Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel hányingerre (56 db)

Ma reggel hányingerrel, és szédüléssel ébredtem. A mellbimbóim is nagyon érzékenyek, és étvágyam sincs mostanában. Valóban terhes lennék?

Legjobb válasz: szia! a hányinger és a szédülés utalhat terhességre. mikor volt meg utoljára? mikor kellene megjönnie? a tesztek az elmaradt menstruációt követõ napon már megbízható eredményt hoznak. írd meg az eredményt!

szia! a hányinger és a szédülés utalhat terhességre. mikor volt meg utoljára? mikor kellene megjönnie? a tesztek az elmaradt menstruációt követõ napon már megbízható eredményt hoznak. írd meg az eredményt!
Szia.Én kb.2-3hetes terhes lehettem, állandóan hányingerem volt, annyira szédültem, hogy nem mertem tovább menni, meg kellett állnom az utcán.A melleim nagyon fájtak, de nem gondoltam, hogy esetleg terhes lennék, de nem jött meg és a tesztem is pozitiv lett :) Rá 2hétre mentem dokihoz akkor voltam 6hetes terhes...Kinek milyen érzékeny a szervezet, ez nem egyforma :) Minden jót kívánok 30hetes kismami
Késik már?Mennyit?Elvileg lehetsz babás, de én is csak azt tudom mondani, hogy tesztelj!Ha esetleg negatív az eredmény és egy pár nap múlva még mindig nem jönne megg akkor csinálj még egy tesztet vagy orvos!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó mensim aug 4-én volt, ami 5 napig tartott. A következõ kb 1 hét múlva lesz. Mit gondolsz érdemes elmennem tesztet vásárolni, vagy várjak még? Köszönöm a segítséget!
szerintem ha még nem késik akkor várj egy picit!Légy türelemmel!Bár én nem bírtam ki és a menszi elõtt 2 nappal a teszt pozitívat mutatott!!Nagyon drukkolok neked! 2. hozzászoló voltam
szia! en mikor csinaltam tesztet menszesz elott csinaltam kb, 2-3 nappal es pozitivot mutatott ki:) de en allandoan azt ereztem elotte hogy megfog jonni, ilyen erzeseim voltak de nem, es egyik ejjel arra ebredtem fel hogy nagyon nagyon furcsan erzem magam a hanyinger vegyult, a szedulessel, a has fajassal de nem igazan fajt hanem furcsa volt, szoval, lehetsz terhes es ha tudsz tesztelj!!!! sok sikert!

Április 19-én voltunk együtt a barátommal pont amikor peteérésem volt, ma reggel hányingerem lett ami magától elmúlt de ez két napja is előfordult de akkor erősebben, és észrevettem egy halvány barna csíkot a köldökömtől a szeméremdombig?

mennyi a valószínűsége a terhességnek? és még a hasam is görcsölgetett?

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet.Bár inkább az elmaradt mensi után.Sosem lehet tudni.Drukkolok. 12hkm

Szerintem csinálj egy tesztet.Bár inkább az elmaradt mensi után.Sosem lehet tudni.Drukkolok. 12hkm
A kérdező hozzászólása: pfhu nem vagyok otthon annyira ezekbe a ciklusos dolgokban, mire is gondolsz pontosan a ciklusom 29 napos, utoljára aprilis 4 én volt meg normálisan
Akkor úgy kérdezem, hogy peteérésed után hány nappal jelentkezett ez a folyásos dolog.(ezt kiváncsiságból kérdezem:) ) És milyen lett a teszted?:)
A kérdező hozzászólása: 21-22 nap telt el azóta :) , ma fogom megvenni mert tegnap nem tudtam és holnap reggel megcsinálom és azonnal írok, hogy milyen lett :) nagyon bízok benne, hogy + lesz... :)
Hajrá!:)
A kérdező hozzászólása: negatív lett a teszt Predictor tesztet csináltam , csináljak egy másikat? nem értem miért lett negatív ??? :(
A kérdező hozzászólása: én úgy érzem pozitívnak kellett volna lennie...
A kérdező hozzászólása: jobban megnéztem a fénybe a tesztet és látook egy halvány csíkot :) :D
Csinálj egy másikat is, ha még mindig nem jött meg, s hogy biztosabb legyél benne, s majd írj! :)
A kérdező hozzászólása: elmentem nõgyógyászhoz , és azt mondta, hogy fel vagyok fázva és õ nem lát terhességet, ultrahangon is megnézett, mennyi az esélye, hogy olyan fiatal a terhesség, hogy nem látja? Vagy már mondjak le arról, hogy terhes lehetek? :(
Hát sajnos ezt nem tudom, de nem gondoltam volna , hogy felfázást mond.Te nem is érezted a felfázás tüneteit?
A kérdező hozzászólása: nem egyáltalán nem :S görcsölt a hasam meg csupa olyan dolgok ami terhességre utalnak, hát lehet csúfosan átvert a természet...
Egyik ismerõsömnek volt ilyen folyása, mikor terhes lett, de sztem nem lehet tudni biztosra..neked a ciklusod hányadik napján jelentkezett ez?
A kérdező hozzászólása: képzeljétek ma tûnt fel jobban, hogy sok fehér krémes folyásom van, nincs semmi szaga nem is viszket...ez olyan tünet lenne??? :) ))
A kérdező hozzászólása: volt menstruáció de egy héttel hamarabb megjött, és csak 3 napig tartott
Szerintem csinálj egy tesztet, azzal nem veszítesz semmit.:)
A kérdező hozzászólása: mindenképp csinálok egy tesztet, de nagyon félek attól, hogy nem azt fogja mutatni amit én szeretnék látni...:S :) de errõl a halváy barna csíkról csak terhességgel kapcsolatos dolgokat találtam, neked nem volt ehez hasonló tapasztalatod? :)
Linea negra vagy nigra a neve a hason húzódó barna csíknak, de az általában a második trimeszterben jelenik meg. "Tulajdonképpen mindannyiunknak van linea negra (vagy nigra) a hasán, még a férfiaknak is, csak alapesetben nem látszódik. Ugyanis csak bizonyos hormonhatásra kezd el a bõr ebben a csíkban pigmentálódni, színezõdni. Ez a hormon az ösztrogén, melynek szintje a terhesség alatt igencsak megnõ a kismama szervezetben.
Remélem, bejön a kívánságod, és azért jelent meg több ösztrogén a szervezetedben, mert "valaki" megjelent az életedben. :) Majd írj, ha teszteltél!
Már nem kukacoskodni akarok, de ha tudod hogy mikor van peteérésed és esetleg nem szeretnél még anyuka lenni akkor nem kellett volna szexelni, vagy legalábbis védekezni?(nem derül ki hogy konkrétan miért is félsz, erre nem utalsz) Viszont ha szeretnél anyuka lenni akkor sem biztos hogy leszel is!A mensid ha piros volt és szokásos mennyiségû akkor nem vagy terhes!Ha kevesebb volt és barna színû, inkább csak pecsételgetés akkor bizony fenn áll a terhesség esélye!Amúgy nem mindig egyforma a menstruáció!pl nekem van hogy Niagara szerûen önlik, van hogy elvagyok napi pár tamponnal átázás veszélye nélkül! A csík biztos hogy nem tünet, ahogy írják is csak késõbb jelenik meg! Mindenképp csinálj egy tesztet, aztán szurkolok hogy a kívánságod szerint alakuljon a dolog!Majd írj!
A kérdező hozzászólása: szeretnénk a kisbabát azért voltunk pont peteéréskor együtt :) , errõl a csíkról sok mindent halottam de unokatestvéremet is megkérdeztem neki már van egy kisfia és azt mondta, hogy neki is volt ilyen csík a terhessége elején halvány volt majd egyre jobban sötétedett, szóval nagyon remélem nekem is így lesz :) a menstruációm meg lehetett pl az én anyukámnak is volt persze nem tartott olyan hosszú ideig és hamarabb jelentkezett...:) mint ahogy nekem is...majd mindenképp írok :)
Nekem nem volt és egyenlõre nincs is ilyen csíkom. Én a hányingerbõl mindjárt tudtam, de biztos csak teszt után mertem benne lenni.
Hát szerintem is simán lehet, hogy terhes vagy, de mindenesetre drukkolok, és várjuk a tesz eredményed! :) )
A kérdező hozzászólása: holnap csinálok egy tesztet és mindenképp írok, hogy mi lett az eredmény :)
Várjuk :)
Jajj de kár:(

Tegnap jött meg, el is kezdtemm szedni a tabit (lindynette20), ma reggel hányingerem volt, és most is fáj a hasam - lehet h ez csak menstruációs görcs. Normálisak ilyenkor ezek a mellékhatások? Elmúlik majd az első hónap után?

Legjobb válasz: Kb. 3 hónap kell ahhoz, hogy megszokja a szervezeted a tablettát, ha a tünetek utána is fennállnak, akkor vissza kell menni a dokihoz és majd õ felír egy másikat!Nem kell aggódnod, ezek teljesen normálisak az elején!

Kb. 3 hónap kell ahhoz, hogy megszokja a szervezeted a tablettát, ha a tünetek utána is fennállnak, akkor vissza kell menni a dokihoz és majd õ felír egy másikat!Nem kell aggódnod, ezek teljesen normálisak az elején!
Hát általában az elsõ 3 hónap a kritikus...:S az orvosok szerint de, általában 3. hónapban elmúlik de, ha van vmi nagyobb baj keresd fel a nõgyógyászod. Pl.: vézésed van tabi szedés közben, vagy nagyon fáj a fejed úgy mint még soha. Barátnõmnek lindynette20-tól 5 hónapon keresztül volt hányingere. :S 6. hónapra elmúlt :Dszerencsére
az elsõ levélig ezek természetesek (éni s ezt szedem már lassan 3éve), de ha utána nem múlik el, akkor célszerû visszamenni a dokihoz, és lehet ir ki ujat, mert ezt a szervezeted nem fogadja el.

Tanácstalan vagyok, 2 hete késik, pedig mindig pontos, 2 tesztet már csináltam, de negatív, ma reggel hányingerrel ébredtem és napok óta a gyomorsavam sincs rendben. Mi lehet velem?

Ha terhes vagyok, akkor a baba kb. május 25-én "fogant", és június 05-én kellett volna megjönnie, az egyik tesztet egy hete csináltam, a másikat ma reggel, de semmi, mind a kett? Gabriellel volt.

Legjobb válasz: sajnos nem tudunk sokat segíteni, de talán a tesz nem volt elég érzékeny és azért nem mutatta ki. -ha péntekig nem birsz várni akkor mindenképp más fajta teszttel próbálkozz-gondolom ennek amit vettél ugyanaz lehetett a gyártási dátuma és egyforma az érzékenysége is, de ha türelmes vagy akkor a dokinak már eredményt kell mondania.

sajnos nem tudunk sokat segíteni, de talán a tesz nem volt elég érzékeny és azért nem mutatta ki. -ha péntekig nem birsz várni akkor mindenképp más fajta teszttel próbálkozz-gondolom ennek amit vettél ugyanaz lehetett a gyártási dátuma és egyforma az érzékenysége is, de ha türelmes vagy akkor a dokinak már eredményt kell mondania.
hát igen! akár hogy is gondolkodom, két teszt már nem igazán hibázhat! hogy késik, annak rengeteg oka lehet! idegeskedés, hormonzavar, stb.! de ha mész dokihoz, akkor õ tud majd neked választ adni! biztos nincs nagy baj, sõt lehet, hogy ketten vagytok, csak valami oknál fogva nem mutatja ki a teszt!!!
Szerintem próbálkozz egy másik fajta teszttel, nekem a gabriel nem igazán "szimpatikus". igazság szerint a tesztnek mutatnia kellene, de ha késõbb fogant a pici, akkor még nem biztos hogy jelzi a teszt. És mindenkinél máskor jelez, van akinek egész késõn, hat hetesen. Szóval ne aggógj, a péntek eljön és minden rendben lesz! .-)Nekem sincs rendben a savam, és szédülök, de nekem sem mutatta még a teszt. De bízom benne, hogy fogja! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket, már arra is gondoltam, hogy ikrek és így több idõ kell a beágyazódásnak, de már csak kombinálok, azért tényleg köszönöm a segítségeteke, kicsit megnyugodtam, minden jót nektek! Szép napot

Ezt a tesztet ma reggel csináltam. Fogamzásgátlót szedek mert még nem szeretnék gyereket és emellett óvszerrel is védekezünk.14 napja történt, hogy kipróbáltuk 1 perc erejéig óvszer nélkül a szexet. Azóta hányingerem van, remélem csak idegi alapon?

kepfeltoltes.hu/view/130818/safasfasf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ti láttok halvány vonalat, vagy akár milyet? (Nem azért írtam, hogy lehurrogjatok a következőkkel: "Jaj ilyen védekezés mellett, hogy lennél terhes?! " Stb Nem egy ismerősöm lett már tabletta mellett terhes. És igen pontosan szedem a tablettát (Corenelle). Mielőtt ezt is felhozná valaki)

Legjobb válasz: Már eleve 14 nap után még terhességi tünet sincsen! A hányinger és az émelygés a terhesség 6-7. hetében szokott általánosságban elõjönni, akkor 2 hét után mit vársz? Meg szerinted hányingert csak terhesség tud okozni? Hallottál már gyomorbetegségrõl, gyomorrontásról, vírusos fertõzésrõl? Ezek mind-mind járhatnak hányingerrel. Különben meg ha nálatok a szex arról szól, hogy több fajta fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni, mert ennyire fosol, akkor inkább ne szexelj és akkor biztos nem leszel terhes. Gyógyszer mellett azért baromi ritka, hogy valaki terhes lesz! Persze, ha nem figyel oda a szedés mellett dolgokra, az más...

Már eleve 14 nap után még terhességi tünet sincsen! A hányinger és az émelygés a terhesség 6-7. hetében szokott általánosságban elõjönni, akkor 2 hét után mit vársz? Meg szerinted hányingert csak terhesség tud okozni? Hallottál már gyomorbetegségrõl, gyomorrontásról, vírusos fertõzésrõl? Ezek mind-mind járhatnak hányingerrel. Különben meg ha nálatok a szex arról szól, hogy több fajta fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni, mert ennyire fosol, akkor inkább ne szexelj és akkor biztos nem leszel terhes. Gyógyszer mellett azért baromi ritka, hogy valaki terhes lesz! Persze, ha nem figyel oda a szedés mellett dolgokra, az más...
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/130818/safasfasf_www.kepfeltoltes.hu_..
A kérdező hozzászólása: Ma reggel szokásos idõben a tabletta mentes idõszak 4. napján megjött. Kedves elõzõ! Azért parázok, mert én sok nõtõl látom itt, hogy tabletta mellett esett teherbe. Ugyan minden nap egy idõben, pontosan szedem de még is bennem van a félsz. Ez ilyen.... Nem állunk még készen egy gyermek felnevelésére, ezért a kettõs védelem (gumi + tabletta) Sokan túlzásnak tartják, de ha az egyik nem véd ott a másik (hasmenés, hányás stb.)
Csinálj még 6o tesztet, csak h megnyugodj..... most nem azért, de ennyi rizikót be kell vállalni, vagy ha védekezel egy fajta módszerrel, akkor ismerned kell a hatékonysági fokát, márpedig ha ismernéd h a gyógyszer h mûködik, akkor nem paráznál ennyit..
A kérdező hozzászólása: Augusztus 28-án reggeli elsõ vizelettel csináltam még egy tesztet és egyértelmûen negatív lett pedig a 2 teszt között el telt 10 nap tehát az aktus után 24 nappal a tesztem negatív. Holnap kellene megjönnie.
Ha szeded, akkor nem lehetsz terhes.. akik terhesek lettek, azok meg nem szedték rendesen, vagy vmi mast is szedtek, ami gyengítette a hatást, nem kell ennyire fosni, vagy akkor nem kell szexelni és kész.
Én nem látok az égvilágon semmit. Ha gyógyszert szedsz az esélye annak hogy terhes legyél 0, 1%! Amelyik ismerõsöd meg terhes lett mellett tuti nem jól szedte, kimaradt, elfelejtette, más gyógyszerrel lecsökkentette a hatását....Két 3 éves kapcsolatom volt, mindkettõnél gyógyszert szedtem és nem lettem terhes egyiknél sem. Kizárt hogy Te az legyél!
Akárhogyan nézem, van egy 2. rózsaszín csík....
:D valószínûleg nem vagyok komplett, de én látok egy halvány 2. csíkot... o.O Nézzétek már meg jobban, nem hiszem hogy csak az én monitorom csalna....
Amikor tablettát szedtem, nekem nem a terhességtõl hanem a tablettától volt mindenféle tünetem...
nekem volt olyan hogy 2 hetig egesz nap hanyingerem volt es utana csak ugy elmult szoval nyugi :)
Egyértelmûen látszik , hogy nincs csak egy csìk se halványan sehogy nincs mellete semmi. Határozottan kimutatta nem vagy terhes.
Hasmenés, hányás? Akkor használd a Nuvaringet. Tök felesleges hormonálisan védekezned, mikor gumiztok! Másrészt a tabletta VÉD. PONT.

Szombaton kellett volna megjönnie, folyamtosan hányingerem van (tegnap hánytam is), fáj ill. szurkál a hasam, kb. 3-4 napja álmatlanságban szenvedek. Ma reggel csináltam egy tesztet de sajna negatív lett. Azért lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szió!Lehetséges.Ha ma sem jön meg holnap reggel csinálj új tesztet./másfajtát,ma már sokfélét lehet kapni/Sajna nem mindegyik megbízható.De azt is lehet,hogy a neten megkeresed a terhességi naptárt,és ott kiszámolja neked az uccsó mensid óta hány hetes lehetsz.És utána szerintem konzultálj a dokiddal.4 hetes terhességet már kimutat az ultrahang.Drukkolok!

Szió!Lehetséges.Ha ma sem jön meg holnap reggel csinálj új tesztet./másfajtát, ma már sokfélét lehet kapni/Sajna nem mindegyik megbízható.De azt is lehet, hogy a neten megkeresed a terhességi naptárt, és ott kiszámolja neked az uccsó mensid óta hány hetes lehetsz.És utána szerintem konzultálj a dokiddal.4 hetes terhességet már kimutat az ultrahang.Drukkolok!
Szia. Igen lehetsz babás.csinálj holnap kora reggel elsö vizeletböl me´g egy tesztet.A terhességre inkább az álmossa´g, aluszékonyság jellemzö. Ha nem jön meg, és a teszted negatív, várj egy hetet, csinálj még egy tesztet.Addigra ki kellene, hogy mutassa.Vagy konzulta´lj az orvosoddal. 39hetes kismama.
Nekem is szombaton kellett volna megjönnie.de már pénteken dután csináltam tesztet, és + lett.Szombat reggel is és az két csikos lett.De nekem semmi hányinger, csak mell feszülés.Lehet nálad késõbb mutatja a teszt.Szoritok!
Szia!Nekem 5 napot késett, de mégsem vagyok babás, pedig eddig mindig napra pontos volt.Attól függetlenül még lehetsz az nagyon is, mondjuk én még várnék a teszttel egy hetet, mert lehet hogy kevés a HCG a szervezetedben.De persze az is lehet, hogy egyszerûen elkaptad a hányásos-hasmenéses influenzát.attól függetlenül szorítok:Egy öreg róka
Igen, ez termeszetes ebben a terhessegi korban. Ne izgulj hamarosan vege ennek a rosszullevos idoszakak! Boldog babavarast!
Igen, egyik terhességemnél csak ilyet hánytam.
hát ha a gyomrod is fáj akkor nem lehet hogy inkább valami vírus? ha nem leszel jobban délutánra vagy ha belázasodsz akkor sztem menj orvoshoz.
Feltételezem, nem volt más a gyomrodban, csak víz. Akkor mégis mit kellett volna hánynod? :) A fájdalom lehet a gyomorégéstõl is, attól, hogy nem ettél, és a hányás is odatesz a gyomornak. Ne aggódj, pihenj le, ha múlik a rosszullét, csipegess valamit, reggelizz!
persze hogy normális mivel babát vársz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ittam teát, hozzá egy kis kekszet és bevettem egy B6-ot, de a gyógyszer bevétele után szinte rögtön kihánytam az egészet. Lázat mértem, nincs. Azóta nincs hányingerem(gondolom, mert azóta nem ettem), csak a gyomrom fáj. Talán elmúlik...
" Bíztatásként" annyit mondanék, hogy én a 12. hét után többet hánytam, mint a 12. hét elõtt... De valóban, az a lényeg, h figyeld magad, hogy nem jön-e egyéb, esetleg vírusra utaló tünet.
Lehet, hogy egy kis közti vérzésed volt. A hányingert nem tudom...
Nem hinném hogy elobb megjon még korai lenne. Nekem is 17-én volt meg és átlagba 27-28 napos a ciklusom leghamarabb csak hétfore "várom". Menzid csak jovo héten lesz aktuális ha lesz egyátalán. A hányinger lehet beágyazódástól is akár és a barnázás hacsak nem valami vírus okozza a rosszullétedet.

Szurkal bal oldalon a hasam de csak neha neha, hanyingerem is szokott lenni, ez beagyazodasnak a jele vagy terheseg? A szivem is szurt ma reggel!

Legjobb válasz: A hasszurka beágyazódásra utalhat. Terhességi jelek (mint pl. a hányinger) a beágyazódás után keletkeznek, mivel akkor szabadulnak fel azok a hormonok, amik ezeket okozhatják. A szívszúrásnak semmi köze a terhességhez. ... Max. a késõbbiekben heves szívdobogást érezhet a kismama, hisz egy idõ után jóval többet pumpál, nagyobb mennyiségû vért keringet meg, mint a terhesség elõtt, de ez nem a terhesség elsõ heteiben van.

A hasszurka beágyazódásra utalhat. Terhességi jelek (mint pl. a hányinger) a beágyazódás után keletkeznek, mivel akkor szabadulnak fel azok a hormonok, amik ezeket okozhatják. A szívszúrásnak semmi köze a terhességhez. ... Max. a késõbbiekben heves szívdobogást érezhet a kismama, hisz egy idõ után jóval többet pumpál, nagyobb mennyiségû vért keringet meg, mint a terhesség elõtt, de ez nem a terhesség elsõ heteiben van.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt
Szerinted ezt ki mondhatja meg Neked biztosra , ha Te sem tudod?
A kérdező hozzászólása: jaJ DE NAGY RAKLO PARASZT AZ UTOLSO VALASZIRO!! na kocc innen hulye p...a
Mikor nem kéne megjönnie? Így nehéz megmondani... de lehetséges, hogy baba miatt van:)

Azt olvastam a neten, hogy a hanyinger a babat vedi. Ma reggel 10 korul ettem muzlit. Hatarozottan rosszul lettem tole. Ezek szerint a muzli tejjel nem jo a babanak?

Bar van, hogy a viztol is rosszul leszek. Ez igy megy mar hetek ota. Pedig menszi alapjan meg csak 34 naposak vagyunk.

Legjobb válasz: Ez nem azt jelenti, lesz még pár étel, amitõl rosszul leszel, és nem tudod megenni. valamilyen szinten azért biztosan szelektál a szervezet, hogy mi a legjobb a babának. A HCG hormont szokja a szervezeted, azért van hányingered.

Ez nem azt jelenti, lesz még pár étel, amitõl rosszul leszel, és nem tudod megenni. valamilyen szinten azért biztosan szelektál a szervezet, hogy mi a legjobb a babának. A HCG hormont szokja a szervezeted, azért van hányingered.
Tegnap elõtt én is müzlit ettem. Szinte le sem ért és kijött. Nem kellett a babámnak. :)
Igen, a hormonváltozás miatt van a hányinger. De akinek nincs hányingere, attól még minden rendben a babával, ha így értetted a babát védi mondatodat. Nekem pl. nem volt. Olyan volt, hogy egy-két kaját, italt (pl. kávé) abszolut nem kívántam, és az édességet sem, pedig nagy csokievõ voltam elõtte (meg sajna azóta is :) ). Szóval szerintem a szervezet azért megszûri mi a jó a babának.
Szerintem meg egyszerûen csak nem esett neked jól a mûzli, ezért lett hányingered. Az elsõ idõszakban én rá sem tudtam nézni a tejre. Sose volt hányingerem, és mégis jól vagyunk mind ketten, már a 25. hetet tapossuk. :)
A kérdező hozzászólása: Azt irta a net, hogy azert lesz a hanyinger, hogy ne egyem azokat a kajakat amik rosszak a babanak illeve a szervezetemnek. (pl cukrok, zsiros dolgok, stb) Az edesseget en sem kivanom egyaltalan.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a pasim, hogy biztos fiu lesz, ha nem eszik ilyen sz*rokat. :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!