Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel egyfolytában (6 db)

39 hetes terhes vagyok. Ma reggel elment a nyákdugó, de nem volt véres. Egyfolytában székelési ingerem van. Lehet hogy még ma megszülök?

Legjobb válasz: Szerintem menj a kórházba, fõleg ha vannak fájásaid is. Vagy ha van dokid, akkor hívd fel. Élményben gazdag szülést kívánok, és jó egészséget.

Szerintem menj a kórházba, fõleg ha vannak fájásaid is. Vagy ha van dokid, akkor hívd fel. Élményben gazdag szülést kívánok, és jó egészséget.
Azért nem kell kórházba menni, mert elment a nyákdugó és székelési ingered van. Fõleg, ha fájás nincs. Székelési inger valószínü azért van, mert a baba már nagyon lent van, és nyomja a végbelet. Ha elmegy a vized, vagy vérzel, vagy beáll a fájás idõközösre, akkor mehetsz. De persze ettõl függetlenül, ha megnyugtat, menj be, vagy beszélj a dokiddal. Lehet, hogy még ma meglesz, de még túl is hordhatod:-) Anyákdugó néha hetekkel elõbb eltávozik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Fájásaim nincsenek, csak a derekam fájdogál.
Na ez már gyanús, figyled mgad, ha rendszeresen kezdesz valamit érezni, akár 20 percenként, az már azt jelenti, elkezdõdött ;)
Szia, nekem is reggel óta folyamatosan megy el a nyákdugó (igaz, én már a 40. hetet be is töltöttem). Éjjel óta fájásaim vannak, hol erõsebbek, hol gyengébbek, hol elmúlik, majd visszajön. Volt már 10 percenként, több mint egy órán keresztül, volt 4-5 perces is-de elmúlik mindig (fõleg ha ülök). Wc-re is sûrûn járok... Én még várok, aztán ha rendszeresek a fájások-rohanás:) Bár már én is gondoltam, hogy bemegyek a kórházba, megnézzék, hogy mi van. Ha gondolod menj be, v. hívd fela dokid, szülésznõd.... Lehet, hogy behívnak, biztos ami biztos alapon.

22 hetes ikerterhes vagyok egyfolytában szivárog valamiféle vizes folyásom (nem vizelet) ma reggel óta, mitől lehet ez?

Igaz nem lehet magzatvíz?Jaj rettegek!

Legjobb válasz: Lehet hogy csak a folyásod több, én is ennyi idõs vagyok, és nekem is sok, és nem magzatvíz. Azért dokihoz elnézhetsz, biztos, ami biztos...

Lehet hogy csak a folyásod több, én is ennyi idõs vagyok, és nekem is sok, és nem magzatvíz. Azért dokihoz elnézhetsz, biztos, ami biztos...
Remélem már az orvosnál vagy és éppen megnyugtat, hogy minden rendben a picurokkal.
Azonnal orvos. Nekem is nagyon sok folyásom volt, nagyon sokszor cseréltem tisztasági betétet is, de azért a lábamon nem folydogált. Nem szabad ezzel játszani. Jól írták. Inkább többször feleslegesen, mint egyszer késõn.
Sipirc a dokihoz. Remélhetõleg nem magzatvíz, de ezt csak a doki tudja megmondani. Szorítok neked. Majd írj, hogy mi volt.
Mindenképpen nézzen meg a doki. Nekem is felerõsödött mindkét terhességem alatt a folyás, de ennyire azért nem. Abból baj nem lehet, ha megnéz. Nyugodtabb leszel Te is.
drukkolok hogy ne magzatviz legyen.majd irj hogy mi van ..29hkm
Szia! Én is elmennék a helyedbe a dokihoz!!! Szurkolok, hogy minden rendben legyen! Majd írd meg, hogy mi volt!
Én mindenképpen elmennék az orvoshoz! Inkább többször feleslegesen mint egyszer késõn!
Én a helyedben felhívnám a védõnõt megkérdezném, utána pedig mennék az orvoshoz.
nyilván baj történt, és nem erõs most ahhoz, hogy ezt megossza, és nem kér a sajnálatokból... :( szorítunk, bármi is legyen!
Remélem minden rendben van...!
Nem biztos, hogy baj történt, lehet, hogy csak egyszerûen a kórházban van , és onnan nem tud jelentkezni! Én ebben bízom!
Kedves kérdezõ, írj nekünk ha tudsz, aggódunk érted még mindig!!!!!
Még mindig visszanézek ehhez a kérdéshez......vegyes elképzeléseim vannak, hogy miért is nem ír a kérdezõ. Remélem az a verzió az igaz, hogy egész szülésig bent tartják
Még mindig semmi hír? De jó lenne tudni, hogy minden rendben van!
Kedves valaszado aki privat e-mail is irtal, nem valaszolt meg neked sem a kismama? Bocsi, hogy igy belekerdezek. En is gyakran megnezem ezt a kerdest hatha valami hir.
Én írtam neki privát üzenetet, de nem válaszolt:(
meg kéne kérni a lap üzemeltetõjét, hogy esetleg ha õ lát oda más elérhetõséget, nem jelezne e neki, hogy mennyien várjuk...hátha tesz kivételt
igen, valahogy ki kellene deríteni az elérhetõségét és kapcsolatba lépni az ismerõseivel, rokonaival...
Én még csak most olvasom a kérdést, remélem minden rendben velük.Szerintem a szülésig bent tartják.
nagyon nagyon drukkolok értetek!!!
Csajok hát nem tudom, de még csak 22hetes kismama, ilyenkor ha folyik a magzatvíz, mit tehetnek a dokik? Azt vissza tartani sajnos nem lehet, fõleg ha annyi folyott neki, mint amennyit írt! :( Én rosszra gondolok, de bár ne lenne igazam!
Már én is anyira kiváncsi vagyok, remélem minden oke..
Reméltem, hogy mára lesz valami hír Rólatok! Kérlek mindenképpen írj majd, hogy mi van veletek! Naponta többször megnézem a kérdést, hátha válaszoltál már. Így ismeretlenül is nagyon izgulok értetek. július 6. 13:54-es vagyok
Szerintem még egy darabig várnunk kell a Kismama jelentkezésére. Amikor nekem terhesség alatt be kellett feküdnöm a kórházba, nagyon sok olyan kismama volt, akik már hetek óta bent feküdtek visszatartáson. Szóval véleményem szerint minél késõbb jelentkezik, annál jobb. Hisz sajnos valami gáz lehetett, ha azóta nem jelentkezett, magyarul biztos kórházban van......csak abban reménykedem, hogy az általam leírt ok miatt.
Lehet, hogy végig bent kell maradniuk. Mindegy, csak egészséges babák legyenek!
Jó lenne tudni hogy mi van velük
igen , jó lenen tudni mi van velük.
Július 6. 13:54-es vagyok Még mindig várjuk rólatok a híreket.
Én írtam neki privát levelet, de arra sem válaszolt.
remélem minden ok
Van valami hír kismama, mi történt azon a napon? :(
Jaj már azt hittem, hogy végre a Kérdezõ jelentkezett......bocsi kedves elõttem Válaszoló, de csalódottan láttam, hogy csak egy érdeklõdõ vagy. Nem tudom, hogy fogunk e még valaha ehhez a kérdéshez magyarázatot kapni :-(
Közben nálunk is lett egy ikres koraszülés, ahol jól vannak a babák. Jó lenne tudni, a kérdezõnél mi a helyzet...
Valami hír?
08.18. 08.37-es! Azért idegenek magánéletében ne vájkáljunk, egy kicsit erõs, hogy azt mondod, rokonaival, ismerõseivel kéne felvenni a kapcsolatot! Persze, ijedtségében itt kérdezett a kismama minket, de amint látjuk, õ sem akarja a magánéletét nekünk kiteregetni...És lehet, hogy igaza van, sajnos ha rossz dolog történt, biztos nem "velünk" van elfoglalva. Én is remélem, hogy nem történt meg a legnagyobb baj, de azért kutakodni nem fogok utána, szerintem ez az intelligens felnõtt gondolkodás. Egy szintén ikres anya
Nagyon sajnálom, ami veletek történt. :(
Borzalmasan sajnálom, ami veletek történt!!!:(((Sok erõt Nektek a gyász feldolgozásában!!! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön egy újabb baba, aki egészségesen megszületik, és Boldogságot hoz az Életetekbe!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok! Azóta eltelt már egy kis idõ, most már azért könnyebb.
Rengeteget gondoltam Rátok...nagyon sajnálom hogy ez történt!....
Nagyon sajnálom... ha belegondolok (inkább nem is teszem), már kijönnek a könnyeim. Kívánom, hogy dolgozd fel a gyászt, majd legyél boldog anyuka! Elsõ voltam.
Õszinte részvétem! Nagyon-nagyon sajnálom, ami veletek történt! Minden jót kívánok neked! Nehéz ilyenkor bármikor bármit is mondani... Sajnálom.
Nagyon sajnálom:(kitartás és sok erõt
Látod, rengetegen gondoltunk rátok. Mindenki annyira sajnálja. Leírod, hogy miért történt? Mit mondtak? Fertõzés vagy mi volt az ok?
A kérdező hozzászólása: A méhszájam kinyílt szinte tünetmenetesen, mikor bementem megvizsgáltak és mondták, hogy nagyon ki vagyok nyílva, de próbálják megtartani a babákat. 3 napot voltam a szülõszobán kaptam infúziót, hogy ne görcsöljek, ne nyíljak tovább, a 3. napon már egyéretelmû volt, hogy folyik a magzatvíz, bekötötték a fájáskeltõ infúziót és nagyon hamar meg lettek a babák, testileg nem, de lelkileg nagyon megviselt.
Szia! Nagyon nehéz még olvasni is a soraid, nem is lehet felfogni Te min mentél keresztül. Õszintén csak annyit kívánok, hogy sikerüljön túllépni és a jövõre koncentrálva valami sokkal boldogabb felé haladni! Nagyon sok erõt és egészséget Nektek! 9 hónapos fiúikrek anyukája
Szia! Én is rengeteget gondoltam Rátok! Õszinte részvétem, nagyon sajnálom! Sok erõt, kitartást kívánok! Bevallom, még imádkoztam is Értetek...
Kedves Kérdezõ! Többször írtam Neked itt, és pár napja privátot is küldtem. Köszönjük, hogy jelentkeztél, és szerintem mindannyiunk nevében mondom, hogy mélységesen sajnálom, hogy ez történt Veletek......talán picit mind bíztunk abban, hogy nem a legrosszabb történt. Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Nagyon sok erõt kívánok, és, hogy mihamarabb helyre gyere lelkileg.
Én is õszintén sajnálom! Ez borzasztó! Mi történt? Miért történhetett ez meg?
Ha minden rendben van akkor 31hetes lehet a kérdezõ, mivel ikrekrõl van szó hamarabb szokták elvégezni a császárt(ha az lesz). Szóval pár hét múlva lehet, hogy megtudjuk, hogy mi van.
Az attól függ, hogy rendben van-e a terhesség, vagy van-e vmi problem! Én 38+1hetes ikerterhes vagyok, két picifiúval, és ha hétfõig nem jönnek, akkor indítanak, de én sima szülésre készülök, nem császira! Reméljük, hogy a kérdezõ mihamarabb jelentkezni fog!
Ugyan megszülettek-e már az ikrek?Hamarosan itt lesz a szülés ideje, ha minden jól alakult, és reméljük, hogy minden jól alakult!
Senki nem tud semmit? :(
Nekem is gyakorta eszembe jutnak, már csak pár napom van a szülésig, és én voltam az elsõ válaszoló... Vajon mi lehet velük?
Még mindig reménykedem, hogy jól vagytok! Azóta napra pontosan megszültem, és jó lenne tudni, veletek mi van :/ Az elsõ válaszoló megint.
Azért az utolsónak gratula!! :) Kérdezõ meg jó lenne ha írna vmit! tényleg mi lehet vele, velük...???
szia!!! remélem minden rendben van Veletek !!!!!! írj ha tudsz!!!
Azt hiszem ezt már sosem fogjuk megtudni. Sajnos úgy gondolom tragédia történt, ellenkezõ esetben a kérdezõ visszanézne a kérdéséhez és válaszolna. :(
A kérdező hozzászólása: Pár napot töltöttem a szülõszobán, hogy talán tudnak még segíteni, majd meg kellett szülnöm a babákat, két kisfiú volt, sosem felejtem el õket .
Ez borzasztó!!!!!! Õszintén sajnálom!!!! Mielõbbi gyógyulást lélekben!!!
Nagyon õszinte részvétem! Jobbulást kívánok neked lélekben!! És családodnak!!
A kérdező hozzászólása: Iszonyatosan félek, mert az elõbb elmentem zuhanyozni és végigfolyott a lábam szárán. Szóval induljak orvoshoz? :-(
Mi volt? Tudsz már valamit! Remélem, minden rendben van!!! 21 hetes ikres kismami
Nagyon drukkolok! Bocsi a sok hsz-ért! De nagyon drukkolok, h ne magzatvíz legyen!
Valószínû, hogy bent tartották a kórházban megfigyelésen a kismamát.
Reméljük rendben van a kismama!
Igen, én is gondoltam, h bent tartották. Hogy tud az ember aggódni egy ismeretlenért is!!!
Szia. Hogy vagy ? Írd meg, sokan aggodnak értetek :)
Remélem nincsen semmi baj, én is nagyon szurkolok!
Szerintem bent fogták a kórházban, valami baj van! :( Azért nem ír! :'(
Nem biztos, h baj van, lehet, hogy megfigyelésen van. Drukkoljunk tovább, h minden rendben legyen!
Remélem minden rendben, nagyon szurkolok értetek.
En is gondolok rad es nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen a babakkal.
Mi volt?
Remélem minden rendben.. Írj!!
Szerintem is menj el dokihoz az a biztos:D Gratula az ikrekhez:D
mi volt a dokinál???
??
remélem minden oké!
Várom a fejleményeket, remélem nem magzatviz.
Nagyon remélem, hogy nem magzatvíz, még nagyon nagyon korai, 22hét? :( Még életképtelen lennének! :( Írj, hogy mi volt a dokinál, nagyon izgulok!
Remélhetõleg csak az ikerterhesség miatt extra sok a folyásod.Írd majd meg!
Szia! Remélem orvosnál vagy! Nekem nem, de bnõmnek olyan folyása volt, h a betét átázott. Majd írd meg, hogy doki mit mondott! :) Egy 1 éves kislány boldog anyukája
Ugye minden okés??
Én is nagyon kíváncsian várom a fejleményeket, egész nap szurkolok, hogy minden rendben legyen veletek, még így ismeretlenül is! Remélem hamarosan megkönnyebbülten írod majd, hogy minden a legnagyobb rendben!
Na????
Kívánjuk most a legjobbakat!
Most már én is kezdtek komolyan izgulni :S Remélem, nemsoká visszaír megnyugtatólag. Elsõ voltam.
Remélem minden rendben van szoritók nektek
Jó látni, hogy mindenki hogy aggódik...én is csak azt tudom írni, hogy gondolok rátok és várjuk, hogy megtudjuk mi történt veletek! Szívbõl remélem nincs nagyobb baj! Ikres anyuka
Még mindig semmi hír?
Naponta többször eszembe jutsz, remélem semmi baj, csak megfigyelésen vagy, vagy valami szép helyen lógatod a lábad és nem vagy internet közelben.
Lányok! Szerintem jövõhétig már úgysem hallunk a Kismamáról. Biztos vagyok benne, hogy a hétvégére bennfogták. Csak abban reménykedem, hogy nem azért, mert baj van, hanem elõvigyázatosságból.
Nagyon sokan szorítunk értetek, kérlek, jelentkezz, ha esetleg otthon vagy!
jó lenne tudni róluk valamit
jaj remélem semmi baj! kérlek írj majd nekünk
írj majd, hogy mi lett...
Szorítunk nektek!!
Nagyon várjuk a fejleményeket! Szorítok Nektek tiszta szívbõl, hogy minden rendben legyen! Márpedig így kell lennie!!!
Jaj lanyok, nekem nincs jo megerzesem. :( De adja a Jo Isten, hogy nagyot tevedjek. Tobbszor visszanezek a kerdesre naponta es szivbol szoritok a kismamanak!!!
Remélem minden rendben. Drukkolok!
Nagyon szorítok értetek!
Nagyon-nagyon szorítunk, remélem minden jól alakul!!Nagyon szorítunk!!!
Én is nagyon szorítok, remélem minden rendben!
Remélem nincs semmi gond, és jól vannak a babák!
gyanítom hogy gond van, különben írt volna, vagy lehet hogy semmi hanem csak folyás, ami jó erõs és már nem is aggódik ezen és föl sem jön az oldalra. Vagy ez vagy az. Szerintem. Bár jó lenne ha írna, én mindig visszaírok a válaszolóimnak ha felteszek egy kérdést, nekem ez a minimum ha már valaki veszi a fáradtságot és ír nekem. De nagyon remélem nincs bajuk a babáknak, drukkolok nekik így idegenként is!!
Én is szorítok értetek, remélem minden rendben lesz!!!!!!
Szerintem bent marasztalták a kórházban, és ezért nem tud írni..várjuk türelmesen, és szorítsunk nekik!!
Remélem mától nyaral a Kismama, nincsen internetközelben és ezért nem ír :) De ha hazaérkezel jelezz kérlek :)
remélem hamarosan kapunk hírt... drukkolok!
Van valami ujdonsag?
Ugye minden okés?
Remélem kiengedik holnap, és még mindig 3 in 1 lesz! Írj nekünk légyszi, mert rengetegen aggódunk!

38 hetes vagyok. (Holnapután 39. ) Egész éjszaka és ma reggel is folyamatosan fáj a hasam alja. Tompán de egyfolytában. Mi lehet ez? Esetleg felfáztam? Szoktam a járólapon mezitláb mászkálni de nem sürün.

Szerintem még nem szülési fájás.

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama


Ma reggel óta egyfolytában fehér-krémes jellegű folyásom van. Mire jellemző ez a folyás? Mitől van?

Sziasztok! Ma reggel óta egyfolytában fehér-krémes jelleg? folyásom van.Most vagyok mensi els? napjátol számitott 9. napon.A mensim rendszeres,26 napos ciklusokkal.Babát szeretnénk már nagyon.5 napig Clostyt kellett szednem,amit tegnap fejeztem be...Szerintetek ez a folyás mi lehet?És a closty segithet?1 éve probálkozunk babával.Elöre is köszi a válaszokat.!

Legjobb válasz: Szia! Lehet,hogy most kezdõdik a peteérésed.Nekem legalábbis olyankor volt.A gyógyszer biztos segít a barátnõméknek is így lett babájuk,csak ne görcsöljetek (bár ezt könnyû mondani,nekünk két év után jött össze a kisfiunk).Csak szeressétek egymást! Szurkolok nektek!Egy boldog anyuka

Szia! Lehet, hogy most kezdõdik a peteérésed.Nekem legalábbis olyankor volt.A gyógyszer biztos segít a barátnõméknek is így lett babájuk, csak ne görcsöljetek (bár ezt könnyû mondani, nekünk két év után jött össze a kisfiunk).Csak szeressétek egymást! Szurkolok nektek!Egy boldog anyuka
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ!Te a 2 év probálkozás alatt voltál dokinál?Sok boldogságot a babádhoz!!!
Szia! Elõfordulhat, hogy felvagy fázva és azért van fehér folyásod.Biztosan segíthet a gyógyszer.Ne izgulj és ne görcsöj.Mikor szeretkeztek ne arra koncentráljatok, hogy a baba mikor jön össze. Úgy is jön ha akar. :D

Felfázás vagy esetleg köze lehet a vesének is hozzá? Ma éjszaka többször felébredtem, hogy mindjárt bepisilek, de aztán nem jött semmi. Ma nem tudtam elindulni reggel, mert egyfolytába mennem kellett.

Nem csíp a vizelet és nem is fáj. Egyébként szúrkál az alhasam. Tegnap sós, ma kamillás fürd?t vettem. Lehet még segíteni valamivel? Ha a vesémmel lenne valami, azt észre venném?

Legjobb válasz: háát ha ez folytatódik még 1-2 napig akkor én elmennék orvoshoz vele. nem szabad ezzel játszani!! hát ha felfáztál akkor az egyben vesédet is érinti. ez annyira együtt játszik.

háát ha ez folytatódik még 1-2 napig akkor én elmennék orvoshoz vele. nem szabad ezzel játszani!! hát ha felfáztál akkor az egyben vesédet is érinti. ez annyira együtt játszik.
Nekem így kezdõdött a harmadik vesekövem.Vizelési ingerem volt és fájdogált a hasam alja.
Igen, ha picit is rosszabb lesz irány az orvos, ezek alapján következhet az hogy véres lesz a vizeleted meg fájni fog, ha pisilsz, kerüld a hideg padokat meg ne ülj le sehova és, ha fázik a lábad a cipõdben/csizmádban akkor azonnal vegyél melegebbet!! Jah és derekadat ruha alatt tartsd, mert egy életre megszívod, bár mindenki ezt rizsázza, de így van még, ha most nem is fáj meg azt hiszed sablon szöveg akkor tévedsz.

39 hetes vagyok, ma elég furcsán érzem magam. Reggel sem ébredtem valami túl jól, hányingerem van, egyfolytában aludnék, és csak tengek-lengek a lakásban. Semmihez sincs kedvem. Lehet, hogy közeledik a szülés?

Egyébként jöv? péntekre vagyok kiírva császárra. Fájásaim nincsenek, a babó is mocorog.

Legjobb válasz: Ha érzékeny vagy az idõjárás változásokra,akkor attól is lehet,mert az utóbbi napokban aztán szeszélyes volt az április!De lehetnek éppenséggel a szülés elõjelei is,amit írtál.Ha jóslóid sincsenek,akkor viszont inkább az elõzõre tippelek.Nagyon irigyellek,hogy ilyen közel az idõ,nekem még van 7 hét és már nagyon nyûgi vagyok.

Ha érzékeny vagy az idõjárás változásokra, akkor attól is lehet, mert az utóbbi napokban aztán szeszélyes volt az április!De lehetnek éppenséggel a szülés elõjelei is, amit írtál.Ha jóslóid sincsenek, akkor viszont inkább az elõzõre tippelek.Nagyon irigyellek, hogy ilyen közel az idõ, nekem még van 7 hét és már nagyon nyûgi vagyok.
Amíg teheted pihenj sokat, mert hamarosan szülni fogsz!!! Én is így voltam vele az elsõ terhességemnél, az utolsó hetekben nagyon fáradt és kedvetlen voltam!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!