Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel a tüszőrepesztő szurit (2 db)

Ma reggel kaptam a tüszőrepesztő szurit. Nagyobb az esélyem a teherbeesésre? Sikerülhet?

Legjobb válasz: tényleg nemkéne idiota választ irni!nem ezt kérdezte!nem szidást kért hanem válászt!és a doki pont azért adot neki szurit mert látta hogy ez kel neki. szoval nem a párjában van a gond. ne is figyelj oda az ilyen válaszadokra. irigyek! igen valoszinüleg most nagy az esély a babára. szoval nagyon figyelj oda mikor lesz nyálkád. legyetek eggyütt minden másnak és bisztos a siker!

tényleg nemkéne idiota választ irni!nem ezt kérdezte!nem szidást kért hanem válászt!és a doki pont azért adot neki szurit mert látta hogy ez kel neki. szoval nem a párjában van a gond. ne is figyelj oda az ilyen válaszadokra. irigyek! igen valoszinüleg most nagy az esély a babára. szoval nagyon figyelj oda mikor lesz nyálkád. legyetek eggyütt minden másnak és bisztos a siker!
A kérdező hozzászólása: Szia, nem a kérdés a hülye hanem a válaszod!!!! Kébzeld el hogy ismerem az egéssz folyamatot mert már szültem, a rendszer viszont nem engedte át a kérdésemet ami úgy hangzott hogy sikerült e valakinek a repesztõ szuri segétségével teherbe esni... köszönöm a válaszod
Szió!Én is pár napja kaptam ilyen szurit, most reménykedve várakozok:) Nektek sikerült?Remélem igen!:)
szio mi ujs veled?
Nekem nem jött össze tõle!És neked?
mivan azóta? fogadok emjött össze, mert már azt eldicsekedted volna nem?
hCG??? :O
Mi az hogy kiürült??? Ha volt is csík, az a szuritól volt. Az a hcg, amire te vársz, majd késõbb lesz látható csak. Ha lesz...Sosem értem mire jó ilyen korán tesztelni, csak fölöslegesen agyalsz, és kombinálsz.Majd ha késik a mensid, akkor tesztelj! Nem ártana elolvasnod a teszt használati útmutatóját!
ha szombaton tüszõrepesztõ szurit kaptál akkor nyilván ovulációs teszt lehetne csak pozitív. Hcg tesztet majd akkor kell csinálnod, ha késik a menzeszed, vagy a mndjuk a tüszõrepesztõ szuri után legalább 14 nappal. Most kell együtt lennetek és majd kb két hét múlva tesztelgess.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!