Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel egy tesztet, amin a (15 db)

Ma reggel csináltam egy tesztet, amin a második vonal nagyon halványan látszódott. Ma délelőtt óta kicsit görcsölök. A 4. és az ötödik hét között vagyok. Mitől vannak a görcseim?

Ma kicsit 2-3 csepp véreztem is, de azóta semmi vér. Nem terveztem az orvoshoz menést csak a 6. hét után. Azóta csak átlátszó folyásom van. Ez az els? terhességem, így nem tudom, hogy mi a természetes. Mostanába eléggé ideges vagyok, ez lehet egy vetélés jele is talán?

Legjobb válasz: ne idegeskedj az semi féle képpen nem tesz jót de menyél dokihoz minnél ellõbb nem értem miért halaszgatod én is 5 hetesen voltam még nem voltak életjelek de legallább biztos voltam hogy a korunkhoz képest minden ok drukolok nektek

ne idegeskedj az semi féle képpen nem tesz jót de menyél dokihoz minnél ellõbb nem értem miért halaszgatod én is 5 hetesen voltam még nem voltak életjelek de legallább biztos voltam hogy a korunkhoz képest minden ok drukolok nektek
Szia. megnyugtatlak, hogy én 9 hetes koromig úgy éreztem, hogy bármelyik pillanatban megjön a menszeszem. Utána, mint akit elvágtak. Semmi ilyen érzés. Ez azért van, mert a méhet tartó szalagok nyúlnak és ezért van ez az érzés. Most 20 hetes kismama vagyok és semmi baj. Nyugi és kitartás! :-)
Menj orvoshoz szerintem azonnal!!!! A vérzés még ha egy két csepp is nagyon komolyan kell venni, mert lehet vetélés is a vége. Nem szabad játszani vele, ha szeretnéd megtartani a babát. Lehet kapsz egy kis hormont gyógyszer formájában, de otthon ne maradj!!!! A görcsölgetést is említsd meg neki mindent ami csak van, ha többet említesz mint "kellene" abból nem lehet baj, de ha ellhallgatod a panaszaid abból annál inkább. Nyugi nem fogsz a vizsgálattól elvetélni!!! Bátorság, és no félelem! :)
Ha ideges vagy, akkor a legjobb idõ ez egy babára? Ezt érdemes lenne megfontolni. Nem vagyok abortusz párti, de ennek nem lesz így jó vége. Nem értem, miért vártok a dokival, én azonnal rohantam a + teszt után, hogy biztos legyek benne babám lesz. A vérzés lehet a mensi is, sokan véreznek mensi idõben terhesség alatt, ez még nem gond. Ha nem kibírhatatlan a görcs, és nem erõs , élõ piros a vér, akko nincs gond. A meg akar jönni érzés nekem is megvolt 11 hétig, nõl a méh, azért van, utána majd jönnek más típusu fájdalmak, de végig megvannak a méh növekedése miatt. Ezért ne félj, de az idegeskedést hagyd abba, ha akarod ezt a babát.
Szia!A dokid a megnyugtatás végett keresd fel.Én 2t vetéltem, mind2nél véreztem.A barátnõmnek megjött rendesen(csak nem volt darabos, és mennyiségben kicsit kevesebb volt), rá egy hétre tesztet csinált, ami poz.lett, 7 hós gyönyörû kisfiú büszke anyukája.A másik barátnõm 3 hónapig pecsételt, neki 5 hós gyönyörû kislánya van.De egy dokit érdemes felkeresni.A görcsök lehetnek az elsõ 3 hónapban, utána is akár, de semmi nem KELL hogy legyen.Az idegesség pedig csak árt mamának-babának egyaránt.Nyugi!Jó babuvárást!

Ma reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Általában 28-30 naposak a ciklusaim, ma van a 30. nap. Lehet még reményem?

Legjobb válasz: Persze, hogy van. Csak még korai. Csinálj egy másik tesztet pár nap múlva. Szorítok.

Persze, hogy van. Csak még korai. Csinálj egy másik tesztet pár nap múlva. Szorítok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, teljesen kétségbe vagyok esve.
A kérdező hozzászólása: Azért adtam fel a reményt, mert valaki írta, hogy Neki már elõtte pár nappal is pozi volt a teszt.
Én is így voltam, az elsõ nem mutatta meg.Azért mert késõbb volt peteérésem, és az UH szerint is mindíg egy héttel kisebb volt, végig a terhesség alatt. Késõbb csináld újra, szorítok!
Nekem is pár nappal a kimaradás után mutatta meg elõször magát a második csíkocska:) Attól, hogy ma negatív lett, még van esély. Drukkolok!
Szerintem probálj egy másik fajta tesztet.
Ha egy óra elteltável válik pozitívvá, akkor az már nem valós eredmény. Ha egy-két percre rá mutatja ki, az a biztos. Szerintem nem vagy terhes.
Nem a valós eredményt láttad. Mindenképp vegyél egy másik fajta tesztet (nekem a Clearblue) nagyon bevált és reggel az elsõ vizeletbõl tesztelj!
Vegyel el Clearbluet, es tesztelj reggeli pisibol! Errol a Gravirol sok rosszat hallottam eddig.
Nekem a Gabrielt javasolták. De az egy órás "késés" szerintem már nem értékelhetõ, legalábbis azt mondják.

Tegnap reggel csináltam egy tesztet, ami + lett, ez HCG teszt volt. Annyira meglepődtem, hogy 2. pisiből csináltam Clearblue-t, ami nagyon-nagyon halvány lett. Ma reggel ugyanaz a fajta HCG - lett.Most akkor terhes vagyok, vagy nem?

Most mi van? H?m magas, picit barnázok, de a doki szerint normális, mert most kellene a mensinek zajlania.

Legjobb válasz: Még egy kérdés: Ebbe a barna folyásba nagyon pici kis darabok vannak. Lehet ez a nyálkahártya kis darabjai? Vagy mi lehet? Annyira nem görcsölök, csak olyan mensiszerûen. Baj lesz?

A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: Ebbe a barna folyásba nagyon pici kis darabok vannak. Lehet ez a nyálkahártya kis darabjai? Vagy mi lehet? Annyira nem görcsölök, csak olyan mensiszerûen. Baj lesz?
Nem kell tesztelj..terhes vagy, jelentkezz be a dokihoz és menj el kb. 2hét múlva, akkor márminden látszik az uh-n. Mondd, hogy pozitívat teszteltél. A2. azért lett halványabb, mert már elõtte pisiltél. A ma reggelit nem értem, de biztos nem jó volt valami. Ha van otthon teszted, akkor elhasználhatod holnap, de ha nincs nem kellvenni..csak doki!
A barnázás esetén ha darabos, akkor azért jobb megnézetni elõbbmi is van, mert a sarabos nem jó jel.
Szia ! Nekem 2 + GRAVI HCG teszt után megjött! Akkor vagy terhes, ha az UH-on látszik a baba!
A kérdező hozzászólása: Mai teszt negatív...:(
Szerintem igen, mivel ott az a csík, még ha halványan is:D
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam reggel egy x-epilt ami erõsebb pozitív lett és egy predictort ami pedig negatív http://kepfeltoltes.hu/view/131113/DSC_0908_www.kepfeltoltes..
Valami fejlemeny van e? Teszteltel e?
Valószínûleg nem volt elég hcg a délutáni vizeletedben. Inkább reggel tesztelj ebben a korai idõszakban. Még az is lehet hogy rossz volt a teszt. (a medilabos nem te voltál? mert akkor meg is van a vàlasz) Ha újra tesztelsz, majd írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam egy tesztet délutáni vizeletbõl, 25-ös erõsségût, de azon semmi csík :( negatív teljesen.Holnap kéne megjönnie, mostmár kíváncsian várom, hogy mi lesz. Pedig már kezdtem beleélni magam.
Szia!Teljesen pozitív, gratulálok! Amiért írtam neked, az az, hogy ne aggódj, hogy halvány, mert nálam ilyen volt még jó 10 nappal a menzi elmaradása után is, nem erõsödött semmit.Eléggé megijedtem, hogy akkor most mi lesz, de hálistennek már lassan a 23. hetemet "taposom" a picúrral! :) Szóval csak nyugi!Nekem még ilyen sem volt nemvárt elõtt.Sõt több napig nem látszott csík, csak legalább 3-4 nappal utána, és az sem volt még csak ennyire sem "erõs"! :D
Egyértelmûen pozitív mindkettõ, a menstruáció ideje elõtt 2 nappal meg teljesen normális, hogy ilyen halvány.
Igen , 10 percen belül kell megjelenni, és a tájékoztatót ha elolvasod, akkor benne van az is, hogy mennyi idõn belül kell megjelennie, és az is, hogy a halvány csík is pozitív
A kérdező hozzászólása: Az normális, h ezeknél a teszteknél nem feltétlen 2 perc alatt jelenik meg a halvány csík, hanem akár 6-8 percet is igénybe vett?
Igen pozitiv :) Par nap mulva eross lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem mutogatni szeretném, csak soha nem volt még rá szükségem, h tesztet csináljak és nem tudtam megítélni, h így is számít e! Köszönöm válaszokat!:) Akkor azért halvány még, mert még nagyon az elején vagyok?
Igen, gratulálok!
Erre a kérdésre már reggel is válaszoltak, hogy pozitív Vagy csak mutogatni szeretnéd?
Igen, ez pozitív! Az nem baj, hogy halvány, 2 nap múlva erõsebb lesz! Gratulálok! :)
Mindkettõ pozitív. Gratulálok!
Ne viccelj ez mindkettõ pozitív! A felsõ halványabb de pozi.

Mára várom inkább nem várom a mensimet, reggel csináltam egy tesztet ami negatív lett esetleg van még remény? Még nem jött meg!

Legjobb válasz: Illett volna pozitívnak lennie, de várj még 3-4 napot. Lehet, hogy terhes vagy, csak még nem elég magas a HCG szinted.

Illett volna pozitívnak lennie, de várj még 3-4 napot. Lehet, hogy terhes vagy, csak még nem elég magas a HCG szinted.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Hát én elhittem, hogy negatív csak gondoltam hátha mivel nekem hajnalban szokott megjönni és várjuk a babát mivel júliusban volt egy vetélésem 10hetesen de köszi!
Szerintem még reménykedhetsz. Nekem nagyon sok negatív tesztem volt, amikor próbálkoztunk, így egy idõ után rá vártam pár napot, hogy hátha csak késik (volt hogy azért késett, mert nagyon akartam babát). Amikor összejött a pici, csak a második napon teszteltem onnantól hogy meg kellett volna jönnie. Akkor már halvány pozitív volt. Én ilyen hamar nem adnám még fel :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) Akkor a Remény hal meg utoljára ;) Érdekes mert fájnak a melleim, és már nem egyszer volt olyan érzésem, hogy na most jön meg elmenetem wc-re és semmi elmúlik...hát várok pár napot és tesztelek újra ha nem jön meg :)
Nekem mondjuk mensi elõtt soha életemben nem fájtak a melleim. Épp ez volt a leggyanúsabb és ezért gondoltam, hogy mindenképp tesztelek, mert hozzájuk sem bírtam érni, annyira fájtak. Még a hálóingtõl is. És mivel ilyet még nem tapasztaltam, furcsa volt, hogy valami más. És hát az én kicsi lányom volt az :)
Ja igen, és nekem is volt "megjön" érzésem, folyton szaladgáltam a mosdóba. Még görcsöltem is, de pl 2 nappal azelõtt, hogy meg kellett volna jönnie, iszonyatosan. Soha nem fájt annyira, hogy gyógyszert vegyek be, akkor kettõt is kellett, mert nem bírtam állva maradni még munkában sem. Gondoltam is, hogy ilyen fájdalmas menstruációm még életemben nem volt, mint amilyennek azt hittem. :)
Nekem pénteki nap volt a nemvárt, és csak hétfõre lett +. Úgyhogy van remény!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat Jajj de jó :) Örülök, akkor van pici remény...fõleg, h eddig éjjel nem jártam pisilni de ma éjjel 2-szer is ki kellett mennem, meglátjuk, még mindig semmi amúgy este pedig görcsöltem, de holnap reggel megcsinálom a 10-es tesztet az tuti ki kell mutassa ha baba van :)
remélem nem 17 éves vagy. amúgy nem hiszem, hogy terhes lennél.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi! :) hát kb. egy fél éve próbálkozunk lassan. tudom még nem nagy idõ..de hát vkinek elsõre összejön.. Igen, megkérdezheted, 24 éves vagyok! :) Én tegnap voltam dokinál, és minden rendben van.
Köszi :) és nagyon drukkolok nektek. Mióta probalkoztok? Van vmi extra praktika amit csinálsz (tea, méhpempõ vagy vmi)?igaz nekem mindhárom gyerkoc elsõre jött de most szedtem napi 400 mg e vitamint is. Megkérdezettek hány éves vagy? En 27.
A kérdező hozzászólása: Szia! :) Ennek nagyon örülök! ::) és gratulálok! Nagyon vigyázz magadra! :) hát velem semmi.. :S jövõhét 7végére nem várom...Már nem is nagyon merek belegondolni.. :S De hát nem szabad feladni! :) Ha majd már tudod, hogy kislány vagy kisfiú, akkor megirod ide? :) nagyon vigyázz magadra! :) További szép és vidám napot! :)
Szia ma voltam orvosnál és itthon egybõl ide írok :) szóval van baba 30x25 mm petezsak benne embriicsomo és szikhilyag. És látszott a pulzalas is bár meg nem hallgattuk. Úgy örülünk. És veled azóta mi újság? Mikorra nem varod?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A második válaszolotól kérdezném, hogy volt e már orvosnál, és hogy miujság veleE??? Remélem, hogy minden rendben! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Értem, hát adddig vigyázz magadra! Reméle, hogy minden oké lesz nálad. Nekem megjött. :( De majd legközelebb remélem, nekünk is összejön! De jövõhéten megyek orvoshoz. Majd írd meg Te is, hogy mivan és hogy mi votl az orvosnál. Szorítok neked! :)
Szia 2.és vok , azóta mi történt veled? En majd csak 2, 5 hét múlva megyék orvoshoz és addig csendben reménykedem h minden ok. Ha gorcsolgetsz de nem jön meg lehet csak el kéne menned orvoshoz. Remélem jól vagy!
A kérdező hozzászólása: Olyan kérdésem lenne, hogy ugye még midnig nem jött meg, ma együtt voltunk a párommal és miután végeztünk, ilyen barnás pecsételés volt, de utánna semmi.. nem kezdtem el vérezni. Ez mit jelenthez? Vetélést? vagy mit??Bár a teszt ugye negatív volt. Enyhe görcsöm is van... :S:S:S :(:(:(
A kérdező hozzászólása: A másik válaszadónak drukkolok! :) Össze fog jönni! :) Kitartás! :) És ha lesz majd vmi eredmény, akkor remélem, hogy megírod. :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Nagyon vigyázz magadra! :) Remélem, hogy ha mész dokihoz, akkor majd megírod, hogy mivolt. :) hát köszi, hogy szorítotok. Nem volt semmi barnázásom, most kezdenek fájni a melleim, eddig az sem fájt, pedig mielõtt megjön, szinte szétt akrnak robbani, úgy szokott fájni. Ma reggel teszteltem és még mindig negatív, nemtudom, hogy mennyit várjak még... holnap lesz egy hete hogy késik.. Most már nem vagyok annyira felpuffadva mint a hét elején és nem is görcsölök szinte..csak néha néha így benyilal vagy így szurkál.. ennyi.. picit azért elvagyok keseredve, hogy negatív lett megint.. Mikor teszteljek újból szerintetek???
Szia! 2es vagyok. köszi a gratulációt :) !én az utolsó mensihez viszonyítva most vagyok 4 hetes és 5 napos és 3 hét múlva megyek orvoshoz. az elsõvel 5 hetesen rohantam, épp csak petezsák volt. a 2.kal 6 hétig bírtam, még akkor sem volt szívhang, ezért most kivárom a 7 hetet. és addig nem éljük bele magunkat, nem is nagyon beszélünk róla és persze csak a férjem tudja. szedek magzatvedõt és folsavat és sok zöldség, gyümölcs. Nagyon drukkolok neked!
Ha semmi pecsételésed nincs, akkor jó esélyed van babára, lehet neked is késõbb volt pár nappal a peteérésed. Azért leírom, hogy pár napja én is hasonlóan voltam, bár nekem kicsi barnázás is volt 3 napon keresztül és 2 napja késett, mikor reggel negatívat teszteltem. Aztán aznap délelõtt nagy fájdalmakkal megjött :( (mi 13 hónapja próbálkozunk kistesóval) De neked nincs barnázás, és a másik válaszadónak is sikerült, szóval drukkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Jajj, de jó neked!! :) Gratula! És mennyit vársz, hogy elmenj orvoshoz? Menynit kell várni, hogy elmehessek orvoshoz és megtudja erõsíteni, hogy igen, van ott vmi.. :) Mindenképp megírom, sztem én holnap tesztelek! :)
Szia! 2.vagyok. Nekem szombat óta késik ma vagyok a 33.napon és ma lett halvány pozitív a teszt. En a homet is mértem és a 17.napon volt p.é.-m. Szerintem 1-2 nap és tesztelj újra. En is szurkalasokat érzek a mehemben, ez a beagyazodas(remélem). Kitartás! Írd majd meg h mi volt!
A kérdező hozzászólása: Jah, és én is drukkolok neked! :) majd írd, meg hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem 17 éves vagyok! De köszi, hogy aggódsz! A második válaszolonak pedig köszönöm a választ. Még mindig semmi, és folyamatosan felvagyok puffadva, de nagyon.Nemtudom, hogy melyik nap csinájak újból tesztet... Szted? Kedden csináltam és akkro negatív volt!
Én ezekkel a tünetekkel babas voltam szóval szerintem van esély, lehet késõbb volt p.é. - d és azért nem mutatja meg. Várj meg 2-3 napot aztán tesztelj megint. Egyébként ugyanígy vagyok, holnap csinálom az elsõ tesztek .õ lenne a 3.baba. Drukkolok neked is!
A kérdező hozzászólása: jah, amugy nem szedek semmit, úgy vagyok vele, hogy ha eltellik 1 év és még mindig semmi, akkor majd vmit... Nemtudom, én ezekkel hadilábon állok, mert olvastam nagyon sokmindent az ilyenekrõl. Az egyik oldal nagyon pozitív, viszont a másik oldal nagyon negatív tapasztalokat írtak le.... szóval nemtudom
A kérdező hozzászólása: köszönöm csajok!
Nagyom halkan gratulálok! Reméljük minden rendben lesz, most már biztos hogy kismama vagy:)
Ha pozitív a teszt, akkor biztos, hogy terhes vagy. De a koraterhesség idõszaka rizikós még, tudd, hogy az elsõ 12 hétben (de fõleg az elsõ 6-7 hétben) sok minden történhet, így óvatosan örülj. Nem bántásból írtam, én múlt kedden teszteltem pozit elõször, és én is óvatosan örülök. Jobb nem örülni annyira elõre, és picit csalódni, mint biztosra venni a dolgot, és óriásit csalódni. Egy doki mondta nekem régebben, hogy a terhesség az elsõ pár hétben egy lehetõség, amibõl vagy lesz baba vagy nem.
már most kimutatta? akkor biztos hamarabb volt az ovud. halkan gratulálok, de azt tudnod kell, hogy nem tanácsos ilyen hamar tesztelni, mert csalódás lehet a vége, lehet, hogy spontán vetéléssel végzõdik a dolog, és megjön. :( de szorítok, hogy maradjon meg!!!!
az elsõ 12 hét rizikós nagyon... de azért gratulálok nektek! vigyázz nagyon magadra, szedj vitamint, ne emelj nehezet, a zuhanyzást részesítsd elõnyben (azt sem forró vizzel)... de ezeket majd a doki is elmondja :)

Mi lehet a baj? Csüt-re nem vártam, azóta nem is jött. Mindig 27-28naposak a ciklusaim. Ma reggel csináltam egy tesztet ami -lett. És a hőm leesett 3tizedet. Semmi terhességi tünetem sincs és nem érzem, hogy megjönne. Teszteljek pár nap múlva?

Legjobb válasz: Szerintem igen, tesztelj pár nap múlva. Egyébként 1-2* nekem is elõfordult már, hogy úgy jött meg, hogy semmi tünetem nem volt elõtte, csak ott volt. De remélem inkább tesztelsz egy jó pozitívat!!!!

Szerintem igen, tesztelj pár nap múlva. Egyébként 1-2* nekem is elõfordult már, hogy úgy jött meg, hogy semmi tünetem nem volt elõtte, csak ott volt. De remélem inkább tesztelsz egy jó pozitívat!!!!

Ma volt a 6. napja, hogy késett, így reggel csináltam tesztet, ami pozitív lett! Fel is hívtam a dokimat, de ő csak kedden rendel... Örülhetünk egy picit vagy várjam meg az orvost?

A tesztet reggeli vizeletb?l csináltam, érzékeny teszttel és rögtön vázolódott a másodi csík :)

Legjobb válasz: Örülhetsz! Ha késik és a teszt pozitív lett, akkor terhes vagy :) Gratulálok!

Örülhetsz! Ha késik és a teszt pozitív lett, akkor terhes vagy :) Gratulálok!
Szia! Engem az érdekelne, hogy éreztél-e valamit mielõtt kiderült? Mondjuk már a félidõ napjától kezdõdõen? Nekem a mellem fáj azóta és felvagyok puffadva. Érdekelne ezek lehetnek-e terhesség jelei?
Örülhetsz!! Nekem is igy volt!!
A kérdező hozzászólása: igen, elsõ babánk lesz :) igazából - ha valóban hinni lehet a teszt eredményének, akkor - elsõre sikerült teherbe esnem :) mert egy hónapja próbálkoztunk elõször...nektek is ezt kívánom!! de még nem is nagyon fogjuk fel!! DE NAGYON ÖRÜLÜNK!! kitartás és csak semmi görcsölés!! szorítunk!! sok sikert!!
gratula.mi is szeretnénk babat. nektek mennyi idõ probálkozás után sikerült? elsõ baba?
A kérdező hozzászólása: utoljára febr.11-16. volt meg. remélme, mpstmár nem is fog!! :) a corax be sure tesztet használtam, rossmanban vettem. az orvosom mondta, hogy kedden már menyjek. picit már azért 9rülünk :) nagyon szeretnénk babát!!
mikor mensiztél utoljára? Hány hetes vagy? Én még nem mennék a helyedbe dokihoz, hacsak nem valami elõzõ panasz miatt nem kell menni. Melyik tesztet használtad?
Én elhinném a helyedben, persze azért biztos jól teszed, hogy megvárod a dokit, de a 2 csík az 2 csík!Én azért már gratulálok neked:-))
A kérdező hozzászólása: köszönjük a gyors választ!! :) még nem nagyon hisszük el :)
A kérdező hozzászólása: szia!! hát mostmár mi is láttuk a kis borsószemünket, úgyhogy bejött a teszt eredmény!! :) hát volt cici feszülés, felfújódva éreztem magam, szurkált a pocim. ahogy kimaradt a menzim, érzékenyebb lettem az ízekre, meg nagyon fáradékony, aluszékony vagyok!! remélem, segítettem :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!