Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel a tüszőrepesztő (3 db)

hCG??? :O
Mi az hogy kiürült??? Ha volt is csík, az a szuritól volt. Az a hcg, amire te vársz, majd késõbb lesz látható csak. Ha lesz...Sosem értem mire jó ilyen korán tesztelni, csak fölöslegesen agyalsz, és kombinálsz.Majd ha késik a mensid, akkor tesztelj! Nem ártana elolvasnod a teszt használati útmutatóját!
ha szombaton tüszõrepesztõ szurit kaptál akkor nyilván ovulációs teszt lehetne csak pozitív. Hcg tesztet majd akkor kell csinálnod, ha késik a menzeszed, vagy a mndjuk a tüszõrepesztõ szuri után legalább 14 nappal. Most kell együtt lennetek és majd kb két hét múlva tesztelgess.

Tegnap reggel kaptam meg a tuszorepeszto injekciot es azt javasolta az orvos, hogy ma este legyunk egyutt, tehat kozel 36 oraval a beadas utan. Ez jo idozites? Nem kessuk le a nagy alkalmat?

Legjobb válasz: Hihetsz az orvosodnak, teljesen jó idõben lesztek együtt! Az idõzítést mindig személyre szabottan adják meg.

Hihetsz az orvosodnak, teljesen jó idõben lesztek együtt! Az idõzítést mindig személyre szabottan adják meg.
Jó idõben, jó helyen lesztek együtt, e aggodj!

Ma reggel kaptam a tüszőrepesztő szurit. Nagyobb az esélyem a teherbeesésre? Sikerülhet?

Legjobb válasz: tényleg nemkéne idiota választ irni!nem ezt kérdezte!nem szidást kért hanem válászt!és a doki pont azért adot neki szurit mert látta hogy ez kel neki. szoval nem a párjában van a gond. ne is figyelj oda az ilyen válaszadokra. irigyek! igen valoszinüleg most nagy az esély a babára. szoval nagyon figyelj oda mikor lesz nyálkád. legyetek eggyütt minden másnak és bisztos a siker!

tényleg nemkéne idiota választ irni!nem ezt kérdezte!nem szidást kért hanem válászt!és a doki pont azért adot neki szurit mert látta hogy ez kel neki. szoval nem a párjában van a gond. ne is figyelj oda az ilyen válaszadokra. irigyek! igen valoszinüleg most nagy az esély a babára. szoval nagyon figyelj oda mikor lesz nyálkád. legyetek eggyütt minden másnak és bisztos a siker!
A kérdező hozzászólása: Szia, nem a kérdés a hülye hanem a válaszod!!!! Kébzeld el hogy ismerem az egéssz folyamatot mert már szültem, a rendszer viszont nem engedte át a kérdésemet ami úgy hangzott hogy sikerült e valakinek a repesztõ szuri segétségével teherbe esni... köszönöm a válaszod
Szió!Én is pár napja kaptam ilyen szurit, most reménykedve várakozok:) Nektek sikerült?Remélem igen!:)
szio mi ujs veled?
Nekem nem jött össze tõle!És neked?
mivan azóta? fogadok emjött össze, mert már azt eldicsekedted volna nem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!