Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel jött meg! Az (44 db)

14 éves vagyok és ma reggel jött meg az első vérzésem. Éjszaka hogy oldjam meg a betétcserét, mert nagyon megvan?

Legjobb válasz: Az éjszakai betété megoldás lehet, ha el tudod viselni. Nagyon vastag és hosszú, tényleg mint a pelenka. Vagy állítsd be az ébresztõt és cserélj éjszaka betétet, de akkor egész nap fáradt lehetsz.

En is torolkozot teszek magam ala olyankor + persze a betet. :)
Az éjszakai betété megoldás lehet, ha el tudod viselni. Nagyon vastag és hosszú, tényleg mint a pelenka. Vagy állítsd be az ébresztõt és cserélj éjszaka betétet, de akkor egész nap fáradt lehetsz.
Vegyél direkt éjszakára való betétet...az vastagabb és nedvszívóbb.:)
Amúgy éjszaka egy kicsit mindenkinek kevesebb szokott lenni, mert fekvõ helyzetben nem jön olyan erõsen.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a hasznos választ. Odafogok magamalá teríteni egy türcsit hogy legalább az ágyam ne legyen olyan.
elsõ vagyok.. Éjszaka ki látja a betétet?:) Igaz hogy kényelmetlen..de jobb megoldás mint hogy felkelj :) Én azért nem kelék fel...
Felesleges ezért felkelni. Vegyél nagy és vastag betétet, ha átázol reggelre, hát átázol, ez van, felkelés után egybõl áztasd be a bugyidat meg a pizsidet!
hát bizony én átszoktam ázni. de másnap reggel bugyi csere és kimosás
Én éjszaka sose cserélek betétet. Az 1. napokban mindig vérfürdõben keltem. :S Viszont az éjszakai betétet is utálom, mert olyan mint a pelenka. Remélem neked azért beválik. :)
A kérdező hozzászólása: köszi minden választ!

Holnap indulunk nyaralni és ma reggel jött meg a menstruációm. Lehetséges rövidíteni az időtartamát? Ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/3503/strand-menstruacio Ezt olvasd el!

Rövidíteni talán csak tamponnal, mert az direktbe szívja fel és nem kell megvárni amíg kifolyik.Sok mozgással mint pl: felülés, lépcsõzés, fél-guggolásból való felállás.De semmi sem garancia.Amúgy tamponnal olyan mintha meg se lenne és élvezheted a nyaralást.

Ma reggel születtek kiscicái az egyik nálunk lakó de nem saját macskának és rajta kívül van ott még kb. szintén nem saját kandúr, és a nőstény már 1 órája nem jött vissza gondozni a kicsiket (még nem is ettek ma). Mit tegyünk a picikkel?

Nagyon fontos lenne a gyors válasz mivel most történt ilyen először így nem tudjuk mit tegyünk.de azt sem szeretnénk,hogy kihűljenek a cicák

Legjobb válasz: Az anyacica rendbetette a piciket? Tehát szárazra nyalogatta, vagy ragacsosan-nedvesen-magzatmázasan hagyta ott? Valami puha dolgot feltétlenül keress, mondjuk egy régi PAMUTpólót, abba bugyoláld be õket!

Az anyacica rendbetette a piciket? Tehát szárazra nyalogatta, vagy ragacsosan-nedvesen-magzatmázasan hagyta ott? Valami puha dolgot feltétlenül keress, mondjuk egy régi PAMUTpólót, abba bugyoláld be õket!
Egy évben akár háromszor is.
A kérdező hozzászólása: rendben...de egy macska milyen idõközönként tud újra elleni?
Infra lámpát szoktak használni kismalacok melegítésére, talán azt meg lehetne próbálni, ha legközelebb megtörténne újra. Villamossági boltban lehet kapni, egyszerûen betekerni egy foglalatba és föléjük függeszteni, nagyon jó meleget csinál.
A kérdező hozzászólása: igen, tegnap elvitte az egyiket de a másik 2-t itthagyta és értük nem jött vissza, ma reggelre pedig már sajnos kihûltek a picik
Elõkerült a mamacica?
A kérdező hozzászólása: a garázsba ellett egy rossz takaróra
Hová ellett? Fontos, hogy a kicsik ne csak a csupasz padlón legyenek. Ha rossz helyen vannak, tedd õket egy nagyobb ládába vagy nagy dobozba, ami ne legyen túl magas. Béleld ki valamilyen ruhaanyaggal, és abba tedd át a piciket. Ha az anya visszajön (lehet hogy csak szomjas vagy éhes volt) akkor megtalálja õket. Az anyának tegyél ki vizet és ételt. Állatgyógyszertárban lehet kapni tápszert kismacskáknak. De talán az ügyeletes állatorvos is tud segíteni, minden nagyobb városban kell lennie. De végszükség esetén akármelyiket felhívnám, és megkérdezném mi az amit adhatok nekik, ha hétvégén nem jutok tápszerhez. Lehet, hogy rendes gyógyszertárban is van valami. Most még szombat délelõtt egy csomó minden nyitva van, gyorsan kellene intézkedni.
A kérdező hozzászólása: azt nem tudom mennyi idõs, de enni kap, simogatni nem engedi magát, és nagyon valószínû, hogy ez az elsõ neki
Lehet, hogy megzavartad a szülésben. Bár az elsõket akkor is rendbetette volna... Elsõ terhesség? Kb mennyi idõs az anyacica? Alapesetben mennyire bízik benned, pl eteted?, meg tudtad símogatni?
A kérdező hozzászólása: nem nyalogatta õket tisztára ki mentem a garászba és ott voltak a kicsik az anya meg kirohant és azóta nem jött haza
A kérdező hozzászólása: hú azta...akkor nagyon odafigyelek rá, nehogy megint itthagyja a kiscicáit
igen, lehetsz babás, reggel tesztelj! már mutatania kell, ha késik!

Kepzeljetek el ma reggel szulettek meg a cicam kolykei 5 cica van, az agyban folyt el a magzatvize. De amikor megszulte es jott az a gamat olyan darabok a kolykokkel es azt a cicam megette attol nem lesz beteg?

Leci valaszoljatok, elore is kocike.

Legjobb válasz: Ez teljesen természetes dolog. Ez a viselkedés még az evolúció során maradt meg a háziasított cicáknál és kutyáknál. A vadonban ugyanis pl. a vadmacska azért eszi meg a magzatburkot a köldökzsinórt és a méhlepényt mert a szülés után napokig nem hagyja el a kicsinyeit, és így gyûjt elég erõt ahhoz, hogy kibírjon 4-5 napot éhezés nélkül, úgy, hogy ne apadjon el a teje. Arról nem is beszélve, hogy a méhlepény tele van olyan hormonnal, ami a bõséges anyatejtermelõdést elõsegíti. Szóval ez teljesen természetes dolog, nem kell aggódni.

Ez teljesen természetes dolog. Ez a viselkedés még az evolúció során maradt meg a háziasított cicáknál és kutyáknál. A vadonban ugyanis pl. a vadmacska azért eszi meg a magzatburkot a köldökzsinórt és a méhlepényt mert a szülés után napokig nem hagyja el a kicsinyeit, és így gyûjt elég erõt ahhoz, hogy kibírjon 4-5 napot éhezés nélkül, úgy, hogy ne apadjon el a teje. Arról nem is beszélve, hogy a méhlepény tele van olyan hormonnal, ami a bõséges anyatejtermelõdést elõsegíti. Szóval ez teljesen természetes dolog, nem kell aggódni.
Semmi baja nem lesz! A kutyák is megeszik!=)
Ez normális, elvileg minden macskának meg kéne ennie (úgy tudom...)
Nem semmi baja nem lesz tõle ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Kocike mindenkinek aki valaszt kuldott, megnyugodtam.Csak tudjatok ez az elso cicam aki ithon megszul vagyis a sajat cicaam szuljon es nagyon orulok.Ha latnatok milyen edik.

Ma reggel nem jött meg! Az előző meg csak 4 napig tartott. A melleim meg vannak megduzzadva, a teszt 22-én negatív lett. Azért lehetek terhes?

(nagyon sürün eszek, ha éhes vagyok ég a gyomrom. Krémszerü fehér folyásom van.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes.Tesztelj még egyszer.Korai volt még 22.-én tesztelni, ha most kell csak megjönnie.Sok sikert.

Lehetsz terhes.Tesztelj még egyszer.Korai volt még 22.-én tesztelni, ha most kell csak megjönnie.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Nem merem még megcsinálni:) !!De nagyon kiváncsi vagyok!!Nem fáj még a hasam sem.Köszike a választ!
Várj 2-3 napot és utána reggel tesztelj. Ha ennyire idegesít, pisilj valami edénykébe, és lógassa a párod bele a tesztcsíkot, vagy csináljátok együtt. Mélyen együttérzek veled. Sajna nekem is volt olyan, hogy könnyes szemmel jöttem ki a fürdõbõl, és csak a fejemet tudtam rázni, mert megszólalni nem volt erõm. De azóta van egy 4 éves lányunk :)

7-én kezdtünk el próbálkozni 2 naponta a párommal, közben gyulladásom lett, amire Zanocint szedtem 10 napig. 20-a körül kellett volna menstruálnom, azóta sem jött meg. 2 tesztem lett sajna negatív (a 2. ma reggel). Mi lehet az oka a késésnek?

Néha 1-1 menszim kimaradt,de most "érzem" a hasam alját,a mellem fájdogál,émelygek az eddig megszokott"illatoktól".Vajon az antibiotikumtól késik,vagy lehetek terhes?Orvoshoz érdemes-e mennem ilyen korán?Hiszen valami oka kell,hogy legyen a kimaradásnak.

Legjobb válasz: Szia. Ìrtad,hogy szokott kimaradni.Lehet,hogy most is kimarad,vagy ke´sik.De 50%az eséje,hogy terhes vagy.va´rj egy pa´r napot,ha nem jön meg,csinálj még egy tesztet,vagy menj orvoshoz.

Szia. Ìrtad, hogy szokott kimaradni.Lehet, hogy most is kimarad, vagy ke´sik.De 50%az eséje, hogy terhes vagy.va´rj egy pa´r napot, ha nem jön meg, csinálj még egy tesztet, vagy menj orvoshoz.
szia, A kimaradás oka lehet a gyulladás is. A terhességi jeleket produkálhatod pszihésen is. De természetesen az is belefér, hogy összejött a kis pocaklakó. Ha nem múlnak a tüneteid akkor, kb. amikor 5-6 hetes terhes lehetsz keresd fel a dokidat. szorítok.
Bankon belül 16.00-ig, e-bankon leadott átutalási megbízások 10-15 perc alatt teljesülnek. Üdv,
Igen-igen, ez nekem is ismerõs téma. Melóhelyen mindig azt mondták biztos a bank ül rajta. :D:D:D Persze ez hülyeség volt , csak elfelejtették elutalni, és mindig akkor utalták mikor rákérdeztem. Ezt le is teszteltem , hat napig nem szóltam. Nem is jött a lóvé... :)
A kérdező hozzászólása: Egyszer betelefonáltam azt mondták utalták. Utána 1 órával késõbb megint telefonáltam azt mondták hogy délután fogják utalni. Ez után 5 perccel már jött is :D

S. O. S. Ma jött meg az új gépem, de a vidi kari kimenetelén csak DVI ÉS HDMI kimenet van, a monitorm pedig az a régi dugós, pedig azt is tavaly vettem. Mit tudok tenni, van valami átalakító amivel jó lesz?

Legjobb válasz: Akkor a monitor kábele VGA-s csatlakozós, mert ugye az a szabvány! Elmész egy PC boltba és veszel egy VGA-DVI átalakító csatlakozót! Itt egy kép róla: http://hardverapro.hu/dl/upc/2010-09/6921_dvi-vga.jpg

Akkor a monitor kábele VGA-s csatlakozós, mert ugye az a szabvány! Elmész egy PC boltba és veszel egy VGA-DVI átalakító csatlakozót! Itt egy kép róla: http://hardverapro.hu/dl/upc/2010-09/6921_dvi-vga.jpg
nem járt a vga-hoz dvi-->dsub átalaktó? mert szinte az összeshez adnak
Elõzõ vagyok! Mármint úgy értem a szabványt, hogy a régi videókártyáknak az volt a csatlakozó szabványa! A mostaniaknak, már igen sokrétû, mert HDMI, DVI is lehet már....
A kérdező hozzászólása: hu megvan köszönöm olyan kis eldugott helyen volt..:)

Az utsó mensim 31-én jött meg, ismét1csalódás, de azóta barnás folyásom van (ez eddig nem volt) esténként és ma reggel is szédültem, egyéb tünetetm ninncs. Lehetek terhes?

2és féléve volt abortuszom, most áprilisban volt ráksz?résem, minden ok. Babát szeretnénk. vettem tesztet, de nem merem megcsinálni, félek hogy megint negatív lesz...28napos a ciklusom,ha most múlt el a mensim akkoris várjam meg hogy a köv.megjön-e és utána csináljak tesztet vagy a barnás folyás utalhat terhességre és mutathat megközelít?leg jó eredményt a mondjuk holnap reggel megcsinált teszt?

Legjobb válasz: szia! Nekem 4. napja késik, és most van egy pici barnás folyásom. teszteltem, de negatív. nem értem, mert nem szokott késni! ma reggel újra próbálom, aztán megírom az eredményt, de félek, h megint - . Jrd meg légyszi, hogy Veled mi a helyzet:)

szia! Nekem 4. napja késik, és most van egy pici barnás folyásom. teszteltem, de negatív. nem értem, mert nem szokott késni! ma reggel újra próbálom, aztán megírom az eredményt, de félek, h megint - . Jrd meg légyszi, hogy Veled mi a helyzet:)
A kérdező hozzászólása: megcsináltam a tesztet, negatív, úgyhogy most ismét próbálkozunk:) nem szabad feadni, mert annál rosszabb lesz, neked mi lett??? Ja és köszönöm, hogy írtál...
Negatív volt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!