Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel folyamatosan (22 db)

Az alaphőm 35.7. 14. napon volt a peteérésem, majd a hőm folyamatosan emelkedett 36.6-ra. Ma reggel leesett 35.8-ra, majd folyamatosan emelkedik, jelenleg 36.9. Ma vagyok a 19.napon, nem lehet hogy ma ágyazódott be a baba?

A ciklusom 25 napos szokott lenni, és ebben a hónapban kezdtem el szedni a barátcserjét. A hasam folyamatosan szúrkál, állandóan nyomást érzek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Csak a ma reggeli számít. Azóta hiába méred és hiába emelkedik, az semmit nem jelent. Egyébként bármi lehet, de a napközbeni hõdet ne vedd számításba.

Csak a ma reggeli számít. Azóta hiába méred és hiába emelkedik, az semmit nem jelent. Egyébként bármi lehet, de a napközbeni hõdet ne vedd számításba.
3.vagyok. Kedves Kérdezõ! Ma reggel mennyi lett a hõmérsékleted?
A kérdező hozzászólása: Együtt érzek veled:( Nekem ma is 36.6 volt reggel. Nem jött meg nagyon korán? Nem te is ott jársz ahol én? Mármint idöben?
Bármi lehet, de ennyibõl biztosat mondani még nem lehet.
Szia! Ugyan ebben a helyzetben vagyok és én sem értem. Eddig 36, 9 volt a hõm a peteérés után és egy hétre rá, ma reggel 36, 4-re esett vissza. Még egy hét lenne a mensiig is. Nem értem. Mi lehet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Felment 36.6-ra. Köszönöm az érdeklõdésedet, aranyos vagy jól esik.
A kérdező hozzászólása: Neked?
Szia! Ma reggel megjött a menstruációm:(, ezért volt a hõcsökkenés. Hát ilyen az, amikor az ember szervezete szórakozik vele :) . Hát itt a következõ hónap. Megint eseménydús lehet :) )).
Igen azt hittem ott járok, de ezek szerint még sem. A görbém is elég rendesen becsapott. Csak 6 napig mutatott magasabb hõmérsékletet.

38 hetes és 2 napos terhes vagyok. Voltam ma reggel a dokinál semmi erősebb fájásom nem volt, és nem is véreztem, de délelőtt elkezdtem vérezni, folyamatosan. Ez a nyákdugó, vagy a tágulástól vérzik, vagy mitől? Kibirom szombatig?

Legjobb válasz: Szia.Én is a 39.héten vagyok.38+5.nekem azt mondta a szülésznö,ha vérzés jelentkezik,pláne folyamatosan,egyböl kórház.Szerintem te is bemehetnél.Ha folyamatosan vérzel,az nem jó.Hívd fel az orvosodat,és valószínü ö is azt mondja,hogy menj be a szülészetre.

Szia.Én is a 39.héten vagyok.38+5.nekem azt mondta a szülésznö, ha vérzés jelentkezik, pláne folyamatosan, egyböl kórház.Szerintem te is bemehetnél.Ha folyamatosan vérzel, az nem jó.Hívd fel az orvosodat, és valószínü ö is azt mondja, hogy menj be a szülészetre.
én is voltam az elsö gyermekemel de én meg is szültem az nap!

Mi lehet a baj? 10 hetes vagyok és ma reggel óta folyamatosan fáj az alhasam.

Néha beleszúr. Van egy kevés folyásom is, minimális. Holnap délután megyek az orvoshoz, 10. heti uh-ra. Addig is nagyon aggódom. Volt esetleg valaki így?

Legjobb válasz: Elvileg lehet normális jelenség, de problémát is jelenthet. A helyedben még ma felhívnám az orvosom, az õ "diagnózisa" mégis csak az igazi! Boldog babavárást!

Elvileg lehet normális jelenség, de problémát is jelenthet. A helyedben még ma felhívnám az orvosom, az õ "diagnózisa" mégis csak az igazi! Boldog babavárást!
Elvileg ez normális, az elején én is sokat görcsöltem, pedig szedtem magnéziumot. Az idõjárás is indokolhatja, én az ilyen hûvösebb napokat nehezebben viselem. Hívd fel az orvosodat mindenképpen, és ha teheted ma pihenj többet! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek holnapig nem ér rá? Csak azért, mert amúgy is mennék, és õ ma nem rendel. Az átlagos görcsöket ismerem, magneb6-ot is szedek rá. Aggódom.
Szia! Nekem is fáj a hasam ilyenkor. MOndjuk nem folyamatosan. A doki azt mondta hogy z normális mert nõ a méh, nyúlnak a szalagok. Ha görcsölsz akkor azonnal doki. MOndjuk egy telefonhívást azért megér nem?
Mindenképp azonnal fordulj az orvosodhoz, õ majd megnyugtat! S megmondja, hogy mit tegyél! Drukklok, hogy minden oké legyen!
A kérdező hozzászólása: Felhívtam a dokibámat. Azt mondta szedjek be egy nospát. Ha erõsödnek a görcsök, irány a klinika. Most elment a férjem a gyógyszertárba, remélem segít. Köszönöm a válaszokat.
Ha teheted, ma már csak feküdj, ilyenkor az ágynyugalom a legjobb! Sok sikert!
én holnap leszek 11hetes nekem is fáj ma a hasam folyamatosan, fekszem egész nap, és mégis fáradt vagyok, szerintem az idöjárás is rásegit erre
nekem még mindig sokat fáj az alhasam, sõt épp most is keményedik, feszül. nem tudom mennyi magneb6-ot szedsz, de ebbõl a fajtából 3x2 szemet lehet naponta. ha magneb6 extrát veszel, ebbõl 3x1 szem + napi 1 magnézium pezsgõ tabletta. nekem sokat segített és persze már 1 hete szinte egész nap fekszem. ahhoz képest, hogy 1 héttel ezelõtt fel sem tudtam kelni, annyira szúrkált, feszült a hasam most már egész sok mindent meg tudok csinálni. nekem az orvosom akkor azt tanácsolta ne vegyek be no-spát...legjobb ha pár napig fekszel és tényleg csak akkor kelsz fel ha wc-re kell menned. Sok sikert és ne aggódj! Nõ a manód:) Üdv:20.hetes Kismama:)
dokihoz!
Feltétlenül mihamarabb orvoshoz kell vinni, lehet hogy pasztörellás. Ez egy bakteriális fertõzés ! Nem gyógyul meg "magától" !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, de sajnos már nem lehetett megmenteni! :(

A barátnőm 172cm és 41 kiló! Koplal fogyózik! Folyamatosan fáj mostanába a hasa, 2 hét alatt ma reggel ment először nagyvécézni. Olyan mintha levegő lenne a hasába (többilent)?

Alig eszik, nagyon finnyás. És fogyózik. Volt hogy egy nap csak 3 almát evett, vagyhogy egész nap 1 péksütit.. 2 hete beteg volt kapott antibiotikumot mandulagyulladásra attól is fájt a hasa. lehet attól van ez? szedett normafloret is de semmi. ma is fájdította a hasát, olyan volt mintha háj lenne rajta de kb levegő. 14éves lány! Mi baja lehet? Mitől lehete z? Mik lehetnek a következményei?

Legjobb válasz: a hasa azért olyan, mert éhezik. nézd meg az afrikai kisgyerekekrõl készült fotókat, mindegyik fel van puffadva. egyébként elég esélyes, hogy evészavara van. mindenképpen próbálj beszélni vele, hogy menjen orvoshoz. ha rád nem hallgat, muszáj szólnod a szüleinek, mert bele is halhat.

a hasa azért olyan, mert éhezik. nézd meg az afrikai kisgyerekekrõl készült fotókat, mindegyik fel van puffadva. egyébként elég esélyes, hogy evészavara van. mindenképpen próbálj beszélni vele, hogy menjen orvoshoz. ha rád nem hallgat, muszáj szólnod a szüleinek, mert bele is halhat.
Sokkal többnek kell lennie. A súlyának kb. 60 kg körül kéne lennie. Nem lehet, hogy anorexiás? Ha még nem az akkor az lesz ha így halad. Nem sérült valahol lelkileg? /pl:. nem halt meg valakije, vagy pl. nem szólták le az alkatát meg ilyenek/ Úgy gondolom, hogy ennek fõként lelki oka van. Te, barátok és a családja tudtok leginkább hatni rá ilyenkor. Egyébként 14 évesen TILOS fogyózni. Én legszivesebben 20 éves korig meg se tanítanám ezt a szót az emberekkel mert még jócskán fejlõdik addig az ember. Egyébként van egy barátnõm aki anorexiás volt õt elvitték egy ilyen otthon szerûségbe Pestre /nem tudom a nevét/ és ott 'kezelték ki' belõle. Õ neki az anyukája halt meg mikor 14 volt. Ennek négy éve. Kb. félévvel került be az otthonba. /azelõttis vékony volt/ Mára teljesen egészséges. /jó még mindig vékony de már nem olyan rossz a helyzet mint anno/
beteg!!!!!!
És az orvos nem mondott semmit amikor irta fel az antibiotikumot? Tizenévesen én is 170 centihez 40-45 kiló voltam, de az orvos folyton étvágygerjesztõt irt, meg mindenféle vitamint, anyáma meg ráparancsolt, hogy ha nem akarja hogy korházba kerüljek, akkor hizókúra (nem fogyókúráztam, csak fél év alatt nyúltam 20 centit, a 150 centihez jó súlyom meg nem lett több, 170hez meg édeskevés) Orvoshoz kell vinni, a fogyókúrával meg pszihológushoz. Szülei mit szólnak?
Az antibiotikum károsítja a normál bélflórát és akinek érzékeny a gyomra, annak az antibiotikum mellé párhuzamosan probiotikumot kell szednie, különben jön a hányinger, a hányás, a hasfájás, az étvágytalanság, a puffadás, a hasmenés és társai. Ezért mondta a háziorvos a Normaflore-t, mert az egy probiotikum. De ha párhuzamosan szedte volna az antibiotikummal, akkor nem lennének most ezek a tünetei. Egyébként az antibiotikum minden ember normál bélflórájára hatással van, csak nem mindenkinél készül ki ennyire. De hozzáteszem, hogy súlyos testképzavara van, valószínûleg, sõt inkább ki merem jelenteni, hogy anorexiás. Tehát ez még súlyosbíthatja is az antibiotikum okozta tüneteket, meg úgy alapból is valószínûleg ki van készülve a gyomra ettõl a sok nem evéstõl. Ez a pszichés betegség egyébként az életébe is kerülhet. Szóval jó lenne erre ráébreszteni és elvinni egy szakorvoshoz, aki tud neki segíteni!
A kérdező hozzászólása: szülei tudják, veszik neki az ilyen puffasztott búzát.. anyukája sokat mondta neki hogy dagi de gondolom viccbõl sose volt az de számomra fura volt ez a dolog. súlyos önképzavara van, ezt õ is belátja. és igen, az anorexia felé halad.
akkor a szülei a legnagyobb marhák... !!!! vidd el gyorsan orvoshoz meg pszichológushoz, bár, ha otthon ezt kapja, akkor szegény csaj tönkre lesz téve!!!
Nem kell annyit zabálni mint egy víziló.
Àllj le a zabálással, mozogj.Egy hét alatt nem hinném, hogy híztál 5 kg. Szerintem 1-2 hét és vissza áll a súlyod.
1 hét alatt 5 kg nem is olyan sok, én mikor egyetemista voltam és karácsony idejére hazamentem mindig híztam kb 3 kilót, pedig nem is zabáltam mindent össze. amúgy 5 kilót könnyû leadni, állj le a zabával és menj futni párszor.
Simán lehet hízni egy hét alatt öt kilót, mondjuk sokat számít az is, hogy amikor méred magad, lehetõleg ugyanúgy mérd, tehát reggel, kevés ruhában, wc után stb. 1-2 kilós különbségek lehetnek. Szerintem ennyi evés után az is jót tesz a szervezetednek, ha csinálsz egy tisztító kúrát, akár léböjtöt is, ha bírod persze.
red4me már kb 3. helyen látom tõleg, betûre pontosan ezt a választ.. unatkozol? -.- kérdezõ: nem híztál ennyit.. az 5 kilóból kb 2-3 között lehet a kaja meg stb... nagyjából... de valamennyi biztos hogy raktározódott el, ha töb mint egy hétig folyamatosan zabáltál, fõleg ha nem gyümölcsöt meg zöldséget.. pár napon belül kiürül belõleg a kaja, utána látod majd mennyit híztál tõle.. de amúgy, az sem mindegy mikor állsz mérlegre.. lehet mikor 59et mutatott, akkor éhgyomorra, wc után álltál rá, mikor meg 64et kaja után, úgy hogy nem sokra rá rohantál is a wcre.. ezt nem tudhatjuk, te tudod, de ha így volt, akkor bõven nem szedtél fel ennyit :D

2-3 napja késik. Görcsöl a hasam, mintha megjönne, melleim kicsit nagyobbak és picit fájnak. Hőm az folyamatosan ilyen 36, 8. Csináltam ma reggel tesztet, de negatív lett. Lehetek még terhes? Mikor teszteljek legközelebb?

Legjobb válasz: Lehetsz. 2 naponta tesztelj reggeli elsõbõl. Ha túl léped az egy hetet, és még mindig negatív, de vérzés sehol, akkor menj dokihoz. Már ha amúgy pontosan jön.

Lehetsz. 2 naponta tesztelj reggeli elsõbõl. Ha túl léped az egy hetet, és még mindig negatív, de vérzés sehol, akkor menj dokihoz. Már ha amúgy pontosan jön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod. mindig pontosan jön meg, de most valamiért nem.
Görbéd nincs?
A kérdező hozzászólása: nem szoktam itt vezetni görbét...
nemfeltetlenul vagy terhes a laznak sok koze nicsen hoza varjal vele egy kicsit de ne sokat mert lehet valami mas is peldaul cysta ami nagyon nemjo dolog .
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod.
Istenem....
A ciklus második felében: 3 nappal a tüszörepedés után szárazságnak kell bekövetkezni. Egy héttel utána a szervezet újra krémes állagú nyálkát termel, ez 2-3 napig is megfigyelhetö. Ez a nyálkatermelés a beágyazódás idöszakára esik ugyan, de ezzel nem függ össze. Ezután a menstruációig ismét szárazság következik. 1-2 nappal a vérzés elött újra vizes, tojásfehérjeszerü nyálka figyelhetö meg, ha nem lépett fel terhesség. Ez a következö vérzés elörejelzöje. http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml
Az lehet, hogy a nyákdugó volt.... nagy nap elé nézel! Vagy legalábbis az elkövetkezõ napok valamelyikén! :)
Ez a nyákdugó. Nekem kedden délelõtt jött olyan, majd másnap hajnalban jöttek a fájások, délelõtt már véres nyálkás trutyi, délben bementünk a kórházba, 9-re meglett a lányom.
Utolsó vagyok. Figyeld a fájást, ha kezd rendszerezõdni, hogy kb. 4 percenként fáj 30-40 másodpercig, na az az igazi fájás.
Én csak egy hetére szültem meg! De közeleg az idõd, az biztos:D Könnyû szülést, gyönyörû élmény lesz!
Biztos, hogy a dugó volt. nekem reggel 1/2 7kor ment el, és este fél nyolckor megvolt a törpöm.
Szépen lassan beindul valami!Bármikor jöhet a baba!Legyen minden készen az indulásra!

Mitől lehetett? Ma reggel mind a két petefészkem nagyon szúrt folyamatosan? Még sosem volt ilyen. Kisbabát szeretnénk.

Legjobb válasz: Petérés, baba sok minden lehet, felfázás, peteérés után a sárgatest irritáció. Tág lehetõségek.

Petérés, baba sok minden lehet, felfázás, peteérés után a sárgatest irritáció. Tág lehetõségek.
A kérdező hozzászólása: mert gyógyszer abbahagyása óta küszködök amensivel, elkezdtem inni a cickafarkfû teát most jött ez a fájadalom nem hiszem hogy fel lennék fázva. köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!