Találatok a következő kifejezésre: Ma reggelre a (466 db)

Egy kutya elkaphat valamit a macskától? Ma reggelre a macskánkat holtan találtuk, beteg volt, nem tudjuk miben pusztult el, a kutyák nem hajlandóak enni. Apu nem volt hajlandó a macskát orvoshoz vinni.

A 2 kutyámat meg szeretném menteni, amennyiben tényleg betegek. Félek, hogy lehet elkaptak valamit, fõleg hogy az egyik az agár, és folyamatosan a macska nyakát fogta. Mennyibe kerülhet egy teljes körû vizsgálat, hogy megnézzék nincs-e bajuk?

Legjobb válasz: anyu egybõlm felhipózta ma reggel a teraszt, ahol a kutyák fekszenek, az edényeik is ki lettek hipózva

A kérdező hozzászólása: anyu egybõlm felhipózta ma reggel a teraszt, ahol a kutyák fekszenek, az edényeik is ki lettek hipózva
Nem tudom , hogy vidékrõl vahy fõvárosról van-e szó, de Budapesten én eddig max 12ezret fizettem. Ebbõl 3000Ft volt a vizsgálati díj ( az csak elsõ alkalommal ) és a gyógyszer volt a többi. Volt amikor csak 2000 Forintot kértek összesen. Szerintem ennyi nem sok.
A kérdező hozzászólása: egy kisvárosról van szó, Bács-Kiskun megyében
Sok mindent elkaphatnak, fõleg ha nem volt beoltva egyik sem. Messzirõl senki nem tudja megállapítani, mi baja volt a macskának, gondolom a tetemtõl már megszabadultatok. Alaposan ki kell vizsgáltatni a kutyákat.
A kérdező hozzászólása: a macska nem volt oltva, a kutyák viszont minden oltást megkaptak ami kötelezõ

Ma reggelre a szobába egy állat költözött, szerintem denevér. Mit csináljak?

Egy nem használt szobáról van szó. 5 napja nem volt nyitva ablak ebbe a melegbe, gondoltam éjjelre nyitva hagyom bukóra, azért mégis csak szellőzzön. Reggel körbe néztem automatikusan: nincs-e sáska vagy valami. Ott volt a falon egy furcsa "nagy" állat. Először békának néztem, bár ugye 1-2 napja nem nagyon volt vizes időszak, illetve panel 3. emeletére gondolom nehezen tudna felmászni. Amikor elkezdett repülni, akkor rájöttem, hogy szerintem denevér. A baj, hogy a családból senki sem mer bemenni oda. A másik dolog, hogyha szerzek embert, aki kinyitja az ablakot éjjelre, akkor elfog távozni onnan? Be sem merek menni, véletlenül kijön a szobából, biztosan összeesek. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nyissátok ki az ablakot, este el fog húzni vadászni

Nyissátok ki az ablakot, este el fog húzni vadászni
Nekünk tavaly nyáron a macska hozta be a denevért az erkélyrõl az éjszaka kellõs közepén. Frászt kaptam én is, hogy mi kering a csillár körül. De nem kell félned, nem tud bántani, csak sokat csapkod, mert õ jobban fél tõled, mint te tõle. Párom egy pólóval akarta kihessegetni, úgy nem ment, így rádobta és úgy vitte ki.
Elõször is, megkellene bizonyosodni arról, hogy milyen állat :D nem megbántani akarok senkit, de egy olyan állatot mint a denevér, hogy nem lehet felismerni? vagy összekeverni egy békával ?:D na mindegy ez személyes:D De egyébként muszáj lesz szerezni valakit aki be megy és kitereli szegényt az ablakon.Ha repül, akkor semmi baja nem lesz
nyissátok ki teljesen az ablakot este és ki fog menni.. amúgy nem kell parázni tõle, mert semmilyen kárt nem tud okozni bennetek :D az is kamu, hogy az emberek hajába akaszkodik..
Nálad miért van tavaly szeptember?
VÁÁÁÁÁÁ!!!! A HAJAMAT TÉPIK! A HAJAMAT TÉPIK! ISTENEM SEGÍTSÉÉÉÉG! (Ace Ventura)
A kérdező hozzászólása: Kinnt van a denevér, haverom megfogta, kidobta az ablakon és elrepült. A plafonon aludt, könnyen elkapta. Egy nem túl jó kép róla: http://kepfeltoltes.hu/view/130619/SSA42971_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Nincs beállítva az idõ a fényképezõgépen :)
szerintem is
menj patikába, kapsz rá semcseppet és menj vissza a kozemtikushoz hogy oldja le.
Én azonnal leszedetném és ha tényleg durva a helyzet orvoshoz mennék. Vagy ha annyira nem durva, akkor vegyél nyugtató szemcseppet, borogasd kamillateával. Lehet allergiás vagy valami ragasztóra vagy ilyesmi (nem tudom hogy rakják fel).
Hívd fel a kozmetikusodat, soron kívül fogadnia kell. Leoldja, mert valószínûleg érzékeny a szemed vagy a mûszempillára vagy a ragasztóra. Barátnõm a tincsesre volt érzékeny, de õ volt olyan buta, hogy elkezdte magának feszegetni és így fel is szakadt a szemhéja. Hát ezt senkinek sem kívánom.


Ma reggelre a cicám szeme körül kopasz foltok keletkeztek, betegség, ilyen gyorsan?

Benti cica de kimászkál éjszaka...remélem nem hord semmit szét a lakásban

Legjobb válasz: Szõrtüszõatka okozhat ilyesmit, állatorvos tud segíteni.

Szõrtüszõatka okozhat ilyesmit, állatorvos tud segíteni.
Mi értelme lenne?
Totál mindegy. Ha amúgy is mosni akartad mossad, de a lányod részérõl már mindegy, õ már "jobban nem kaphatja el " az ágynemûtõl. Ha van tesó, õ meg nem az ágynemûtõl kapja el, hanem a lányodtól. Esetleg ha már kifakadnak a hólyagok akkor érdemesebb ágynemût váltani.
Ha kifakadnak majd a kiütések, akkor lesz nagy jelentõsége a tisztaságnak, a felülfertõzõdés veszélye miatt
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, köszönöm!

Miért esett le 1 tizedet ma reggelre a hőm?

Mitvesztek ki a görbémb?l?

Legjobb válasz: Szerintem ez még nem vészes:) nyugi:D

Szerintem ez még nem vészes:) nyugi:D
az ösztrogén termelõdés viszi le a hõt. ha nálad mostanában volt peteérés, akkor egy kis csökkenés normális. én nem szeretem a ciklus.hu-t, mert össze vissza húzza be a peteérést jelzõ vonalat. próbáltad esetleg máshol (is) vezetni a hõdet? pl. fertilityfriend
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm a válasz és szeretnék segítséget kérni a fertility-hez. Sikerült regisztrálnom, de nem tudom hol kell az adatokat rögzíteni. Nem igazán tudok angolul. Segítesz?

Ma reggelre a 3 brichardiból kettő megvan tépve. (tegnap csak az egyik volt) 3fiú van? (még nem olyan nagyon így nem nagyon tudom megkülönböztetni őket)

Legjobb válasz: 100 literes akvárium az az 1 csipkedi õket (hím yellow van ,de az nem csipkedi õket még ha arrébb zavarja se)

A kérdező hozzászólása: 100 literes akvárium az az 1 csipkedi õket (hím yellow van , de az nem csipkedi õket még ha arrébb zavarja se)
Más halak vannak az akváriumban? A brichardi nem az a tipikus sügér, aki komolyat balhézik saját fajon belül. Mekkora a hely? Egy brichardis akvárium nem lehet 100 centiméternél rövidebb.
A kérdező hozzászólása: Annak az 1 nek semmi baja, de nem tudom mi baja van a többivel.
Lehetséges. Egyszerre vetted õket vagy külön-külön?
Szerintem kevés lesz a hely. A brichardit páronként érdemes tartani, és minél hosszabb akváriumban. 1 méter alatt esélytelen, ugyanis az akvárium egy részét szokásuk kisajátítani, ebbõl nem engednek. Valószínû, hogy csak a territóriumát védi.
A kérdező hozzászólása: Átrendeztem az akváriumot figyeltem õket az a 2 aki eddig is együtt volt már nem piszkálja egymást , de a harmadik még mindig nem mehet a közelükbe.(egyszerre vettem õket)a harmadik az elejétõl kezdve külön úszkált
Ez alapján az a logikus, hogy 1 párod van, a harmadik betolakodó. Ha két párod lenne, más a helyzet, de nem ekkora akváriumban. Nem véletlenül írják, hogy 100 literes akvárium 1 párnak ideális. Ha nagyobb helyed lenne, akkor 2 hím, 2 nõstény is megférne, PÁRBAN! Szerintem ha ketten összeállnak, a harmadikat ajándékozd el, vegyél helyette párt a yellow sügerednek. Én is aranysügérrel tartom a brichardikat, de nekem 140 literben vannak. Itt is határozottan ragaszkodik a területéért, az akvárium fele az õ uralmuk alatt van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. megpróbálom elajándékozni a harmadikat és veszek a yellownak párt

Számíthatok Rátok? Ellopták ma reggelre a kocsink.

Tudom nem ide való a kérésem, de mivel Ti is anyukák vagytok, hátha szivesebben segítetek..

Legjobb válasz: jézusom, II-es Golfot is lopnak még?? rohadjon le a kezük, az összes autótolvajt kivégezném

jézusom, II-es Golfot is lopnak még?? rohadjon le a kezük, az összes autótolvajt kivégezném
megjegyeztem én is a rendszámot, de vmi feltûnt. 2, 5 évig nem mûködött és akkor vitték el, amikor meg lett csináltatva? Akkor ebben vagy a szerelõ keze van, aki megcsinálta, vagy figyelték az autót mert alkatrésznek kellett. Ha kis településen laksz akkor csak az a kérdés kinek van még ilyen típusú autója...De a szerelõt is elõ kellene venni, lehet õ adta le a drótot hogy üzemképes az autó...
Másik meg az, hogy valószínûtlennek tartom, hogy mifelénk menekültek..de ha mégis, akkor majd jelzek! És te is írj, ha megtalálták!
Rendõrség mindenképp!! Szurkolok a kisfiadnak, hogy meggyógyuljon!A szívem megszakad, amikor beteg, ártatlan kisgyerekekrõl olvasok!! Én is el lennék keseredve..szívembõl sajnállak titeket!! Megjegyeztem a rendszámot, a kérdést elmentettem, ha látom az autót, egyszerre csörgetlek!! Szerintem nincsen Gyõr-Moson-Sopron megyében..Kecskemétre az itteni emberek nem mennek lopni..(csak lopni..)
Szóltatok a rendõrségnek? Keresik õk is? Elég közel van a határ is.
memorizáltam a képet, és remélem valaki jelentkezik.sok sikert! azért rendõrségen is voltatok, ugye?
Ki újitotta fel? Nem lehet, hogy lemásolták a kulcsot?
Tessék..én segítek: http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=12227547#perso.. http://baloghkitti.blogol.hu/ és ha bármiben segíthetek még, akkor megpróbálok..
Ócsai vagyok, figyelek, megjegyeztem. ha kell bármi, szólj.
utolsó elõtti vagyok: ha kell, én szívesen kiteszem, nekem is van több száz ismerõsöm, az ország minden pontjáról. Köztük rendõrök is:)
A kérdező hozzászólása: Igen kiraktam iwiw-re is és nagyon megköszönöm, ha Ti is kirakjátok!!!!!! http://iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?imageID=184644869&u..
Kiraktam, tegyétek minél többen!!!
De utálom az ilyen görényeket, száradna le a kezük! Kirakom én is az üzenõfalamra, ki tudja, hátha segít! A kisfiadnak pedig jobbulást kívánok, millió puszi Neki!
Kalocsa környékérõl én is figyelem és jelentem, ha látom. szerintem csak heccbõl lopták el fiatal suttyók. jobbulást a picinek.
Nagyon sajnálom! Kiraktam én is.. Viszont had jegyezem meg, és remélem nem haragszol de GYÖNYÖRÛ a kisfiad!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon KÖSZÖNÖM MINDEN KEDVES ANYUKÁNAK!!!! Nem haragszom, sõt ÖRÜLÖK, HOGY tetszik Gergõ:)
Köszönöm, hogy visszaigazoltál Iwiwen!Szurkolok a kisfiadnak, kiteszem az Iwiw adatlapomra az autóról a linket..meg a blogomra is..remélem tudok segíteni..tudom h csak 14 éves vagyok, de még ez is segítség..akármennyire kevés is..:S
Van iwiw-ed? Tedd ki ott is az üzenõfalra! Kérj meg minél több embert, hogy tegyék ki az ismerõseid közül!
Én délen a Határ mentén lakom, majd nyitva tartom a szemem!Sokan jönnek erre aki Hercegszántónál akar kimenni az országból!
Én is figyelni fogom, ha látom szólok. Az azért elég érdekes, hogy pont akkor lopják el amikor fel van újítva. Ez azért gyanús.
A kérdező hozzászólása: Persze voltak kint a rendõrök, na de gondolom nem kell részletezni.Ismerõs újította fel, így õ kizárva+betörték az ablakot úgy vitték el... Sajna lopnak még ilyen kocsit is, fõleg mert nem egy lelakott szar volt... Annyira kivagyok, elsõ autóm volt, 2és fél évig nem indult be, most tudtuk megcsináltatni és elvitték. A drága szomszéd beparkolt a helyemre, így sötét helyre tudtam csak leállni, olyan rossz érzésem is volt este és sajna el is tûnt.. Köszi Mindenkinek..
Meg akkor is írj, ha a kisfiúnak bármiben is segíteni tudnánk!
A kérdező hozzászólása: TUDTAM, HOGY RÁTOK SZÁMÍTHATOK, KÖSZÖNÖM és már bõgök is...... Nekünk rengeteget jelent ez a kocsi, fõleg, hogy a kicsi beteg..
az alkatrész dolgot sem értem, mert annyi 2-es golf alkatrész van mint a szemét külföldre nagy kocsikat visznek Remélem szerencsétek mlesz és csak 1-2 hülyegyerek autózik vele és otthagyják valahol. Törném le a kezeiket.
Szerintem is helyiek voltak. Én Balaton melletti városban élek, hátha lejöttek vele strandolni a helyi vagányok ! sosem lehet tudni:(Nagyon sajnálom!
Szia! Nagyon sajnálom ami veletek történt, komolyan nem is értem hogy lehet valaki ennyire tahó hogy olyan kocsit visz el amiben még gyerekülés is van:((((((Kecskeméti vagyok, mindenképp figyelni fogom én is, remélem valahol felbukkan:) ))
Szia! Én Lajosmizsei vagyok, rendszámot megjegyeztem, ha esetleg erre feszítenének a lopott kocsival. De sajna általában a lopott kocsik, vagy a bontóban végzik, vagy külföldön. De azért résen leszek!
Annyira sajnálom! Nekünk is Golfunk van csak III-as. Annyira szeretem, pedig már 16 éves. Tudod mi a nagy baj, hogy látják benne a gyerek ülést és ennek ellenére ellopják. Én is rettegek, hogy egyszer lába kél. Megjegyeztem a rendszámot és ha tudunk segítünk! Kisfiadnak jobbulást és fel a fejjel!!!
Szorítok, hogy meglegyen! Majd írd meg, ha sikerül!
én pesti vagyok de ki tudja, remélem meg lesz...nagyon sajnálom ami történt. felírtam én is a rendszámot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon ARANYOS VAGY KITTI, el is sírtam magam. Kevés az ilyen fiatal lány, mint Te!!
Lehet, hogy napokon belül fialni fog, de az is, hogy csak álvemhes és akkor nem fog.
Kétesélyes. Vagy tényleg fialni fog, - vagy álvemhes. Ha fialni fog, akkor gratulálok. Egyébként az álvemhesség alatt agresszív lehet, de nem mindig. Vigyétek el ultrahangra, ott biztosat mondanak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, elég nagy esély van rá hogy hasas mert ezidáig a fiú nyúllal volt összezárva õt hétvégén adtuk oda.Majd meglátjuk mi lesz remélem ha fial minden rendben lesz vele ez lenne az elsõ fialása.Ha mégis fial mire kell odafigyelni?
Ne nyúlj a kisnyulakhoz, egyébként nem kell õket nagyon nézegetni, csak hogy rendesen szopnak-e. De szerintem nem lesz probléma.
A kérdező hozzászólása: Oké nem nyúlok hozzá, de izgi remélem nem állvemhes.Eléggé izgatott volt reggel dobbantott a a lábával még ilyet soha nem csinált.

Tegnap sétáltunk és kicsit fujt a szél, ma reggelre a babám jobb szeme tiszta csipa, mit tegyek vele?

Legjobb válasz: Igen én is mindig kamillával szoktam átmosni és tényleg másnap semmi gond.Mikor az orvosnál járunk,néha-néha iratok Brulamycint,nagyon jó szemcsepp,mindig van itthon.

Igen én is mindig kamillával szoktam átmosni és tényleg másnap semmi gond.Mikor az orvosnál járunk, néha-néha iratok Brulamycint, nagyon jó szemcsepp, mindig van itthon.
Forralt vízben lengess meg egy kamillás filtert párszor (v szûrõbe tett kamillán töltsd át a forró vízet), és azzal töröld le 2*-3* naponta. A lényeg, h ne erõs tea legyen, met nagyon szárít. A kamilla gyulladáscsökkentõ. Ha azt látod, nem enyhül, vagy pirosabb, gyulladt a szeme, inkább hívd az ügyeletet v a dokid.
Én kamillás vízzel törölgettem, estére már semmi baja nem volt a szemének.
Nekünk is volt olyen de engem le"baszott" a védõnõ hogy mér kamillázom a kis szemét mért nem viszem egybõl a dokinénihez!! Elvittem és irt fel szemcseppet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!