Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel ebredtem hogy (48 db)

Hasmenéssel forduljak orvoshoz? Nekem három évente ha van egy, ma reggel erre ébredtem, hogy wc-re kell mennem.

Nem véres, de el?z? napokban/hetekben tompa fájdalmat éreztem a vesémben. Uborkát nem ettem, egy kevés cukkinit meg padlizsánt szombaton, de az szerintem magyar volt.

Legjobb válasz: Csak ha több napon keresztül fennáll és nem múlik el kímélõ diéta mellett sem. /Mellesleg az uborkáról már rég kiderült, hogy vakvágány volt. /

Csak ha több napon keresztül fennáll és nem múlik el kímélõ diéta mellett sem. /Mellesleg az uborkáról már rég kiderült, hogy vakvágány volt. /
Nálunk van járvány, egy-két napig tart, de eléggé elgyengül az ember. A vesédnek nem biztos, hogy köze van hozzá, de ha sûrûn kell wc-zned ajánlatos orvoshoz menned.

Mitől hányt 2 éves kislányom? Hajnali 4kor arra ébredtem hogy hányt és reggel 9ig ez ötször fordult elő. Nem evett semmi nehezet este, a szokásos tejet, ami friss volt. Ma csak fél banánt, almát, mandarint meg főtt krumplit evett.

Legjobb válasz: Szia. Az én kislányom is 2éves,vasárnap este hányt ki mindent... utána semmi baja nem volt,ugrált játszott.Éjjel már éreztem hogy meleg a feje.Reggel már 38fokos láza volt,délutánra már 39,1.Az orvos azt mondta vírusos torokgyulladás. Egész nap sápadt volt,és feküdt,hol aludt hol csak nézelõdött,addig volt jobb amíg a lázcsillapító hatott. üdv

Szia. Az én kislányom is 2éves, vasárnap este hányt ki mindent... utána semmi baja nem volt, ugrált játszott.Éjjel már éreztem hogy meleg a feje.Reggel már 38fokos láza volt, délutánra már 39, 1.Az orvos azt mondta vírusos torokgyulladás. Egész nap sápadt volt, és feküdt, hol aludt hol csak nézelõdött, addig volt jobb amíg a lázcsillapító hatott. üdv
Virus fertõzés is lehet oka.
Egy ilyen korú kisgyereknél bármi okozhatja sima megfázós vírustól a szalmonelláig. Vidd orvoshoz, mert kiszáradhat.
Ezek szerint már jobban van, ha ennyit evett. Egy napig nem kell erõltetni ha nem akarna enni, nem lesz baja, de sokszor piciket kell próbálni itatni vele. Ha nemjavul másnap, akkor orvoshoz vinni.
Elkaphatta a hányás-hasmenõs vírust, ami nem jár mindig hasmenéssel is. Mindenképpen kapjon Normaflore-t és holnap menjetek el az orvoshoz, de õ is csak a Normaflore-t és a diétát fogja mondani, általában 2 nap alatt átmegy a gyerekeken
akár rota vírus is lehet... ha több napig eltart, és a következõ pár hétben 3-szor is visszatér, akkor sajnos az a rota tipikus esete - de remélem, nem errõl van szó! jobbulást a lánynak, és próbálj minél több folyadékot itatni vele!
nem baj, ha nem eszik, de itasd sokat, és ha lehet ne tejjel. Ha bármilyen enterovírus támadta meg, az a tejes közegben jobban szaporodik. Nagyon figyelj rá, hogy ne száradjon ki, inkább mutasd meg orvosnak. A lányom a calici vírus miatt került be a lászló kórházba 1 évesen, de 2 nap alatt kis infúzióval helyrebillentették. Mielõtt frászt kapnál, a gyereknek nem fáj az infúzió, egyszer szúrják csak, mikor a branült beteszik a kezébe, és nagyon látványos javulást hoz. De nem hinném, hogy erre nektek szükségetek lesz.

Ma reggel arra ébredtem, hogy iszonyat fáj mindenem ott lent: csontok, izmok, olyan mintha kiakarna szakadni. Elégé fáj. A derekam is nagyon fáj, amit egészen a combomban is érzek. Mi lehet ez? Lehet ma szülni fogok?

37 hetes vagyok. A kedden voltam CTG-n, ahol már voltak fájások mérve. Azóta is minden nap érzek jóslókat. De ez most valahogy más.

Legjobb válasz: Én kb 3 hónapja így ébredek. :) 39. hetes kismama

Én kb 3 hónapja így ébredek. :) 39. hetes kismama
lehet hogy itt az idõ:-)
Nekem is van már ilyen tünet vagy 3-4hete, és egyben vagyok:) .38+1hetes

7 hetes terhes vagyok, ma reggel vérzésre ébredtem, nagy a kockázat hogy elvetélek?

Ma reggel arra ébredtem hogy vérzek, nem bõséges, de nem is mondanám kevésnek. Elmentem egybõl a kórházba, az orvos annyit mondott hogy mivel úgyse szeretném megtartani, csak akkor fektetnek be ha a baba nem él, mert ha még él akkor nincs értelme bent tartani... A baba életjelensége kimutatható, pöttyökben vérzek, illetve görcsöl a hasam is. Nem egészen tisztán értettem az orvost hogy most azt kellene várnom hogy haljon meg a magzat??? Kicsit ez durva nekem, az abortuszra is csak nagyon nehezen tudtam lelkileg rávenni magam, de az hogy azt kelljen várnom hogy mikor megy el magától elég ijesztõen hangzik. Valakinek tapasztalata van errõl? Tényleg most el fogok vetélni? Az orvosom semmi konkrét dolgot nem mondott.

Legjobb válasz: Nem lehet tudni, de talán mégis más lesz neked a tudat, hogy elment, mert akkor valószínûleg valami baja volt, minthogy te döntöttél az életérõl, ha így is úgy is el "kell", hogy menjen.

Nem lehet tudni, de talán mégis más lesz neked a tudat, hogy elment, mert akkor valószínûleg valami baja volt, minthogy te döntöttél az életérõl, ha így is úgy is el "kell", hogy menjen.
kedves 7/10 nem elég " csak a szeretet" ... de lássuk az anyagiakat jó ?? 1 csom pelus : 5000e ft/ hó, tápzer, 2000ft/ csom számoljunk 2 vel, popsitörlõ : 400ft, szóóval, 10e ft egy gyerek ha az ellétésról beszélünk, gondolom sziveen adnának holmikat ismerõsök barátok ajándékba, nem tudom mirõl beszélünk....
Amíg él legyen jól....nagyon morbid vagy.Szerintem nem ez a szeretet és a gondoskodás.Mellesleg az elsõ pár hétben nincs is semmiféle kapcsolat a baba és az anya között, ergo nem is adsz neki semmi jót.Kívánom, hogy ne várja meg, amíg elveszik Tõled, inkább menjen az útjára, és majd olyan emberhez térjen vissza, aki nem csak pár hétig akar Neki jót adni.....
Nem tudnál Neki MINDENT megadni!Ezt írod.És ez mit takar?Mert mindenkinek más a minden.200 ezres babakocsit, extra dolgokat?Mert az nem is kell.
Persze csak szeretetet kell adni, eszednél vagy? Sajnálatos az abortusz, de te se gondolod komolyan, hogy elég a szeretet?
Csak szeretetet kell neki adnod semmi mást, mi sem tudunk luxust nyujtani a babánkbak, de szeretet annál inkább!!!õszintén tényleg elveteted ? azokután h igy agodsz érte ?? :( ez több mint a semmi, nem vagy közömbös, amig él legyen jól??? kérlek gondolkodj még :( ez nagyon szomorú hogy igy kell végzõdnie :((
A kérdező hozzászólása: Nem logikátlan, vagyis szerintem nem mert én úgy gondolom hogy míg él addig legyen jól. Lehet fura az elvem, de míg megvan addig a dohányzásról is leszoktam hogy ne károsítsam szegényt. Jó most jöhet az hogy vigyázok, vigyázok, és a végén meg megölöm, de sajnos nem tarthatom meg mert nem hiszem hogy mindent tudnék neki biztosítani
Nekem a 12. hétben volt, szörnyen megilyedtem, ez este történt, reggelre semmi sem volt mármint baj nem volt, azóta 11 honapos a lányom.... de .. mi lett ? elment a baba ? végülis ... igaz mind1.. bár ebben az esetben rén személy szerint azt gondolom h jobb a babának igy ha elment, nem várta meg mig darabokra szaggatják, bocsi, nem értem miért irtad ezt ki, neharagudj, de logikátlan
Ne haragudj, de igazából nem mindegy?!Talán a sors "kegyes" Hozzád, és nem kell cipelned az ab terhét...és miért vagy ilyen kétségbeesett, hogy "tényleg most el fogok vetélni"?Nem értelek...3 gyerekes
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló az orvos arra értette hogy fölösleges bent tartani, hogy fölösleges az idõt húzni mivel úgysem akarom megtartani. De olvasgattam utána és valóban nem kevés nõ vérzett már akinek semmi baja nem volt, és egészséges pici babája volt. Nem tudom, de így is úgy is szörnyû az egész
Szia. Az hogy vérzel , az nem azt jelenti hogy vetélni fogsz. Kb 7 hetes voltam én is mikor véreztem , elmentem dokihoz és semmi nem volt. nem is tudták hogy mitõl. Azóta megszületett egészséges baba.Szerintem az orvosod arra utalt , hogy mivel a babával minden rendben felesleges téged benn tartani.
ja. Egy 10 darabos gumi meg vagy 600 Ft.

Kicsit tanácstalan vagyok 3 éve vagyunk együtt a párommal és ma reggel arra ébredtünk hogy õ is rosszat álmodott velem és én is vele lényegében ugyan azt, össze vesztünk egy buli közben ill. buli után . Ez jelent valamit?

mind ezt egy héttel az évforduló elõtt , elég babonás vagyok ! bár lehet h csak túl reagálom ..

Legjobb válasz: Ha babonás vagy akkor biztos jelent valamit neked, én mondjuk 100% hogy nem foglalkoznék vele.

Ha babonás vagy akkor biztos jelent valamit neked, én mondjuk 100% hogy nem foglalkoznék vele.
Ez csak egy álom. Én már álmodtam azt, hogy a párom meghalt és közben lebombázták a várost egy háborúban. Aznap elég szar napom volt, de azért túltettem magam rajta.
A kérdező hozzászólása: Igen , érzem hogy ez nem véletlen, és jelentenie kell valamit csak nem tudom hogy mit .. Azért köszönöm a válaszokat !
1, ne menjetek buliba. 2, menjetek el buliba csakazértis, de ne vesszetek össze 3, a buli jelentheti az évfordulót is. Ha féltek, hogy összevesztek, össze is fogtok veszni. 4, Eleve úgy induljatok az évfordulónak, hogy össze akartok veszni. Na akkor nem fog sikerülni.
Ha ezzel fogod nyaggatni a párodat akkor meg tuti hogy össze is fogtok veszni, és az álom valósággá válik. Persze nem az álom miatt, hanem miattad, de te ezt is égi jelként fogod kezelni. :)
Azt jelenti, hogy volt egy szar éjszakátok, mindketten rosszul aludtatok, aminek lehet az oka szellõzetlen helyiség, túl meleg, kényelmetlen póz vagy bármi. Most tényleg, te se gondolhatod komolyan, hogy egy álomtól jobb vagy rosszabb lezs bármi.
A kérdező hozzászólása: Érdekesebbén érdekesebb válaszok és egyre inkább úgy érzem hogy én ragálom túl .. azért tényleg köszi !
Most fáj, vagy izomláz? Ha izomláz nem gond, ha fáj már lehet baj.
A kérdező hozzászólása: ezaz hogy nem tudom eldönteni, valamikor fáj valamikor meg izomláz :D
Ha te nem tudod eldönteni, szerinted neten keresztül tudja valaki?

Hétfőn szeretkeztem utoljára a "barátommal" és ma reggel úgy ébredtem, hogy rettentően viszket a hüvelyem. Tegnapi nap folyamán az is roppant furcsa volt, hogy folyásom volt aminek igen csak fura szaga volt. Mit tegyek? 14/L

folyás aminek furcsa szaga volt.viszket, esetleg volna valami házi gyógymód erre ?!

Legjobb válasz: Elkaptál valami fertõzést, irány a nõgyógyász, nehogy súlyosabb legyen. Amúgy szüleid büszkék lehetnek rád.

Elkaptál valami fertõzést, irány a nõgyógyász, nehogy súlyosabb legyen. Amúgy szüleid büszkék lehetnek rád.
Lásd mint fent. Remélem védekeztek valamivel, nem szeretnénk viszontlátni a "Csak egy percig volt bennem, lehetek-e terhes" kategóriában. Tanulni kéne kislány, hogy legyen belõled valami, nem szexelni gyerek létedre.
14 évesen szex? Hová jutunk? Ráadásul a "barátoddal"? Nah mindegy. El kell menned orvoshoz, mert vmilyen fertõzésed van, és magától nem fog meggyógyulni. Jó lenne, ha édesanyádnak is elmondanád a dolgot, de gonolom azzal sincs tisztában, hogy már szexelsz... Legalább védekeztek?
házi gyógymód: odamész anyádhoz és elmondod neki. ha szexelni elég felnõtt vagy, akkor ehhez is. de ne lepõdj meg ha egy orbitálisat lever.
A kérdező hozzászólása: jajj emberek...még a menstruációm sem ált be...!!
24-es te ..... inkább nem mondok semmit. Hány éves vagy öcsém? tudom hogy az elõváladéktól is lehet terhes, már kérdezni se lehet b+!
Nem azt mondom hogy nem baj hogy betette gumi nélkül, csak kíváncsi voltam... de sztem is nõgyógyász, ha már anyud tudja nem is kell idegeskedni.
Álmodik a nyomor, kisanyám. Kérdezz meg egy nõgyógyászt, hányszor hallotta már ezt a mondatot...
A kérdező hozzászólása: Nem élvezett belém idõben kivette..!!
23-as, te meg hiányos tudással osztod az észt. "beléd élvezett?" ha csak ettõl lehetne valaki terhes.... elég ha az elõnedvbõl egy csepp bement. köszönjük, egyes, leülhetsz
Istenem, ti válaszolók mekkora bunkó parasztok vagytok... õ hibája, hogy nem védekeztek, gondolom megbánta, na de három oldalon keresztül ezen veszekedni... és egy terhességi teszt 1-2 hét után tudja biztosra megmondani hogy terhes-e, úgyhogy nem tudom hogy minek dobja ki a pénzt egy tesztre ameddig nem "mûködik". Amúgy beléd élvezett?
23-28-as Lehet kérdezni, de minek? Mit változtat a dolgon, hogy te tudod, hogy elment-e benne a fiú? És miért kell mindenkit lebunkózni? A kérdezõ, egy iszonyú butus kislány, aki még ki sem fejlõdött rendesen, de már szexel. Egyébként nem öcséd vagyok, hanem a nõvéred.
A kérdező hozzászólása: ott a .
A menzszed sem állt be, de szexelsz. Most ez kamukérdés ? Mert rendesen folyik a könnyem a röhögéstõl. Valahogy nem tudlak sajnálni.
A kérdező hozzászólása: hehe..nem is kell!!
Kislány!Ez azért mindenhogy ciki! Nem érdekel mások hozzászólása, kérdem én, minek szexeltél, ha még be sem állt rendesen a menzeszed? Gondolom nem is ez volt az elsõ alkalom, azt majdcsak nem egy jóformán idegen "barátom"-mal tetted meg. A srác hány éves? Tuti idõsebb nálad pár évvel s jól kihasznált, szexel veled pár alkalommal, ámít h kellesz neki, de amúgy ha kellenél nem veszekednétek sokat ilyen fiatalon, mikor sokkal kevesebb még a gond. Majd mikor terhes leszel, mert hát kislány szokd a szöveget " gumi nélkül sokkal jobb" "vigyázok rád" "idõben kiveszem" "megbízhatsz bennem" "nem lesz baj" "csak egy kicsit" "ettõl nem lehetsz terhes" --szóval ez mind ámítás csak azért h jót élvezkedjen rajtad a srác, s nagyban letojja mi is van/lesz veled. S sitty/sutty oda az egész jövõd, s terhesen már a pasiknak sem fogsz kelleni! Idõben tanuld meg! Mindig védekezzetek+ ismeretlennél használj gumit, mert a fertõzést szépen otthon a családod is elkaphatja pl.törölközõ által...örülnének a szülõk--egymást vádolnék h ki kamatyolt félre majd válás, a te óvatlanságod miatt. Volt már ilyen!
A kérdező hozzászólása: erre nem tudok mit írni..eddig komentelõknek, köszönöm a válasz. :dd
Figyeljetek már! Nem egy olyan lány van, aki ilyen fiatalon szexel, mert érzelmileg annyira labilis, hogy úgy érzi, meg kell tennie. Vagy valami családi defekt van. Nem kell felette ítélkezni. 1 éve (azaz CSAK 20 évesen) vesztettem el a szüzességem, de akkor is olyannal voltam, aki nem szeretett viszont, csak én szerettem. Amúgy meg úgy éreztem, hogy gyorsan meg kell találnom a lelki társam. Könnyen is ment becsábítani egy-egy jelöltet, természetesen a fizikai vonzerõmmel, vagyis elég hamar nemi érintkezésbe kerültem velük, mert féltem, ha nem csábítom el hamar, akkor elveszítem. Csak aztán kiderült az ilyen 4-5 emberkérõl (akikben láttam a potenciált arra, hogy a lelki társaim tudnának lenni), hogy mégsem illünk össze, és így tök ideg voltam, hogy béna vagyok párkapcsolatokban, mert egy szociális analfabéta vagyok. Mellesleg a 4-5 emberbõl (kb. 4-5 hónap alatt) a második egy olyan srác volt, akivel aznap találkoztam elõször, és jól elkaptam tõle valami trichomoniasisra emlékeztetõ nemi betegséget. És volt nálam gumi, de nem használtuk. Annyira zavart és szeretethiányos voltam, hogy sorozatban olyan dolgokat csináltam, amitõl még hülyébbnek éreztem magam. Depressziós voltam, mint az állat, öngyilkossági gondolatokkal tele, magányos is voltam emiatt. Azt éreztem, ha teszek valami "izgiset", akkor majd nem fogok minden napot unalmasnak és szenvedésnek megélni. Ennyi. Ítélkezni nagyon könnyû. Õ feltett egy kérdést, hogy mit tegyen, és nem felelõsségre vonást kért. Mert inkább ti lennétek olyan oktondiak, hogy nem jöttetek rá, hogy annyi esze azért mindenkinek van, hogy magától rájön a hibáira? Neki nem bûntudatkeltésre volt szüksége, hanem egy nyamvadt válaszra: ORVOS (Nekem szerencsém volt, mert apám orvos, és felíratott nekem gyógyszereket a háziorvosommal. Természetesen apám is jól megdorgált azért. Nem, mintha magamtól nem éreztem volna magam így is elég balféknek.) Ui.: Egyébként világéletemben egy szolid csaj voltam, tele szexuális és egyéb gátlásokkal. Mindig a legjobb tanulók között voltam, most pedig elsõéves egyetemi hallgató vagyok fizika szakon. Nem vagyok egy cafka, kifejezetten intelligens ember vagyok, de érzelmi bajaim nekem is lehetnek, és én sem a hülyeségem, hanem a lelki zavaraim következtében kaptam el azt a betegséget. Jelenleg az elsõ kölcsönös szerelmen alapuló és eddigi leghosszabb kapcsolatomban vagyok 7, 5 hónapja. :) Még annyit, hogy: A modern orvostudomány szerint a betegségek több mint 90%-a pszichés eredetû. Üdv.: 21 éves lány/nõ
A kérdező hozzászólása: 36/36 Nagyon jól esett a komented te nagyon aranyos lehetsz.Köszönöm szépen.És baromi nagy igazságot írtál le. Mellesleg azért tettem, mert több mint 2 éve szerettem/szeretem az illetõt és soha semmit nem mondott.Alkalom került arra, hogy lefeküdjek vele.Tisztában voltam mindennel.Feltett ugyanis egy kérdést.Vállalnom kell a következményeket ugyanis most meg ráadásul úgy tûnik terhes vagyok.
OMG :( te szegény lány :S és szted mit fogsz vele csinálni? (ne gúnyos hangon olvasd, nem gúnyolódásból írtam)
Ezt a beleegyezési korhatárt sokan úgy értelmezik, hogy 14 éves kortól kötelezõ a szex, pedig ehhez nem csak testileg kell megérni, hanem szellemileg is. Kedves Kérdezõ! Vállald a tetteid következményeit és menj orvoshoz!
Hiába kiabáltok rá már el van cseszve itt az anyját kéne pofozni, a saját lánya életét cseszte el! Buta vagy te lány nem tanitottak meg semmire és ez baj!
Próbálkozhatsz Canesten combival, amit a gyógyszertárban tudsz megvenni, és nem olcsó. De ha valóban értékesnek tartod magad annyira, hogy törõdj az egészségeddel, akkor érdemes nõgyógyászhoz fordulnod, mert õ kenetet tud venni, és attól függõen, hogy gomba, vagy baktérium, gyógyszert tud felírni. A barátodnak is kell gyógyszer valószínûleg, szóval õ is menjen orvoshoz.
5-nél a pont
5-ös, azt elfelejted, hogy anyu csak azért van, hogy finanszírozza a ruhát, sminket, meg ha majd nagy gáz lesz, akkor vigye orvoshoz, fizzesse az abortuszt, egyébként a szülõk le vannak szarva, csak hülyéknek vannak beállítva, akik "olyan szemetek, hogy nem engedik, hogy a barátomnál aludjak, meg hogy tajrészegre igyam magam egy szórakozóhelyen" aztán ha baj van, mégiscsak jók valamire... szar világ lett ez
A kérdező hozzászólása: Abban elég hülyék voltunk, hogy nem védekeztünk.És nem voltam "taj részeg"!!! És nekem az anyám az egyetlen olyan ember aki mindig segít és mindenrõl tud..!!
Ha felnõ rájön mekkora hülye volt.... akkkor már késö, kül anyuci is hibás hol a nevelés???
Az nem segitseg ha tudja hogy 14 evesen sexelsz es hagyja!!!!!!
Arról is tud, hogy nem védekeztetek? Remélem ebbõl a kis incidensbõl ez a fertõzés lesz a legnagyobb gondod, és nem kell majd azzal is odaállni anyád elé, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: terhes nem hiszem...de majd meglátjuk...én sztem biztos nem..hisz idõ kell neki, hogy észre vegyem..!
Csak gratulálni tudok, hogy miért nem védekeztetek, azt már meg se kérdezem. Állj oda anyud elé, és mondd el neki, hogy lefeküdtél a pasiddal, és tojtatok a védekezésre. Kérd meg, hogy kísérjen el a nõgyógyászhoz. (Vagy kérd meg a "barátodat")
A kérdező hozzászólása: Anyukám már az nap tudta mikor éjszaka hazamentem, hogy volt valami.És igen azt is tudja nem védekeztünk...De akkor köszönöm mindenkinek a válaszokat, mihamarabb nõ gyógyász lesz..!! :/
A kérdező hozzászólása: "barátom" szócska azért van lepontozva mert jelenleg sokat veszekedünk.. amúgy hé ember vagyok! aki hibákat követ el .. mind1 fiatal vagy -vagy idõs..hibákat mindenki követ el..!
Tudod, a fiatalság nem mindenre kifogás. Hiba az, ha doga közben lebuksz a puskával, vagy esetleg az is, ha elhallgatsz egy egyest otthon. De az már nem hiba, ha egy másik életet teszel tönkre, mert lusták voltatok elvonszolni a seggeteket a lgközelebbi DM_be és vnni óvszert. Hogy lhet ennyire buta valaki ?
A kérdező hozzászólása: VOLT NÁLA GUMI...CSAK ANNYIRA GYORSAN TÖRTÉNT MINDEN , HOGY NEM HASZNÁLTUK..://
A kérdező hozzászólása: VOLT NÁLA GUMI...CSAK ANNYIRA GYORSAN TÖRTÉNT MINDEN , HOGY NEM HASZNÁLTUK..:// Aha, jó kifogás sose rossz! :-)
te jó ég! ez már nekem fáj! épp hogy kijöttél az oviból ( amit bizonyit a beszéd-irás stilusod)de már szexelsz? jó ég! milyen anya az, aki ezt engedi, és eltüri? édes kislányom ha én lennék az anyád akkora pofont vágtam volna le neked, hogy a köv. 20 évre elmenne a kedved a szextõl....jah és meddig akarsz várni, hogy megtudd terhes-vagy-e? amig a baba már érezni is képes és akkor mész majd kikapartatni???? ppfffff......
A kérdező hozzászólása: hétfõn volt..nem hinném pár nap alatt észre veszem..
A kérdező hozzászólása: még nem tudom.
Hát nekem csak egy pillanatig szokott tartani. Nem hiszem hogy normális lenne. Vigyázz magadra!
Ez nem valami megszokott, szerintem felfáztál.. Nézésd meg magad mindenképp!
Nekem is volt már így.
A kérdező hozzászólása: de akkor ez normális dolog?alig bírtam levegõt venni.(nagyon fájt akkor épp, de eltelt vagy 5-8perc és teljesen elmúlt).
A kérdező hozzászólása: oké, majd megmondom az orvosnak.bár még eddig kétszer fordult elõ.(egyszer amikor még nem voltam terhes, meg most!
Nekem nem voltak ilyen bajaim, de sztem ez nem normális. Mielõbb menj orvoshoz.

Ma reggel arra ébredtem, hogy a hörcsögöm ugrál a ketrecében. Azt hittem, hogy ez normális, de aztán láttam, hogy a gerince közepétől lefele, a teste megpróbál kicsavarodni!?

látszik hogy nem tudja kontrollálni. két hete vettük, még egész fiatal, segítsetek kérlek, nem tudom mit csináljak ilyen rohamoknál! és látszik hogy nem direkt csinálja. kicsit futkorászott a kerekében, akkor nem látszott, de de amint lemászik újra kezd?dik az egész. tegnap még tök egészséges volt, csak kicsit keveset aludt, mert sokat játszott az új kerekében. azt vettem észre, hogy a fenekéb?l épp készül kibújni egy kaki, de nem esik ki. pedig adtunk neki lenmagot, ami elvileg rendben tartja a székletet. MIT CSINÁLJAK???? DX

Legjobb válasz: Szerintem vidd el az állatorvoshoz!

Szerintem vidd el az állatorvoshoz!
Szerintem is.Az állatorvos megtudja mondani hogy mi a baja .
A kérdező hozzászólása: igen, de most meg jól van, csendben szunyókál a kis sarkában, és amikor az elõbb felébredt, megint elkezdte, aztán most megint alszik. talán csak fáradt, és ez olyan mint a tikkelés. most nem akarom felébreszteni, mert rendes életjeleket ad. de ha még este is baja lesz mindenképp elviszem.
Istenem... igen, ülj csak nyugodtan, és mentegetõzz ahelyett hogy legalább felhívnád az állatorvost! De aztán ne sírj ha másnapra elpusztul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!