Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel jött (152 db)

A kedvenc cicám elkóborólt pár napja olyan múlt hét csütörtök vagy péntek óta nem volt itthon. Ma reggel jött haza. A szeme nagyon be volt ragadva és a fenekénél valami kemény van rászáradva. Mi lehet az és hogy tudnám eltávolítani?

Id?s lány macskáról beszélek, azelött nem mászkált sehova se. Nem tudom mi lelte.

Legjobb válasz: És a szeme még megvan? Tudom, hogy közhely, de állatorvos, mert gond is lehet belõle. Bocs, nekem kandúrjaim voltak/vannak, jött már haza szem nélkül. Megesik.

És a szeme még megvan? Tudom, hogy közhely, de állatorvos, mert gond is lehet belõle. Bocs, nekem kandúrjaim voltak/vannak, jött már haza szem nélkül. Megesik.
A kérdező hozzászólása: Meg van a szeme. Kitörülgettem szépen nedves zsepivel.A fenekénél meg nemtudom mi van ott .. azért nem nyúltam még hozzá.
Ha nem széklet van a fenekére ragadva, akkor AZONNAL orvos, mert lehet, hogy a végbele lóg ki.
A kérdező hozzászólása: Sajnos már eltûnt és nem jött haza, meghalt szegény :'(

Holnap indulunk nyaralni és ma reggel jött meg a menstruációm. Lehetséges rövidíteni az időtartamát? Ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/3503/strand-menstruacio Ezt olvasd el!

Rövidíteni talán csak tamponnal, mert az direktbe szívja fel és nem kell megvárni amíg kifolyik.Sok mozgással mint pl: felülés, lépcsõzés, fél-guggolásból való felállás.De semmi sem garancia.Amúgy tamponnal olyan mintha meg se lenne és élvezheted a nyaralást.

14 éves vagyok és ma reggel jött meg az első vérzésem. Éjszaka hogy oldjam meg a betétcserét, mert nagyon megvan?

Legjobb válasz: Az éjszakai betété megoldás lehet, ha el tudod viselni. Nagyon vastag és hosszú, tényleg mint a pelenka. Vagy állítsd be az ébresztõt és cserélj éjszaka betétet, de akkor egész nap fáradt lehetsz.

En is torolkozot teszek magam ala olyankor + persze a betet. :)
Az éjszakai betété megoldás lehet, ha el tudod viselni. Nagyon vastag és hosszú, tényleg mint a pelenka. Vagy állítsd be az ébresztõt és cserélj éjszaka betétet, de akkor egész nap fáradt lehetsz.
Vegyél direkt éjszakára való betétet...az vastagabb és nedvszívóbb.:)
Amúgy éjszaka egy kicsit mindenkinek kevesebb szokott lenni, mert fekvõ helyzetben nem jön olyan erõsen.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a hasznos választ. Odafogok magamalá teríteni egy türcsit hogy legalább az ágyam ne legyen olyan.
elsõ vagyok.. Éjszaka ki látja a betétet?:) Igaz hogy kényelmetlen..de jobb megoldás mint hogy felkelj :) Én azért nem kelék fel...
Felesleges ezért felkelni. Vegyél nagy és vastag betétet, ha átázol reggelre, hát átázol, ez van, felkelés után egybõl áztasd be a bugyidat meg a pizsidet!
hát bizony én átszoktam ázni. de másnap reggel bugyi csere és kimosás
Én éjszaka sose cserélek betétet. Az 1. napokban mindig vérfürdõben keltem. :S Viszont az éjszakai betétet is utálom, mert olyan mint a pelenka. Remélem neked azért beválik. :)
A kérdező hozzászólása: köszi minden választ!

Ma reggel születtek kiscicái az egyik nálunk lakó de nem saját macskának és rajta kívül van ott még kb. szintén nem saját kandúr, és a nőstény már 1 órája nem jött vissza gondozni a kicsiket (még nem is ettek ma). Mit tegyünk a picikkel?

Nagyon fontos lenne a gyors válasz mivel most történt ilyen először így nem tudjuk mit tegyünk.de azt sem szeretnénk,hogy kihűljenek a cicák

Legjobb válasz: Az anyacica rendbetette a piciket? Tehát szárazra nyalogatta, vagy ragacsosan-nedvesen-magzatmázasan hagyta ott? Valami puha dolgot feltétlenül keress, mondjuk egy régi PAMUTpólót, abba bugyoláld be õket!

Az anyacica rendbetette a piciket? Tehát szárazra nyalogatta, vagy ragacsosan-nedvesen-magzatmázasan hagyta ott? Valami puha dolgot feltétlenül keress, mondjuk egy régi PAMUTpólót, abba bugyoláld be õket!
Egy évben akár háromszor is.
A kérdező hozzászólása: rendben...de egy macska milyen idõközönként tud újra elleni?
Infra lámpát szoktak használni kismalacok melegítésére, talán azt meg lehetne próbálni, ha legközelebb megtörténne újra. Villamossági boltban lehet kapni, egyszerûen betekerni egy foglalatba és föléjük függeszteni, nagyon jó meleget csinál.
A kérdező hozzászólása: igen, tegnap elvitte az egyiket de a másik 2-t itthagyta és értük nem jött vissza, ma reggelre pedig már sajnos kihûltek a picik
Elõkerült a mamacica?
A kérdező hozzászólása: a garázsba ellett egy rossz takaróra
Hová ellett? Fontos, hogy a kicsik ne csak a csupasz padlón legyenek. Ha rossz helyen vannak, tedd õket egy nagyobb ládába vagy nagy dobozba, ami ne legyen túl magas. Béleld ki valamilyen ruhaanyaggal, és abba tedd át a piciket. Ha az anya visszajön (lehet hogy csak szomjas vagy éhes volt) akkor megtalálja õket. Az anyának tegyél ki vizet és ételt. Állatgyógyszertárban lehet kapni tápszert kismacskáknak. De talán az ügyeletes állatorvos is tud segíteni, minden nagyobb városban kell lennie. De végszükség esetén akármelyiket felhívnám, és megkérdezném mi az amit adhatok nekik, ha hétvégén nem jutok tápszerhez. Lehet, hogy rendes gyógyszertárban is van valami. Most még szombat délelõtt egy csomó minden nyitva van, gyorsan kellene intézkedni.
A kérdező hozzászólása: azt nem tudom mennyi idõs, de enni kap, simogatni nem engedi magát, és nagyon valószínû, hogy ez az elsõ neki
Lehet, hogy megzavartad a szülésben. Bár az elsõket akkor is rendbetette volna... Elsõ terhesség? Kb mennyi idõs az anyacica? Alapesetben mennyire bízik benned, pl eteted?, meg tudtad símogatni?
A kérdező hozzászólása: nem nyalogatta õket tisztára ki mentem a garászba és ott voltak a kicsik az anya meg kirohant és azóta nem jött haza
A kérdező hozzászólása: hú azta...akkor nagyon odafigyelek rá, nehogy megint itthagyja a kiscicáit

Tegnap jött meg először a menzeszem. ( még csak ilyen sötétbarnás trutyi volt) és akkor ma reggel is megnéztem. és ma meg egyáltalán nem jött semmi. Ez normális? 13/l

Legjobb válasz: Persze. (: Az elsõnél teljesen normális, ha nem áll be rendesen. Ez még így lehet hónapokig, míg be nemlesz rendszerre állva. (:

Persze. (: Az elsõnél teljesen normális, ha nem áll be rendesen. Ez még így lehet hónapokig, míg be nemlesz rendszerre állva. (:
Ez mar biztos az volt, nagylany lettel:) De lehet, hogy honapokig nem lesz semmi.
Igern normális, nekem 11 évesen jött meg és az elsõ két éveben 11 napig is eltartott, elõszõr olyan narancssárgás, barnás volt.Van hogy 2 évig még elég rendszertelen, szóval ha ilyen történe az normális.Nekem rendszeres volt, de sokáig tartott, de beállt egy 5-7 napra 2 év után.

Ma reggel nyúlós, tejszerű nyákot vettem ki a hüvelyemből, de már a ciklus 33. napján járok, a múlt hónapban 47. napra jött a mensim. Lehet hogy most van ovulációm? Nagyon szeretnénk már babát a férjemmel, de sajnos 2007 óta nem jön össze.

Legjobb válasz: lehetséges, hogy most van ovud, gondolom én a nyák miatt, illetve ha múlt hónapban 47 napra jött meg akkor visszaszámolva pont a 33. napon volt ovud akkor is. (mensi 1. napjától visszafele számolva a 14. héten szokott lenni az ovu általában. 28 napos ciklusnál pont a 14. napon, de hosszabb ciklusok esetében kitolódik) amúgy ez a 47 napos ciklus nagyon hosszú szerintem. voltál már ezzel orvosnál? megvizsgáltak? mert szerintem ez túl sok, lehet, hogy ettõl nem jön össze a baba, nem? ma mindenképp próbálkozzatok :D

lehetséges, hogy most van ovud, gondolom én a nyák miatt, illetve ha múlt hónapban 47 napra jött meg akkor visszaszámolva pont a 33. napon volt ovud akkor is. (mensi 1. napjától visszafele számolva a 14. héten szokott lenni az ovu általában. 28 napos ciklusnál pont a 14. napon, de hosszabb ciklusok esetében kitolódik) amúgy ez a 47 napos ciklus nagyon hosszú szerintem. voltál már ezzel orvosnál? megvizsgáltak? mert szerintem ez túl sok, lehet, hogy ettõl nem jön össze a baba, nem? ma mindenképp próbálkozzatok :D
*bocsánat elírtam, nem 14. héten hanem 14 napon természetesen.
A kérdező hozzászólása: Elmentünk a férjemmel dokihoz, addig pontosan mindíg 33 napra jött a mensi.Csináltak hormonvizsgálatot gyógyszerrel, utána jött elõször ilyen sokára, és úgy nézem most is úgy fog. Egyébként csináltam az elõbb ovu tesztet, és pozitív. Akkor este próba? :D
Próba :)
igen, lehetsz babás, reggel tesztelj! már mutatania kell, ha késik!

Az utsó mensim 31-én jött meg, ismét1csalódás, de azóta barnás folyásom van (ez eddig nem volt) esténként és ma reggel is szédültem, egyéb tünetetm ninncs. Lehetek terhes?

2és féléve volt abortuszom, most áprilisban volt ráksz?résem, minden ok. Babát szeretnénk. vettem tesztet, de nem merem megcsinálni, félek hogy megint negatív lesz...28napos a ciklusom,ha most múlt el a mensim akkoris várjam meg hogy a köv.megjön-e és utána csináljak tesztet vagy a barnás folyás utalhat terhességre és mutathat megközelít?leg jó eredményt a mondjuk holnap reggel megcsinált teszt?

Legjobb válasz: szia! Nekem 4. napja késik, és most van egy pici barnás folyásom. teszteltem, de negatív. nem értem, mert nem szokott késni! ma reggel újra próbálom, aztán megírom az eredményt, de félek, h megint - . Jrd meg légyszi, hogy Veled mi a helyzet:)

szia! Nekem 4. napja késik, és most van egy pici barnás folyásom. teszteltem, de negatív. nem értem, mert nem szokott késni! ma reggel újra próbálom, aztán megírom az eredményt, de félek, h megint - . Jrd meg légyszi, hogy Veled mi a helyzet:)
A kérdező hozzászólása: megcsináltam a tesztet, negatív, úgyhogy most ismét próbálkozunk:) nem szabad feadni, mert annál rosszabb lesz, neked mi lett??? Ja és köszönöm, hogy írtál...
Negatív volt...

Ma vagyok a 24. napon. Vasárnap kellene nem megjönnie. Ma reggel fél 7kor mértem a hőmet, még mindig 37 fok. Utána kimentem wcre és jött belőlem egy erős barnás-vöröses pötty. Beágyazódás lehet ez?

Az el?bb voltam ismét wcn és most egy kizárólag barna folyós pötty volt a betétemen.(bocsi a vulgáris megfogalmazásért)

Legjobb válasz: Szia! Hasonlo cipoben jarok, de nekem csak feher kremes folyasom van egy ideje es mar kb. 5napja mindjart megjon erzesem van, vagy egy hete is talan. Jul. 13-an volt az utolso mensim, ma vagyok a 25.napon es a ciklusom 27/28, de max. harminc napos szokott lenni, tenni legkesobb hetfore nem varom a mensit. Nekem nincs barnazasom, csak ez a hulye mindjart megjon erzes, amitol rettentoen ingerlekeny vagyok. Az en hom napok ota 36.8, viszont azt hozza kell tennem, hogy csak par napja kezdtem el merni, igy nincs viszonyitasi alapom.

Szia! Hasonlo cipoben jarok, de nekem csak feher kremes folyasom van egy ideje es mar kb. 5napja mindjart megjon erzesem van, vagy egy hete is talan. Jul. 13-an volt az utolso mensim, ma vagyok a 25.napon es a ciklusom 27/28, de max. harminc napos szokott lenni, tenni legkesobb hetfore nem varom a mensit. Nekem nincs barnazasom, csak ez a hulye mindjart megjon erzes, amitol rettentoen ingerlekeny vagyok. Az en hom napok ota 36.8, viszont azt hozza kell tennem, hogy csak par napja kezdtem el merni, igy nincs viszonyitasi alapom.
az 1. tõl a harmadik hozzászoló vagyok! Nekem sem feszül a mellem, inkább néha nyilalgat. És a nap folyamán többször ilyen émelygés-majdnem hányinger jön rám. Nem akarlak nagyon biztatni, hisz nem jó amikor csalódik az ember, de nagyon "baba gyanús" a dolog-:) A beágyzódáskor szokott ilyen lenni. Próbálj meg nyugodt maradni, én még most sem élem bele magam. A mindjárt megjön érzés napokig is eltart. Ne foglalkozz vele (próbálj meg)!
A kérdező hozzászólása: Mit gondoltok az nem gond, ha még a mellem nem feszül? Olvastam olyat, h vkinek csak 6. hét körül jelentkezik a többi, hányinger, émelygés, stb. tünettel együtt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, reménykedem hát tovább. Nekem is van mindjárt megjön érzésem 3 napja, de ma már csak néha tör rám.
az utolsó válaszoló-szerintem neked szombaton már ki kellene mutatnia a pozitiv eredményt, de ha mégsem ismételd meg pár nap múlva.Szoritok neked!
Az utolsó válaszoló-Mi már nagyon türelmetlenek voltunk és a férjem már nagyon szerette volna tudni az eredményt igy tegnap csináltam egy tesztet(nem reggelielsö vizeletböl), negativ lett.De mivel még korai, ha a hétvégén nem jön meg a jövö hét folyamán megismétlem.Nagyon szeretném már tudni, hogy mi van, csak félek az újabb csalódástól!
Elozo hozzaszolonak: Majd ird mar meg legyszi, hogy mi lett veled! Te melyik nap akarsz tesztelni? En szombaton reggel mar szivesen tesztelnek (28.nap), de felek meg nem mutatna majd ki.
Szia velem is pont ugyanez történik, ma van a 25, napom, és úgy érzem mindjárt megjön.Feszül a hasam, görcsöl, ingerlékeny vagyok, stb.Mi fél éve próbálkozunk és már nagyon szeretnénk ha végre össze jönne.Szóval nem vagy egyedül és szoritok neked!!!!Csak ne idegeskedj
Utolso hozzaszolonak az 1. hsz.-tol: Gondolod hogy az en tuneteim is biztatoak???
Szia! Velem is pont ugyanez volt. Most vagyok az 5. hetén a terhességnek és a 24. napomon kezdõdött ez a folyás-féle, ami barna ill. pirosas volt, egészen tegnapig, az az 6 napon keresztûl. Ma már nincs.Remélem megszûnt. Dokihoz azért még nem megyek mert korai még... A hõm a pe óta 36, 8 és 37 között van. Remélem kicsit megnyugodtál! Kitartás és szorítok neked!
tenni = tehat* Bocs az elirasert. Neked nincs ilyen enyhe mindjart megjon erzesed?? Nekem mar a 19., 20.naptol kezdve van minden nap, de nem folyamatosan. Valamint a melleim is picit feszulnek szinten kb 4-5napja.
Az elsõ hozzászolónak az utolsótól.(én voltam a 3. is, akit kérdeztél) Az biztató ha a hõd így fent van, mert az átlaghõ általában 36, 2 és 36, 5 között szokott lenni. Amikor elkezd leesni a hõ, akkor szokott megjönni. A krémes folyásról viszont nem tudok semmit. Remélem nem jön meg és babás leszel!

A napokban egyre surubben jott a feher folyasom. Ma reggel mar valami rozsaszin folyas is eloallt. Mit jelent ez? 13 eves vagyok es meg nem jott a menstruaciom!

Legjobb válasz: Ez azt jelenti drága, hogy nemsokára menstruálni fogsz és érett nõvé cseperedsz :)

Ez azt jelenti drága, hogy nemsokára menstruálni fogsz és érett nõvé cseperedsz :)
Hamarosan menstruálni fogsz.
hamarosan megfog jönni, de nekem nem volt ilyen hanem egyik reggel véres voltam és elmentem a boltba vettem betétet és ennyi...szóval te is szerezz be...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!