Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel a vonaton (3 db)

Miért álltak ma a vonatok Abonyban több mint egy órát? Kb. reggel hét körül

Legjobb válasz: Biztosítóberendezési hiba volt a vonalon.

Biztosítóberendezési hiba volt a vonalon.
dolgoztak a bizberesek
miért nem használhatod?
Hazudd azt, hogy kitették a képzést, írj egy ad hoc kérvényt, amit a pénztárosnak kell adnod és kapni fogsz egy ki füzetet pecséttel. Ezt kell felmutatnod a bérlettel a kalauznak. Én is ezt csináltam, mikor Pestre kellett utaznom többször.
"Diák bérletet nem lehet visszaváltani, érvényesség kezdete után meg végképp nem." Mégis miért kell fokozni azt, hogy "nem"? Egyébként meg miért ne lehetne visszaváltani diákbérletet az érvényesség kezdete elõtt? Természetesen vissza lehet váltani, de szigorúan csak az érvényesség kezdete elõtt. (Teljesárú bérleteknél van lehetõség arra, hogy az érvényesség kezdete után pár nappal is visszaváltható a havi és félhavi.) Szóval ez a lehetõség sajnos elúszott.
2.vagyok jah bocs amit linkeltem, az a BKV jegyekre, bérletekre vonatkozik. De sztem MÁV-nál is lehetõség van visszaváltásra..
máv=vonat szóval mi az hogy nem használhatod?menj be a máv irodába és reklamálj.
A kérdező hozzászólása: mert a köcsög máv köcsög weblapján nem volt kint h csak akk élhetek ezzel a bérlettel ha a lakóhelyemrõl kényszerülök egy másik településre tanulni és a diákon rajta van mindkét település + a suli szarságai. na és ezért kidobtam 6500at és nem lennék túl boldog ha nem kapnám vissza az árát....
2 perc alatt néztem utána és érdekes módon én megtaláltam a feltételeket http://www.bgok.hu/download/diak.pdf 17.oldal, táblázat...Egyértelmûen leírják Ettõl függetlenül sztem az összeg egy részét megtérítik.
Nem térítik vissza. Diák bérletet nem lehet visszaváltani, érvényesség kezdete után meg végképp nem.
Amúgy a köcsög máv köcsög weboldalán 1 perc alatt megtaláltam: http://www.mav-start.hu/ajanlatok/utazasi_ajanlat.php?mid=14.. A nappali és az esti tagozatos tanulók érvényes diákigazolványuk alapján a lakóhely (tartózkodási hely) és az oktatási intézmény székhelye (gyakorlati foglalkozás helyszíne) között válthatnak Tanuló bérletet. A Tanuló bérlet érvényességi idején belül a megváltott viszonylaton és azon belül korlátlan számú utazásra jogosít. Csak hát ennyi IQ-val könnyebb azt mondani, hogy nincs kiírva, mint utánanézni...

Ma reggel megfáztam a vonaton. Fáj a torkom és köhögök. Egész nap barna folyásom van, de nem fáj a hasam. Összefügg a kettő?

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy hanyadik héten vagy. Én is voltam náthás, volt barna folyásom is. Azért megnyugtatásul keresd fel az orvosod! Minden jót! Üdv, egy 20 hetes kismama

Nem írtad, hogy hanyadik héten vagy. Én is voltam náthás, volt barna folyásom is. Azért megnyugtatásul keresd fel az orvosod! Minden jót! Üdv, egy 20 hetes kismama
ez olyan egyértelmu!!Menj el orvoshoz, mi nem vagyunk orvosok..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!