Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel fel (158 db)

Ma vagyok a 24. napon. Vasárnap kellene nem megjönnie. Ma reggel fél 7kor mértem a hőmet, még mindig 37 fok. Utána kimentem wcre és jött belőlem egy erős barnás-vöröses pötty. Beágyazódás lehet ez?

Az el?bb voltam ismét wcn és most egy kizárólag barna folyós pötty volt a betétemen.(bocsi a vulgáris megfogalmazásért)

Legjobb válasz: Szia! Hasonlo cipoben jarok, de nekem csak feher kremes folyasom van egy ideje es mar kb. 5napja mindjart megjon erzesem van, vagy egy hete is talan. Jul. 13-an volt az utolso mensim, ma vagyok a 25.napon es a ciklusom 27/28, de max. harminc napos szokott lenni, tenni legkesobb hetfore nem varom a mensit. Nekem nincs barnazasom, csak ez a hulye mindjart megjon erzes, amitol rettentoen ingerlekeny vagyok. Az en hom napok ota 36.8, viszont azt hozza kell tennem, hogy csak par napja kezdtem el merni, igy nincs viszonyitasi alapom.

Szia! Hasonlo cipoben jarok, de nekem csak feher kremes folyasom van egy ideje es mar kb. 5napja mindjart megjon erzesem van, vagy egy hete is talan. Jul. 13-an volt az utolso mensim, ma vagyok a 25.napon es a ciklusom 27/28, de max. harminc napos szokott lenni, tenni legkesobb hetfore nem varom a mensit. Nekem nincs barnazasom, csak ez a hulye mindjart megjon erzes, amitol rettentoen ingerlekeny vagyok. Az en hom napok ota 36.8, viszont azt hozza kell tennem, hogy csak par napja kezdtem el merni, igy nincs viszonyitasi alapom.
az 1. tõl a harmadik hozzászoló vagyok! Nekem sem feszül a mellem, inkább néha nyilalgat. És a nap folyamán többször ilyen émelygés-majdnem hányinger jön rám. Nem akarlak nagyon biztatni, hisz nem jó amikor csalódik az ember, de nagyon "baba gyanús" a dolog-:) A beágyzódáskor szokott ilyen lenni. Próbálj meg nyugodt maradni, én még most sem élem bele magam. A mindjárt megjön érzés napokig is eltart. Ne foglalkozz vele (próbálj meg)!
A kérdező hozzászólása: Mit gondoltok az nem gond, ha még a mellem nem feszül? Olvastam olyat, h vkinek csak 6. hét körül jelentkezik a többi, hányinger, émelygés, stb. tünettel együtt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, reménykedem hát tovább. Nekem is van mindjárt megjön érzésem 3 napja, de ma már csak néha tör rám.
az utolsó válaszoló-szerintem neked szombaton már ki kellene mutatnia a pozitiv eredményt, de ha mégsem ismételd meg pár nap múlva.Szoritok neked!
Az utolsó válaszoló-Mi már nagyon türelmetlenek voltunk és a férjem már nagyon szerette volna tudni az eredményt igy tegnap csináltam egy tesztet(nem reggelielsö vizeletböl), negativ lett.De mivel még korai, ha a hétvégén nem jön meg a jövö hét folyamán megismétlem.Nagyon szeretném már tudni, hogy mi van, csak félek az újabb csalódástól!
Elozo hozzaszolonak: Majd ird mar meg legyszi, hogy mi lett veled! Te melyik nap akarsz tesztelni? En szombaton reggel mar szivesen tesztelnek (28.nap), de felek meg nem mutatna majd ki.
Szia velem is pont ugyanez történik, ma van a 25, napom, és úgy érzem mindjárt megjön.Feszül a hasam, görcsöl, ingerlékeny vagyok, stb.Mi fél éve próbálkozunk és már nagyon szeretnénk ha végre össze jönne.Szóval nem vagy egyedül és szoritok neked!!!!Csak ne idegeskedj
Utolso hozzaszolonak az 1. hsz.-tol: Gondolod hogy az en tuneteim is biztatoak???
Szia! Velem is pont ugyanez volt. Most vagyok az 5. hetén a terhességnek és a 24. napomon kezdõdött ez a folyás-féle, ami barna ill. pirosas volt, egészen tegnapig, az az 6 napon keresztûl. Ma már nincs.Remélem megszûnt. Dokihoz azért még nem megyek mert korai még... A hõm a pe óta 36, 8 és 37 között van. Remélem kicsit megnyugodtál! Kitartás és szorítok neked!
tenni = tehat* Bocs az elirasert. Neked nincs ilyen enyhe mindjart megjon erzesed?? Nekem mar a 19., 20.naptol kezdve van minden nap, de nem folyamatosan. Valamint a melleim is picit feszulnek szinten kb 4-5napja.
Az elsõ hozzászolónak az utolsótól.(én voltam a 3. is, akit kérdeztél) Az biztató ha a hõd így fent van, mert az átlaghõ általában 36, 2 és 36, 5 között szokott lenni. Amikor elkezd leesni a hõ, akkor szokott megjönni. A krémes folyásról viszont nem tudok semmit. Remélem nem jön meg és babás leszel!

Mit tegyek ha a 3 honapos fiam (már átalusza az éjszakát) ma reggel fél 7 kor ébredt (9körül szokott) megetettem és fél 8 kor visszaaludt és még alszik felébreszem?

Még sötét van nála nem huztam fel aredönyt és félek azt hiszi még éjjel van és felcseréli a nappalt az éjszakával és este nem fog aludni ahogy szokott.Ha rendesen 9 körül kel akkor másfél orát szokott fentlenni amég eszik és átöltöztetem(ami most kimaradt)utánna vissza szokott aludni 2-3 orát is alszik de. de du. már csk 1 orát kb. de most félek ha nem keltem fel felcseréli a nappalt és az éjjszakát és este nem fog aludni.Mit tegyek meddig haggyam aludni?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem húzd fel a redõnyöket, és várj egy kicsit, hátha magától is megébred. Ha nem, ébreszd fel, mert szenvedni fogtok este az elalvással. Üdv.: Anna

Szia! Szerintem húzd fel a redõnyöket, és várj egy kicsit, hátha magától is megébred. Ha nem, ébreszd fel, mert szenvedni fogtok este az elalvással. Üdv.: Anna
én sem ébreszteném fel, nálunk is volt ilyen, de nem alakult ettõl át a napirendünk. néha elõfordul azért..
Szerintem hagyd aludni. Nálunk is változó a délelötti alvés van hogy visszaalszik a reggeli után van hogy nem. Nekünk nem befolyásolja az esti alvást. Minnél többet alszik annál jobban fejlõdik. Használd ki inkább és pihenj te is. Vagy csináld a "dolgod".

12 éves vagyok. Általában a menstruációm nem is kevés de nem is sok. De ma reggel fel ébredtem és olyan sok vérzésem volt hogy az egész betétet szó szerint be "terítette" a vér. Meg most is nagyon erõs. Ez baj?

És tisztára át vérzett a fehérnemûn.. nagyon erõs..ez már 1x,2x elõfordult.

Legjobb válasz: Nem baj, alkalmanként elõfordul ilyesmi. Még akkor is ha már régóta és rendszeresen menstruálsz.

Nem baj, alkalmanként elõfordul ilyesmi. Még akkor is ha már régóta és rendszeresen menstruálsz.
Ne aggódj, semmi gond!

Tényleg nem lehet baj abból, ha tegnap este 8kor bevettem a f. gátló gyógyszerem és ma reggel fél 10kor hánytam?

Elolvastam a tájékoztatót, azt írta, hogy akkor van baj, ha a bevétel utáni 4 órában hányok. Ez ugye kiesett, de valóban felszívódott ennyi idő alatt?

Legjobb válasz: Persze hogy felszívódott, nem olyan sok idõ kell a felszívódásához.

Persze hogy felszívódott, nem olyan sok idõ kell a felszívódásához.
Igen, felszívódott. Védett vagy.

Mi lehet a baja a számitogépemnek, ha ma reggel fel akartam olytani és csak feketeség jott elő, de tegnap este probléma nélkul ment? Még a zenét is betudom állitani h szoljon, de kép nincs! Koszi.

Legjobb válasz: A számítógépednek semmi, a monitorodnak pedíg fogalmam sincs. A) Kicsúszott vagy megtört a DVI/HDMI kábel amivel rávan kötve a monitor B) Maga a monitor romlott el (Nézd meg hogy bekapcsol-e és felismeri-e a képet) C) A videokártyád kimenete vagy maga a videokártya ment tönkre. Amennyiben van másik vagy egy integrált GPU-d, próbáld meg azt használni.

A számítógépednek semmi, a monitorodnak pedíg fogalmam sincs. A) Kicsúszott vagy megtört a DVI/HDMI kábel amivel rávan kötve a monitor B) Maga a monitor romlott el (Nézd meg hogy bekapcsol-e és felismeri-e a képet) C) A videokártyád kimenete vagy maga a videokártya ment tönkre. Amennyiben van másik vagy egy integrált GPU-d, próbáld meg azt használni.
le olytodott a tv be a villany
hashajtó?
Meddig dugtad azt a gyertyát, hogy nem tudod még az ujjaddal sem kiszedni?
A hashajtó nem jó ötlet, mert ugye híggá teszi a székletet, ami meg szépen kijön a gyertya mellett... szóval egyél többet, nehéz ételeket, hogy legyen sok székleted, és hidd el nem fog ott maradni.
kezd el enni. ha eszel, akkor az emésztés elindul, és talán akkor a gyertya is hamar kijön.
kamu am nyomásra kijönnek a cuccok...
Az írásodból úgy látom, hogy az agyadig csúszott fel. Nos, ilyenkor nincs mit tenni, amputálni kell a fejedet.
Elég vicces helyzet XD Deee amúgy próbáld meg kinyomni..Mintha wc-znél talán az segít..Meeg alapból.. ezt most nemértem ha esetleg valami felcsusszan az akkor ki is jön egy kis idõ után...Deee ha nem fordul orvoshoz!!!!!!(Még akkor is ha ciki )
Lehet hogy a gyomor sav meg oldja :/ De ha nem akk orvos XD
a south parkban már eric cartman rájött, hogy ha a seggedel eszel akkor a száddal fogsz szarni. szóval nincs más dolgot csak a wc felé hajolsz szépen a kicsi száddal és kiszarod azt a k...va gyertyát.
Ahogy bement, ugyan ugy ki is fog jönni . Valószinüleg már kint is van :)
A kérdező hozzászólása: probáltam nyomni
A masodik valaszadonak riszpekt :DDDD Amugy szerintem nyulj be egy gyufaval, gyujtsd meg a veget a gyertyanak es vard meg amig leeg, ilyen aprosagokkal ne fordulj orvoshoz, fontosabb dolgokkal is foglalkozniuk kell :>
A kérdező hozzászólása: probáltam nyomni de nem jöt benyultam ujal és nem is érzem:S
Jó lenne tudni az ilyenkérdések, hogyan oldodtak meg.Biztos már csak egy emlék. De azért jó lenne ha leirnád az élményeidet, hogyan oldodott meg.

Tegnap kihuzattam 2 fogamat. Ma reggel fel voltam dagadva mit tegyek?

tegnap az utolso ket fogamat kihuztam (balfelol) ma reggelre fel voltam dagadva, azelott is fajt egy kicsit es lyukas is volt mit tegyek h muljon el a dagadas

Legjobb válasz: Menj fogorvoshoz mert a dagadás azt jelzi,hogy valahol gyulladásban van ami gennyet tartalmaz és azzal nem szabad játszani mert felmehet akár az agyadig is.

Menj fogorvoshoz mert a dagadás azt jelzi, hogy valahol gyulladásban van ami gennyet tartalmaz és azzal nem szabad játszani mert felmehet akár az agyadig is.
S az mit jelent h felmehet az agyadig is? Sulyos dolgokat okozhat ez a feldagadas?
menny el mihamarabb én ma megyek a dokihoz. Iszonyat fájdalmas a gennyes arc!
Az hogy felmehet az agyadig is azt jelenti hogy a genny felhúzódik az agyba és igen komoly következményei lehetnek, súlyos esetben akár halál is.
nekem volt olyan hogy úgy mentem a fogorvoshoz h fel volt dagadva az ígyem és persze gyulladt a fogam!mikor kihuzták sem múlt el a dagadás!elmentem a dokihoz és lekezelte joddal!és otthon kamilla teával öblögettem.2 nap múlva elmúlt .próbáld ki!
A kérdező hozzászólása: de nem volt gennyes vagy ilyesmi az este kicsit fajt es ma reggel dagadtam fel s ma is folyt a helyerol a ver is
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a tanacsot de mar elmult magatol de azert a kamilla teat megprobalom mer meg van egy kicsi dagadas

Ha ma ment fel a hőm 37, 0-re tegnap reggel csak 36, 2 volt, és csak ma tudtunk együtt lenni, akkor már késő vagy még jókor van teherbeesés szempontjából?

Előtte csak vasárnap voltunk együtt, tehát ha tegnap volt ovu, akkor nem tudom hogy van -e esély....

Legjobb válasz: Ha ma reggel ment fel a hõd, akkor azt jelenti, hogy ma hajnalban lehetett meg az ovud, mert ovu után emelkedik meg ilyen hirtelen (és ha fent is marad holnap is és több napig, akkor tényleg meg volt az ovulációd ) A mai együttlét volt a legtökéletesebb!!!!!!

Ha ma reggel ment fel a hõd, akkor azt jelenti, hogy ma hajnalban lehetett meg az ovud, mert ovu után emelkedik meg ilyen hirtelen (és ha fent is marad holnap is és több napig, akkor tényleg meg volt az ovulációd ) A mai együttlét volt a legtökéletesebb!!!!!!

Tegnap reggel 9-kor kaptam meg a tuszorepit, es ma reggel nem ment fel a hom. Most en tudom rosszul, de ha ma este van a tuszorepedes, akkor nem holnap kell menjen fel a hom?

a tegnap reggel 36.2 volt es ma pedig csak 36.4 szoval nagyon kicsit ment csak fel. Holnap kell fel menjen nem,ha ma fog megrepedni nem? Elvegeztem ma egy terhessegi tesztet es full povitiv lett. Tudom hogy meg csak a tegnap kaptam a szurit,de azert csinaltam a tesztet,hogy lassam 14 nap elteltevel hogyan tudom majd ossze hasonlitani a teszteket. Aggodom hogy mi lessz ha holnap se megy fel a hom,akkor ezek szerint buktam ezt a honapot is ha nem megy fel holnap a hom. Amugy a tegnap nagyon ereztem a peteerest,megvolt a tojasfeherje nyak is es nagyon szurkalt,feszitett a petefeszkem. Valaszokat elore is koszonom.

Legjobb válasz: Elfelejtettem hozza tenni,hogy a doki azt mondta hogy ma akciozzunk

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem hozza tenni, hogy a doki azt mondta hogy ma akciozzunk
nekem ugyan nem spontán hónapjaim voltak, hanem lombik, de a tüszõrepesztõ a beadástól számítva kb. 36 óra múlva hat. A terhességi teszt a beadástól pozitív (és még kb. 10 napig onnan), így szerintem az lh teszt sem értékelhetõ. LEgalábbis nekem soha nem mutatott semmi értelmeset (se a hõmérõzés - hónapokig -, de ez is egyénfüggõ szerintem) :) Sok sikert kívánok :) )
A tüszõrepesztõ injekció HCG-t, "terhességi hormont" tartalmaz, amit a terhesteszt kimutat. Azért lett pozitív a teszt. Szóval felesleges csinálnod. A hõ pedig akkor megy fel, ha megtörtént a tüszõrepedés. Ugyanis a hõ azért emelkedik meg, mert a kilökõdött petesejt helyén kialakult sárgatest progeszteront termel.
Utolsó vagyok. Egyébként nem mindenkinek ugrik rögtön nagyot a hõje. Van, akinek lassan megy fel. Tehát még akár az is lehet, hogy már megvolt az ovu, és ez a kis emelkedés azt jelzi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!