Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel fel a (126 db)

Ha ma ment fel a hőm 37, 0-re tegnap reggel csak 36, 2 volt, és csak ma tudtunk együtt lenni, akkor már késő vagy még jókor van teherbeesés szempontjából?

Előtte csak vasárnap voltunk együtt, tehát ha tegnap volt ovu, akkor nem tudom hogy van -e esély....

Legjobb válasz: Ha ma reggel ment fel a hõd, akkor azt jelenti, hogy ma hajnalban lehetett meg az ovud, mert ovu után emelkedik meg ilyen hirtelen (és ha fent is marad holnap is és több napig, akkor tényleg meg volt az ovulációd ) A mai együttlét volt a legtökéletesebb!!!!!!

Ha ma reggel ment fel a hõd, akkor azt jelenti, hogy ma hajnalban lehetett meg az ovud, mert ovu után emelkedik meg ilyen hirtelen (és ha fent is marad holnap is és több napig, akkor tényleg meg volt az ovulációd ) A mai együttlét volt a legtökéletesebb!!!!!!

Ma reggel láttam a hóban egy százast. De akkor nem vettem fel, este nem nézhettem meg normálisan, de nem a sötét miatt. Holnap még ott lesz reggel?

te felvennéd?holnap szeretném:)

Legjobb válasz: szerintem megtalálta valaki és régen elvitte...

szerintem megtalálta valaki és régen elvitte...
A kérdező hozzászólása: lehet.de nem biztos.nem az utcán volt hanem olyan kis magasabb, füves feljárón vagy mi az.
A kérdező hozzászólása: mondjuk hülye voltam hogy nem vettem fel:(

Mit tegyek ha a 3 honapos fiam (már átalusza az éjszakát) ma reggel fél 7 kor ébredt (9körül szokott) megetettem és fél 8 kor visszaaludt és még alszik felébreszem?

Még sötét van nála nem huztam fel aredönyt és félek azt hiszi még éjjel van és felcseréli a nappalt az éjszakával és este nem fog aludni ahogy szokott.Ha rendesen 9 körül kel akkor másfél orát szokott fentlenni amég eszik és átöltöztetem(ami most kimaradt)utánna vissza szokott aludni 2-3 orát is alszik de. de du. már csk 1 orát kb. de most félek ha nem keltem fel felcseréli a nappalt és az éjjszakát és este nem fog aludni.Mit tegyek meddig haggyam aludni?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem húzd fel a redõnyöket, és várj egy kicsit, hátha magától is megébred. Ha nem, ébreszd fel, mert szenvedni fogtok este az elalvással. Üdv.: Anna

Szia! Szerintem húzd fel a redõnyöket, és várj egy kicsit, hátha magától is megébred. Ha nem, ébreszd fel, mert szenvedni fogtok este az elalvással. Üdv.: Anna
én sem ébreszteném fel, nálunk is volt ilyen, de nem alakult ettõl át a napirendünk. néha elõfordul azért..
Szerintem hagyd aludni. Nálunk is változó a délelötti alvés van hogy visszaalszik a reggeli után van hogy nem. Nekünk nem befolyásolja az esti alvást. Minnél többet alszik annál jobban fejlõdik. Használd ki inkább és pihenj te is. Vagy csináld a "dolgod".

Ma vagyok a 24. napon. Vasárnap kellene nem megjönnie. Ma reggel fél 7kor mértem a hőmet, még mindig 37 fok. Utána kimentem wcre és jött belőlem egy erős barnás-vöröses pötty. Beágyazódás lehet ez?

Az el?bb voltam ismét wcn és most egy kizárólag barna folyós pötty volt a betétemen.(bocsi a vulgáris megfogalmazásért)

Legjobb válasz: Szia! Hasonlo cipoben jarok, de nekem csak feher kremes folyasom van egy ideje es mar kb. 5napja mindjart megjon erzesem van, vagy egy hete is talan. Jul. 13-an volt az utolso mensim, ma vagyok a 25.napon es a ciklusom 27/28, de max. harminc napos szokott lenni, tenni legkesobb hetfore nem varom a mensit. Nekem nincs barnazasom, csak ez a hulye mindjart megjon erzes, amitol rettentoen ingerlekeny vagyok. Az en hom napok ota 36.8, viszont azt hozza kell tennem, hogy csak par napja kezdtem el merni, igy nincs viszonyitasi alapom.

Szia! Hasonlo cipoben jarok, de nekem csak feher kremes folyasom van egy ideje es mar kb. 5napja mindjart megjon erzesem van, vagy egy hete is talan. Jul. 13-an volt az utolso mensim, ma vagyok a 25.napon es a ciklusom 27/28, de max. harminc napos szokott lenni, tenni legkesobb hetfore nem varom a mensit. Nekem nincs barnazasom, csak ez a hulye mindjart megjon erzes, amitol rettentoen ingerlekeny vagyok. Az en hom napok ota 36.8, viszont azt hozza kell tennem, hogy csak par napja kezdtem el merni, igy nincs viszonyitasi alapom.
az 1. tõl a harmadik hozzászoló vagyok! Nekem sem feszül a mellem, inkább néha nyilalgat. És a nap folyamán többször ilyen émelygés-majdnem hányinger jön rám. Nem akarlak nagyon biztatni, hisz nem jó amikor csalódik az ember, de nagyon "baba gyanús" a dolog-:) A beágyzódáskor szokott ilyen lenni. Próbálj meg nyugodt maradni, én még most sem élem bele magam. A mindjárt megjön érzés napokig is eltart. Ne foglalkozz vele (próbálj meg)!
A kérdező hozzászólása: Mit gondoltok az nem gond, ha még a mellem nem feszül? Olvastam olyat, h vkinek csak 6. hét körül jelentkezik a többi, hányinger, émelygés, stb. tünettel együtt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, reménykedem hát tovább. Nekem is van mindjárt megjön érzésem 3 napja, de ma már csak néha tör rám.
az utolsó válaszoló-szerintem neked szombaton már ki kellene mutatnia a pozitiv eredményt, de ha mégsem ismételd meg pár nap múlva.Szoritok neked!
Az utolsó válaszoló-Mi már nagyon türelmetlenek voltunk és a férjem már nagyon szerette volna tudni az eredményt igy tegnap csináltam egy tesztet(nem reggelielsö vizeletböl), negativ lett.De mivel még korai, ha a hétvégén nem jön meg a jövö hét folyamán megismétlem.Nagyon szeretném már tudni, hogy mi van, csak félek az újabb csalódástól!
Elozo hozzaszolonak: Majd ird mar meg legyszi, hogy mi lett veled! Te melyik nap akarsz tesztelni? En szombaton reggel mar szivesen tesztelnek (28.nap), de felek meg nem mutatna majd ki.
Szia velem is pont ugyanez történik, ma van a 25, napom, és úgy érzem mindjárt megjön.Feszül a hasam, görcsöl, ingerlékeny vagyok, stb.Mi fél éve próbálkozunk és már nagyon szeretnénk ha végre össze jönne.Szóval nem vagy egyedül és szoritok neked!!!!Csak ne idegeskedj
Utolso hozzaszolonak az 1. hsz.-tol: Gondolod hogy az en tuneteim is biztatoak???
Szia! Velem is pont ugyanez volt. Most vagyok az 5. hetén a terhességnek és a 24. napomon kezdõdött ez a folyás-féle, ami barna ill. pirosas volt, egészen tegnapig, az az 6 napon keresztûl. Ma már nincs.Remélem megszûnt. Dokihoz azért még nem megyek mert korai még... A hõm a pe óta 36, 8 és 37 között van. Remélem kicsit megnyugodtál! Kitartás és szorítok neked!
tenni = tehat* Bocs az elirasert. Neked nincs ilyen enyhe mindjart megjon erzesed?? Nekem mar a 19., 20.naptol kezdve van minden nap, de nem folyamatosan. Valamint a melleim is picit feszulnek szinten kb 4-5napja.
Az elsõ hozzászolónak az utolsótól.(én voltam a 3. is, akit kérdeztél) Az biztató ha a hõd így fent van, mert az átlaghõ általában 36, 2 és 36, 5 között szokott lenni. Amikor elkezd leesni a hõ, akkor szokott megjönni. A krémes folyásról viszont nem tudok semmit. Remélem nem jön meg és babás leszel!

Ma reggel miközben a sálat próbáltam felrakni, egy hatalmasat roppant a nyakam és becsípődött. Milyen izomlazítót használhatnék? 10 hetes terhes vagyok! Nem tudom forgatni a felem és lesugárzik a bal karomba is!

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet használni rá semmit ilyenkor :( Legalábbis én nem kockáztattam.30 hetes vagyok,pár napja nekem is becsípõdött a nyakam.Úgy enyhítettem a fájdalmon,hogy melegvizet tusoltam rá percekig. Ma már sokkal jobb.

Szerintem nem lehet használni rá semmit ilyenkor :( Legalábbis én nem kockáztattam.30 hetes vagyok, pár napja nekem is becsípõdött a nyakam.Úgy enyhítettem a fájdalmon, hogy melegvizet tusoltam rá percekig. Ma már sokkal jobb.
velem is ugyan az volt pár nappal ezelõtt. tornáztasd. nyak körzések. de csak lassan és óvatosan :D
A kérdező hozzászólása: Mozgatás? Hú egyelõre örülök ha a levegõ vétel megy. :( De köszönöm a választ! Mennyi idõ alatt múlt el neked?
nekem kiskoromba egyszer durvan megrandult!!!es apukam tett be a kocsiba 8eves voltam, a mamahoz mentunk, ott lefekudtem aludni es 3-4ora mulva mikor folkeltem mar alig fajt!!!esetleg izomlazito kremet probalj rakenni 21/L
velem 3x volt ilyen, az elsõnél nem tudtuk, h mi bajom van háziorvoshoz mentünk, õ aztmondta h ne terheljem, ne nagyon mozgassam aztán ez elmúlt. a másodiknál biztosra tudtuk, h megrándult mert bukfencezés közben.akkor rögtön vittek orvoshoz, mozdulni nem tudtam, csak sirtam(kicsi is voltam) voltarent kellett rá kenni, és azthiszem sál volt rajtam egész nap. a 3.nál pedig pont olyan volt mint az elsõ, de akkor már ropogtattam a nyakam, ugyh. addig hajlitgattam amig végre nem roppant ki(:
*amíg végre ki nem roppant bocsi, nem tudok fogalmazni:$

Babám ma reggel hányt. A második szopinál is kb felét ette a megszokottnál. Nyűgös is. Nagyon félek, sosem volt ilyen! Abban reménykedek, hogy csak túlette magát!?

3 hós, anyatejes. Reggel picit sokat evett...De máskor is volt így, de hányni nem hányt! Mosolyog is, de pl.most elalvás el?tt sírt egy picit.Dokin? ma jön oltásra, és ráadásul ma adtuk volna be a rotát is....Reggeli pelusban volt sok pisi. nem mertem a 2.szopinál 2 cicb?l etetni, mint máskor, nehogy hányjon újra. Láza még nincs. Ha van pisis pelus, és eszik,de kevesebbet, nem lesz baj?

Legjobb válasz: Mi is jártunk így már vagy 3szor.Kétszer fõzelékkel ette túl magát egyszer pedig anyatejjel.1 esetleg 2 napig kevesebbet fog enni,aztán helyrejön. Persze ez csak azokra az esetekre vonatkozik,amikor nincs több hányás.Azért a dokinak mindenképpen említsd meg,lehet elhalasztja egy hét múlvára az oltásokat is.

Mi is jártunk így már vagy 3szor.Kétszer fõzelékkel ette túl magát egyszer pedig anyatejjel.1 esetleg 2 napig kevesebbet fog enni, aztán helyrejön. Persze ez csak azokra az esetekre vonatkozik, amikor nincs több hányás.Azért a dokinak mindenképpen említsd meg, lehet elhalasztja egy hét múlvára az oltásokat is.
Ne igzulj, jön a doki, beszéld meg vele.Nem lesz semmi baj.

12 éves vagyok. Általában a menstruációm nem is kevés de nem is sok. De ma reggel fel ébredtem és olyan sok vérzésem volt hogy az egész betétet szó szerint be "terítette" a vér. Meg most is nagyon erõs. Ez baj?

És tisztára át vérzett a fehérnemûn.. nagyon erõs..ez már 1x,2x elõfordult.

Legjobb válasz: Nem baj, alkalmanként elõfordul ilyesmi. Még akkor is ha már régóta és rendszeresen menstruálsz.

Nem baj, alkalmanként elõfordul ilyesmi. Még akkor is ha már régóta és rendszeresen menstruálsz.
Ne aggódj, semmi gond!
Egyél faszenet.
Menj ma vissza az orvoshoz. A genny nem játék, lehet, hogy tenyésztés kéne a székletbõl, hogy célzottan lehessen gyógyítani.
Remélhetõleg ez nem genny, hanem nyálka, ami bélhurut miatt alakulhatott ki. A Normaflor és a Hidrasec mellé szedjél széntablettát és diétázzál. Ha genny lenne valószínûleg egyéb tüneteid(erõs hasi görcsök, láz)is lennének.
ilyet hülyeséget miért irtok bárkinek h széntablettat egyen amikor véres a széklete??attól a vérzés szerintetek elmúlik?? a vér az friss vér?vagy a szélketben benne van? proktologushoz kell menned, vagy gasztroenterologushoz.
A kérdező hozzászólása: az orvosom ma csak d.u rendel, széntablettát nemszedhetek, friss vér.
A hasmenéstõl, ill. az okától, ami vírusos, bakteriális fertõzéstõl lehet (legalábbis ennek nagy a valószínûsége), lehet véres és nyálkás a széklet. 1-2 napos hasmenésbe, véres székletbe nem kéne rögtön tumort, v. egyéb krónikus gyulladást látni és gastroenterológushoz rohanni. Menj vissza a háziorvosodhoz du. Õ meg fogja mondani mit tegyél! Gastroenterológiára amúgy sem lehet beutaló nélkül menni.

Tényleg nem lehet baj abból, ha tegnap este 8kor bevettem a f. gátló gyógyszerem és ma reggel fél 10kor hánytam?

Elolvastam a tájékoztatót, azt írta, hogy akkor van baj, ha a bevétel utáni 4 órában hányok. Ez ugye kiesett, de valóban felszívódott ennyi idő alatt?

Legjobb válasz: Persze hogy felszívódott, nem olyan sok idõ kell a felszívódásához.

Persze hogy felszívódott, nem olyan sok idõ kell a felszívódásához.
Igen, felszívódott. Védett vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!