Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel egy tesztet, (95 db)

3 hónapja volt egy missed ab.-om azóta két mensim normálisan megjött. Most viszont 4 napja késik, csináltam ma reggel egy tesztet (Gabriel) de negativ lett.Most mi lehet velem?

Azonkivül semmit nem érzek hogy néha szurkál egyet kett?t a pocim és fáj a derekam. Ha már volt két normális mensim akkor is összezavarodhat most valami? Félek nehogy felboruljanak a ciklusaim. Vagy lehetek ennyire tünet mentesen terhes is? De akkor 4 nap után már tesztnek kikellett volna mutatni nem? Segitsetek légyszi!

Legjobb válasz: Szia! Segíteni sajna nem tudok, de én is hasonló helyzetben vagyok! Nekem is 3 hónapja volt missed ab-om, én ma a 34. napon vagyok, a ciklusaim 31-32 naposak. Tegnap lett egy negatív tesztem, viszont én 1,5 hete émelygek néha, szúr a pocim nekem is, meg rengeteget pisilek. Én is aggódok, meg hát nem is értem, miért most borulna fel a hormonháztartás ha neked is meg nekem is az elõzõ két ciklus rendben lezajlott?! Sajnos nekem is eszembe jutott már minden hülyeség. Most próbálok nyugodt maradni, és nem nagyon törõdni a dologgal. Adok még úgy bõ 1 hetet magamnak, ha addig sem jön meg de lesz még egy nega tesztem elmegyek dokihoz. Szerintem próbáld te is ezt tenni. Majd írd meg hogy mi volt.

Szia! Segíteni sajna nem tudok, de én is hasonló helyzetben vagyok! Nekem is 3 hónapja volt missed ab-om, én ma a 34. napon vagyok, a ciklusaim 31-32 naposak. Tegnap lett egy negatív tesztem, viszont én 1, 5 hete émelygek néha, szúr a pocim nekem is, meg rengeteget pisilek. Én is aggódok, meg hát nem is értem, miért most borulna fel a hormonháztartás ha neked is meg nekem is az elõzõ két ciklus rendben lezajlott?! Sajnos nekem is eszembe jutott már minden hülyeség. Most próbálok nyugodt maradni, és nem nagyon törõdni a dologgal. Adok még úgy bõ 1 hetet magamnak, ha addig sem jön meg de lesz még egy nega tesztem elmegyek dokihoz. Szerintem próbáld te is ezt tenni. Majd írd meg hogy mi volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Én is pont erre gondoltam hogy veszek majd még egy tesztet de szerintem a Clearbluet mert az elõzõ terhességemnél azzal teszteltem és az olyan hamar kimutatta, és egy két nap mulva megpróbálom ujra. Én is képes vagyok már hülyeségeket bebeszélni magamnak mert, hiányolom a "többi tünetet". Persze minden terhesség más de olyan fura hogy a melleimen egyáltalán semmit nem érzek. Az elõzõ terhességemnél már ebbõl tudtam hogy van valami mert majd leszakadtak és nagyon puffadt a hasam. Most csak néha szurkál, mondjuk tény hogy én is kb egy hete fõleg délelõttönként olyan émelygõsnek érzem magam, ennek ellenére elég nagy az étvágyam. Sajnálom hogy veled is ez történt ugylátszik sorstársak vagyunk. Ha visszatérsz még ide szeretném ha megirnád veled mi lett mert nagyon kiváncsi vagyok. Remélem hogy nem zavarodott össze nálunk semmi hisz két hónapig minden rendben volt. Szoritok Neked és majd irjál. Köszi.
Szia! Hát hamar visszatértem, mert most jött meg. :-( Hihetetlen. A tüneteim olyanok voltak, mint a múltkor, azért valahol legbelül reménykedtem. Amúgy a cickóim nekem akkor sem fájtak különösebben. Na mindegy új hónap, új esély, nem igaz? A múltkor elsõre sikerült, szép is lett volna ha megint bejön. Neked egyébként miért került missed ab-ra a sor ha megkérdezhetem és az volt az elsõ terhességed? Azért neked még szorítok, hátha baba bújkál benned. :-)
Szia! Hát nekem elsõ terhesség volt, elsõ próbálkozára sikerült is, az elején még rendben volt minden, szép, szabályos petezsákkal. 5 hetesen még nem volt benne senki. :-( Aztán 7 hetesen sem. Tudtam, hogy itt már vmi gond lesz. Még 2 hetet vártunk, de sajnos a petezsák ugyanúgy üres maradt, sõt már el is lapult és volt a közelében egy hematoma. Másnap meg is volt a mûtét. Kivizsgálás még nem kellett, de én csináltattam egy teljes vérképet, véralvadást és hormonokat is nézettem, de jó volt minden. Lehet genetikai oka volt, ki tudja? Igazából be is vagyok tojva, mert félek, hogy a következõ alkalommal is gond lesz, bár tudom, hogy nem szabad erre gondolni, dehát olyan nehéz. Na mindegy majd lesz vhogy és remélem jön a mi kis picikénk is ha akar. Az jó, hogy neked már van egy lányod, gondolom erõt ad a nehéz idõkben. Írj majd, hogy mi lett a vége. Boldog Új Évet (lehetõleg babásat!)
Szia! Nekem október 27-én volt ilyen mûtétem. Azóta nekem is két menstruációm volt. Az elsõ 24. napra, a második meg 29. napra. Elvileg január 14-e körül "nem kell" megjönnie. Attól félek, hogy nekem is újra megjön, pedig nagyon babát szeretnék. Neked végül megjött vagy baba van?
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát nekem még mindig nem jött meg ugyhogy már 8 napja késik de szilveszter napján csináltam mégegy tesztet de az is negativ. Végképp tanácstalan vagyok hogy mivan. Nekem mûtét után az elsõ mensi 30 napra jött meg, a második pedig 26-ra. De most viszont ez már 34.-ik napom. Csak tudnám hogy ha nem vagyok terhes akkor miért nem jön meg? Ilyenkor mi lehet az oka?
Utolsó vagyok. Nem tudom miért késhet neked, de nekem is volt már hogy 40 napra jött meg. Ha addig neked nem jön meg, szerintem menj orvoshoz, mert volt egy barátnõm akinek a tesztek negatívok lettek és mégis baba volt a dologban. Kíváncsi leszek mi lesz veled. Ha gondolod írd majd meg.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! 11 nap késés után csináltam mégegy tesztet és ez már pozitív lett:-) Mindenkinek üdv, és aki babás szeretne lenni annak nagyon szoritok!!!
Szia! Gratulálok neked. Vigyázz magatokra és sok örömet kívánok a baba várás alatt és után. :) (utolsó válaszoló vagyok)

Csináltam ma reggel egy tesztet de elmosódott rajta minden az egyik vonal stimmelt de a második is ott volt szerintem de elmosódott. Rossz terhességi teszt lehet?

És most nem tudom hogy tényleg két csík volt avagy csak egy??Holnap reggel csinálok egy másikat.

Legjobb válasz: Igen elõfordulhat,hogy nem lehet értékelni a tesztet. csinálj reggel egy másikat. Sok sikert,üdv

Igen elõfordulhat, hogy nem lehet értékelni a tesztet. csinálj reggel egy másikat. Sok sikert, üdv
Szerintem elvileg lehetsz, holnap csinálj egy új tesztet.
A testhõdet csak akkor érdemes figyelembe venni ha több hónapja figyeled az egész ciklusod alatt. Az ad egy kiindulási pontot. Ez persze nem zárja ki, hogy terhes lehetsz-e. 2 nap múlva érdemes ismételni a tesztet ha továbbra sem jelentkezik a vérzés. De akár + akár - az eredmény, ha továbbra sem menstruálsz mindenképp keress fel egy nõgyógyászt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Természetesen, ha nem fog megjönni elmegyek orvoshoz! Csak exenlõre korainak tartom, mert ha terhesség van a háttérben, még az nem látható szerintem!
A kérdező hozzászólása: vérbõl néztünk hcg-t, az 1 alatt volt, akkor a terhesség kizárt?
Akkor nagy valószínûséggel nem vagy terhes.

Ma reggel 36, 8 volt a hőm. Tegnap reggel 36, 7. még 1 nap a nemvártig. Percenként rohangálok a wc-re, h megjött mert olyan érzésem van. Ha ma csinálok egy tesztet vagy holnap reggel kimutatja a valóságot? Lehetek babás?

Legjobb válasz: szia: nekem a teszt negatív:( nagyon elkeserít de még reménykedem,h korai volt. ha késik akkor csinálok újra egyete. a hõ mindenkinél más. nekem nem szokott ennyi lenni. meg testápolószerû folyásom van szóval nem értem. neked milyen tüneteid vannak?

A kérdező hozzászólása: szia: nekem a teszt negatív:( nagyon elkeserít de még reménykedem, h korai volt. ha késik akkor csinálok újra egyete. a hõ mindenkinél más. nekem nem szokott ennyi lenni. meg testápolószerû folyásom van szóval nem értem. neked milyen tüneteid vannak?
szerintem ha van teszted nyugodtan megcsinálhatod most is.nekem ilyenkor már kimutatta! szorítok neked!
Szia! Légyszi, ha meg van az eredmény, akkor írd meg, mert az én hõm is ennyi volt reggel és én azt hittem, hogy ez kevés. Nekem még 6 nap a nem vártig, de nekem is egyfolytában minjárt megjön érzésem van. Te hol mérted a hõdet? Ha lesz idõd, írd meg, hogy mi lett! Köszi és szorítok!
Szia A negatív teszt ne keserítsen el. Én két negatív tesztet is produkáltam a nem várt mensi elõtt egy-két nappal. Majd a nem várt elsõ napjának reggelén egy nagyon halvány pozitívat. Másnap a doki még nem látott semmit, de egy hétre rá már ott volt a petezsák és a szikhólyag. Nyugi, van akinek még a mensi kimaradása után egy héttel is negatív a tesztje. Szerintem várj egy pár napot és probáld újra. Drukkolok és írj, hogy mi lett az eredmény
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást, így egy kicsit jobban érzem magam:)
Szia, én vagyok aki hasonló cipõben jár, szerintem is korán teszteltél, majd próbáld meg még pár nap múlva is. Remélem poz. lesz.Rám nézve is jó hír lenne, mert akkor a 36, 7-es hõmmel még reménykedhetek. Te hol mérted?
Az elõzõ válaszoló vagyok , sajnos neg. lett a tesztem, megcsináltattam a kórházi laborban, ami már teljesen biztosat mutat, úgyhogy sajna nekem a 36, 7 hõ ezek szerint tényleg kevés volt. Te még reménykedhetsz, szorítok, majd írj!
Szerintem inkább holnap után csinálj tesztet és az tuti erõsebb lesz. Gratulálok:) 18hkm.
Szia! Szerintem ennyire korán felesleges tesztet csinálni, mert ha bármi is van nem biztos, hogy jól megtud tapadni odabent. Akkor meg csak el fogsz keseredni, hogy van eghy pozi teszted és még is megjön. Szerintem várd meg a nem vártad napját. Akkor tesztelj. Már nem sok van addig.
Ha megnyugtat, nyugodtan tesztelj, erõsödnie kell holnapra is!! :) Én is ekkor teszteltem elõször, halvány pozit, és utána minden nap csináltam tesztet, és szemmel láthatóan erõsödtek, pedig különbözõ fajták voltak!! :) El sem hiszed, mennyire megnyugszik ilyenkor az ember :) Gratula!!:) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nembirtam magammal ésteszteltem reggel halvány pozitiv de erösebb a tegnapinál :)
tegyél képet a tesztedrõl...úgy könnyebb megmondani:)
A kérdező hozzászólása: Ime a tesztem és tegnap kellettvolna megjönnie de sehol semmi a höm 37.4 tp://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
A kérdező hozzászólása: http://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
ez bizony pozitív :) (utolsó vagyok) A

4 napja késik, volt egy negatív tesztem és ma reggel egy halvány pozitív. Remélem baba van, de most vettem észre, hogy egy 2 Ft-os nagyságú, világosbarna pecsét van a tiszatságimon. Ez most rosszat jelent?

Legjobb válasz: Szia. Elõször is gratula,a halvány csík is csík.A barnázásra figyelj,ha erõsödne,és görcsölni is elkezdenél,akkor hívd a dokidat,én tavaly novemberben így vetéltem el,persze ez nem ijesztgetés,hanem jótanács.Tehát rosszat nem jelent,de nem árt odafigyelni rá. Boldog babavárást:Lizy

Szia. Elõször is gratula, a halvány csík is csík.A barnázásra figyelj, ha erõsödne, és görcsölni is elkezdenél, akkor hívd a dokidat, én tavaly novemberben így vetéltem el, persze ez nem ijesztgetés, hanem jótanács.Tehát rosszat nem jelent, de nem árt odafigyelni rá. Boldog babavárást:Lizy
Nem feltétlen jelent rosszat, nekem is volt és most 26 hetes anyahajó vagyok:D Szerintem keresd fel a nõgyógyászod, én úgy tudom a barnázás nem jelent rosszat.
Pihenj sokat, feküdj amennyit csak tudsz! Ha görcsölnél menj el dokihoz! Szorítok!
Gratula a + teszthez. Ha aggódsz, akkor menj el a dokihoz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem nem lesz semmi gond.

Tegnap azt hittem megjött a menstuációm, mert reggel véreztem, de elmult, nem is görcsöltem, pedig minden egyes menstruáciomkor erös alhasi fájdalmaim vannak. Ma vettem egy tesztet, de negatív lett. Lehetséges hogy terhes vagyok?

A Férjemmel nem védekezünk. Meddig várjak még hogy megjöjjön? Vagy forduljak egyböl orvoshoz?

Legjobb válasz: Aktus utáni 14.napon mutat biztosat a teszt.

Aktus utáni 14.napon mutat biztosat a teszt.
ha a tesztet 10 nap után a közösülés után csináltad akkor biztosan kimutatná hogy terhes vagy... de azért nézd meg még egyszer!
A kérdező hozzászólása: nem tudjuk melyek azok a napok melyeken együtt voltunk

Nem jött meg. Február 26. -án kellett volna.Ma reggel a tesztem pozitiv volt.A dokim egy kis pontot látott. Most már biztos a baba?

Ma reggel a tesztem pozitiv volt.A dokim egy kis pontot látott.de amit nála csináltunk tesztet is+. kis szúrkás fájdalmaim vannak egy picit fáj a mellem.Ha azt hozzá kell tennem ,hogy febr.6.-án volt egy petevezeték átfujásom,de átjárhatónak találták.jan.23.-án volt utoljára menzim.

Legjobb válasz: igen gratulálunk és mi a kérdés?

igen gratulálunk és mi a kérdés?
Gratula, ha a doki szerint is terhes vagy, akkor örülhetsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nem merem elhinni.a doki azt mondta terhes gyanus vagyok.jövö héten többet látunk majd. a méhnyálkahártyám 12mm vastag az jó????
Sanszos a dolog. A méhnyálkahártya vastagság jónak tûnik, bár csak ebbõl nem lehet egyértelmûen terhességre következtetni. Bizakodásra a pozitív teszt és a pontocska ad okot. Várni kell még 1-2 hetet, hogy a doki többet lásson az ultrahangon. A tesztek sokkal elõbb "látnak" mint a technika.
A kérdező hozzászólása: köszi.
Szia! Én is febr. 26-ra nem vártam és volt 3 pozitív tesztem a ciklusom 29, 30, 32-ik napján. A héten szerdán voltam a dokimnál és igaz hogy van egy 4x4mm-es ciszta a jobb petefészkemben de van egy 3, 5mm nagyságú 'babóm' is. Azt mondta 1-2 hét múlva menjek vissza. És akkor már a hasi uh-n is fog látszani.
A kérdező hozzászólása: u.hát gratulálok.Nekem nem merte biztosra mondani a babót de bizok benne.2-3mm es foltot láttunk.Szerinted?Hétfön kell még egy tesztet csinálnom.
Nagyon szorítok neked, majd írd meg mi lett az eredmény. (az elõzõ voltam)
A kérdező hozzászólása: szia.Ma reggeli eredmény ismét pozitiv.Majd péntek felé megyek dokihoz .Megnézi hogy látszik-e :-)
Szia! A halvány második csík is csík!!! :) GRATULÁOK!!!
Még annyit 4+6naposan voltam elösször dokinál!
6hetes, 1 napos voltam, amikor elkezdtem barnázni, bementem korházba és ott álapitották meg a terhességem!Kaptam injekciokat!Megmaradt szerencsére a babó!Akkor még nem voltam 100% a terhességben, csak két+ tesztem volt!Szerintem 3!teszt nem téved! Boldog babavárást! (2-dik válaszoló)
A 3 teszt elég bíztató a doki szerintem még korai volt még túl pici nem látja még. Szorítok !
azért a halvány csík még jelenthet sajnos nem babát is. két nap múlva csinálj újat. ha erõsödik, akkor lehetséges a baba
Gratulálok! Nekem is halvány csík volt, és most épp a teknõcét zenélteti az én kis "halvány csíkom"
Igen, az vagy!Csak még korai volt a doki.Majd 2-3hét múlva már többet lát!Így jártam én is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Második válaszadónak: És te végül terhes lettél? Hány hetesen mentél orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek mára megjött... Holnap megyek orvoshoz, hogy mi volt ez!
Szia!!! Megírnád, hogy "mi volt ez"????? Hasonló van velem is....Kérlek írj!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Hivatalosan a doki nem támasztotta alá, de a nõi megérzések, a tesztek, és a mellfeszülés alapján terhes voltam. Egy baj volt, hogy elõtte rendszertelen volt a menzeszem, és nem tudtam pontosan mikor foganhatott. Túl korán mentem el orvoshoz, túl kicsi lehetett a terhesség, megvizsgált, túl sokat "turkált" bennem, hogy mi lehet ez, és szerintem ez miatt ment el. Szóval jó tanács, 8 hetesnél elõbb el ne menj orvoshoz! Szurkolok! Írd majd meg, hogy mi lett veled! Igen, még annyit, hogy én három különbözõ teszttel csináltam, szóval még az sem lehet , hogy egyfajta tévedett. Három teszt egyszerre szerintem nem tévedhet!

Ma reggel egy nagyon halvány második csík lett a tesztemen. Pedig volt mensim is. Mennyire megbízható a lily teszt?

Még most is remegek. Csak azért teszteltem, mert ebben a hónapban furán érzem magam. Meg-meg szédülök, és olyan, mindenütt teltnek érzem magam. És félid?ben nem szurkált egyik petefészkem sem, csak feszül a hasam, és s?r? sok folyásom van. Elhihetem, hogy babát várok? Ráadásul megjött rendes id?ben. Tudom, teszteljek még egyet, akkor lesz hihet? a dolog. De én még soha nem láttam két csíkot!!!! Pedig mindig lilyt használok. Olyan szép!! :)

Legjobb válasz: Szia.Az elsõ terhességemnél nekem is megvolt pár napig,de utána 1-2héttel furán éreztem magam,teszteltem de nem muatott semmit.Pont mennem kellett orvoshoz is,és csináltak uh-át,és bizony 8hetes terhes voltam :) Most nem jött meg teszteltem most kimutatta emlékszem haloványan a pozítivat:) Gratulálok,boldog babavárást:) 33hetes kismama

Szia.Az elsõ terhességemnél nekem is megvolt pár napig, de utána 1-2héttel furán éreztem magam, teszteltem de nem muatott semmit.Pont mennem kellett orvoshoz is, és csináltak uh-át, és bizony 8hetes terhes voltam :) Most nem jött meg teszteltem most kimutatta emlékszem haloványan a pozítivat:) Gratulálok, boldog babavárást:) 33hetes kismama
Szijjja!A peteérés nagyon változó mindenkinél.Van, akinek mensi elött 1-2 nappal van, s van akinek mensi után, ahogy elmult az elsõ napokban.Igy jártam én is.Végig figyeltem, mert nem akart babó lenni, s most hosszú idõ után tegnap halvány pozitiv lett!!! Tiszta szívbõl gratulálok!!!
3 terhességbõl a Lily egyszer nem okozott még csalódást! Tuti baba!
Jelentkezz be az orvosodhoz mert bizony babat varsz. A halvany csik is csik!!! Gratulalok! Boldog babavarast Udv. 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Hááát.....a két csíkom örömére ki is hánytam mindent.....ez annyira nem jó. De a babáért mindent!! :)
A kérdező hozzászólása: Én most két különbözõ fajtájuval teszteltem, és mindkettõn van csík. Jövõ héten tesztelek még, de most nincs értelme. ha van baba, akkor remélem erõsebb lesz.
Még mindig 2.s válaszoló Mivel én is nagyon félek a csalodástól ezért elkezdtem böngészni a neten, s a rendelõ cimû oldalon olvastam, hogy rengeteg a téves diagnozis a tesztekkel kapcsolatban, ami most kicsit megijesztett.Mensi, ahogy elmarad akkor javasolják a tesztet, mert minél érzékenyebb a teszt állitolag, annál gyakoribb mostanában a téves diagnozis.Olvasd el te is azért.Igy most inkább megvárom a jövö7 vasárnapot!
Szia! Biztos, hogy babát vársz. Én ugyanígy jártam Lily-vel teszteltem, ami annyira halvány csíkos lett, hogy még a doki is azt mondta, hogy várjak, az még bármi lehet. Aztán rá két napra már erõsebb lett a két csík, és még két napra majd leugrott a tesztrõl. Gratulálok kismama vagy, most nagyon vigyázz Magatokra!!!
Engem a Lily megszivatott, rengeteg nagyon halvány csíkom volt, de volt nagyon jól látható is, és nem volt baba. Vigyázz, nehogy csalódj! Tesztelj még, erõsödnie kell, ha baba van!!
A kérdező hozzászólása: :) ))))) Mostmár, hogy szárazak a tesztek, a gabrielen jobban látszik, igaz olyan mint egy "vizjel", de ott van. És már pár perc után látszódott a teszten, szóval nem a száradás miatt rajzolódott ki. A lily meg eddig soha semmit nem mutatott, szóval csak van ott valaki! :D De várok még pár napot, és tesztelek újra. Remélem akkor már minden egyértelmû lesz. Szorítsatok nekem!!! :) Én is szorítok minden babázni vágyó hölgynek! :)
2s válaszoló még mindig!Most tudtam meg, hogy a b.nõm 4 tesztet csinált 4 különbõzõ napon, s mind halvány pozitiv lett.Ma reggel elsõ vizeletbõl csinált és erõs pozitiv!!!Most merte elujságolni.Igy én is megyek gyorsan tesztet venni, s a reggeli vizeletbõl csinálok tesztet!Már Én is félek a csalodástól!Szerintem te is csinálj egy kora reggelibõl is .... Látom nem csak én vagyok ilyen cipõben!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, még egyszer, és ti is vigyázzatok magatokra! Te melyik babavitamint szeded? Én elõször elevitet, most pedig gravidát szedtem, igaz, pár hete abbahagytam, mondván, minek szedjem, ha ugysem jön a babó!??? :) ma vettem be a gravidából, de rögtön hánytam is. Eddig nem volt bajom tõle. Vagy csak a baba miatt hánytam?
2s válaszoló! Most akkor kezdj örülni, mert jön a babó!!!Viszont vigyázz nagyon magatokra! Pusssy
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És neked is halvány volt a csík elõször? Mert nekem nagyon az, de csík! :) Nem merem még mindig elhinni!
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy másikat is, gabriel teszttel. Ezen is van csík, bár ugyan olyan halvány, mint a lilys. Attól még van baba, ugye?
A kérdező hozzászólása: Én is neked!!!!! Olyan jó!!! De most megyek, veszek még egy tesztet, mert félek, hogy beleélem magam, aztán koppanok! Ha az is pozitív, akkor már hihetek! :)
A kérdező hozzászólása: Én is gratulálok! :) Az enyém, ha jól számolok, kb. négy hetes lehet, vagy hat. És csak kétszer voltunk együtt, nem is középidõben. A páromat mûtötték, azért nem lehetett babázni. El sem hiszem!!! Annyira várjuk már!!!
Gratulálok! mivel a második teszted már nem elsõ vizeletbõl volt, és mégis kimutatta, van ott valaki!!! Nekem a lily elõször esti vizeletbõl olyan halvány volt, hogy szinte láthatatlan, most már semmi nem látszik rajta... Vigyázz magatokra, és pihenj amennyit csak tudsz! nem baj, ha délutáni szunyókát kívánsz! és keveset olvassatok a neten! Valóban van, hogy két csík ellenére nincs baba, vagy megjön. Ez azért van, mert a tesztek elég érzékenyek, korán kimutatják, viszont ebben a korai terhességben elõfordul még, hogy minden komoly tünet nélkül felszívódik a baba! Talán csak egy erõsebb mensi lesz. Amúgy ezt is sokszor leírják!!! Az orvos sem tévedhetetlen! ha mindjárt az elsõ pozitív teszt után elmegyünk dokihoz, õ még lehet, hogy nem lát semmit az uh, túl pici a baba! Így nem mondhatja biztosra, hogy terhes vagy. Érdemes várni legalább az 5. hét közepét, kivéve, ha valaki gyógyszeres kezelés alatt áll!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!