Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel ideig (49 db)

Óvodás gyereketeket ilyen időben miben viszitek, miben van bent, miben van kint? Autóval vagy gyalog/biciklivel mentek? Mennyi időre laktok az ovitól? Ma reggel be volt már kapcsolva az fűtés az oviban?

Kislányom 3 éves, 15 perc bicikli/séta az út otthonról, nagyrészt így megyünk, néha autóval, ha mennem kell valahová utána. Abban viszitek amiben bent lesz? Vagy átöltöztetitek bent más ruhába? Kint az van rajta amiben vitted? Sapka, sál, kabát ... mit adtatok rá pl ma reggel? Bent rövid v hosszú fels? és nadrág? Atléta a póló alatt, vagy póló és vékony pulcsi? Kint vastag naci vagy harisnya + naci?

Legjobb válasz: Mikor mentünk ma reggel,vastagnadrág,pulcsi sapka,kabát.Bent az oviba nálunk meleg van igy a lányom szoknyába a fiam pedig rövidnadrág és polóban van.Az udvarra abba mennek aki ami reggel mentünk az oviba.

Mikor mentünk ma reggel, vastagnadrág, pulcsi sapka, kabát.Bent az oviba nálunk meleg van igy a lányom szoknyába a fiam pedig rövidnadrág és polóban van.Az udvarra abba mennek aki ami reggel mentünk az oviba.
Én úgy viszem be, hogy ráadom a benti ruháját (trikó, hosszú ujjú felsõ, hosszú cicanadrág) és arra adok egy vastagabb tréninget, kabátot, sapkát. Kintre én egy melegítõt csomagoltam, remélem ráadják hozzá a kabátot, sapkát.
Nálunk az oviban van már fûtés, öt perc alatt odaérünk, bár ez nem mérvadó, ez idõ alatt is meg lehet fázni. A fiam nagyon aktív, izzadós, így mindig egy pöttyet vékonyabban van hagyva játszani. Egy bélelt nadrágban, sima póló, vastag pulcsi, mellény, kötött sapka volt rajta, mikor vittem. Bent pólóban és egy vékonyabb hosszú nadrágban van. Késõbb még mindig alátrikózhatok, illetve hosszú ujjú pólót adhatok rá, ha nagyon kell, akkor harisnya a nadrág alá, szerencsére elég meleg az ovi épülete. Kintre ugyanazt kapja, amiben mentünk. Majd télen, mikor hó van, akkor készülök váltónadrággal kintre is.

7 hetes vagyok és idáig mindig gyötört az émelygés rosszullét. Ma reggel volt egy pici és most meg semmi. Normális ez?

Legjobb válasz: Amikor az elsõ babámmal voltam terhes, kb. ilyen idõtájt én is feltettem azt hiszem ezt a kérdést, mert megijedtem, még ha a környezetem ki is nevetett emiatt. Aztán másnap vagy harmadnap visszaállt minden a régibe, a jó kis megnyugtató reggeli hányások és egész napos émelygés. Most a második babámat várom, és talán még inkább hullámzóan érzem magam, még azt is észrevettem, hogy a rossz idõ mennyire sokat ront a közérzetemen. Szóval szerintem ne aggódj, sok minden befolyásolja hogy vagyunk az adott napon. Minden jót neked! Egy ma 20 hónapos nagyfiú és egy 10 hetes pocaklakó anyukája.

Amikor az elsõ babámmal voltam terhes, kb. ilyen idõtájt én is feltettem azt hiszem ezt a kérdést, mert megijedtem, még ha a környezetem ki is nevetett emiatt. Aztán másnap vagy harmadnap visszaállt minden a régibe, a jó kis megnyugtató reggeli hányások és egész napos émelygés. Most a második babámat várom, és talán még inkább hullámzóan érzem magam, még azt is észrevettem, hogy a rossz idõ mennyire sokat ront a közérzetemen. Szóval szerintem ne aggódj, sok minden befolyásolja hogy vagyunk az adott napon. Minden jót neked! Egy ma 20 hónapos nagyfiú és egy 10 hetes pocaklakó anyukája.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.Jóhogy írtál:) Sok boldogságot a gyerekekhez!

Ma zártam a 39. hetet. Hetek óta vannak méhösszehúzódásaim, pár napja nagyon erősen nyillal a méhszájam, ma reggel pedig egy jó nagy adag véres nyák távozott. Mennyi időm lehet hátra?

Közben kb 20 percenként vannak er?s görcseim, közben nem vagyok képes megszólalni és iszonyúan jár az agyam, hogy mit kéne még gyorsan elintézni. Étvágyam viszont van. mennyi id?m lehet hátra?

Legjobb válasz: Hát benne van a pakliban. Amennyiben rendszeresek lesznek a fájások, mozgásra, pihenésre, meleg zuhanyra sem múlnak és egyre rövidebb idõként követik egymást és egyre hosszabb ideig tartanak akkor indulhatsz a kórházba.

Hát benne van a pakliban. Amennyiben rendszeresek lesznek a fájások, mozgásra, pihenésre, meleg zuhanyra sem múlnak és egyre rövidebb idõként követik egymást és egyre hosszabb ideig tartanak akkor indulhatsz a kórházba.
A kérdező hozzászólása: Igen, most már én is kezdem elhinni.Az utolsó 40 percben 7 percenként jöttek a fájások. Izgi.... :) köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, valóban aznap du 17.37-kor (londoni idõ szerint) életet adtam kisfiamnak, Milánnak. :)

Én még nem írtam ide soha 27-éves vagyok 1 kislány anyukája. Ma reggel olyan történt ami életemben soha dpo 13-nál járok ma és reggel barnáztam és most is, még minimum 3 napom lenne mensiig. Szerintetek?

Ebben a hónapban barátcserje kapszulát szedtem illetve cickafark kapszulát.A férjemmel elvileg id?ben akcióztunk.Izgulok...

Legjobb válasz: lehet a barátcserjétõl picit megzavarodott a hormonháztartásod . bizakodjunk abba hogy a kövi hónap végeredménye pozitiv lesz

lehet a barátcserjétõl picit megzavarodott a hormonháztartásod . bizakodjunk abba hogy a kövi hónap végeredménye pozitiv lesz
Szia! Sajnálom, ami történt!!! Én biztos ráborítom az asztalt a dokira! Hogy jön ahhoz bárki, hogy így beszéljen veled? Felháborító, hogy megengedik ezt maguknak. Nincs egyébként semmi köze ahhoz, hogy te kinél jártál és hányszor! Az vigasztaljon, hogy ha valóban elment a baba, akkor annak oka volt. Pihenj, és nyugodj meg. Keress egy teljesen másik orvost, esetleg egy másik városban.
Nem akarlak ilyesztgetni, de a hormonjaid felborulnak, akkor barnázhatsz mensi elõtt, és már nagyon elõtte vagy, de azért kívánom, hogy más miatt legyen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat..akkor szerintetek nem lehet beágyazódástól ugye? Ne csináljak tesztet hm?
13. dpo-n nem valószínû a beágyazódás. VÁrd meg a 3 napot, és utána tesztelj. Reméljük jó hír lesz, de akkor se keseredj el, ha ez a barátcserje miatt lesz (ami elképzelhetõ)
Barátcserje lesz az oka, nálam ugyanezt mûveli. Mielõtt a fiammal teherbe estem, szedni kezdtem, mert barnáztam mensi elõtt, és mûködött is, csökkent a barnás napok száma, megfogant a fiam a második cserjés hónapban. Most tesót szeretnénk, nem barnázok, de gondoltam, nem árthat, ha már egyszer bevált. :) Na, nyertem magamnak majdnem egy hét pecsételést mensi elõtt. :S Most nemtom van-e értelme szedni tovább... (alacsony progeszteron a jellemzõ rám)
A kérdező hozzászólása: Tegnap elõtt elmentem férjemmel nõgyógyászhoz kézzel megvizsgált azt mondta menjek kaparásra.Volt a rendelõben uh gép kértem nézze meg ha terhességre gyanakszik mi van odabent elutasította helyette írt beutalót a kaparásra.Férjem azt mondta várjunk hátha leáll a vérzés.Igaza volt estére se hírese hamva azóta se.Ma megyek a 2 héttel ezelõtt kapott nõgyógyászati vizsgálatra Nem ahhoz a dokihoz.Kíváncsi leszek mit mond.
A kérdező hozzászólása: Itt leírtam mi történt a következõ nõgyógyászati vizsgálaton: http://www.babaport.hu/lap/ertekeles_megjelenites/index.php?.. Egyébként a vetélésem ha a 2 orvos közül akár 1 is megpróbált volna Utrogestant vagy más korai terhességtámogató gyógyszert felírni talán megmarad vagy ha Ultrahangot készített volna esetleg... De sajnos ezt már soha nem tudom meg.
Összejöhet, de azért még lehetõség szerint holnap is legyetek együtt. A pozitív utáni elsõ negatív napra tehetõ az ovu.
A kérdező hozzászólása: A férjem ma nem akar, mert így nagyobb az esély a lányra... Persze már pár hónapja próbálkozunk így :(
Csak most olvasom. A másnap is esélyes lett volna. Mi újság kedves Kérdezõ? K.
A kérdező hozzászólása: Még nem jött össze, de már jobban "belehúztunk" :)

Dalacin tönkretette a bélflórámat.2 hét kórház után itthon vagyok, diétáznom kell egy ideig. Tegnap nagyon jól esett a vacsora, kifli, sajt, sonka. Lehet, hogy ettől volt ma reggel 3x vízszerű hasmenésem újra?

Bevettem 5 szem széntablettát. Nem tettem-e ezzel rosszat magamnak? Nagy gond most nekem, hogy mit egyek? Tanácsokat kérnék a diétával kapcsolatban, mit szabad ennem?

Legjobb válasz: 1. hasmenésre soha nem eszünk tejterméket, bármi is van benne 2. a Normaflore meg sem közelíti az orvosok által FELÍRT (és nem pedig "javasolt") probiotikumokat, hatékonyságban, és (sajnos) árban sem - ami ér is valamit, az jóval drágább 3. tegnapi kajától MA nem lesz hasmenésed (hacsak nem ételmérgezésrõl van szó) 4. calici járvány van, csak a hasmenés a tüneted? 5. diéta: fõtt krumpli, fõtt fehér rizs, fõtt répa, háztartási keksz, max. pirítós kevés vajjal fehér kenyérbõl, sok folyadék (lehet cukros, pl. rostos üdítõk)

1. hasmenésre soha nem eszünk tejterméket, bármi is van benne 2. a Normaflore meg sem közelíti az orvosok által FELÍRT (és nem pedig "javasolt") probiotikumokat, hatékonyságban, és (sajnos) árban sem - ami ér is valamit, az jóval drágább 3. tegnapi kajától MA nem lesz hasmenésed (hacsak nem ételmérgezésrõl van szó) 4. calici járvány van, csak a hasmenés a tüneted? 5. diéta: fõtt krumpli, fõtt fehér rizs, fõtt répa, háztartási keksz, max. pirítós kevés vajjal fehér kenyérbõl, sok folyadék (lehet cukros, pl. rostos üdítõk)
Ha gyógyszertõl rossz az emésztésed, akkor a bélflórádat kell talpra állítani, probiotikum minden nap, akár többször is (pl Normaflore, a legjobb szerintem), ehhez sok kefír, natúr joghurt. Ezek támogatják a leginkább a flórádat. Szerintem amíg helyre nem jön ez a dolog, addig gyakorlatilag mindegy, mit eszel... De a legjobb a klasszikus diétás menü lenne, fõtt krumpli, fõtt tojás, pufirizs...
A Dalacin nekem is tönkre tette. Plusz nekem kombinálták Augmentinnel is. Élmény volt... Na szóval naponta 2 Normaflore, meg banán-étcsoki kombó és lassan rendbe jössz. Elsõ 2 napban egyél könnyû kaját (keksz-tea, vajas zsemle, fõzelék, leves, fõtt krumpli) aztán fokozatosan ehetsz mást is. Egyél sok élõflórás joghurtot is, az is segít.
A széntablettával semmi rosszat nem teszel.Szedjed nyugodtan.
Arra azért szerintem figyelj, hogy semmibõl ne vidd túlzásba (étkezésnél), mert a "leborotvált" gyomor ilyenkor érzékeny és könnyen kialakulhat szerzett ételallergia.
Jól írta az elõttem levõ, hogy miket kellene enned.Ha ilyen rossz a helyzet a széntabletta is jót tesz, szóval ne hagyd el.Van a bélflóra helyreállításához egy nagyon jó ALOE termék, de marha drága.Nálunk sajnos mindennapos az ilyen a gyerekkel, de ez volt eddig a legjobb.Pedig szerintem már mindent kipróbáltunk, amit be lehet szerezni.
Én a Protexint ajánlom, gyógyszertárban recept nélkül is kapható, nekem helyretette a szalmonella miatt tönkrement bélflórámat.

Hő szerint és ovu teszt szerint is volt peteérésem a 13. napon. Abban az időben rá is dolgoztunk a babára. Most a 36. napon tartok, de nem jön a mensi és a clearblue is negatív volt ma reggel. Mi lehet a baj?

Kicsit aggódom, mert ha nincs baba legalább a mensi megjöhetne. Folyamatosan szúrkálnak a petefészkeim mint peteéréskor.

Legjobb válasz: Hõm fent van 37.1-en és ma erõsen barnázok...

A kérdező hozzászólása: Hõm fent van 37.1-en és ma erõsen barnázok...
Lehetsz babás, a barnázás elõfordul de nem mindíg jó jel. Tesztet csináltál már?
A kérdező hozzászólása: Igen ma reggel clearblueval, annak már ki kellett volna mutatnia ha babás vagyok...
Én most vagyok 5 hetes a doki szerint, de ha a menzitõl számoljuk 6. Nekem a clearblue csak idõn túl mutatta ki a halvány csíkot azaz a vizeletbe mártás után kb 15-20 perccel. Pedig az uh-n már ott volt a babzsák :) De ezt embere válogatja, van akinek a nem várt elõtt kimutatja, és van akinek utána sem nagyon akarja.
Azt elfelejtettem hogy ez a hcg mennyiségétõl függ. De az is lehet hogy késik. Szerintem ha nem jön meg akkor a jövöhéten menjél el az orvoshoz, õ biztosat fog mondani! Drukkolok!
Várj még egy kicsit...hátha késõbb mutatja ki... Nagyon szurkolok!!!!!!
nos szerintem igenis van. mert minden jel arra utal: nos a jobboldalon szurkál ha babab van. meg csak akkor jön meg soká valakinek ha nemvolt peteérése. neked viszont volt akkor megkellet volna jönnie. és ha barnázol az még nemgond. mert nekem pl becsételõs vérzéssel kezdödik a menzim de nem barna hanem piros.

Mindenkinél leesik a hő egy idő után? Vagy baj van? 5 hetes 3 napos vagyok és ma reggel a hőm nem 37 volt hanem 36, 6 De fokozatosan esett le. Elötte két napig 36.8 volt. Mi lehet? Gond van?

Legjobb válasz: Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37,1-rõl kezd vissza esni 36,8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.

Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37, 1-rõl kezd vissza esni 36, 8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is egy kicsivel késõbb megmértem és 37 volt. A cicim viszket néha bele-beleszúr és étvágytalan vagyok.Most a hõm 37, 4 Remélem minden rendben mindkettõnknél.
Szia! Még a tegnapi elsõ válaszoló vagyok. Reggel elsõre 36, 8-at mértem, aztán kis idõ múlva 37, most du megint 36, 8. Viszont semmi tünetem nincs, se hányinger, sem mellfeszülés, komolyan aggodok.
A kérdező hozzászólása: Megmértem a hõmet, 36.7 Majd írd meg Te is elsõ válaszoló!! Köszönöm a válaszokat!
Kb az 50. naptol (mindenkinel mas, kinek elobb kinek kesobb) visszaall a ho a normalis homersekletre es ott marad mar szulesig. Igy nem kell megiedni!:D Teljesen normalis!(sok sok terhes gorbe tapasztalatabol mondom, es persze a sajatombol is ) 28 hetes kismami
Teljesen normális, hogy leesett.Nekem pl. már annyira lent van, mint PÉ elõtt, és semmi baja a kicsinek. 16 hetesek vagyunk már. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: elolvasgatom! Akkor reggel! Pihenj Te is! :)
MÉg annyit, hogy ha kimerült az ember lánya, az lenyomhatja a hõt jócskán. Pihenj amennyit tudsz!
A 37, 4 nagyon jó. Nekem mindkét fajta mérõm van, már be fogok golyózni a sok mérésbe :-) Csak beütöttem a google-be, hogy hõmérséklet a terhesség alatt és ott a találatokat olvasgattam. Majd akkor holnap irjuk meg kinek mennyi volt a hõje! Szius!
A kérdező hozzászólása: Melyik oldalon olvastad? Elolvasnám én is!
A kérdező hozzászólása: Senki mást nem érdekel ez a téma csak minket. :( Higanyossal mérem, most én is megmértem kíváncsiságból bár a reggeli számít de most 37, 4 mint eddig minden nap. Nem vagyok megfázva, nem vagyok beteg... Csak kimerült. Lehet hogy ezért volt alacsony? Reggel megmérem majd és megírom! Írd meg Te is!
Az elsõ és eddig egyedüli válaszoló vagyok. Nem lehet, hogy esetleg keveset aludtál és kimerült vagy? Most olvastam hõmérõs oldalakon, hogy sok esetben a hõ leesése ellenére a terhesség meg maradt. Én most megmértem kíváncsiságból (tudom, hogy reggel kell)és most meg 37. Digitális a mérõd, mert az le is merülhet ám! Próbálom nyugtatni magunkat....
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem hogy minden rendben lesz. Volt már valaki így?
szia!így 2 év távlatából elmondod hogy sikerült-e a baba?:)

Akumlátor. Tegnap még mentem az autómmal, ma reggel viszont már nem tudtam begyújtani, de a lámpák müködtek. /elég régi az akumulátorom, gondolom ez lehet a gond/ Lehetséges hogyha délutánra jobb lesz az idő, sikerül elindulni vele?

Ha sikeülne délután bestartolni,útnak indulhatok? Nem kell félnem, hogy valamelyik kereszteződésben lefullad a motor és nem fogom tudni újra indítani?

Legjobb válasz: Ha már jár a motor nincs szükség az akkumulátorra, ergo leállni nem fog a kocsi.

Ha már jár a motor nincs szükség az akkumulátorra, ergo leállni nem fog a kocsi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. Ha délután jobb idõ lesz, van esélyen beindítani?
esély az van, de hogy beindul e , az egyáltalán nem biztos
ha be akarod inditani gyujtás told meg kis lendulet kell , ha beindult tegyél vele vagy 2 4 km et generátor töltsön utána jo lesz de ez csak egy állapot nem jelenti azt holnap nem kezded ujra. be startolni ahogyan irtam ez 1 perc lesz .nem kell délutánig várni.
vagy csak fel kéne tölteni az akkumulátort! és akkor nem kell aggódnod! ha nincs töltõd akkor lehet venni pár ezer ft-ért egy bóvlit amivel feltöltöd, vagy kérj kölcsön!
Ja, vagy vedd ki az akksit és vidd be meleg helyre. Várj pár órát. Akkor nagyobb esély van hogy regenerálódik annyira, hogy meg tudja tekerni az önindítót. Menet közben tölt rá annyit a generátor, hogy ha lefulladnál, nagy valószínûséggel el tudod indítani. Gond csak másnap reggel lesz megint.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindnekinek. Ez már eléggé régi akumlátor /kb. 6 éves/ és nem sikerült beindítani. Talán venni kéne gy újat, hacsak nem akarok azon rettegni, hogy be tudom- indítani az autót vagy sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!