshoz még nem igazán érdemes elmenni, nem nagyon látna még semmit.

érdekes.. mikor kéne megjönnie? ha nem jön meg 1-2 nap után tesztelj újra reggeli pisibõl. orvoshoz még nem igazán érdemes elmenni, nem nagyon látna még semmit.
A kérdező hozzászólása: A 9-ét írtam el. :S 5-én jön meg elvileg.
A Romed két barátnõmnek is mutatott pozit, pedig nem volt baba! Mondanám, hogy lehet, hogy hamarabb volt ovud, de akkor meg a másik kettõnek is pozinak kellene lennie! Szerintnem csak hibás volt a teszt!
A kérdező hozzászólása: Romed teszt volt. Nem, nem írtam el az elsõ valóban pozitív lett. Azzal is tisztában vagyok, hogy korai, de gondoltam hátha, mivel a legutóbb a 3 hetes terhességem is kimutatta.Most várjuk a 9-ét és majd kiderül.
Ilyen korán nem mutatná ki, hisz a beágyazódás a megtermékenyítés után 10 nappal van, és utána termelõdik a HCG és ettöl jelenik meg az a bizonyos második csík a teszten.
Milyen teszt volt a tegnapi? Lehet, hogy hibás, mert tényleg korai lenne!
dec 9-én kéne megjönnie? Akkor érdekes lenne ha pozi lett volna tegnap a teszt, és fõleg az hogy a kövi meg már negatív. Én dec 8ra nem várom, de eszem ágába nincs még tesztet csinálni!
ha 9-én kéne megjönnie, akkor még be sem ágyazódott a bébi, nemhogy pozi legyen a teszt. vagy elírtál vmit?
A kérdező hozzászólása: 9-én, de az elõzõ terhességemnél is hamarabb 'éreztem'. Tervben van a következõ teszt, de olyan rossz várni! :) Az elsõ válaszoló szóra sem érdemes, sok ilyen van! Neked pedig köszönöm!
Akkor is kb 1-én lenne a beágyazódás nem???akkor is korai...

A ma reggeli tesztem halvány lett. Baj van?

Egy hete késik a menstruációm, és ugyanezzel a teszttel pár napja még erős pozitív lett az eredmény. Attól félek, hogy elment a baba.

Legjobb válasz: Az nem jelent semmit ha halványabb lett. Ha nem görcsölsz, vérzel, akkor nem mehetett el a baba. Nyugodj meg! Én is teszeltem még egyszer jóval késõbb, ami nekem is halványabb lett, de itt vagyok mint 19 hkm :-)

Az nem jelent semmit ha halványabb lett. Ha nem görcsölsz, vérzel, akkor nem mehetett el a baba. Nyugodj meg! Én is teszeltem még egyszer jóval késõbb, ami nekem is halványabb lett, de itt vagyok mint 19 hkm :-)
Hogy vagy kedves kérdezõ? Voltál dokinál?
Szerintem fogadnának, próbáld meg. Az h most elmúlt nem azt jelenti h nem jelentkezik többet. Vmi oka van a barnázásnak. Menj ügyeletre, semeddig sem tart, legalább megnyugodnál.
A kérdező hozzászólása: Elmúlt a barnázás. :) Vagy csak beképzeltem, már az is lehet... Még mindig gondolkodok az ügyeleten, de nem tudom, fogadnának-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ügyeleten fogadnának, attól függetlenül, hogy nincs itt bejelentett lakcímem?
Pedig jobb lenne akkor ott vhol elmenned dokihoz, mert írnak fel magzatmegtartót, utrogestant vagy duphastont. Az segíthetne h jól megtapadjon a babád. Felelõtlenség lenne nem elmenned. Mihamarabb lásson orvos!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam megnyugodni és csináltam egy predictor tesztet, ami egészen erõs lett, viszont egy kicsit barnázok... :( sajnos orvoshoz nem tudok elmenni, mert a lakhelyemtõl 300 kmre vagyok munka miatt.
Ha már van egy pozitív teszted, feleseleges újabbakat csinálnod és ezen stresszelned magad! Nyugodj meg, és várj türelemmel a dokival való találkozásig!
Én mindig ugyanazt a márkájú tesztet használtam. Én jártam így sajnos, de én barnáztam , a tesztek pedig halványultak, ahogy csökkent a hcg a szervezetben. A doki már nem látott semmit mire mentem, felszívódott teljesen. Különbözõ fajtájú teszteknél viszont nem tudod mihez viszonyítani, hogy halványabb vagy nem. Ne aggódj, ha nem görcsölsz, nem barnázol az jó jel. Szurkolok, hogy minden rendben legyen!!
A kérdező hozzászólása: Mikor véreznék, ha elmenne a baba? Mert most még ugyanolyan tüneteim vannak, mint eddig.
Jó, csak ha nem akarja magát feleslegesen felidegesíteni még egy halvány teszttel, miközben semmi gond, akkor inkább nem kéne tesztelni.
Igazad van kedves utolsó h minden teszt más saját márkában is, de sztem ahhoz h megnyugodjon, egy tesztet még megcsinálhat. Én is csinálnék.
Felesleges tesztet csinálni, mert mindegyik teszt különbözõ egy márkán belül is, van amelyikre hiába pisilsz, csak halvány lesz, van amelyik erõs lesz akkor is, ha beindult esetleg egy vetélés. De nem fog.
Én elmennék a helyedben. Fõleg ha tényleg nem jön meg, de miért is jönne meg? Nem fog. Csak pozitívan! :-) De majd tájékoztass minket a fejleményekrõl, ha tesztelsz azt is! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csinálok majd még tesztet, mert tényleg megnyugtatna... Orvoshoz jövõ héten tudok menni. Ha nagyon halvány lesz a teszt vagy esetleg negatív akkor is menjek el?
Ne stresszelj ez miatt, mert az még rosszabb. Dokihoz már bejelentkeztél? Igaz szívhang az majd csak a 6.hét körül lesz látható, elõtte csak petezsákot látni. Ha meg tud nyugtatni, akkor 2 nap múlva sztem csinálj még egy tesztet. De ne parázz! Minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Nem görcsölök meg semmi, nem is vérzek, csak olvastam, hogy tünetek nélkül is elmehet, és most ettõl félek nagyon. :(
A kérdező hozzászólása: Igen voltam az ügyeleten, látták a petezsákot, jövõ héten remélhetõleg lesz szívhang is :) Nem kaptam semmilyen gyógyszert... Kértem, hogy írjon fel valamit, de nem.

Tegnap mintha ott lett volna a másodík csík a terhességi tesztemen és ma reggelre rózsaszínes folyásom lett, mitől lehet?

Vasárnapra nem várom..

Legjobb válasz: A rózsaszín folyás,akár terhesség jele is lehet,pláne,hogy halványan pozitív lett a teszted!Sztem várj még 1-2napot és tesztelj!Drukk!

A rózsaszín folyás, akár terhesség jele is lehet, pláne, hogy halványan pozitív lett a teszted!Sztem várj még 1-2napot és tesztelj!Drukk!
szia Valami eredmény?

A beágyazódási pecsételés/vérzés a beágyazódás kezdetén van vagy a végén? Nekem szerdán volt egy kis rózsaszín a bugyimon, de a ma reggeli 25-ös teszt negativ lett.

Legjobb válasz: Én beágyazódásnál nem tapasztaltam ilyet,hogy pecsételés.De minden nõ más.Mióta késik?Nekem egy hetes késés után erõsen pozitívak voltak a tesztek,pedig nem is reggeli vizelet volt.

Én beágyazódásnál nem tapasztaltam ilyet, hogy pecsételés.De minden nõ más.Mióta késik?Nekem egy hetes késés után erõsen pozitívak voltak a tesztek, pedig nem is reggeli vizelet volt.
A kérdező hozzászólása: Pcos vagyok sajnos és elég rendszertelen a ciklusom.Az utóbbi két ciklusom 47-52 napos volt, ma vagyok az 58.napon.
Megint elsõ. Akkor pár nap múlva tesztelj újra, hátha! Ilyen ciklussal gondolom bármikor lehetett peteérésed, hátha csak késõbb fogant a baba! Majd írj!!
Nekem ugyanígy szerdán volt ilyen pici rózsaszín, most hétfõn kellett volna megjönnie, szombaton és kedden is pozitív volt a teszt. Mikorra nem várod a mensit?
Elsõ vagyok. És érzel valamit? Émelygés? Vagy a melleiddel valami szokatlan? Drukkolok, hogy pár nap múlva pozitív legyen a teszt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyos vagy! Kicsit fájnak a melleim, de tegnap óta a mellbimbóm nagyon érzékeny.2 napja sokszor megszédülök, fáj a derekam.
nekem kedden volt anno egy kis barna folyasom.....es szombat reggel pozitivat teszteltem...ugyhogy turelem, nincs meg minden veszve!!!sok sikert 37h km

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!