Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel ultrahangon, (6 db)

Ma reggel voltam ultrahangon, a doki azt monda, kb. 24h óra alatt bekövetkezik az ovuláció. Tegnap voltam együtt a párommal. Ma is legyen akció? Mit tegyek hogy növeljem az esélyeket?

Attol félek hogy esetleg nem termelödik elég cucc.

Legjobb válasz: Inkább holnap. A tegnapi sejtek nagy része még életképes ma. Viszont apának kell a 48 óra az újratermelésre. Szerintem több az esélyetek ha holnap akcióztok.

Inkább holnap. A tegnapi sejtek nagy része még életképes ma. Viszont apának kell a 48 óra az újratermelésre. Szerintem több az esélyetek ha holnap akcióztok.
A kérdező hozzászólása: köszi én is igy gondoltam csak annyira meg örültem a petémnek hogy azt se tudom mit kezdjek vele.

Szerintetetk terhes vagyok? Tegnap reggel csináltam egy tesztet és +lett. Felhívtam az orvosomat és ma reggel voltam ultrahangon, de azt mondta lehet van ott valaki, de nagyon pici nézzük meg 5 nap múlva!

5 napja késik a mensesem és nap közben szúr és fáj a hasam.

Legjobb válasz: ha pozi a teszted akkor terhes vagy, de kicsi még és nem látni. nekem hüvelyi uh-t csinált a 33. napon ésa akkor látszodott a megvastagodott méhnyálkahártya és 2,4 mm-s petezséáknak imponálo képlet ami most már 18 hetes:) 32

ha pozi a teszted akkor terhes vagy, de kicsi még és nem látni. nekem hüvelyi uh-t csinált a 33. napon ésa akkor látszodott a megvastagodott méhnyálkahártya és 2, 4 mm-s petezséáknak imponálo képlet ami most már 18 hetes:) 32
Csak azt tudom, hogy 6 hetes voltam mikor elõször elmentem orvoshoz. Te nagyon korán mentél, legalább 12 nap menszesz késést meg kell várni, majd teszt.
Túl korán mentél, ilyenkor még alig látszik valami. Még alig vagy 5 hetes terhes. Célszerû a 6-7.héten menni, akkor már szívhang is van. Gratulálok a babádhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors pozitív válaszokat. Még csak november óta próbálkozunk és nagyon boldog leszek ha tényleg babát várok, hisz idén fogom tölteni a 29-et. Pénteken megyek vissza ultrahangra, majd megírom a fejleményeket!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggeli ultrahang alapján ma vaok 5 hetes és 3 napos. A teszt nem nyert. Nagyon boldogok vagyunk. Köszönöm a bíztatást.
A kérdező hozzászólása: Hupsz elírtam a teszt nyert!!!

8. hetes vagyok, tegnap voltam hüvelyi ultrahangon. Ma reggel egyszeri, viszonylag sok, sűrű folyást tapasztaltam. Ez baj, vagy "csak" kitisztul az orvos által használt zselé, vagy mi?

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy baj. Nekem is sizonyat folyásom volt mind két terheségemnél. Doki mindig néz PH-t de normál folyás, néha sárga is, néha vízszerü. A hüvely ezzel tisztít, de ha már most több folyásod van a vége felé iszonyat sok lesz szerintem.

Nem hiszem hogy baj. Nekem is sizonyat folyásom volt mind két terheségemnél. Doki mindig néz PH-t de normál folyás, néha sárga is, néha vízszerü. A hüvely ezzel tisztít, de ha már most több folyásod van a vége felé iszonyat sok lesz szerintem.
Az ilyen vizsgálatok után mindig tapasztalható némi folyás. Ha szagtalan és nem túrós illetve szokatlan színû na meg persze nem kíséri fájdalom akkor nincs semmi baj. De megnyugtatásodra hívd fel az orvosod.

Ma felhívtam a dokit a barna folyás miatt és magneb6 ajánlott és szerdán reggel kell ultrahangra mennem. Remélem még meg van a babám. Nem görcsölök és nem vérzek. Tegnap reggel óta szinte semmi. Csak egy pici pötty. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Nem tudom, hány hetes vagy. Én az elsõ babámmal 10 hetesen már bevéreztem, félidõig csak fekvés, nem csinálhattam semmit, de szerencsére nem lett nagyobb gond. Pihenj sokat.

Nem tudom, hány hetes vagy. Én az elsõ babámmal 10 hetesen már bevéreztem, félidõig csak fekvés, nem csinálhattam semmit, de szerencsére nem lett nagyobb gond. Pihenj sokat.
A kérdező hozzászólása: én nem vérzek.szúrkál a méhem.ennyi.alig váro ma szerdát hogy megtudjam mi van.
Én a helyedben nem várnék szerdáig - az még elég sok idõ. Szerintem menj be a legközelebbi kórházba és vizsgáltasd meg magad (ott van uh is). Neked is jobb lenne, mert addig sem élsz bizonytalanságban! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igen de õ csinálja a kórházban is mivel õ a fõorvos.
Szerintem se várj szerdáig! ha alhasi fájdalmaid is vannak esetleg, akkor pláne menj el.

Miért nem életképes? 8. hétben vagyok. Ma váratlanul elkezdtem reggel vérezni. Holnap este mentem volna ultrahangra, így azonban egy nappal előrébb lett hozva a dolog.

Úgy néz ki, hogy a petezsák nem n?tt semmit 2 hét óta és a babuka sem olyan szép kerek mint amilyennek lennie kellene. Pénteken megnéznik mégegyszer ha nincs szívhang, abortálni kell, mert ugye nem életképes. Azt mondták addig még van 4 nap de én igazából teljesen összetörtem,, hogy vége van. Miért történik ilyesmi? Ha valamelyik?tökkel történt ilyesmi, hogyan dolgoztátok fel? sikerült-e újra siman teherbe esni és kihordani egy egészséges babát?

Legjobb válasz: Szia! Én sajnos ugyan így jártam annyi külömbséggel hogy én egy hétig vérezgettem és magától ment el a babó de a végét már a kórházban fejezték be. Nekem 7. hétig fejlõdött és a 8. héten ment el. Feldolgozni nagyon nehéz volt, sõtt még most is sokszor eszembe jut. De sikerült simán teherbe esnem igaz hogy nem ment gyorsan. És gyógyszert szedtem a 12. hétig hogy ne legyen semmi gond. Mostmár 6 hónapos a kisfiam és kárpotól minden rosszér ami ért. Remélem neked megmarad a kisbabád és minden rendben lesz. Kitartás és sok sikert!

Szia! Én sajnos ugyan így jártam annyi külömbséggel hogy én egy hétig vérezgettem és magától ment el a babó de a végét már a kórházban fejezték be. Nekem 7. hétig fejlõdött és a 8. héten ment el. Feldolgozni nagyon nehéz volt, sõtt még most is sokszor eszembe jut. De sikerült simán teherbe esnem igaz hogy nem ment gyorsan. És gyógyszert szedtem a 12. hétig hogy ne legyen semmi gond. Mostmár 6 hónapos a kisfiam és kárpotól minden rosszér ami ért. Remélem neked megmarad a kisbabád és minden rendben lesz. Kitartás és sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta nekem is a doki, hogy szedjem a terhes vitamint és vasat is - ja tegnap este vettünk a patikában és ki volt bontva....hurrá. Nekem most hajnali fél hat...2 órája görcsölgetek, de meg semmi a fosáson kívül. Várok. Este 11 körül vettem be a bogyót amit a doki felírt....várok.
1. vagyok. Majd jelentkezz még...! Várom.
Szia. Végigsírtam az összes hozzászólást. Annyira sajnállak téged és a többieket. El nem tudom képzelni, hogy én hogy bírnám ki ugyanezt.
NAgyon sajnálom, ami veled történt. Velem is megtörtént, és nagyon összetört. NAgyon szépen elterveztük, elsõ hónapban megfogant, férjem születésnapján, névnapjára született volna meg. A 8 heti UH-n minden rendben volt, vert a pici szíve. Lelkesen mentünk vissza a 12. hetire, én hülye még fotót is kértem. Akkor látta a doki, hogy nem él. Mikor kijöttünk, nem bírtunk elmenni a kocsiig, az utcán kezdtünk el sírni mindketten. A párom két napig utána csak sírt, utána álomba sírta magát, mikor pedig felébredt, ismét sírt, mint egy gyermek. Szörnyû volt. Érdekes módon én egész jól viseltem. Rá két-három hétre kezdtem elhagyni magam, akkor kezdtem folyton bõgni. Kellett három hónap, hogy összeszedjem magam. Most ér véget a menzim, lehet, hogy ma este már elkapom az uramat, hogy döngessen meg rendesen :) Bízom benne, hogy ezúttal minden ok lesz. Neked is ezt kell tenned, de azért hagyd, hogy a fájdalom kijöjjön belõled. Gondolj arra, hogy más is túlélte ezt is.
Nagyon sajnalom. :( Tudom mit erzel, en is atestem ezen de sajnos az utolso valaszadohoz tudok csatlakozni. Nekem most lesz lassan 6 honapja, hogy elveteltem es meg mindig nem sikerult teherbe esnem. A ciklusom olyan ossze-vissza lett, hogy van ugy, hogy 43 napra jon meg de van olyan is, hogy 17 napos. en is remenykedem, hogy mar vegere sikerulni fog. Kivanok neked is minden jot.
Szia! Én megcáfolnám a könnyebb teherbe esést mert nekem el telt a mütét óta 9 hónap es semmi!
Szia.Sajnos én is átéltem ezt a szörnyûséget, én 6hetesen vetéltem el és sajna kaparás lett a vége.2hónap kihagyás után ami nagyon nehéz volt(lelkileg), újra terhes lettem és a 6.héten újra vérezni kezdtem, irány a doki megnézett és mondta, hogy vszinû, hogy ikrek lettek volna(a petezsák mérete nagyobb volt), és az egyik baba elment onnan jött a vérzés, de a másik megvan.Szedtem Duphastont a 12.hétig, sok pihi, semmi meló és már 8hónapos a kisfiam most éppen a földön kommandózik:DSok erõt kívánok, és igen szerintem könnyebb teherbe esni az Eü.kaparás után.Nálunk az elsõ baba 11hónap után jött össze, a kisfiam meg a 2.hónapra.Szorítok, hogy minden rendben legyen a babóval. Üdv.8hós manó anyuja
A kérdező hozzászólása: Ma már biztos vagyok abban, hogy nem marad meg. A mellem 2-3 napja már koránt sem olyan érzékeny tapintásra mint volt. Tegnap este a férjemmel megbeszéltük racionálisan, hogy mi van. Pénteken reggel jön velem a dokihoz és ha valóban nem életképes, akkor elengedjük. Elmondta, hogy mennyire büszke rám én mégis csak keresem, hogy hol rontottam el? Jó, hogy adták nekem ezt a 4 napot és tudom, hogy végig fogom bõgni a pénteket mégis megnyugszom és képes vagyok könnyebben elfogadni a tényeket. Kedves hozzászólók, köszönöm, hogy segítettetek. Különösen azok akiknek sikerült a babka. Köszönöm nektek is akik nem voltak eddig olyan szerencsések és bízom benne, fordul a kocka.
A kérdező hozzászólása: Ma du. megindult. Megkaptam a péntekre tervezett bogyómat is...sajnos ennyi volt. Viszont így pénteken amúgyis be kell menjek a dokihoz, és megnézik kitisztultam-e rendesen ultrahanggal. Dokim mondta elsõ terhességek 50%-a végzõdik sajnos így. Miután nincs kapirgálás, ezért csak agyilag és lelkileg kell rendbejönni és készülni a következõ babucira. Szóval bevettem a bogyót és érzem, hogy kezd hatni. Fáj a cuccos odabenn. Igyekszem pozitívan gondolkodni, tudom, hogy a következõ sikerülni fog. Addig azonban jobban formába jövök.
tegnap 08:24 vagyok. Részvétem... :( Szedd a terhesvitaminodat, nekem annó azt mondta a doki, hogy "most szépen feltöltjük a szervezetet és a következõnél már nem lesz semmi baj!". Annyival talán "szerencsésebben" alakult a te helyzeted, hogy így nem marad benned kétség, hogy tényleg baj van és a kórházban sem kell annyit szenvedned mint nekem. Jó, hogy pozitívan állsz hozzá, de valakivel mindenképp beszéld ki magadból a fájdalmadat. Azt mondta nekem egy ismerõsöm, hogy azért megy el a legtöbb elsõ terhesség, mert a szervezetben felgyûlt méreganyagokat a baba magába szívja, de a következõnél már "tiszta a terep". Kívánok neked sok erõt, egészséget és mihamarabbi kisbabát!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál és õszintén szorítok, hogy legyen kistesó. Én nagyon odavagyok. Olyan könnyen ment minden. Szinte hihetetlen. Alig vártam, hogy halljam a szivhangot. Én nem is tudom mit csinaljak. Nagyon félek a péntektol. Nállam nem várnak még 2 hetet...azt mondta a szülésznõ, hogy ha nem látnak változást pénteken, akkor pirula amitõl abortál a pici.
1. vagyok. Nekem is otthon indult meg, és elõtte 1 nappal lázam volt, és hánytam és hasmenésem volt. A dokim azt mondta, ilyenkor már tudja a szervezet, hogy van benne egy oda nem illõ valami... A hasmenés utáni nap már nagyon görcsöltem, és nekem ez 10 órán keresztül tartott! Addig még vérzés sem volt, csak szabályosan megfigyelhetõ görcsök, 20, 10, majd 3, majd 1 percenként (ez csak az utolsó órában)... Csak írtam ezt, hogy türelem, túl leszel rajta, és kezdõdhet a regenerálódás! Tarts ki, ha nagyon fáj, szoríts meg valamit! Én a páromat szorítottam, és mikor jöttek a székelési ingerek, akkor már tudtam, hogy közeleg a vége, és tényleg, rá fél órára már megindult az erõs vérzés... Nagyon gondolok rád, kitartás!! 1. válaszoló (bocs a részletekért...)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!