Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel egy tesztet, mert nem (2 db)

Ma reggel csináltam egy tesztet, mert nem jött meg 31-én, pozitiv lett.. Két napja felfáztam elkezdtem szedni az antibiotikumot, no-spat és cataflamot! Lehet bajom? felfázás veszélyezteti a babát?

Homeopátiás szereket szerzek be és holnap visszamegyek a háziorvoshoz! Nem várt a terhesség és eddig cigiztem is,3x füves cigi is volt, rendszertelenül táplálkoztam!Ha mostantól egészségesre váltok, ugye nem lehet baj??Nagyon félek..de örülök a babunak :)

Legjobb válasz: Mindenképpen beszélj a háziorvosaddal. ezután persze fontos az egészséges életmód és a vitamin pótlás a cigi miatt.Gratula a babuhoz:-)

Mindenképpen beszélj a háziorvosaddal. ezután persze fontos az egészséges életmód és a vitamin pótlás a cigi miatt.Gratula a babuhoz:-)
Szia! Nekem egy doki azt mondta, hogy az elsõ 14 nap /mármint a fogantatástól számitott/ nincs biologiai kapcsolat az anya és a baba között. Ugy tudom, hogy terhes nõknek is szoktak antibiotikumot felirni, ezt orvossal kellene egyeztetned, hogy mely gyógyszerekrõl van szó. Ha leszoksz a cigirõl és odafigyelsz magadra talán nem lesz baj. Persze errõl is kérdezd ki a doki véleményét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megnyugodtam! Természetesen minden károsról leszokom..
A cigit mindenképpen tedd le! Ez legyen az elsõ! És mindenképpen beszélj a dokival, hogy mit is szedhetsz a terhesség alatt! Ha odafigyelsz ezután magadra, vagyis már MAGATOKRA nem lesz baj! Boldog Babavárást! Vigyázzatok Magatokra!
nekem az orvosom azt mondta hogy az elsõ 3 honapban beleértve az elsõ pár napját a picinak. nemszabad semmilyen antibiotikumot szedni.Mert akkor fejlõdik ki és befolyásolhatja a fejlõdésben az antibiotikum.szoval doki. doki és doki. Õt kérdezd de mond el neki a füves cigit is.
Szia! A párommal mi két hónapja próbálkozunk és most vagyok túl én is egy felfázáson. Szerintem mindenképpen menj el urológushoz, nekem is azt javasolta a háziorvosom. Egyrészrõl ha terhes vagy, fontos egyeztetni szakorvossal, hogy milyen gyógyszereket szedhetsz, másrészrõl ha nem megfelelõ gyógyszert szedsz, a felfázásnak lehetnek esetleg káros szövõdményei. Mindenképpen kezdj el vitamint szedni és vigyázz magatokra! Egyébként gratulálok!
Nem tudom, hogy milyen antibiotikumot szedsz, biztos, hogy vannak olyanok, amiket terhesség alatt is lehet szedni. Kérdezz rá a dokitól. A gyógyszergyárak csak óvatosságból írják a gyógyszerekre, , hogy terheseknek nem ajánlott.
Az elsõ 2 hétben nincs biokémiai kapcsolat a magzat és az anya között, úgyhogy nem lesz baj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ma már jobban vagyok!

Tegnap azt hittem megjött a menstuációm, mert reggel véreztem, de elmult, nem is görcsöltem, pedig minden egyes menstruáciomkor erös alhasi fájdalmaim vannak. Ma vettem egy tesztet, de negatív lett. Lehetséges hogy terhes vagyok?

A Férjemmel nem védekezünk. Meddig várjak még hogy megjöjjön? Vagy forduljak egyböl orvoshoz?

Legjobb válasz: Aktus utáni 14.napon mutat biztosat a teszt.

Aktus utáni 14.napon mutat biztosat a teszt.
ha a tesztet 10 nap után a közösülés után csináltad akkor biztosan kimutatná hogy terhes vagy... de azért nézd meg még egyszer!
A kérdező hozzászólása: nem tudjuk melyek azok a napok melyeken együtt voltunk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!