Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel párommal (123 db)

Még csak kóstoltatunk, tegnap óta. Almapürével kezdtem. Nincs rajta se kiütés, se folt, se más széklet, semmi. Ma reggel már kapott pár kanállal, de ma délután még adhatok neki?

Vagy csak holnap?

Legjobb válasz: ha elfogadja nyugodtan :) Egy nap alatt kiderül, hogy érzékeny-e rá, így ha ma reggel nem volt semmi gond, akkor nyugodtan!

ha elfogadja nyugodtan :) Egy nap alatt kiderül, hogy érzékeny-e rá, így ha ma reggel nem volt semmi gond, akkor nyugodtan!
Az enyém elsõ alkalommal bevágott egy egész lereszelt almát. Szerintem nyugodtan adhatsz neki.
nyugi, naponta csak egyzser, a fokozatosság a lényeg. majd holnap pár kanállal többet adj neki. másik étkezést meg csak majd 2-3 hét múlva kezd el, hozzá kell szoknia a pocakjának
mennyi idos? kekszet adtal mar?csak mert azt is kell az elejen a legujabb ajanlas szerint. :-)

Ovu teszt 11-én és 12-én is pozitívat mutatott esti órákban -12-én görcsöltem is- ma reggel már negatív.13-án, tehát ma este összejöhet még a baba? Csak 11-én voltunk együtt a párommal. Ma este lesz még alkalmunk.

12-én este görcsöltem, talán az ovu miatt...

Legjobb válasz: Szerintem a 11-i együttlétnek nagyobb az esélye a babára, de még a 13.napi is tök esélyes :) Bízzál benne :) Drukkolok, nagyon esélyes vagy! Én tüszõrepedés elõtt 3 nappal tudtam csak együtt lenni a párommal és bizony kétszer is teherbe estem :) Két nagy gyermekem van :)

Szerintem a 11-i együttlétnek nagyobb az esélye a babára, de még a 13.napi is tök esélyes :) Bízzál benne :) Drukkolok, nagyon esélyes vagy! Én tüszõrepedés elõtt 3 nappal tudtam csak együtt lenni a párommal és bizony kétszer is teherbe estem :) Két nagy gyermekem van :)
tuti esélyes a 11 és a mai is.
Esélyes, mivel a petesejt 12-24 órát várakozik. Szóval ma még benne van a pakliban!:)
Ha a 11-ei teszt pozi volt, és a 12-ei is, akkor inkább a 11-ei együttlétbõl esélyes valami. Ugyanis az LH hormon megjelenésétõl számítva kb 36 óra a petesejt kiszabadulása. Ha már pozi volt a teszt, akkor már nem egész 36 óra kellett a kiszabadulásig, és ennyit pedig simán élnek a katonácskák. Szerintem a ma már nem esélyes, ugyanis egy petesejt kb 12-24 órát él.
Mind a két alkalomból lehet baba :) Hajrá :)

Ki feküdt le a párjával ma reggel?

Legjobb válasz: Sajnos nekem csak Marok Marcsi van, de ma reggel még neki se volt hozzá kedve:)

Sajnos nekem csak Marok Marcsi van, de ma reggel még neki se volt hozzá kedve:)
mi az a Ghoul?
Ráadásul terhes is.
Ghoul vagy!
NEM, mivel nem volt itt mellettem reggel.
sajnos ma reggel nem... :D 16/L
A kérdező hozzászólása: Szopjáá faszt ha valami nem tetszik..Idióta..:D
Hát, vele sajnos nem tudtam, de anyád is tökéletesen megfelelt... Kár, hogy a torzója nem volt ott, de így se volt rossz... Húzz a vérbe a barom kérdéseddel együtt!
Én felkeltem mellõle :)
Hullarabló. (az a ghoul.)

Tegnap volt HSG-m, ma görcsöl a hasam, barnás pecsételésem van! Ez normális? Ma reggel voltunk együtt a párommal és most félek nem kellett volna még, kicsit fájt.

Legjobb válasz: Szerintem korai volt az egyuttlet, mi utana par napot kihagytunk, nekem se gorcsom, se barnazasom nem volt. Szerintem fekudj, pihenj le, hatha jobb lesz.

Szerintem korai volt az egyuttlet, mi utana par napot kihagytunk, nekem se gorcsom, se barnazasom nem volt. Szerintem fekudj, pihenj le, hatha jobb lesz.
Nem hiszem, hogy jó ötlet volt már másnap együtt lennetek :(
Nekem is volt utána barnázásom, 2-3 napig és nekem is görcsölt a hasam. El fog múlni, ne aggódj!
Októberben voltam HSG-n, egy hétig véreztem és 3 napig alig tudtam leülni. Jobb lett volna ha vártok még, de szerintem most már így utólag ne aggódj, nem tudod visszacsinálni.

Tegnap csináltam ovu tesztet (14. cn) volt két csík, majdnem egyforma színű, ma este meg a tesztcsík erősebb lett, mint a kontr. Akkor most melyik számít pozitívnak? Ja és ma reggel voltunk együtt a párommal, ez jó lehet?

Legjobb válasz: Szia! Ha ma lett erõsebb a tesztcsík mint a kontrol csík, akkor mai számít pozitívnak és ha holnap halványabb, akkor a holnapi a negatív. Szóval akkor a pozitív utáni elsõ negatív napon van az ovu. Nagyon jó,h együtt voltatok ma, de holnap is akciózzatok feltétlen!

Szia! Ha ma lett erõsebb a tesztcsík mint a kontrol csík, akkor mai számít pozitívnak és ha holnap halványabb, akkor a holnapi a negatív. Szóval akkor a pozitív utáni elsõ negatív napon van az ovu. Nagyon jó, h együtt voltatok ma, de holnap is akciózzatok feltétlen!

Késik a menstruációm, 23-án Kelett volna megjönnie, de sajnos nem jött meg. Semmi rosszulét nincs se reggel se semmikor. Semi terhességre Utaló jel. Ma azonban pár barnás pötty jelent meg! Mi lehet ennek az oka? Aki tapasztalt ilyet, Lécci írjon!

Legjobb válasz: Hát én voltam így a fiammal. Azt hittem megjön,de nekem is a barnás dolgon kívül semmi sem volt és az is csak pár csepp.Végül kiderült hogy babát várok. És elmúlt vagy erõsödött? A kérdésedbõl leszûrve nem örülnél egy babának? Szerintem reggel tesztelj egyet ha tudsz.

Hát én voltam így a fiammal. Azt hittem megjön, de nekem is a barnás dolgon kívül semmi sem volt és az is csak pár csepp.Végül kiderült hogy babát várok. És elmúlt vagy erõsödött? A kérdésedbõl leszûrve nem örülnél egy babának? Szerintem reggel tesztelj egyet ha tudsz.
igen tesztelj, aztán majd meglátod.
Nekem a kérdésedbõl úgy jött le, hogy baba nincs tervben egyelõre, gondolom kb 13-16 éves lehetsz. Sok mindentõl késhet a mensid, pl a stressztõl is. Fõleg, hogy most már rendesen ráparáztál (legalábbis ezt szûröm le abból, h feltetted a kérdést) szóval emiatt még inkább stresszelsz, amitõl késhet. De pl ha túl keveset eszel, nem pihensz eleget... ezek is befolyásolják. Ha biztosra akarsz menni, vegyél egy tesztet. Valószínû (jobb esetben) negatív lesz, de legalább megnyugszol és másnapra talán már meg is jön.
A kérdező hozzászólása: Már aszthiszem megnyugodhatok, ma megjött rendesen, Azért közönöm a válaszokat :)

Ma reggel és egész nap sárgás volt a folyásom, fehér helyett. Tegnap együtt voltunk a párommal. Nem fáj nem szúr nem viszket. Mit tegyek?

6 hetes kismama vagyok, nincs semmi más kellemetlen tünet ami esetleg gombára utalhatna..Esetleg ez lehet vetélés jele? A n?gyógyászom felkeresem, de csak keddt?l elérhet?, ha valakinek volt ilyen baja, kérem írja meg.Köszi!

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen, 5 hetesen. Este együtt voltunk a párommal, reggel majdnem barnás folyásom volt. De ez el is múlt, azóta nagyon vigyázok. De nem hinném hogy a vetélés jele lenne, nyugodj meg! Boldog babavárást!

Nekem is volt ilyen, 5 hetesen. Este együtt voltunk a párommal, reggel majdnem barnás folyásom volt. De ez el is múlt, azóta nagyon vigyázok. De nem hinném hogy a vetélés jele lenne, nyugodj meg! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!!Remélem tényleg csak ez lehet!
A dokinak említsd meg, mert nem a vetélés jele, de lehet baci, attól hogy nem viszket, sajnos lehet, a trichomonasnak lehet sárga folyás a tünete, én is kaptam rá kúpot.Jobb az ilyet megnézetni.A babának nem lesz baja, ne félj. Boldog babavárást! Nekem amúgy volt vetélésem is, az barnázással kezdõdött.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Ma reggel megint fehér a folyásom, ha újra elõjön ez, felkeresem a dokit..:)
Szerintem legyetek együtt ma is. De a tegnapi is jó lehet.
Mindenkép ma is és holnap is!!
Igen legyetek ma is együtt!

Ha a görbém szerint ma reggel esett le a hőm, de ma semmi képpen nem tudok együtt lenni a párommal, akkor ebben a hónapban már elúszott az esély a babára?

Legjobb válasz: Akk biztos ma van a peteérésed, de nem biztos hogy a tüszõrepedés is megtörténik, lehet csak holnap vagy holnapután, ugyhogy minden esélyetek megvan akkor is ha holnap tudjátok csak csinálni! Mindent bele!!!!

Akk biztos ma van a peteérésed, de nem biztos hogy a tüszõrepedés is megtörténik, lehet csak holnap vagy holnapután, ugyhogy minden esélyetek megvan akkor is ha holnap tudjátok csak csinálni! Mindent bele!!!!
Tegnap + ma + holnap is jó ha együtt vagytok.. de sajnos igen elúszott. És mindíg ezen a 3 napon jó ha van sex.
Lehet, hogy èn tudom rosszul de nem akkor van a tüszôrepedès amikor leesik a hô ? Szerintem ha tegnap voltatok együtt az nagyon jò ès mèg talàn a holnap is belefèr.
Ha felmegy, akkor történik meg a tüszõrepedés is, és legalább 3-4 tizedet kell emelkedni, hogy igazolja a hõ...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem az utolsó hozzászólónak lesz igaza.
Akkor már megrepedt amikor fel megy a hõ! Hiszen a trepedéskor kiszabaduló progeszteron emeli meg a hõt.

Ma reggel voltam ultrahangon, a doki azt monda, kb. 24h óra alatt bekövetkezik az ovuláció. Tegnap voltam együtt a párommal. Ma is legyen akció? Mit tegyek hogy növeljem az esélyeket?

Attol félek hogy esetleg nem termelödik elég cucc.

Legjobb válasz: Inkább holnap. A tegnapi sejtek nagy része még életképes ma. Viszont apának kell a 48 óra az újratermelésre. Szerintem több az esélyetek ha holnap akcióztok.

Inkább holnap. A tegnapi sejtek nagy része még életképes ma. Viszont apának kell a 48 óra az újratermelésre. Szerintem több az esélyetek ha holnap akcióztok.
A kérdező hozzászólása: köszi én is igy gondoltam csak annyira meg örültem a petémnek hogy azt se tudom mit kezdjek vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!