Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel távozik (4 db)

Ma kell be feküdnöm 40+3hetes vagyok a nyákdugo ma reggel távozot szerintetek ma fogok már szülni? Tegnap joslo fájásom is volt!

Legjobb válasz: Én holnap fekszem be, kicsit fájogat hajnal óta, de szerintem csak a kitûzött idõpont miatt, mert csak óránként. Nyákdugó sem ment el és zárt a méhszájam is, úgyhogy szerintem én csak csütörtökön látom a babót a megbeszéltek szerint...Neked szurkolok, hátha nálatok sikerül elkerülni az indítást! 40+3 hetes kismama

Én holnap fekszem be, kicsit fájogat hajnal óta, de szerintem csak a kitûzött idõpont miatt, mert csak óránként. Nyákdugó sem ment el és zárt a méhszájam is, úgyhogy szerintem én csak csütörtökön látom a babót a megbeszéltek szerint...Neked szurkolok, hátha nálatok sikerül elkerülni az indítást! 40+3 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm még mindig várom a babát nem akar jönni
Én aznap szültem, amikor elment a nyákdugó, és 1 nappal azelõtt, hogy be kellett feküdnöm, 40+4-en. És elõtte éjjel voltak jóslók:) Jó eséllyel megszülsz ma:) Könnyû szülést!
Én is aznap szültem mikor elment a nyákdugó! Sok sikert!!!!
Nem feltétlen a nyákdugó miatt, de megszülhetsz.Ha babás szobába kerülsz a baba sírás beindíthatja.Nekem így volt az elsõnél :) Drukkolok!
40+1-en elment a nyákdugóm és másnapra meglett a baba.
Nekem is 40+3nál ment el a nyákdugó, 40+4nél befektettek, 40+5nél megindultak a fájások, és 19 óra vajúdás után 40+6ra megszületett a babám.
Nekem kiirás elõtt 2 nappal távozott 3 részletben, másnap reggelre szültem. Talán már Te is túl vagy rajta.

Tegnap voltam háziorvosnál. és azt mondta h savós középfül gyulladásom van. én néztem a neten sav az sárga és már ma reggel sárga takony is jött ki az orromból. A sárga sav távozik az orrból?

Legjobb válasz: a pangó váladék orron is kijöhet, esetedben nem hinném. Orrfújáskor a takony nem csak kifelé hanem a homlok,-arcüreg és fül felé is terjed. Ha már a fülig eljutott ott kell kifolynia

a pangó váladék orron is kijöhet, esetedben nem hinném. Orrfújáskor a takony nem csak kifelé hanem a homlok, -arcüreg és fül felé is terjed. Ha már a fülig eljutott ott kell kifolynia

Ma reggel óta távozik a nyákdugóm de tegnap azt javasolta az orvos, hogy szertkezzünk hátha majd az beindítja a szülést. De így már nincs védve a pici ugye?

Így is szeretkezzünk vagy inkább ne?

Legjobb válasz: Szia.Szerintem most várjatok egy picit.Ha estig nem történik semmi akkor próbáljátok meg megint, de lehet hogy ebbõl a nyákdugó elfolyásból szülés lesz ha már nagyon ott vagy.

Szia.Szerintem most várjatok egy picit.Ha estig nem történik semmi akkor próbáljátok meg megint, de lehet hogy ebbõl a nyákdugó elfolyásból szülés lesz ha már nagyon ott vagy.
A kérdező hozzászólása: Hát már nagyon 40 hetes és 5 napos vagyok.
Nekem is reggel kezdett távozni a nyákdugóm, a nap folyamán 3 részletben. Az elsõ adag távozásával nyilalló fájdalmaim lettek az alhasamnál, egészen este 7ig óránként 6-tal. Este 8-tól óránként 7 volt, majd sûrûsödött. Annyira nem is fájt :) Sõõt, abszolut nem. Este 10kor vettem egy fürdõt, ittam a málnalevélteát, 11kor már a férjem noszogatott, hogy menjünk már, mert te szülni fogsz.. Még jó, hogy ráhallgattam, mert hajnal 1-re kibújt a babám :) Amúgy én még nem mentem volna, mert azt hittem, csak a vajúdás kezdõdik, közben az megkezdõdött a nyák távozása utáni elsõ nyilallással. Szóval szerintem, most már no sex, várd a fájdalmakat és kívánok neked nagyon nagyon kellemes és kevésbé fájdalmas szülést! én azt mondtam, ha ennyi egy szülés, akkor szülnék minden nap!!! Nagyon szorítok, óráid vannak hátra!!! Puszi
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyon jó lenne ha csak óráim lennének hátra. De nekem még semmi fájom nincs. Nagyon tartok a szülés beindításától.
Én még nem is hallottam olyat, hogy a nyákdugó több részletben távozna, de attól még lehet... Szeritnem meg nyugodtan szeretkezzetek, semmi baj nem lesz belõle. nem úgy indítja meg a szülést, hogy szex, aztán fájás, eltelik 12-24 óra, mire ha igen, beindul a szülés. A nyákdugó eltávozása nem jelenti azt, hogy a babának baja elsz, sokaknak már 30 egynehány hetesen elmegy a nyákdugója. Úgyhogy hajrá , és fájdalommentes hamar szülést:-)


A nyákdugó sokkal nagyobb "adagban" távozik, mint a hüvelyváladék, és sokkal zselésebb? Ha igen, akkor reggel alvadt vérrel együtt távozott. Szülök ma-holnap? 39+4 hetes vagyok

Legjobb válasz: Nekem még 1,5 hét volt a nyákdugótól a szülésig. Viszont szülhetsz akár holnap is. :) Már eléggé a végén jársz. Minden jót, könnyû szülést! Addig meg kitartás!

Nekem még 1, 5 hét volt a nyákdugótól a szülésig. Viszont szülhetsz akár holnap is. :) Már eléggé a végén jársz. Minden jót, könnyû szülést! Addig meg kitartás!
Mivel igen kevés napod van hátra lehetséges, hogy szülni fogsz, de az nem biztos, hogy ma vagy holnap, hiszen ennek a kijövetele, nem jelent semmi biztosat.Van akinek egy-két hét múlva indul meg a szülés, van akinek már aznap, ez baba és egyénfüggõ dolog. Könnyû és Gyors szülést kívánok.
Nekem mind két gyerkõcömmel aznap távozott a nyákdugóm, mikor szültünk. :) Az egyikkel éjfél után pár percel, akkor mentem wc-re és pottyant bele, majd fél négykor már kórházban voltunk hajnalban. A lányommal pedig délelõtt 10órakor ment el a nyákdugó, majd aznap délután 4órakor megszületett. :) Sok sikert nektek is! :) ) 23hkm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!