Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel hogy viszket (5 db)

Ma reggel észrevettem, hogy viszket illetve fáj a hüvelyem/hüvelyem körül. Mi lehet az?

Több mint 2 hete szedek fog.gátlót. A papírjára a mellékhatások közé az van írva, hogy: "Els?sorban a tabletta szedésének els? hónapjaiban jelentkeznek, ezt követ?en rendszerint ritkulnak a mellékhatások: Pl: a hüvelyváladék jellegének és mennyiségének megváltozása"

Legjobb válasz: Ez fertõzés lesz szerintem. Sárgás folyás és viszketõ hüvely. Ez tipikusan annak a tünete. Szerintem ez gomba lehet. Fogamzásgátló mellett meg sajnos jobban ki vannak szolgáltatva a nõk pl. a gombának.

Ez fertõzés lesz szerintem. Sárgás folyás és viszketõ hüvely. Ez tipikusan annak a tünete. Szerintem ez gomba lehet. Fogamzásgátló mellett meg sajnos jobban ki vannak szolgáltatva a nõk pl. a gombának.
Ez hüvelgomba én isszedek tabit és sokszor kialakul nálam is.Vegyél Canesten Combit és 3nap alatt rende jössz.Gyógyulást!

Hétfőn szeretkeztem utoljára a "barátommal" és ma reggel úgy ébredtem, hogy rettentően viszket a hüvelyem. Tegnapi nap folyamán az is roppant furcsa volt, hogy folyásom volt aminek igen csak fura szaga volt. Mit tegyek? 14/L

folyás aminek furcsa szaga volt.viszket, esetleg volna valami házi gyógymód erre ?!

Legjobb válasz: Elkaptál valami fertõzést, irány a nõgyógyász, nehogy súlyosabb legyen. Amúgy szüleid büszkék lehetnek rád.

Elkaptál valami fertõzést, irány a nõgyógyász, nehogy súlyosabb legyen. Amúgy szüleid büszkék lehetnek rád.
Lásd mint fent. Remélem védekeztek valamivel, nem szeretnénk viszontlátni a "Csak egy percig volt bennem, lehetek-e terhes" kategóriában. Tanulni kéne kislány, hogy legyen belõled valami, nem szexelni gyerek létedre.
14 évesen szex? Hová jutunk? Ráadásul a "barátoddal"? Nah mindegy. El kell menned orvoshoz, mert vmilyen fertõzésed van, és magától nem fog meggyógyulni. Jó lenne, ha édesanyádnak is elmondanád a dolgot, de gonolom azzal sincs tisztában, hogy már szexelsz... Legalább védekeztek?
házi gyógymód: odamész anyádhoz és elmondod neki. ha szexelni elég felnõtt vagy, akkor ehhez is. de ne lepõdj meg ha egy orbitálisat lever.
A kérdező hozzászólása: jajj emberek...még a menstruációm sem ált be...!!
24-es te ..... inkább nem mondok semmit. Hány éves vagy öcsém? tudom hogy az elõváladéktól is lehet terhes, már kérdezni se lehet b+!
Nem azt mondom hogy nem baj hogy betette gumi nélkül, csak kíváncsi voltam... de sztem is nõgyógyász, ha már anyud tudja nem is kell idegeskedni.
Álmodik a nyomor, kisanyám. Kérdezz meg egy nõgyógyászt, hányszor hallotta már ezt a mondatot...
A kérdező hozzászólása: Nem élvezett belém idõben kivette..!!
23-as, te meg hiányos tudással osztod az észt. "beléd élvezett?" ha csak ettõl lehetne valaki terhes.... elég ha az elõnedvbõl egy csepp bement. köszönjük, egyes, leülhetsz
Istenem, ti válaszolók mekkora bunkó parasztok vagytok... õ hibája, hogy nem védekeztek, gondolom megbánta, na de három oldalon keresztül ezen veszekedni... és egy terhességi teszt 1-2 hét után tudja biztosra megmondani hogy terhes-e, úgyhogy nem tudom hogy minek dobja ki a pénzt egy tesztre ameddig nem "mûködik". Amúgy beléd élvezett?
23-28-as Lehet kérdezni, de minek? Mit változtat a dolgon, hogy te tudod, hogy elment-e benne a fiú? És miért kell mindenkit lebunkózni? A kérdezõ, egy iszonyú butus kislány, aki még ki sem fejlõdött rendesen, de már szexel. Egyébként nem öcséd vagyok, hanem a nõvéred.
A kérdező hozzászólása: ott a .
A menzszed sem állt be, de szexelsz. Most ez kamukérdés ? Mert rendesen folyik a könnyem a röhögéstõl. Valahogy nem tudlak sajnálni.
A kérdező hozzászólása: hehe..nem is kell!!
Kislány!Ez azért mindenhogy ciki! Nem érdekel mások hozzászólása, kérdem én, minek szexeltél, ha még be sem állt rendesen a menzeszed? Gondolom nem is ez volt az elsõ alkalom, azt majdcsak nem egy jóformán idegen "barátom"-mal tetted meg. A srác hány éves? Tuti idõsebb nálad pár évvel s jól kihasznált, szexel veled pár alkalommal, ámít h kellesz neki, de amúgy ha kellenél nem veszekednétek sokat ilyen fiatalon, mikor sokkal kevesebb még a gond. Majd mikor terhes leszel, mert hát kislány szokd a szöveget " gumi nélkül sokkal jobb" "vigyázok rád" "idõben kiveszem" "megbízhatsz bennem" "nem lesz baj" "csak egy kicsit" "ettõl nem lehetsz terhes" --szóval ez mind ámítás csak azért h jót élvezkedjen rajtad a srác, s nagyban letojja mi is van/lesz veled. S sitty/sutty oda az egész jövõd, s terhesen már a pasiknak sem fogsz kelleni! Idõben tanuld meg! Mindig védekezzetek+ ismeretlennél használj gumit, mert a fertõzést szépen otthon a családod is elkaphatja pl.törölközõ által...örülnének a szülõk--egymást vádolnék h ki kamatyolt félre majd válás, a te óvatlanságod miatt. Volt már ilyen!
A kérdező hozzászólása: erre nem tudok mit írni..eddig komentelõknek, köszönöm a válasz. :dd
Figyeljetek már! Nem egy olyan lány van, aki ilyen fiatalon szexel, mert érzelmileg annyira labilis, hogy úgy érzi, meg kell tennie. Vagy valami családi defekt van. Nem kell felette ítélkezni. 1 éve (azaz CSAK 20 évesen) vesztettem el a szüzességem, de akkor is olyannal voltam, aki nem szeretett viszont, csak én szerettem. Amúgy meg úgy éreztem, hogy gyorsan meg kell találnom a lelki társam. Könnyen is ment becsábítani egy-egy jelöltet, természetesen a fizikai vonzerõmmel, vagyis elég hamar nemi érintkezésbe kerültem velük, mert féltem, ha nem csábítom el hamar, akkor elveszítem. Csak aztán kiderült az ilyen 4-5 emberkérõl (akikben láttam a potenciált arra, hogy a lelki társaim tudnának lenni), hogy mégsem illünk össze, és így tök ideg voltam, hogy béna vagyok párkapcsolatokban, mert egy szociális analfabéta vagyok. Mellesleg a 4-5 emberbõl (kb. 4-5 hónap alatt) a második egy olyan srác volt, akivel aznap találkoztam elõször, és jól elkaptam tõle valami trichomoniasisra emlékeztetõ nemi betegséget. És volt nálam gumi, de nem használtuk. Annyira zavart és szeretethiányos voltam, hogy sorozatban olyan dolgokat csináltam, amitõl még hülyébbnek éreztem magam. Depressziós voltam, mint az állat, öngyilkossági gondolatokkal tele, magányos is voltam emiatt. Azt éreztem, ha teszek valami "izgiset", akkor majd nem fogok minden napot unalmasnak és szenvedésnek megélni. Ennyi. Ítélkezni nagyon könnyû. Õ feltett egy kérdést, hogy mit tegyen, és nem felelõsségre vonást kért. Mert inkább ti lennétek olyan oktondiak, hogy nem jöttetek rá, hogy annyi esze azért mindenkinek van, hogy magától rájön a hibáira? Neki nem bûntudatkeltésre volt szüksége, hanem egy nyamvadt válaszra: ORVOS (Nekem szerencsém volt, mert apám orvos, és felíratott nekem gyógyszereket a háziorvosommal. Természetesen apám is jól megdorgált azért. Nem, mintha magamtól nem éreztem volna magam így is elég balféknek.) Ui.: Egyébként világéletemben egy szolid csaj voltam, tele szexuális és egyéb gátlásokkal. Mindig a legjobb tanulók között voltam, most pedig elsõéves egyetemi hallgató vagyok fizika szakon. Nem vagyok egy cafka, kifejezetten intelligens ember vagyok, de érzelmi bajaim nekem is lehetnek, és én sem a hülyeségem, hanem a lelki zavaraim következtében kaptam el azt a betegséget. Jelenleg az elsõ kölcsönös szerelmen alapuló és eddigi leghosszabb kapcsolatomban vagyok 7, 5 hónapja. :) Még annyit, hogy: A modern orvostudomány szerint a betegségek több mint 90%-a pszichés eredetû. Üdv.: 21 éves lány/nõ
A kérdező hozzászólása: 36/36 Nagyon jól esett a komented te nagyon aranyos lehetsz.Köszönöm szépen.És baromi nagy igazságot írtál le. Mellesleg azért tettem, mert több mint 2 éve szerettem/szeretem az illetõt és soha semmit nem mondott.Alkalom került arra, hogy lefeküdjek vele.Tisztában voltam mindennel.Feltett ugyanis egy kérdést.Vállalnom kell a következményeket ugyanis most meg ráadásul úgy tûnik terhes vagyok.
OMG :( te szegény lány :S és szted mit fogsz vele csinálni? (ne gúnyos hangon olvasd, nem gúnyolódásból írtam)
Ezt a beleegyezési korhatárt sokan úgy értelmezik, hogy 14 éves kortól kötelezõ a szex, pedig ehhez nem csak testileg kell megérni, hanem szellemileg is. Kedves Kérdezõ! Vállald a tetteid következményeit és menj orvoshoz!
Hiába kiabáltok rá már el van cseszve itt az anyját kéne pofozni, a saját lánya életét cseszte el! Buta vagy te lány nem tanitottak meg semmire és ez baj!
Próbálkozhatsz Canesten combival, amit a gyógyszertárban tudsz megvenni, és nem olcsó. De ha valóban értékesnek tartod magad annyira, hogy törõdj az egészségeddel, akkor érdemes nõgyógyászhoz fordulnod, mert õ kenetet tud venni, és attól függõen, hogy gomba, vagy baktérium, gyógyszert tud felírni. A barátodnak is kell gyógyszer valószínûleg, szóval õ is menjen orvoshoz.
5-nél a pont
5-ös, azt elfelejted, hogy anyu csak azért van, hogy finanszírozza a ruhát, sminket, meg ha majd nagy gáz lesz, akkor vigye orvoshoz, fizzesse az abortuszt, egyébként a szülõk le vannak szarva, csak hülyéknek vannak beállítva, akik "olyan szemetek, hogy nem engedik, hogy a barátomnál aludjak, meg hogy tajrészegre igyam magam egy szórakozóhelyen" aztán ha baj van, mégiscsak jók valamire... szar világ lett ez
A kérdező hozzászólása: Abban elég hülyék voltunk, hogy nem védekeztünk.És nem voltam "taj részeg"!!! És nekem az anyám az egyetlen olyan ember aki mindig segít és mindenrõl tud..!!
Ha felnõ rájön mekkora hülye volt.... akkkor már késö, kül anyuci is hibás hol a nevelés???
Az nem segitseg ha tudja hogy 14 evesen sexelsz es hagyja!!!!!!
Arról is tud, hogy nem védekeztetek? Remélem ebbõl a kis incidensbõl ez a fertõzés lesz a legnagyobb gondod, és nem kell majd azzal is odaállni anyád elé, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: terhes nem hiszem...de majd meglátjuk...én sztem biztos nem..hisz idõ kell neki, hogy észre vegyem..!
Csak gratulálni tudok, hogy miért nem védekeztetek, azt már meg se kérdezem. Állj oda anyud elé, és mondd el neki, hogy lefeküdtél a pasiddal, és tojtatok a védekezésre. Kérd meg, hogy kísérjen el a nõgyógyászhoz. (Vagy kérd meg a "barátodat")
A kérdező hozzászólása: Anyukám már az nap tudta mikor éjszaka hazamentem, hogy volt valami.És igen azt is tudja nem védekeztünk...De akkor köszönöm mindenkinek a válaszokat, mihamarabb nõ gyógyász lesz..!! :/
A kérdező hozzászólása: "barátom" szócska azért van lepontozva mert jelenleg sokat veszekedünk.. amúgy hé ember vagyok! aki hibákat követ el .. mind1 fiatal vagy -vagy idõs..hibákat mindenki követ el..!
Tudod, a fiatalság nem mindenre kifogás. Hiba az, ha doga közben lebuksz a puskával, vagy esetleg az is, ha elhallgatsz egy egyest otthon. De az már nem hiba, ha egy másik életet teszel tönkre, mert lusták voltatok elvonszolni a seggeteket a lgközelebbi DM_be és vnni óvszert. Hogy lhet ennyire buta valaki ?
A kérdező hozzászólása: VOLT NÁLA GUMI...CSAK ANNYIRA GYORSAN TÖRTÉNT MINDEN , HOGY NEM HASZNÁLTUK..://
A kérdező hozzászólása: VOLT NÁLA GUMI...CSAK ANNYIRA GYORSAN TÖRTÉNT MINDEN , HOGY NEM HASZNÁLTUK..:// Aha, jó kifogás sose rossz! :-)
te jó ég! ez már nekem fáj! épp hogy kijöttél az oviból ( amit bizonyit a beszéd-irás stilusod)de már szexelsz? jó ég! milyen anya az, aki ezt engedi, és eltüri? édes kislányom ha én lennék az anyád akkora pofont vágtam volna le neked, hogy a köv. 20 évre elmenne a kedved a szextõl....jah és meddig akarsz várni, hogy megtudd terhes-vagy-e? amig a baba már érezni is képes és akkor mész majd kikapartatni???? ppfffff......
A kérdező hozzászólása: hétfõn volt..nem hinném pár nap alatt észre veszem..
A kérdező hozzászólása: még nem tudom.

Pár napja vettem észre, hogy viszket a mellbimbóm. Ma reggel meg azt vettem észre, hogy hámlani kezdett. Mivel lehetne kenni? Vagy egyáltalán normális ez?

Babát szeretnénk, 6 DPO-nál vagyok ma.

Legjobb válasz: Én babakrémet használok. Nekem annyira hámlott hogy kisebesedett. 7 hetes

Én babakrémet használok. Nekem annyira hámlott hogy kisebesedett. 7 hetes
Körömvirágkrém ia legalább olyan jó. 39 hetes kismama
A körömvirágkrémet én is javaslom, nekem eddig tökéletesen bevált!

Olyan a hasam mintha lenyeltem volna 1lufit. hasam kicsit viszket..8napja késik lehet hogy csak a menzi kinoz? váladékom hirtelen elmult ma reggel kicsit fehér szinu volt

légyszi irjatok nekem tippeket ami biztos a babára utal,nemtudok most tesztet venni,de nagyon ideges vagyok.alul szurkál a hasam semmi hányimger nincs csak a hasam alul olyan fura.höm reggel36,7hüvelyben

Legjobb válasz: nekem ezek voltak a tunetek:kesett, olyan erzesem volt minta megjonne es megsem jott...reggeli hanyinger,nem kivantam mar a kavat es a cigit...ekkor meg nem tudtam hogy babas vagyok.almossag,en is puffadok,etvagyam meg semmi..kb ennyi.valadekom sosem volt es a homet sem mertem.most a 10dik hetben vagyok..ha akarod a babat drukkolok!

nekem ezek voltak a tunetek:kesett, olyan erzesem volt minta megjonne es megsem jott...reggeli hanyinger, nem kivantam mar a kavat es a cigit...ekkor meg nem tudtam hogy babas vagyok.almossag, en is puffadok, etvagyam meg semmi..kb ennyi.valadekom sosem volt es a homet sem mertem.most a 10dik hetben vagyok..ha akarod a babat drukkolok!
Szia! Én is fel vagyok puffadva de nekem valami sürü és krémes folyásom is van! Nekem megvolt de csak 1-2 napig tartott és nagyon kevés volt! Most én sem tudom hogy mire gondoljak! Te mikor tesztelsz? Én szerintem holnap vagy csütörtökön de nagyon félek hogy nega lesz:((!
A hodet kicsit alacsonynak talalom, de nem tudom mennyi az alap, igy nem lehetetlen, hogy baba van a dologban. A fura erzes lehet mensi elojele is ugyanugy mint babae. Kivanom legyen ugy ahogy szertned!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!