Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel jött meg! (109 db)

14 éves vagyok és ma reggel jött meg az első vérzésem. Éjszaka hogy oldjam meg a betétcserét, mert nagyon megvan?

Legjobb válasz: Az éjszakai betété megoldás lehet, ha el tudod viselni. Nagyon vastag és hosszú, tényleg mint a pelenka. Vagy állítsd be az ébresztõt és cserélj éjszaka betétet, de akkor egész nap fáradt lehetsz.

En is torolkozot teszek magam ala olyankor + persze a betet. :)
Az éjszakai betété megoldás lehet, ha el tudod viselni. Nagyon vastag és hosszú, tényleg mint a pelenka. Vagy állítsd be az ébresztõt és cserélj éjszaka betétet, de akkor egész nap fáradt lehetsz.
Vegyél direkt éjszakára való betétet...az vastagabb és nedvszívóbb.:)
Amúgy éjszaka egy kicsit mindenkinek kevesebb szokott lenni, mert fekvõ helyzetben nem jön olyan erõsen.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a hasznos választ. Odafogok magamalá teríteni egy türcsit hogy legalább az ágyam ne legyen olyan.
elsõ vagyok.. Éjszaka ki látja a betétet?:) Igaz hogy kényelmetlen..de jobb megoldás mint hogy felkelj :) Én azért nem kelék fel...
Felesleges ezért felkelni. Vegyél nagy és vastag betétet, ha átázol reggelre, hát átázol, ez van, felkelés után egybõl áztasd be a bugyidat meg a pizsidet!
hát bizony én átszoktam ázni. de másnap reggel bugyi csere és kimosás
Én éjszaka sose cserélek betétet. Az 1. napokban mindig vérfürdõben keltem. :S Viszont az éjszakai betétet is utálom, mert olyan mint a pelenka. Remélem neked azért beválik. :)
A kérdező hozzászólása: köszi minden választ!

Holnap indulunk nyaralni és ma reggel jött meg a menstruációm. Lehetséges rövidíteni az időtartamát? Ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/3503/strand-menstruacio Ezt olvasd el!

Rövidíteni talán csak tamponnal, mert az direktbe szívja fel és nem kell megvárni amíg kifolyik.Sok mozgással mint pl: felülés, lépcsõzés, fél-guggolásból való felállás.De semmi sem garancia.Amúgy tamponnal olyan mintha meg se lenne és élvezheted a nyaralást.

Mensinek meg kellet volna jönnie tegnap de éreztem h feszül a mellem, a hasam görcsölget, fehér folyás de ma sem jött meg és ma reggel a barátom belémélvezett. Terhes lehetek?

Ezt elmondtam a barátomnak h érzem h meg kell jönnie és azért élvezett belém, mert akkor elm nem lehetek terhes azt mondta. De félek most, hogy nemjött meg, mert 2 hete megszakítással védekeztünk és lehet h egy kicsi ondó bennem maradt.

Legjobb válasz: A kérdésedre a válasz: IGEN, lehetsz terhes. A megszakításos "védekezés" nem védekezés. Semmiképp ne alkalmazzátok többször! Vegyetek inkább óvszert, vagy kezdj gyógyszert szedni! A másik dolog pedig: a menstruáció alatt is lehetséges a teherbeesés, persze nagyon minimális esély van rá, de van! Ne a barátod "védekezési tanácsaira" hallgass, hanem elõbb nézz utána a dolgoknak.

A kérdésedre a válasz: IGEN, lehetsz terhes. A megszakításos "védekezés" nem védekezés. Semmiképp ne alkalmazzátok többször! Vegyetek inkább óvszert, vagy kezdj gyógyszert szedni! A másik dolog pedig: a menstruáció alatt is lehetséges a teherbeesés, persze nagyon minimális esély van rá, de van! Ne a barátod "védekezési tanácsaira" hallgass, hanem elõbb nézz utána a dolgoknak.
Van egy rossz hírem...
én meg nem szedhetek tablettát, viszont a kúppal semmi bajom. nem vagyunk egyformák :)
Használtam már én is Pharmatexet, de már gyógyszer mellett vagyok. Engem a kúp nagyon mart belülrõl. :S
A kérdező hozzászólása: am ha ma elmegyek tesztet venni és negativ lesz akkor nem kell félnem ugye ami 2 hete történt?
ha megjön, akkor no para. 2 hét mulva teszt, ha az is negativ, akkor nyugodj meg.
Pharmatex pedig már megint egy másik dolog, ha ott van mellette, akkor oké... - a tételmondat :) egyébként tudom, h a megszakitás nem tuti, meg a naptármódszer se, de mi mégis azt alkalmazzuk, és nem lettem terhes. pharmatex-szel együtt meg már tuti. az még a lehetséges elõváladékkal is leszámol, már ha egyáltalán van benne spermium.
A kérdező hozzászólása: de ha meg megjön akkor a maitól se kell félnem
A naptármódszer egyáltalán nem megbízható. "egyénenként nagyon változó lehet a termékeny napok száma és idõpontja is. Az, hogy az ovuláció a 14. napon következik be, csak a tankönyv szerint van így, ráadásul sok minden befolyásolhatja egy adott hónapon belül is. Stressz vagy betegség hatására változhat a ciklus hossza, sõt, elõfordulhat, hogy egy cikluson belül kétszer is van tüszõrepedés"...a Pharmatex pedig már megint egy másik dolog, ha ott van mellette, akkor oké...de ha simán csak naptármódszer + megszakításos közösülés, az azért nem tuti. Persze igazából semmilyen módszer nem nyújthat 100%-os védelmet!
Szerintem korai még tesztet venned, hisz még alig késett 1 napot. De ha te attól megnyugszol, vegyél tesztet...és kérlek inkább magad tájékozódj és ne a párodra hallgass! :)
A kérdező hozzászólása: én errõl nem is tudtam. aktus után közölte velem. én csak néztem mondom nem mondod komolyan. azt mondja de . megin csak nézek.azt mondja te mondtad h érzed h megkell jönnie akkor nem lehet baj... elmentem wcre ki is folyt végülis
Tehát ha jól értem, akkor csak úgy hagytad, hogy elélvezzen benned? Mármint, ugye akkor még nem mondta neked, hogy "nem lehetsz terhes, mert meg fog neked jönni", hanem csak az aktus után?
A kérdező hozzászólása: az aktus után közölte velem, hogy belém élvezet. én meg lefagytam :| õ meg erre te mondtaad h érzed h megkell jönnie ezt tegnap mondtam neki.
A kérdező hozzászólása: de nem is gondoltam volna h belém fog élvezni, azért mert mondtam neki h érzem h megfog jönni :|
Jaaa, értem. Elég felelõtlen a barátod, pedig már 20 éves (ha jól emlékszem). Egyébként, ha esetleg mégis esemény utáni tabletta vásárlása mellett döntenél, nyugodtan kérd el tõle a gyógyszer árának felét!
amúgy meg azért linkeltem be a sürgõsségi helyeket, mert jó eséllyel szükséged lesz egy esemény utánira. ha tutira tudod, h beléd élveztek, és nem pedig elszakadt az óvszer és vagy terhes vagy, vagy nem. ezt akkor szokták felírni, ha komoly a baj. én pedig a helyedben felíratnám azt a tabit, elég komolynak tûnik.. lehet, hogy nincs pénzed rá, de utána a gyerekre még úgy sem lesz.
A kérdező hozzászólása: leirtam h nem tudok kifizetni annyit rá. + irták h kevés rá ilyenkor nagyon az esély mert nemvagyok termékeny. + nem akarom megint felkavarni a hormonmûködésem. most jött mondjuk rendbe szntem. norcolutot szedtem ..
mivan??????, csak ugy belédélvezett????, hat ez bunkóság :(
A kérdező hozzászólása: de ha most nem vagyok termékeny mert mensinek kéne jönnie akkor minek sos tabi? nincs rá 6.000 ftm. csak remélni tudom h megjön jövõ héten. ha nem akkor a 2 hete volt a bibi ha bennem maradt egy kicsi ondó.
csináltak rákszûrést, de ez szinte lényegtelen, mert mindjárt ott helyben felirták a gyógyszert. elmentem egy másikhoz, az is felirta, sõt, kérdezte is h ezt akarom-e vagy amazt? :D lol...... omg...... wtf???? aztén elmentem egy megint másikhoz, az meg csak hümmögött, amikor mondtam neki, h nagyon fáj a fejem tõle...... meg úgy alapból paraszt volt, ugyh 1 órát sirtam, miután kijöttem onnan......
na, azért beleélvezni nem kellett volna....
a barátod honnan tanulta ezt?én a helyedben biztos levágnám a farkát..
A ma reggeli elélvezéssel nincs gond, de a 2 héttel ezelõtti jelenthet problémát. Vegyél egy tesztet, aztán minél hamarabb irány a doki. Ha 2 csík lesz, azért, ha csak 1, az elmaradó mensi miatt.
Egyébként, a pár napos eltérés a megszokott menstruáció idõpontjától még nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: vettem tesztet 2 napja.de akkor még csak 1 csík volt, vagyis nem pontosan kivehetõ volt. de most akkor miért éreztem ezeket a tüneteket ha nem jött meg? de akkor ha mégse vagyok most terhes es csak késik akkor a mai szex után nem lehetek terhes?
tablettát ne szedj. az egy sz.r. ki se vizsgálnak normálisan. mennyi idõsek vagytok? ha fiatalok, akkor gumi, vagy megszakitás+naptármódszer, pharmatex. :)
lehet h csak késik. nyugi.
Érdekes, amikor nekem felírták a tablettát, kivizsgáltak normálisan, még vérvételre is küldtek. Na de most nem ez a lényeg, tegnap kellett volna még csak megjönnie. 1 napot késik még csak...nekem volt, hogy 5 nappal késõbb jött meg. Ne izgulj, mert az idegesség is csak tovább tolhatja a "jövetelt" :)
Akkor a mai aktus utáni 14.napon fog biztosat mutatni a teszt....Ma még elmehetsz sürgõsségi tablettát feliratni.6000ft-ba kerül az escapelle kb...
Megszakítás+naptármódszer? Hát ez fantasztikus tanács volt...gratulálok!
A kérdező hozzászólása: én 16 õ 20. tablettát akarok szedni es azert várom nagyon a mensit. 1 éve együttvagyunk már gumit nem szeretem meg õ se . megszakitással.megy. de most eléggé félek. azt mondta ha érzem h megkell jönnie akkor a mai belémélvezésbõl nem lehet gond.
16 évesen még ne szedj tablettát, miért akarod szétcseszni a szervezetedet??? egyik válaszolónak: szerencséd volt, én 3-4 orvost megjártam, mire egy ötödik közölte, h nem szedhetek.. amazok meg simán elsiklottak e tény fölött.. :(
A kérdező hozzászólása: szeretnék tabit mindenképp. az a legbiztosabb
Igen, tudom, hogy vannak olyan orvosok, akiket nem nagyon érdekel az egész, csak felírnak mindent, ami eszükbe jut, vizsgálatok nélkül. Sajnálom, hogy te ilyenekkel találkoztál, meg se vizsgáltak azok egyébként? Kérdezõ, ha mindenképp gyógyszert akarsz, keress olyan orvost, aki alaposan kivizsgál a recept írása elõtt, aminek elvileg az lenne a lényege, hogy olyan gyógyszert kapj, ami a te szervezetednek a legmegfelelõbb!
Megszakítás+naptármódszer? Hát ez fantasztikus tanács volt...gratulálok! igen, ez is egy módszer. terméketlen napon mégis mi a franctól lenne terhes a nõ? :D fõleg, ha még pharmatex is van mellé. na, de látom, nektek csak a tabletta meg a gumi létezik. mellesleg, leírtam azt is, de most még egyszer megteszem : 16 ÉVESEN INKÁBB MÉG HASZNÁLJON GUMIT, MERT A FIATAL FIÚKBAN NEM LEHET MEGBÍZNI. REMÉLEM, ÉRTHETÕ VOLT. :)
de a maiból lehet gond. eseményutáni tabletta. http://www.springmed.hu/sex/surg-ambulanciak.htm ezek közül nézd meg melyik van hozzátok legközelebb, ott felírják neked az eseményutánit. vagy ha van, ami közelebb van hozzátok kórház, ott megkérdezheted esetleg.
A kérdező hozzászólása: igen mert h ugyse lehetek terhes...
Ez nem a kávézáson múlik.Velem is volt már ilyen, é én akkr nem ittam kávét Világ életembe jó ha 3-4x ittam :)

Kepzeljetek el ma reggel szulettek meg a cicam kolykei 5 cica van, az agyban folyt el a magzatvize. De amikor megszulte es jott az a gamat olyan darabok a kolykokkel es azt a cicam megette attol nem lesz beteg?

Leci valaszoljatok, elore is kocike.

Legjobb válasz: Ez teljesen természetes dolog. Ez a viselkedés még az evolúció során maradt meg a háziasított cicáknál és kutyáknál. A vadonban ugyanis pl. a vadmacska azért eszi meg a magzatburkot a köldökzsinórt és a méhlepényt mert a szülés után napokig nem hagyja el a kicsinyeit, és így gyûjt elég erõt ahhoz, hogy kibírjon 4-5 napot éhezés nélkül, úgy, hogy ne apadjon el a teje. Arról nem is beszélve, hogy a méhlepény tele van olyan hormonnal, ami a bõséges anyatejtermelõdést elõsegíti. Szóval ez teljesen természetes dolog, nem kell aggódni.

Ez teljesen természetes dolog. Ez a viselkedés még az evolúció során maradt meg a háziasított cicáknál és kutyáknál. A vadonban ugyanis pl. a vadmacska azért eszi meg a magzatburkot a köldökzsinórt és a méhlepényt mert a szülés után napokig nem hagyja el a kicsinyeit, és így gyûjt elég erõt ahhoz, hogy kibírjon 4-5 napot éhezés nélkül, úgy, hogy ne apadjon el a teje. Arról nem is beszélve, hogy a méhlepény tele van olyan hormonnal, ami a bõséges anyatejtermelõdést elõsegíti. Szóval ez teljesen természetes dolog, nem kell aggódni.
Semmi baja nem lesz! A kutyák is megeszik!=)
Ez normális, elvileg minden macskának meg kéne ennie (úgy tudom...)
Nem semmi baja nem lesz tõle ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Kocike mindenkinek aki valaszt kuldott, megnyugodtam.Csak tudjatok ez az elso cicam aki ithon megszul vagyis a sajat cicaam szuljon es nagyon orulok.Ha latnatok milyen edik.
Hát én ilyet még nem is hallottam. Te hol hallottad?
a fájdalom miatt szokták ezt javasolni, semmilyen fizikai problémád nem lesz belõle, csak ha egyszerre két helyen is vérzel és két helyen van "megbolygatva" a szervezeted, azt általában nem jól szokták viselni az emberek, még azok sem, akik jól tûrik a fájdalmat vagy a kényelmetlenséget.
Olyankor érzékenyebb az ember, én még egy szemöldökszedésbe is bele akarok halni ha megvan a bajom. Egyszerre két helyrõl veszíteni a vért... az sem a legegészségesebb dolog. Egyébként nem lesz bajod, csak jobban megviselhet a foghúzás, mint egyébként.

November 8-án volt utoljára. Ma sem jött még meg azóta. Csinálhatok holnap reggel tesztet?

Nem szeretnék csalódni!

Legjobb válasz: Szerintem csinálhatsz,de nem akrlak elkeseríteni,de én is így jártam!2 heteket késett..most is késik...de azért mert abbahagytam a gyógyszert...annak idõ kell ám míg helyreáll a ciklusod!Nekem minden tünetem megvolt a terhességre...én is hánytam,szédültem,fájt a cicim....stb.,de késve de mindig megjött....most is arra várok,mert a teszt ismét negatív lett,de már 11 napja késik!Bár nálunk az is közrejátszik szerintem hogy túl görcsösen szeretnénk a babát!De fõ a nyugalom....nem akarom elvenni a kedved...lehet hogy te terhes vagy de én ponnt így csalódok már harmadszor!De egyszer csak sikerül!:-( Kitarás és tesztelj....remélem neked pozitív lesz....de ne éld bele magad!!!!Szorítok!!!

Szerintem csinálhatsz, de nem akrlak elkeseríteni, de én is így jártam!2 heteket késett..most is késik...de azért mert abbahagytam a gyógyszert...annak idõ kell ám míg helyreáll a ciklusod!Nekem minden tünetem megvolt a terhességre...én is hánytam, szédültem, fájt a cicim....stb., de késve de mindig megjött....most is arra várok, mert a teszt ismét negatív lett, de már 11 napja késik!Bár nálunk az is közrejátszik szerintem hogy túl görcsösen szeretnénk a babát!De fõ a nyugalom....nem akarom elvenni a kedved...lehet hogy te terhes vagy de én ponnt így csalódok már harmadszor!De egyszer csak sikerül!:-( Kitarás és tesztelj....remélem neked pozitív lesz....de ne éld bele magad!!!!Szorítok!!!
Szia nekem is volt így. Én sem szeretnélek elkeseríteni, de szerintem ezt a szervezeted idézi elõ, mível most megfog egy picit változni a hormonháztartásod, míg ki nem ürül a szervezetedbõl a gyógyszer. Ne éld magad erõsen bele abba, hogy jön a baba, ne hogy csalódás érjen. Mint engem. De azért drukkolok, hátha neked sikerült!
Szia! Ne izgulj ugyanígy volt meg nekem is. Nekem tegnap látták a babámat gyönyörûen uh-on. 5 hetes, és 6 napos a pici. Szerintem ha a teszt negatív lesz akkor is egy uh-ot érdemes csináltatni, a hüvelyin már fog látszani ha kismama lettél!!! Szorítok neked!
Bankon belül 16.00-ig, e-bankon leadott átutalási megbízások 10-15 perc alatt teljesülnek. Üdv,
Igen-igen, ez nekem is ismerõs téma. Melóhelyen mindig azt mondták biztos a bank ül rajta. :D:D:D Persze ez hülyeség volt , csak elfelejtették elutalni, és mindig akkor utalták mikor rákérdeztem. Ezt le is teszteltem , hat napig nem szóltam. Nem is jött a lóvé... :)
A kérdező hozzászólása: Egyszer betelefonáltam azt mondták utalták. Utána 1 órával késõbb megint telefonáltam azt mondták hogy délután fogják utalni. Ez után 5 perccel már jött is :D

Ma sem jött meg a GYED-em. Ilyenkor már rég utalni szokták. Ti megkaptátok?

Legjobb válasz: Postai úton szoktam kapni.Én péntek elõtt nem várom pedig már itt tornyosodnak a csekkek!:(

Postai úton szoktam kapni.Én péntek elõtt nem várom pedig már itt tornyosodnak a csekkek!:(
Nekem sem jött meg, az elõbb néztem meg a számlámat nincs rajta, ma már nem is lesz:)
Nekem a múlt hónapban 7-én jött meg a számlára. De tegnap a csp-rõl is csak valamikor 10 után jött az sms. Úgyhogy nem adom fel! :)
Én a munkahelyemrõl kapom és én már 29.-én megkaptam, amúgy meg minden hó 3.-ig meg szoktam kapni. 8hós anyukája
Nekem minden hó 10.-én vagy 9.-én utalják
Nekem már rajta volt a számlámon reggel 7-kor!
A kérdező hozzászólása: Nekem is, nah persze a gázszámlát már 4.-éig be kellett volna...jó fejség..

Legközelebb is így fog megjönni? Ma, a hét napos szünet 3. napján kora reggel jött meg, de nekem ez nem túl jó , ugyanis ekkor szoktunk a barátommal együtt lenni.

Mivel ez volt az els? levél tabi,ugye még nem garantált hogy jöv? hónapban is pont ugyanekkor jön meg?(rendszeresen ugyanabban az id?ben veszem be)

Legjobb válasz: Általában a szünet 3-4. napján szokott megjönni mindig. Ha ez neked gond, akkor told el egy nappal.

Általában a szünet 3-4. napján szokott megjönni mindig. Ha ez neked gond, akkor told el egy nappal.
nekem hol a 2., hol a 3. napon jön meg. jobb, ha ezzel számoltok...
hmmm nekem a 4 nap van vami apró maszat, és csak az 5. nap jön meg igazából
A kérdező hozzászólása: A nap annyira nem is gond, csak az óra.Szóval az ugye nem fix?Hallottam hogy van akinek órára pontos.
Mivel nem rég szeded, még változhat. Ha nem jó az idõpont, lehet változtatni, ha lerövidíted mondjuk 1 nappal a szünetet. Aztán elõírás szerint szeded tovább a késõbbiekben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!