Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel egy tesztet, mert (3 db)

Ma reggel 36, 8 volt a hőm. Tegnap reggel 36, 7. még 1 nap a nemvártig. Percenként rohangálok a wc-re, h megjött mert olyan érzésem van. Ha ma csinálok egy tesztet vagy holnap reggel kimutatja a valóságot? Lehetek babás?

Legjobb válasz: szia: nekem a teszt negatív:( nagyon elkeserít de még reménykedem,h korai volt. ha késik akkor csinálok újra egyete. a hõ mindenkinél más. nekem nem szokott ennyi lenni. meg testápolószerû folyásom van szóval nem értem. neked milyen tüneteid vannak?

A kérdező hozzászólása: szia: nekem a teszt negatív:( nagyon elkeserít de még reménykedem, h korai volt. ha késik akkor csinálok újra egyete. a hõ mindenkinél más. nekem nem szokott ennyi lenni. meg testápolószerû folyásom van szóval nem értem. neked milyen tüneteid vannak?
szerintem ha van teszted nyugodtan megcsinálhatod most is.nekem ilyenkor már kimutatta! szorítok neked!
Szia! Légyszi, ha meg van az eredmény, akkor írd meg, mert az én hõm is ennyi volt reggel és én azt hittem, hogy ez kevés. Nekem még 6 nap a nem vártig, de nekem is egyfolytában minjárt megjön érzésem van. Te hol mérted a hõdet? Ha lesz idõd, írd meg, hogy mi lett! Köszi és szorítok!
Szia A negatív teszt ne keserítsen el. Én két negatív tesztet is produkáltam a nem várt mensi elõtt egy-két nappal. Majd a nem várt elsõ napjának reggelén egy nagyon halvány pozitívat. Másnap a doki még nem látott semmit, de egy hétre rá már ott volt a petezsák és a szikhólyag. Nyugi, van akinek még a mensi kimaradása után egy héttel is negatív a tesztje. Szerintem várj egy pár napot és probáld újra. Drukkolok és írj, hogy mi lett az eredmény
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást, így egy kicsit jobban érzem magam:)
Szia, én vagyok aki hasonló cipõben jár, szerintem is korán teszteltél, majd próbáld meg még pár nap múlva is. Remélem poz. lesz.Rám nézve is jó hír lenne, mert akkor a 36, 7-es hõmmel még reménykedhetek. Te hol mérted?
Az elõzõ válaszoló vagyok , sajnos neg. lett a tesztem, megcsináltattam a kórházi laborban, ami már teljesen biztosat mutat, úgyhogy sajna nekem a 36, 7 hõ ezek szerint tényleg kevés volt. Te még reménykedhetsz, szorítok, majd írj!

Tegnap azt hittem megjött a menstuációm, mert reggel véreztem, de elmult, nem is görcsöltem, pedig minden egyes menstruáciomkor erös alhasi fájdalmaim vannak. Ma vettem egy tesztet, de negatív lett. Lehetséges hogy terhes vagyok?

A Férjemmel nem védekezünk. Meddig várjak még hogy megjöjjön? Vagy forduljak egyböl orvoshoz?

Legjobb válasz: Aktus utáni 14.napon mutat biztosat a teszt.

Aktus utáni 14.napon mutat biztosat a teszt.
ha a tesztet 10 nap után a közösülés után csináltad akkor biztosan kimutatná hogy terhes vagy... de azért nézd meg még egyszer!
A kérdező hozzászólása: nem tudjuk melyek azok a napok melyeken együtt voltunk

Ma reggel csináltam egy tesztet, mert nem jött meg 31-én, pozitiv lett.. Két napja felfáztam elkezdtem szedni az antibiotikumot, no-spat és cataflamot! Lehet bajom? felfázás veszélyezteti a babát?

Homeopátiás szereket szerzek be és holnap visszamegyek a háziorvoshoz! Nem várt a terhesség és eddig cigiztem is,3x füves cigi is volt, rendszertelenül táplálkoztam!Ha mostantól egészségesre váltok, ugye nem lehet baj??Nagyon félek..de örülök a babunak :)

Legjobb válasz: Mindenképpen beszélj a háziorvosaddal. ezután persze fontos az egészséges életmód és a vitamin pótlás a cigi miatt.Gratula a babuhoz:-)

Mindenképpen beszélj a háziorvosaddal. ezután persze fontos az egészséges életmód és a vitamin pótlás a cigi miatt.Gratula a babuhoz:-)
Szia! Nekem egy doki azt mondta, hogy az elsõ 14 nap /mármint a fogantatástól számitott/ nincs biologiai kapcsolat az anya és a baba között. Ugy tudom, hogy terhes nõknek is szoktak antibiotikumot felirni, ezt orvossal kellene egyeztetned, hogy mely gyógyszerekrõl van szó. Ha leszoksz a cigirõl és odafigyelsz magadra talán nem lesz baj. Persze errõl is kérdezd ki a doki véleményét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megnyugodtam! Természetesen minden károsról leszokom..
A cigit mindenképpen tedd le! Ez legyen az elsõ! És mindenképpen beszélj a dokival, hogy mit is szedhetsz a terhesség alatt! Ha odafigyelsz ezután magadra, vagyis már MAGATOKRA nem lesz baj! Boldog Babavárást! Vigyázzatok Magatokra!
nekem az orvosom azt mondta hogy az elsõ 3 honapban beleértve az elsõ pár napját a picinak. nemszabad semmilyen antibiotikumot szedni.Mert akkor fejlõdik ki és befolyásolhatja a fejlõdésben az antibiotikum.szoval doki. doki és doki. Õt kérdezd de mond el neki a füves cigit is.
Szia! A párommal mi két hónapja próbálkozunk és most vagyok túl én is egy felfázáson. Szerintem mindenképpen menj el urológushoz, nekem is azt javasolta a háziorvosom. Egyrészrõl ha terhes vagy, fontos egyeztetni szakorvossal, hogy milyen gyógyszereket szedhetsz, másrészrõl ha nem megfelelõ gyógyszert szedsz, a felfázásnak lehetnek esetleg káros szövõdményei. Mindenképpen kezdj el vitamint szedni és vigyázz magatokra! Egyébként gratulálok!
Nem tudom, hogy milyen antibiotikumot szedsz, biztos, hogy vannak olyanok, amiket terhesség alatt is lehet szedni. Kérdezz rá a dokitól. A gyógyszergyárak csak óvatosságból írják a gyógyszerekre, , hogy terheseknek nem ajánlott.
Az elsõ 2 hétben nincs biokémiai kapcsolat a magzat és az anya között, úgyhogy nem lesz baj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ma már jobban vagyok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!