Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel jött fehér (8 db)

Ma reggel hirtelen jött fehér folyást vettem észre, nincs szaga, nem csíp, sűrű és fehér, mint a testápoló. 26 naposak a ciklusaim, ma tartok a 20. napon. Tegnap volt egy két csepp barnázásom. Enyhén görcsölök tegnap óta. Sikerülhetett?

Fél éve próbálkozunk de ilyet még nem tapasztaltam.Mensi elött 1-2 nappal vizes folyásom szokott lenni ,de az nem hagy nyomot a fehérnemün ez pedig igen.Ilyenkor a mellem is szokott feszülni most viszont csak nagyobb keményebb de nem fáj.Köszi hogy meg halgattatok.Korai az öröm?

Legjobb válasz: A luteális fázis felénél a legtöbb nõnek krémes a nyálkája. Az egy-két csepp barnázás jó jel lehet. Azt írtad hogy mensi elõtt 1-2 nappal vizes folyásod szokott lenni, de akkor nem értem miért hasonlítod össze a mostani folyásodat az akkorival, mikor most a 20 cn.-en vagy és 26 napos a ciklusod. Igen, korai az öröm, viszont esélyed van rá a barnázás miatt. Szurkolok!

A luteális fázis felénél a legtöbb nõnek krémes a nyálkája. Az egy-két csepp barnázás jó jel lehet. Azt írtad hogy mensi elõtt 1-2 nappal vizes folyásod szokott lenni, de akkor nem értem miért hasonlítod össze a mostani folyásodat az akkorival, mikor most a 20 cn.-en vagy és 26 napos a ciklusod. Igen, korai az öröm, viszont esélyed van rá a barnázás miatt. Szurkolok!
Az öröm midenképpen korai, de ha nem jön meg, 2-3 napra rá csinálj tesztet és minden kiderül. Én szorítok, sok sikert!
Szia!Csati az elõttem szólóhoz, én még mindig a késéstõl számított egy hetet javasolnám tesztelésre, mert korai vetélés nagyon sûrûn elõfordul sajnos, és bizony a teszt attól lehet pozitív, a váladék pedig lehet felfázástól is, hiába nem csíp.Én attól drukkolok, és írj, hogy mi lett a végeredmény.Sok sikert.Egy öreg róka
igen, lehetsz babás, reggel tesztelj! már mutatania kell, ha késik!
A kérdező hozzászólása: a fehér folyás is van még, meg a mellem is érzékeny.
Szia! Szerintem még van remény, nekem is volt 1 nega tesztem, csak az elmaradt mensi után 4-5 nappal lett pozitív. Hétfõn a reggeli vizeletbõl csinálj még egyet, talán már látsz valamit... A mellérzékenység és a fehér folyás is jó jel, remélem sikerült! A hõm nekem is leesett és mégis ott volt már a baba, azóta már 27 hetes vagyok:) De sajnos az is lehet, hogy a Closty zavarta meg a ciklusod, attól függ mióta szeded. Pár hónapi szedés után nekem is 2 hetente megjött már, aztán abba is kellett hagyni. Vigyázz magadra, szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, már kezdtem elszomorodni, hogy nincs babó, de így még reménykedem, hátha.Neked pedig gratulálok!
Szia. Én ugyan így éreztem és voltam ahogy Te, és a hõm is így alakult és sajna megjött. (én is clostit szedtem) Ha ma vagy holnap sem jön meg, akkor tesztelj. Remélem hogy baba lesz, Drukkolok Nagyon!!!
Szia! A closty nekem is meghosszabbitotta a ciklusom. Három napot késett, már kezdtem reménykedni. Két tesztem negativ lett. Aztán a harmadik napon megjött, a melleim még aznap fájtak aztán másnap már nem. Ezzel persze nem elkeseriteni akartalak, de készülj fel erre a lehetõségre is.

A napokban egyre surubben jott a feher folyasom. Ma reggel mar valami rozsaszin folyas is eloallt. Mit jelent ez? 13 eves vagyok es meg nem jott a menstruaciom!

Legjobb válasz: Ez azt jelenti drága, hogy nemsokára menstruálni fogsz és érett nõvé cseperedsz :)

Ez azt jelenti drága, hogy nemsokára menstruálni fogsz és érett nõvé cseperedsz :)
Hamarosan menstruálni fogsz.
hamarosan megfog jönni, de nekem nem volt ilyen hanem egyik reggel véres voltam és elmentem a boltba vettem betétet és ennyi...szóval te is szerezz be...

Mensinek meg kellet volna jönnie tegnap de éreztem h feszül a mellem, a hasam görcsölget, fehér folyás de ma sem jött meg és ma reggel a barátom belémélvezett. Terhes lehetek?

Ezt elmondtam a barátomnak h érzem h meg kell jönnie és azért élvezett belém, mert akkor elm nem lehetek terhes azt mondta. De félek most, hogy nemjött meg, mert 2 hete megszakítással védekeztünk és lehet h egy kicsi ondó bennem maradt.

Legjobb válasz: A kérdésedre a válasz: IGEN, lehetsz terhes. A megszakításos "védekezés" nem védekezés. Semmiképp ne alkalmazzátok többször! Vegyetek inkább óvszert, vagy kezdj gyógyszert szedni! A másik dolog pedig: a menstruáció alatt is lehetséges a teherbeesés, persze nagyon minimális esély van rá, de van! Ne a barátod "védekezési tanácsaira" hallgass, hanem elõbb nézz utána a dolgoknak.

A kérdésedre a válasz: IGEN, lehetsz terhes. A megszakításos "védekezés" nem védekezés. Semmiképp ne alkalmazzátok többször! Vegyetek inkább óvszert, vagy kezdj gyógyszert szedni! A másik dolog pedig: a menstruáció alatt is lehetséges a teherbeesés, persze nagyon minimális esély van rá, de van! Ne a barátod "védekezési tanácsaira" hallgass, hanem elõbb nézz utána a dolgoknak.
Van egy rossz hírem...
én meg nem szedhetek tablettát, viszont a kúppal semmi bajom. nem vagyunk egyformák :)
Használtam már én is Pharmatexet, de már gyógyszer mellett vagyok. Engem a kúp nagyon mart belülrõl. :S
A kérdező hozzászólása: am ha ma elmegyek tesztet venni és negativ lesz akkor nem kell félnem ugye ami 2 hete történt?
ha megjön, akkor no para. 2 hét mulva teszt, ha az is negativ, akkor nyugodj meg.
Pharmatex pedig már megint egy másik dolog, ha ott van mellette, akkor oké... - a tételmondat :) egyébként tudom, h a megszakitás nem tuti, meg a naptármódszer se, de mi mégis azt alkalmazzuk, és nem lettem terhes. pharmatex-szel együtt meg már tuti. az még a lehetséges elõváladékkal is leszámol, már ha egyáltalán van benne spermium.
A kérdező hozzászólása: de ha meg megjön akkor a maitól se kell félnem
A naptármódszer egyáltalán nem megbízható. "egyénenként nagyon változó lehet a termékeny napok száma és idõpontja is. Az, hogy az ovuláció a 14. napon következik be, csak a tankönyv szerint van így, ráadásul sok minden befolyásolhatja egy adott hónapon belül is. Stressz vagy betegség hatására változhat a ciklus hossza, sõt, elõfordulhat, hogy egy cikluson belül kétszer is van tüszõrepedés"...a Pharmatex pedig már megint egy másik dolog, ha ott van mellette, akkor oké...de ha simán csak naptármódszer + megszakításos közösülés, az azért nem tuti. Persze igazából semmilyen módszer nem nyújthat 100%-os védelmet!
Szerintem korai még tesztet venned, hisz még alig késett 1 napot. De ha te attól megnyugszol, vegyél tesztet...és kérlek inkább magad tájékozódj és ne a párodra hallgass! :)
A kérdező hozzászólása: én errõl nem is tudtam. aktus után közölte velem. én csak néztem mondom nem mondod komolyan. azt mondja de . megin csak nézek.azt mondja te mondtad h érzed h megkell jönnie akkor nem lehet baj... elmentem wcre ki is folyt végülis
Tehát ha jól értem, akkor csak úgy hagytad, hogy elélvezzen benned? Mármint, ugye akkor még nem mondta neked, hogy "nem lehetsz terhes, mert meg fog neked jönni", hanem csak az aktus után?
A kérdező hozzászólása: az aktus után közölte velem, hogy belém élvezet. én meg lefagytam :| õ meg erre te mondtaad h érzed h megkell jönnie ezt tegnap mondtam neki.
A kérdező hozzászólása: de nem is gondoltam volna h belém fog élvezni, azért mert mondtam neki h érzem h megfog jönni :|
Jaaa, értem. Elég felelõtlen a barátod, pedig már 20 éves (ha jól emlékszem). Egyébként, ha esetleg mégis esemény utáni tabletta vásárlása mellett döntenél, nyugodtan kérd el tõle a gyógyszer árának felét!
amúgy meg azért linkeltem be a sürgõsségi helyeket, mert jó eséllyel szükséged lesz egy esemény utánira. ha tutira tudod, h beléd élveztek, és nem pedig elszakadt az óvszer és vagy terhes vagy, vagy nem. ezt akkor szokták felírni, ha komoly a baj. én pedig a helyedben felíratnám azt a tabit, elég komolynak tûnik.. lehet, hogy nincs pénzed rá, de utána a gyerekre még úgy sem lesz.
A kérdező hozzászólása: leirtam h nem tudok kifizetni annyit rá. + irták h kevés rá ilyenkor nagyon az esély mert nemvagyok termékeny. + nem akarom megint felkavarni a hormonmûködésem. most jött mondjuk rendbe szntem. norcolutot szedtem ..
mivan??????, csak ugy belédélvezett????, hat ez bunkóság :(
A kérdező hozzászólása: de ha most nem vagyok termékeny mert mensinek kéne jönnie akkor minek sos tabi? nincs rá 6.000 ftm. csak remélni tudom h megjön jövõ héten. ha nem akkor a 2 hete volt a bibi ha bennem maradt egy kicsi ondó.
csináltak rákszûrést, de ez szinte lényegtelen, mert mindjárt ott helyben felirták a gyógyszert. elmentem egy másikhoz, az is felirta, sõt, kérdezte is h ezt akarom-e vagy amazt? :D lol...... omg...... wtf???? aztén elmentem egy megint másikhoz, az meg csak hümmögött, amikor mondtam neki, h nagyon fáj a fejem tõle...... meg úgy alapból paraszt volt, ugyh 1 órát sirtam, miután kijöttem onnan......
na, azért beleélvezni nem kellett volna....
a barátod honnan tanulta ezt?én a helyedben biztos levágnám a farkát..
A ma reggeli elélvezéssel nincs gond, de a 2 héttel ezelõtti jelenthet problémát. Vegyél egy tesztet, aztán minél hamarabb irány a doki. Ha 2 csík lesz, azért, ha csak 1, az elmaradó mensi miatt.
Egyébként, a pár napos eltérés a megszokott menstruáció idõpontjától még nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: vettem tesztet 2 napja.de akkor még csak 1 csík volt, vagyis nem pontosan kivehetõ volt. de most akkor miért éreztem ezeket a tüneteket ha nem jött meg? de akkor ha mégse vagyok most terhes es csak késik akkor a mai szex után nem lehetek terhes?
tablettát ne szedj. az egy sz.r. ki se vizsgálnak normálisan. mennyi idõsek vagytok? ha fiatalok, akkor gumi, vagy megszakitás+naptármódszer, pharmatex. :)
lehet h csak késik. nyugi.
Érdekes, amikor nekem felírták a tablettát, kivizsgáltak normálisan, még vérvételre is küldtek. Na de most nem ez a lényeg, tegnap kellett volna még csak megjönnie. 1 napot késik még csak...nekem volt, hogy 5 nappal késõbb jött meg. Ne izgulj, mert az idegesség is csak tovább tolhatja a "jövetelt" :)
Akkor a mai aktus utáni 14.napon fog biztosat mutatni a teszt....Ma még elmehetsz sürgõsségi tablettát feliratni.6000ft-ba kerül az escapelle kb...
Megszakítás+naptármódszer? Hát ez fantasztikus tanács volt...gratulálok!
A kérdező hozzászólása: én 16 õ 20. tablettát akarok szedni es azert várom nagyon a mensit. 1 éve együttvagyunk már gumit nem szeretem meg õ se . megszakitással.megy. de most eléggé félek. azt mondta ha érzem h megkell jönnie akkor a mai belémélvezésbõl nem lehet gond.
16 évesen még ne szedj tablettát, miért akarod szétcseszni a szervezetedet??? egyik válaszolónak: szerencséd volt, én 3-4 orvost megjártam, mire egy ötödik közölte, h nem szedhetek.. amazok meg simán elsiklottak e tény fölött.. :(
A kérdező hozzászólása: szeretnék tabit mindenképp. az a legbiztosabb
Igen, tudom, hogy vannak olyan orvosok, akiket nem nagyon érdekel az egész, csak felírnak mindent, ami eszükbe jut, vizsgálatok nélkül. Sajnálom, hogy te ilyenekkel találkoztál, meg se vizsgáltak azok egyébként? Kérdezõ, ha mindenképp gyógyszert akarsz, keress olyan orvost, aki alaposan kivizsgál a recept írása elõtt, aminek elvileg az lenne a lényege, hogy olyan gyógyszert kapj, ami a te szervezetednek a legmegfelelõbb!
Megszakítás+naptármódszer? Hát ez fantasztikus tanács volt...gratulálok! igen, ez is egy módszer. terméketlen napon mégis mi a franctól lenne terhes a nõ? :D fõleg, ha még pharmatex is van mellé. na, de látom, nektek csak a tabletta meg a gumi létezik. mellesleg, leírtam azt is, de most még egyszer megteszem : 16 ÉVESEN INKÁBB MÉG HASZNÁLJON GUMIT, MERT A FIATAL FIÚKBAN NEM LEHET MEGBÍZNI. REMÉLEM, ÉRTHETÕ VOLT. :)
de a maiból lehet gond. eseményutáni tabletta. http://www.springmed.hu/sex/surg-ambulanciak.htm ezek közül nézd meg melyik van hozzátok legközelebb, ott felírják neked az eseményutánit. vagy ha van, ami közelebb van hozzátok kórház, ott megkérdezheted esetleg.
A kérdező hozzászólása: igen mert h ugyse lehetek terhes...

Ma kellene "nem megjönnie". És nem is jött meg. Ma reggel volt kb 2 óra időtartamban világosbarna folyás, azóta semmi. A melleim szemmel láthatóan nőttek, sötétbarna színüek, fehér mirigyesek.. Lehet hogy pocaklakó van?

A mellbimbóim érzékenyek. 3 napja egyfolytában a gyomorsavammal küzdök, a h?m 37 fok. Ja és a legutóbbi mensim csak 2 napig tartott, az 5-6 nap helyett. Már az is furcsa volt nekem. Nem tudom miért, de ugyanazt érzem mint 5 éve mikor a fiammal lettem terhes. Tesztet még nem csináltam, még várok pár napot. Párszor már csalódtam. Szerintetek?

Legjobb válasz: szia, szerintem érdemes lenne megcsinálni azt a tesztet..:)) szorítok!

szia, szerintem érdemes lenne megcsinálni azt a tesztet..:) ) szorítok!
A kérdező hozzászólása: Ma délután teszteltem, negatív lett. Egyenlõre. Egy napja késik a mensi, lehet hogy korán volt? Medi-Lab tesztrõl mi a véleményetek? Jó lenne ha + lenne!
Javaslom várj pár napot, és ha akkor sem jön meg, akkor csinálj egy tesztet.
Valószínû baba van a dologban, és lehet már 1-2 hónapos ha az elõzõ menszid olyan kevés ideig tartott.Vannak olyanok akiknek szinte az egész terhesség alatt megvan, és már akkor veszik észre, hogy kismamák, amikor már a születendõ gyerek nemét is megmondják!

6. hetes vagyok és ma reggel pisilés után észre vettem, hogy valami fehér nyákos (3-4cm) jött ki, amiben volt egy picike vér (0, 5cm lehetett) is. Mi lehetett az? Nagyon megvagyok rémülve!

Legjobb válasz: Szia! Mindenképpen orvos, és majd õ megnézi. Lehet hogy teljesen alaptalan az aggodalmad. Sokszor csak egy kis hüvelyi bevérzés okozza, rosszat inkább nem írok. Ne idegeskedj, indulj a dokihoz. Szorítok! Írjál hogy mi volt, jó?

Szia! Mindenképpen orvos, és majd õ megnézi. Lehet hogy teljesen alaptalan az aggodalmad. Sokszor csak egy kis hüvelyi bevérzés okozza, rosszat inkább nem írok. Ne idegeskedj, indulj a dokihoz. Szorítok! Írjál hogy mi volt, jó?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod! A dokimat felhívtam és a válasza: nyugi és pihenjek jöv.hét kedden találkozunk. Az ügyeletrõl elküldtek, hogy ameddig nincs vérzés addig pihenjek. Nem fáj a hasam semmi bajom nincs. Az a baj, hogy a kora terhességel nem igen foglalkoznak ahogy elnézem.
A kérdező hozzászólása: Még reggel hétkor zargattam mindenkit.
sztem csak vmi kis nyák.amíg nem vérzel v görcsölsz ne parázz.nekem rákszûrés után volt ilyen
A kérdező hozzászólása: Most valamennyire megnyugtattál, remélem tényleg minden ok lesz. Köszönöm!
sajnos tényleg nem nagyon foglalkoznak ilyenekkel. engem barnázással küldtek el, 2 hét múlva kellett visszamennem. szerencse hogy nem volt baj!
reggel 8 óta rosszul van te meg idetolod a seggedet hogy idebökj egy kérdést?? Még egy állatorvos se tudna neked válaszolni, mert diagnózist nem állítunk fel látatlanban! Lenne annyi eszed hogy a szeretett öreg cicádat inkább orvoshoz vinnéd a hülye felfogás helyett.. És azért vagyok alpári mert felhúznak az ilyen felelõtlen emberek mint te!
Remélem, ha Te is ilyen beteg leszel, a családod neten fog tanácsot kérni!!
Orvoshoz kellett volna vinned...
Tapasztalatból mondom, hogy szerintem is mérgezés.
Csak gratulálni tudok. Most komolyan tõlünk várod a megváltást? Reggel 8 óta habzik a macskád szája, és nem tudtad volna felemelni a segged és elvinni orvoshoz? Vagy minimum felhívhattad volna!
"de attól nem halt volna már meg?! :/ már reggel 8 óta ilyen állapotban van :((" szívem szerint most megtépnélek...adj neki tejet és imádkozz
Komolyan nem értem, az állatorvosotoknak monitor formája van, és a billentyûzetet nyomkodva kérdezel tõle? A legrosszabb esetben is egy telefont megejthetnél. (vagy az emberek tényleg ennyire buták?)
Szerintem is mérgezés... Mondjuk nekem akkor csinálta ezt amikor mandula gyulladása volt.. de ha már nyakörve sincs meg.. akkor inkább mérgezés.. vagy valaki bántotta belül a száját.. és attól folyik a nyála..
Szerintem jobb esetben olyat evett ami esetleg keserû és attól folyhat a nyála. De én valószínûbbnek tartom a mérgezést :/
Mérgezés!!!!
A kérdező hozzászólása: de attól nem halt volna már meg?! :/ már reggel 8 óta ilyen állapotban van :((
De állatorvos kellene neki.. bár lehet már túl késõ..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!