Találatok a következő kifejezésre: Ma reggelre esett a hőm (10 db)

Ma reggelre esett a hőm 3 tizedet. Meg fog jönni, ez már biztos? Mára nem várom! Kérlek írjatok véleményeket? Nagyon félek hogy most sem sikerült!

Tesztelni nagyon félek ezért gondoltam hogy várok hétvégéig, valahogy csak kibírom, és akkora már biztosan mutatnia kell ha tényleg babás vagyok.

Legjobb válasz: Hát... nagyon úgy néz ki a görbéd alapján, de volt olyan lány, akinek esett a hõje és mégis ott volt a baba.

Hát... nagyon úgy néz ki a görbéd alapján, de volt olyan lány, akinek esett a hõje és mégis ott volt a baba.
szerintem a 3 tized nem vészes:) én úgy tudom hogy az 5 tizedes már az.Az a lényeg hogy ne idegeskedj , tudom hogy nehéz de én nagyon-nagyon szorítok neked :) ))CSAK NYUGI!Hagyd történni a dolgokat én már ezért nem mérem magam mert annyira féltem hogy aludni nem tudtam egyhuzamban:(és inkább leálltam és hagyom had történjenek a dolgok:) NAGYON SZORÍTOK !!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nagyon aranyosak vagytok.Szerintetek mikor teszteljek?Ti mikor tesztelnétek a helyemben???
A kérdező hozzászólása: Remélem holnap emelkedik a hõm nem pedig csökken.Akkor még talán van remény.Már alig várom hogy reggel legyen.
Szia. Nekem ebben a hónapban 100%kos trifázisos görbém volt olyan mint amilyen a nagykönyvben meg van irva tutira vettem hogy bab lesz mert a nõdoki is azt mondta , hogy gyönyörû görbém van és ebbõl babásnak kell lennie , 1 tized fokot esett a hõm és megjött akkor még azt mondtam az nem lehet attol még babás avgy a mensesem 3. napján még mindig csak felfele ment a hõm és a 6. napon mikor már nem véreztem akkor esett le , engem nagyon megszivatott a testem , de kínámon neked hogy ne jöjjön meg de 1 tized fokos eséssel is lehet menstruálni de persze nem vayunk egyformák és remélem neked babód van.
A kérdező hozzászólása: Sajna megjött:((

3 napom van a nemvártig, de ma 1 tizedet esett a hőm! Ez akkor már menszi lesz? Vagy az 1 tized esés az még belefér? 36, 9 ma reggeli hőm 1 tized esés után!

Legjobb válasz: Hát az én görbém nem az a tipikus terhesgörbe. A 28. napra nem vártam, vagyis most vártam volna mert mennem kellett volna vérvételre a 3. napon, de nem jött meg. Most léptem a 10. hétbe és eddig szerencsére minden rendben van! Csak akkor biztos a mensi ha már megjött!!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc23ce263b0d88f68fdb51..

Hát az én görbém nem az a tipikus terhesgörbe. A 28. napra nem vártam, vagyis most vártam volna mert mennem kellett volna vérvételre a 3. napon, de nem jött meg. Most léptem a 10. hétbe és eddig szerencsére minden rendben van! Csak akkor biztos a mensi ha már megjött!!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc23ce263b0d88f68fdb51..

Ma reggelre 36, 9-re esett a hőm a tegnapi 37, 2-ről. Holnap nem kellene megjönnie. Ma reggelre enyhe barnázgatás görcsök nélkül. Lehet még baba a dologban? Melleim feszülnek, erötlen vagyok és persze szomorú, ha több hónap után most sem jött össze.

Volt pé-s fájdalmam, pozitív ovu tesztem, néhány napja szurkálódás a méhem táján.

Legjobb válasz: ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.

ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! 4hónapja próbáljuk összehozni a bébit.Most azt javasolták, hogy szedjek Gravidát.
elsõ vagyok: orvos mondta? én az elevitet szedem és a kezdés után három héttel babás lettem. sok sikert neked is!
A kérdező hozzászólása: Nemrég voltam dokinál.Akkor hagytam abba a fogamzásgátlót, rákszûrést csináltunk, minden oké volt.Azóta nem voltam orvosnál, csak olvasgatom ezen az oldalon a kérdéseket, válaszokat.Itt javasolták egymásnak a lányok.Elevit vényköteles?
Hello, az Elevit nem vényköteles, de nem a teherbeesésben segít, hanem felkészíti a szervezeted a terhességre mindenféle vitaminokkal, ásványi anyagokkal. A szedésével azt segíted, hogy egészséges babád legyen egy egészséges testben.
Mérd meg holnap reggel is a hõdet, és ha tovább esik, akkor szerintem sajna nem baba, hanem mensi lesz. Remélem nem így lesz!

Van 2 halvany pozitiv tesztem a tegnap elott csinaltam oket, akkor volt a reggeli hom 37. 0 es ma reggel a hom 36.8 lett, holnap akarok reggel megent tesztelni, szerintetek rosszat jelent hogy le esett a hom?

Legjobb válasz: Szia! Én nem tulajdonítottam figyelmet a hõmnek. Most is, van hogy 36.8 vagy 37.2. De ezeket akkor mértem, mikor azt hittem be fogok lázasodni! Ha pozitív a teszt, s nem vérzel/ véreztél, aggodalomra semmi ok! 18+2hkm

Szia! Én nem tulajdonítottam figyelmet a hõmnek. Most is, van hogy 36.8 vagy 37.2. De ezeket akkor mértem, mikor azt hittem be fogok lázasodni! Ha pozitív a teszt, s nem vérzel/ véreztél, aggodalomra semmi ok! 18+2hkm
A vérzésed kimaradt már? A hõmérséklet esése - fõleg ilyen minimális - nem jelent bajt. Ha a tesztcsík erõsödik, akkor nincs semmi probléma. Általában azért nem szokták a vérzés elõtti tesztet javasolni, mert a kezdõdõ terhességeknek bizonyos hányada megszakad még az elõtt, hogy vérzés kimaradást okozna. Ezekrõl nem is tud sokszor az ember. Aki túl korán tesztel halvány pozit, az örül, és bizakodik, aztán pedig nagy csalódás, ha mégis megjön a mensi, és véget is ér vele a dolog...
ennyire nem kell beparázni mindentõl, dehogy jelent rosszat:) nekem fel se ment a hõm:) 14 h - ikreks - km

Lehetek terhes, ha 6. -7. -én kellene megjönnie és ma reggelre 2 tizedet esett a hőm (de még így is magasabb mint az alaphőm) és egy nagyon pici barnás folyásom volt?

Ma már émelygek is és különös szagokat érzek. Rajta voltunk a babatémán és peteérésem is volt. Egy pcos 27 éves n?

Legjobb válasz: Szia!Én is is ugyanebben a cipõben járok!Én 7-re nem várom és nekem is esett ma a hõ!Ne aggódj szokott lenni néha beágyazódásos hõleesés!Lehet holnap már visszább megy egy kicsit a hõd!Én is ebben reménykedem!Egyébként ajánlom neked a babatervezõk otthona.net-et!Sok hasonló példa görbét találhatsz!Drukkolok neked!

Szia!Én is is ugyanebben a cipõben járok!Én 7-re nem várom és nekem is esett ma a hõ!Ne aggódj szokott lenni néha beágyazódásos hõleesés!Lehet holnap már visszább megy egy kicsit a hõd!Én is ebben reménykedem!Egyébként ajánlom neked a babatervezõk otthona.net-et!Sok hasonló példa görbét találhatsz!Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma egesz nap pihizek, reggelre elontott ugyhogy el vagyok latva rendesen... A jo hir az, hogy sikerult talalnom baratcserje tabit. Igaz, egy masik varosban, de holnap mar el is hozzak a tesomek. Meg elkezdem a teakat is. Draga parom ma megvett nekem mindent, meg afonyalevet is hozott mert az ilyenkor jo! :) A 10-es teszt eleg erzekeny, tenyleg ki kellett volna mutatnia..:( Neha hajlamosak vagyunk odakepzelni a masodik csikot. De sose lehet tudni! A hoeses se valami jo jel.. Nem tudom. Ki kell varni, mert igy csak feleslegesen talalgatunk. :( Varj meg 2-3 napot es ha meg mindig nem jott meg, akkor lehet remenykedni es ujra tesztelni. Sok sikert! :)
Szia!Nagyon szorítok, hogy ebben a hónapban sikerüljön!Tényleg aranyos a párod, hogy megtesz mindent!Nekem ma megint csökkent 1 tizedet a hõm, úgyhogy holnap biztos meg fog jönni már megint!
A kérdező hozzászólása: Szia! Eljott a szerda..:) Mizu?
Szia!Nem jött meg, csak késik!Teszt negatív, de az is fog maradni, mert nézettem vérbõl Hcg-t és 0, 6 lett, úgyhogy nekem se sikerült!Bár a hõm felfelé ment egy tizedet, de csak szórakozik velem a testem.Csak jönne már meg, hogy akkor kezdõdjön a következõ ciklus!Drukkoljunk egymásnak, hátha összejön legközelebb!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom! :( Ha vérbõl is megnézték akkor az nem tud becsapni!.De ne szomorkodj és fel a fejjel!! Koncentráljunk a következõ lehetõségre! :) Én aktívan teázgatok és szedem a barátcserjés tabit, aztán holnap indul az akció! :D:D Kitartást és peteérésben gazdag idõszakot kívánok!! :D Majd írj ha lesz valami, én is így teszek. :*
Sok Szerencsét!Majd írok én is!Nekem még ma se jött meg, úgyhogy nekem még jó sokat kell várnom a peteérésre!
A kérdező hozzászólása: Szia! :) Mizu? Megjott?
Szia!Igen, még aznap este, úgyhogy hála az égnek túl vagyok rajta!Te hogy állsz?Mikor lesz peteérésed?Nekem még kb.1 hét!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ha minden igaz kedden volt (remélem). Most majd várok.. és várok.. ilyenkor olyan lassan múlnak a napok. Neked mikor lesz pé?
De jó neked.hogy ilyen hamar volt pé-d, nekem még legalább egy hét!Ez a várakozás legrosszabb!Szurkolok neked!Mikor akarsz tesztelni?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is szurkolok neked! :) Á, még egy jó ideig nem tesztelek, nem akarom nagyon beleélni magam. 26-ára nem várom, ha nem jön akkor tesztelek, de addig nem látom túl sok értelmét. A legjobb volna ha regge úgy ébredne az ember lánya hogy átaludta azt a 10 napot.. szörnyû ez a várakozás.. majd írj hogy mi van :)
Szia!Mi újság veled?Nekem ma esett még egy tizedet a hõm, így már 36, 9!Csináltam 2 tesztet is!Az egyik 10-es negatív a másik Gabriel és idõn túl lett ott egy halvány csík!De szerintem az szellemcsík és ugye az nem érvényes!Bár eddig soha egy tesztem se volt szellemcsíkos, de lehet ez a Gabriel ilyen fajta, mert ezt még nem próbáltam!
Sokan mondják, hogy pont akkor jön össze a baba, amikor már feladják és nem görcsösen akarják!Lehet van benne valami és ezt kellene megpróbálni, de ez olyan nehéz!Hinni mindig kell valamiben és reménykedni!
A kérdező hozzászólása: szép kis lajstrom... hát nem tudom, én azért kipróbálom. hiszek benne! :) ha más nem, legalább ez segít. (mármint a hit) lehet ha az ember nem akarná ennyire, talán könnyebben összejönne...
A kérdező hozzászólása: Szia sorstars! :) nagyon kivancsi leszek a holnap reggeli homre, remelem kicsit megugrik. Nagyon halvany barnas folyasom most este is van egy picike, lehet ha nem figyelnem ennyire eszre sem vennem. Van egy tesztem itthon, de meg nem akarom kiloni. :) Neked is van pcod? Ti miota probalkoztok? Szoritok neked is, hogy emelkedjen reggel a hod! :) A folyasod mennyire eros?
A kérdező hozzászólása: Ja es a beagyazodas mar meg kellett, hogy tortenjen, nem? 23-24-en volt peteeresem. Attol meg lehet a barnas folyas annak a jele?..
Szia!Én csak voltan pcos!A beágyazódás jele a barnás folyás!Szerintem ez baba lesz!Nekem csak hol vizes, hol tejszerû folyásom van és egy kicsit szúrkál a hasam!
Ja és 8 hónapja próbálkozunk, de már van egy 2, 5 kisfiam, úgy hogy akkor pcos voltam!Nagyon drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Legyen igazad! :) majd ralesunk! Te mikor szandekozol tesztet csinalni? Megvarod amig nem jon meg? Kibirod? :) Igaz, elobb nem nagyon erdemes. Majd irj, hogy mi lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Koszi, jol esik! Mindig remennyel tolt el egy pcos baba. :) En is szoritok neked! Par nap mulva mindketten okosabbak leszunk.. (es talan babasak is:) ))) irjon meg aki hasonlo cipoben jar!! :)
Szia!Én vagyok, aki pco-s volt!Nekem ma nem ment feljebb a hõm, ugyanúgy maradt 37.Nem bírtam ki és teszteltem egy 10-essel, persze negatív lett és van egy olyan érzésem, hogy szerdán meg fog jönni, mert krémes lett a folyásom, és ez mindig így van mensi elõtt pár nappal!Te hogy állsz?Neked azért drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem ma reggelre megjott, a hom is lent maradt. A 37 az nem alacsony szerintem! Mennyi az alaphod? A teszt meg lehet meg korai volt. Vard meg a szerdat es ha nem jon meg akkor tesztelj ujra, akkor mar ki kell hogy mutassa. Amugy hany naposak a ciklusaid? En probalok nem szomorkodni, ugy vagyok vele uj honap, uj esely. Ha veletlen neked is megjonakkor a kovetkezo honapban is egyutt izgulhatunk! :) De remelem nektek osszejon a mano! Pco-val hogy allsz? Szedtel valamit ra?
Szia!Sajnálom, hogy megjött!Majd jövõ hónapban szorítok érted!28 naposak a ciklusaim és az alaphõm ebben a hónapban 36, 7, elõzõ hónapban 36, 4 volt.De ebben a hónapban clostyt szedtem, de van egy olyan érzésem, hogy nekem sem sikerült!Bár reménykedtem benne mikor a 8dpo napon felment a hõm 37, 3-ra, de hát most már csak 37!Anno mikor pcom volt megmûtöttek 2-szer és a második mûtét után 3 hánapra rá terhes lettem!
A kérdező hozzászólása: Légy bizakodó! tényleg szorítok neked! legalább neked sikerüljön most!!! :) majd ird meg hogy mi lett! én most döntöttem el hogy holnap veszek barátcserjét (ha sikerül találnom). teát szeretnék inni, mert azt természetesebbnek tartom, mint a tabit. te még nem próbáltad? olyan sok jót olvastam róla
Teát én találtam!De szedem még most is a tabit, már 3 hónapja!Sok mindent kipróbáltam, barátcserje, cickafark, palástfû tea, méhpempõ, gynex, mindent amit lehet+mastodynon csepp, premens tabletta, e-vitamin, eddig mind sikertelenül!
Akkor még több, mint egy hét!ez az állandó várakozás kikészíti az embert!De hát nem tudunk mit csinálni, csak várni!

Pár napja pozitívat teszteltem. Ma reggelre viszont esett a hőm 2 és fél tizedet. Nem gond ez? Félek hogy meg fog jönni.

Járt már így valaki?Ugye nem lett bel?le menszi?Mondjuk nem aludtam valami jól az este meg hamarabb is mértem mint szoktam.A cicim kicsit fájdogál.Pénteken van jelenésem a dokinál mert hétf?n még csak egy buborékot láttunk.

Legjobb válasz: Szerintem ez is szervezettõl függ. Nekem egyáltalán nem volt emelkedett hõmérsékletem. 36.4- nél egyszer sem volt magasabb, mégis a 12. hétben járok már!Nyugi:)

Szerintem ez is szervezettõl függ. Nekem egyáltalán nem volt emelkedett hõmérsékletem. 36.4- nél egyszer sem volt magasabb, mégis a 12. hétben járok már!Nyugi:)
ha pozitív a teszted, akkor mindenképp terhes vagy, pozitív fals eredmény nincsen! A hõmérõzést meg kva gyorsan hagyd abba:) Gratula és nyugi, ennél többet nem tehetsz az elsõ néhány hétben:)
Tessék szépen eltenni azt a hõmérõt, mert csak feleslegesen elhúzod magad, és most boldognak kell lenned, nagyon boldognak. Anno én is nézegettem a pozi teszt után. Hagy ne mondjam, hogy nekem is esett a hõm, és annyira kétségbeesetem, hogy nagyon. Szerencsére félelmem alaptalan volt, és tutti Neked is az. Gratulálok és örömteli babavárást kívánok. 29 hetes kismami
Attól hogy szurkál a hasadba ne ijedj meg. Akkor van gond ha görcsölsz. A szurkálás lehet attól is mert elkezdett növekedni a méhed. Most kicsit átalakulsz odabent!Nyugi:)
kérlek ne izgulj. Csak pozitívan gondolkozz, a babád érzi, hogy szereted. Nekem ment el egy babóm, de hamar talpra álltam, mert azt mondják, hogy ami az elején kilökõdik az nem lenne egészséges. Most 12hetes vagyok, és nem izgulok (na jó, az elején egy picit) de tuttam, hogy õ megmarad. Ne foglalkozzál a hõddel már, nekem is ugy kb 3-4 nap után visszaállt. Majd írd meg mi volt a dokinál. Ja és GRATULA!!! K
A kérdező hozzászólása: köszönöm aranyosak vagytok.Én is gondoltam hogy nem mérem de eddig megnyugtatásul szolgált hogy minden rendben van.De ma reggel....hát tényleg nem kellene mérnem már. Majd megírom mi volt a dokinál. Még csak annyit hogy tegnap éreztem szurkálásokat úgy mint menszi elõtt a hasamban a méhemnél.Ti is éreztetek ilyet kora terhességnél ez természetes?
Elsõ vagyok. Ha a szurka meg a görcs ugyanaz akkor nekem volt. pihenjél sokat, ne fürödj meleg vízben és a szexet is mellõzzétek egy kicsit. Ja és ne emelj. Dolgozol? Mit? K
A kérdező hozzászólása: Eladó vagyok egy ruházati boltban.A cipekedést megoldjuk valahogy.Nekem most a baba a legfontosabb!3 an vagyunk a fõnököm most 15 hetes terhes én meg 5 ha minden jól megy.Vigyáznak majd rám.Most hála az égnek szabin vagyok majd csak szerdán megyek 2 hetet aztán megint egy kis szabi.Most pont jól jön.:) Annyira szorítok magunknak mindig csak a babára gondolok de azért mindig szemmel tartom hogy nem szabad nagyon elbízni magam. sok boldogságot mindenkinek és boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves utolsó.Megyek is és elteszem a hõmérõt jó mélyre a fiókba.:) És nagyon megnyugtattál ezzel a pár sorral. Fent van a görbém mit gondoltok pénteken mit lát majd a doki?Hétfõn voltam akkor azt mondta lát egy kis buborékszerût de erre még nem mondhatja hogy terhesség.Vajon a petezsákot és a szikhólyagot is látni fogja már?

Mi lehet az oka, hogy tegnap 1 tizedet esett a hőm ma reggelre pedig nőt ugrott 3 tizedet. Van erre valami magyarázat? Esetleg a beágyazódást jelentheti?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/498ee26120a354a32a7bfa..

Legjobb válasz: Sajnos jelentheti csak simán azt is, hogy másképp voltál betakarózva, de reméljük inkább a baba játszadozik a hõddel!

Sajnos jelentheti csak simán azt is, hogy másképp voltál betakarózva, de reméljük inkább a baba játszadozik a hõddel!
A kérdező hozzászólása: Úgy sajnálom pedig már annyira bíztam benne, demég reménykedem.

Miért esett le 1 tizedet ma reggelre a hőm?

Mitvesztek ki a görbémb?l?

Legjobb válasz: Szerintem ez még nem vészes:) nyugi:D

Szerintem ez még nem vészes:) nyugi:D
az ösztrogén termelõdés viszi le a hõt. ha nálad mostanában volt peteérés, akkor egy kis csökkenés normális. én nem szeretem a ciklus.hu-t, mert össze vissza húzza be a peteérést jelzõ vonalat. próbáltad esetleg máshol (is) vezetni a hõdet? pl. fertilityfriend
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm a válasz és szeretnék segítséget kérni a fertility-hez. Sikerült regisztrálnom, de nem tudom hol kell az adatokat rögzíteni. Nem igazán tudok angolul. Segítesz?

Mára nem vártam, de reggelre jelentkezett. Ilyenkor ti még szoktatok reménykedni? A hőm két tizedet esett. Már biztos nincs baba?

Legjobb válasz: Szia! Én igen, tudom, hogy butaság de még pár napig én is szoktam reménykedni, mindíg figyelem hátha elmúlik és nem erõsödik be, aztán belátom hogy ennek nincs értelme, de nagyon nehéz nekem abban a pár napban.

Szia! Én igen, tudom, hogy butaság de még pár napig én is szoktam reménykedni, mindíg figyelem hátha elmúlik és nem erõsödik be, aztán belátom hogy ennek nincs értelme, de nagyon nehéz nekem abban a pár napban.
Csatlakoznék. Mi több mint egy éve próbáljuk a babát. És a mostani mensim egy napos volt és szinte csak maszat. Jöttek a tünetek minden. A hõm azonban leesett.:( Tegnap voltam orvosnál azt mondta biztos nincs baba mert vékony a nyálkahártyám. Én mégis úgy érzem(ez az elsõ ilyen hónap hogy szinte biztosra veszem), fõleg a mensi után. Pedig ha õ mondta biztos nincs.:( Nagyon rossz. Fõleg a váróban ülni a sok(nálam majd 10 évvel fiatalabb kismama között)... Sok sikert mindenkinek a következõ hónapra.
8:11-es vagyok: Ti (kérdezõ és másik válaszoló is) mióta próbálkoztok? És mit csináltok, úgy értem, kezelés, stb? Vannak-e terhességi tüneteitek menzi elõtt? mert én azt hittem, terhes vagyok, csak aztán megjött. És amint a másik válaszoló is mondta, engem is becsapott a testem, és nem is csak a hõt illetõen! Nagyon lehangoló... én amúgy folsavat és E-vitamint szedek, meg teázom. és mi 9 hónapja próbálkozunk. És a hétem megyek orvoshoz.
Elsõ hozzászóló: Hát igen ezzel én is így vagyok mint az elõttem szóló. Nekem volt olyan hónapom, hogy 37 fok felé ment a hõm, ilyen elõtte sose volt. A mensturációm alatt is 37 fok maradt ez táplálta bennem a reményt és hát csak a mensi után 2 nappal ment le a hõm, így becsapott a testem!!
Nagyjából egy a helyzetünk. Annyi, hogy nekem szombaton jött meg, és azóta volt idõm túltenni magam a dolgon. Nekem is esett a hõm, 3 tizedet. Nálam nincs baba, és sajnálom, hogy nem tudlak bátorítani. Szerintem nagyon nagy valószínûséggel nincs baba. Nagyon sajnálom :-(((
A kérdező hozzászólása: Szorítok neked! Melyik városba mész, vagyis melyik klinikára?
8:11-es: ezt nem mondtad az elején :-) szorítunk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztató válaszokat. Csak mert ma éjszaka nagyon nem tudtam aludni, sehogyse, ráadásul a kisfiam is többször fent volt éjjel, fel kellett kelni hozzá negyedórákra. Meg én is nagyon nehezen tudtam elaludni, csak forgolódtam. Tegnapelõtt meg éjszaka olyan hascsikarás jött rám. Ez sem szokott nálam. De mondjuk azt bármi okozta. Akkor még esetleg egy halvány reményem lehet, ugye?
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam, hogy fontos a mérés szempontjából, ha felkel éjszaka az ember. De akkor ezekszerint befolyásolja ez is a hõt?
A kérdező hozzászólása: ezt olvastam, de a kismama akire kiírtam a kérdést, az elõbb válaszolt a: ha sikerült a babó, akkor mensi elõtt pár nappal .... erre a kérdésre, jelenleg õt vadásznám, de mindenki jó akinek megvolt közbe és terhes. Sok sikert neked is a vadászathoz! És természetesen hogy mielõbb baba legyen.
Szia! Szerintem ha az hogy 37 fok felett volt a hõd az nem jelenti azt hogy babás vagy, vagy babás voltál. Az pedig, hogy a mensi elõtt 2 nappal elment hülyeség, mert akkor be sem ágyazódott. Nekem volt fenn a hõm a mensi alatt (talán harmadik hozászóló) utána a 4. napon voltam UH-n és az orvos megállapította, hogy levált a méhnyálka nem volt terhesség!! Apró ciszták vannak a petefészekben amik visszafogják a mensit. Egyébként nekem most kezd aktiválódni a jobb oldali petefészkem és észrevettem ha azon van a sor sokkal magasabb a hõm 37 fok felett, ha a balon akkor csak 36, 9 megy fel.
Ja és amig én is reménykedtem hogy babás vagyok mindeféle tünetem volt, hányás reggel mindíg ugyanakkor, szédülés, fájt a mellem, a derekam, ingerlékeny voltam, de amint megtudta és az orvostól hallottam hogy nincs baba rögtön megszûntek!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem hülyeség, csak sokan gondolják azt. Én az elsõ terhességem is megéreztem, és most itt ül mellettem a mindjárt 20 hónapos kisfiam. Cisztáim nincsenek. És nem írtam, hogy késett. A múlt hónapban viszont csak 1 napot volt meg utána semmi. Köszi a választ, azért én még bizakodom. Hisz sokat hallani, hogy megvolt neki, mégis terhes lett. Sajnos az a baj, hogy nem emlékszem a kisfiammal hogy volt az elején. Csak azt tudom, hogy véreztem vele 12. hétig. De a legeslegelejére nem emlékszem, a tünetekre nem. Amikor megfogant én tudtam, hogy terhes vagyok és az is lettem. Pedig nem várt terhesség volt, csak becsúszott.
Erdélyi vagyok, Marosvásárhelyen élek. Úgyhogy nem vagyok releváns Nektek, sajnos, sem pedig Ti nekem ilyen szempontból:-((( csak muszáj megbeszélni ezeket a dolgokat. A pasik nem értik meg, hiába nagyon drágák és kedvesek... majd elmondom, ha gondolod, hogy mennek nálunk a dolgok, egyelõre sajnos semmit nem tudok a meddõség kezelésérõl nálunk. Talán annyi, hogy egy itteni ismerõsömnek a lombikot Debrecenben csinálták, és ez sokmindent elmond arról, mennyire fejlett nálunk az orvoslás :-((( remélem, nálam nem kell odáig eljutni :-(
8:11 es vagyok megint: felhívtam a klinikát, holnap reggel megyek orvoshoz. Izgulok, de nagyon... eddig mindig nõ nõgyógyászhoz jártam, és a szaki, akihez holnap megyek, férfi, de a környéken õ a legjobb... és kíváncsi is vagyok, mit mond, mi bajom.
Uolsó vagyok. Ha felkelsz vagy netán rosszul alszol stb... Az befolyásolja a hõdet. Már több mint egy éve mérem. Tuti. Én is voltam így és olyan hülyeségek jöttek ki. Szóval ha ma így mérted akkor úgy jelöld be ha vezeted hogy ne vegye figyelembe mert fals eredményt kapsz.
A kérdező hozzászólása: Azt azért hozzáteszem, hogy nem mértem a hónap elejétõl, meg eddig mindig 8-kor mértem, de tegnap is fél 8-kor, ma meg 3-szor keltem fel a kisfiamhoz, reggel fél 7-kor kelt, így kb. negyed nyolcig tudtam aludni, de azért megmértem, ezért bízom benne, vagy ez nem folyásolja be?
Bár úgy lenne és babás lennél! Nem a menzesz a probléma, hanem hogy lement a hõd! :-(((
Utolsó vagyok: ha a hõm nem esett volna, TALÁN, akkor talán még reménykednék, de így... már úgy unom ezt a mindenhónapi játékot, kimerítõ, hogy mindig nem várom, aztán mindig megjön, és lelkileg kiüt egy idõre...
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak gondoltam bizakodom, hátha valakinek sikerült ilyen háttérrel.
A kérdező hozzászólása: Tudom hülyén hangzik, meg sokan azt mondanák, hogy bebeszélem magamnak. Tudom, hogy terhes voltam. Sajnos a múlt hónapban is elment egy, meg most is. Mikor a kisfiammal terhes voltam, azt is megéreztem a fogantatás pillanatától. Most meg már lassan 20 hónapos. Ezért is nehezebb teherbe esnem. (14 kg, az emelgetés, szaladgálás utána) Ezért vagyok szomorú. De ugye azt mondják, ha elmegy nem lett volna egészséges, hogy ne bánjuk. Csak nehéz.
A kérdező hozzászólása: Nekünk ez a második hónap, elõtte nem lehetett, augusztusban és októberben volt két mûtétem nõgyógyászati, eddig nem lehetett próbálkozni. Csak az bánt, hogy nem tudtam megtartani egyik babámat sem. Bár mondjuk amíg nem múlik el, addig még reménykedem a második babában, meglátom mennyire lesz meg. Sajnos az elõzõ hónapban menzi elõtt ment el két nappal, és utána nem is volt meg csak 1 napig (5 napig szokott tartani). Csodálkoztam is, de azóta azért csináltam két tesztet, hátha mégis, de negatív lett. Most is csak abba bízom, hogy nem lesz csak 1 napig meg és hátha mégis megmaradt. De ez már csak egy halvány remény. Én nem szedek semmit. Október végétõl egy hónapig szedtem Elevitet, hogy feltöltsem a szervezetem.
A kérdező hozzászólása: Én egyáltalán nem tudok csak hanyatt aludni (vagyis csak próbálkozom, mert mindig hason alvó voltam). Szédülök, megkívánok dolgokat. Pl. a mostani hónapban az elmúlt napban 4 napig csak palacsintát sütöttem és ettem. De még most is kívánom. Tegnap reggel is farkas éhes voltam, de miután megcsináltam a kaját elment az étvágyam.
A kérdező hozzászólása: Nekem február elején kell visszamennem az orvoshoz a mûtét utáni 3 hónapos kontrollra, gondolom UH-t csinál, ha meg nem, akkor megkérem csináljon, s meglátjuk mit mond. Megkérdezem azt is, hogy miért nem sikerül. Lehet az is hogy a mûtét miatt, bár a dokim azt mondta, nyugodtan lehet dec.-tõl próbálkozni.
8:11-es megint. Sajnálom... és nagyon megértelek. Nekünk elsõ babánk lenne, és múlt ciklusban én is biztosra vettem, hogy sikerült. Láthatóan megnõtt a mellem, feszült, majdnem egész hónapban olyan majdnem-megjön-érzésem volt, szagérzékeny voltam, meg kívánós, aluszékony... A hõm végig (a menzi napjáig) az egekben volt, 37 fölött. És szombaton derült égbõl villámcsapás: reggel 3 tizedet esett a hõm, délelõtt megjött. :-((( végigsírtam a szombatot. Ja, és volt egy halvány pozitív tesztem menzesz elõtt! Utána negatívak. Úgyhogy én is azt mondom: terhes voltam és elment. És nagyon rosszul érzem magam, hoyg a testem nem képes a saját gyermekemet magába fogadni, bûntudatom van.
A kérdező hozzászólása: Ne legyen bûntudatod. Én is csak azzal nyugtatom magam, hogy ha elment akkor nem lett volna egészséges, és hogy jobb így.
Igen, igazad van... csak ahogy Te írtad: nehéz. nehéz elfogadni, és szembenézni ezzel. :-(
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek az egyik válaszolót akarom most "levadászni" , mert neki 3 hónapig megvolt a menzije és most 3 hónapos terhes. Még õ adhat nekem reményt esetleg.
A kérdező hozzászólása: ma csináltam tesztet, sajnos negatív lett. jövõhéten megyek dokihoz
Nagy eséllyel peteérést jelent. Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Sajnos igen rendszertelen a ciklusom, mert még csak öt hónapja hagytam abba a tabletta szedését.
Nekem is volt pár nappal ezelõtt 2 napig nagyon-nagyon halvány rózsaszín folyásom. De nekem biztos nem pé miatt mert akkor még csak a 8. napom volt. Úgyhogy nem tudom mi lehetett.Szedtem a Clostit, lehet hogy attól. De elmúlt. A hasad nem feszült?
A kérdező hozzászólása: Napok óta fel vagyok fújódva, olyan mindjárt megjön érzésem van, de az ugye meg lehetetlen.
Valószínû peteérés.
A hõmérséklet esése még jobban valószínûsíti a peteérést, ugyanis olyankor le is esik egy picit a hõmenet. Ez gyakran éjszakai órában történik, így nem tududnk róla, de néha a reggeli mérésnél tetten érhetõ:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Szerintetek, ha ma akciózunk az még jó, vagy már lekéstünk róla?
Nem késtetek le:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!