Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel a nyákdugo, (37 db)

Ha egy hete egy ujjnyira nyitva vagyok, mehetett el ma reggel a nyákdugóm?

Eddig is néha néha pisilés után volt egy pici nyálkás valami,de ma reggel egy kb 5 cm kocsonyás ,benne egy két rózsaszines csikos valami volt a wc papiron.Jól gondolom hogy ez lehetett a nyákdugó? 38 hetes vagyok,szülészn? szerint nem sok van már....Derekam fáj egy kicsit és ha megyek akkor egy két szúrás,nyilalás van alul. CSak én azt hittem ,hogy a nyákdugó akkor távozik ha kinyilt a méhszáj,de az nekem egy hete nyitva van,akkor hogy is van ez?

Legjobb válasz: Szerintem a nyákdugó volt az. Nekem is vhogy így nézett ki. Szerintem hívjál fel vkit aki tud ebben segíteni. (pl. szülésznõd, vagy dokid)

Szerintem a nyákdugó volt az. Nekem is vhogy így nézett ki. Szerintem hívjál fel vkit aki tud ebben segíteni. (pl. szülésznõd, vagy dokid)
Nekem a 36. héten ment el a nyákdugó és akkor nyílt ki 1 ujjnyira a méhszáj. A 40. héten szültem.
3 hete nyitva volt a külsõ méhszájam amikor elment a nyákdugó.
Hali! Valószínüleg csak a külsõ méhszájad volt nyitva, de ez tipikusan a belsõ méhszáj nyílására utal amit írtál.Én ilyenkor anno telefonáltam a dokimnak aki be is küldött a kórházba, pont a 38. hét után és ott oxitocinnal meg is indítottak.(sajnos)a mai fejemmel nem kapkodtam volna, sokkal jobb a szülés ha nem nyomnak tele elõre oxitocinnal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Hát én holnap megyek ctg-re és megint megnéznek, kiváncsi vagyok mennyit változtunk egy hét alatt.Mindenesetre mondta a szülésznõ hogy a csomagomat vigyem. Mégegyszer köszi!

Ha minden igaz, ma reggel a nyákdugó, vagy egy része távozott, az orvos sem tudta megmondani tutira. Magzatvíz nincs, azt mondta, hogy elhúzhatom jan-ig, de lehet, hogy előbb fogok szülni. Fogalmam sincs, hogy mi van, más is járt már így?

A nyákdugó távozása az már a szülés kezdetét jelenti, ha más jel nincs, vagy kár izgulni?

Legjobb válasz: Jan. 23.-ra körülre vagyok kiírva, tehát még van 1 hónap..

A kérdező hozzászólása: Jan. 23.-ra körülre vagyok kiírva, tehát még van 1 hónap..
Én még 3 hétig nem mentem szülni, te sem fogsz még, gondolj erre!
Én aznap szültem mikor elment a nyákdugó. Kiírt elõtt egy nappal.
A kérdező hozzászólása: Nekem reggel ment el egy darab (nyákdugó volt egyáltalán), aztán este a másik fele. Színtelen, kocsonyás, nyúlós volt a cucc..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, bizakodom, hogy csak vaklárma volt. Neked is Kellemes Ünnepeket! :)
Jan. 23-án jó születni, én is akkor születtem. :) Amúgy a nyákdugó elmehet egy hónappal, egy héttel, de egy nappal hamarabb is. Nekem 40. hetesen ment el egy nagyobb darab, majd minden nap még egy kisebb, 40+6 napra szültem (elfolyt a magzatvíz). Könnyû szülést Neked, és Kellemes Ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is Boldog Karácsonyt kívánok! :) Tudom, hogy nem kéne ennyire aggódni, de annyira kiszámíthatatlan minden, és eddig minden rendben volt, remélem nem lesz koraszülött a baba.
Én február 4-re voltam kiírva.A védõnõm már dec. elejétõl jajveszékelt, hogy "húúú de lenn van a hasad, ebbõl kora baba lesz".Mástól meg pont az ellenkezõjét kaptam....lényeg, hogy 02.11-én szültem.Elõtte végig totál zárt voltam;szülés elõtt hajnalban elfolyt a vizem.Ennyit arról, hogy mennyire van vagy éppen nincs leszállva a pocak.Barátnõm hasa pl. kb. a torkában volt mikor mentek szülni.Szóval ez sem garancia.Ne aggód túl, nem kell! Kellemes ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: ja, azt nem írtam: a méhszájam zárva van.
A kérdező hozzászólása: a has leszállásának van valami jele? én nem tudnám most megmondani, hogy leszállt-e vagy sem.. :( egyáltalán az már a szülés közeledtét jelenti??
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem, hogy nem jön elõbb a baba, mert akkor még javában koraszülött lenne.. ha jan. elején jön, az tökéletes idõzítés, bízom benne, hogy kibírja, és nem makacsolja meg magát. :)
Én még 4hétig húztam! Szerintem ne izgulj :)
Nekem hétfõi napon kezdett el távozgatni és vasárnap szültem.Van aki már aznap megszül de van aki akár három hétig is húzza.Ezt nem lehet megjósolni sajna.
A nyákdugó távozásából még közel sem lehet a szülés várható idõpontjára következtetni.Lehet simán kihúzod januárig, vagy akár túl is hordhatod...de lehet még ez évben baba lesz belõle. Van akinek már a 37-38. hét környékén elmegy, aztán bõven ráhúz még 1 hetet a szülés kiírására (én is így jártam).
A kérdező hozzászólása: És azt sem mondta, hogy nyitva van-e a méhszáj, vagy nincs. Úgy láttam, hogy a kiskönyvembe se írt semmit. :(
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem. :)

Lehet, hogy a magzatvizem szivárog, ha tegnap és ma reggel a nyákdugó távozott és a bugyimba pecsételő "vizes" folyás van? Nem sok, de mindig nézegetem és van egy- egy kicsi folt. A folt szagtalan és színtelen!

Sajnos nem tudom eldönteni, hogy ez most már az -e, mert a picúr dolgozik ezerrel, igaz az éjjel volt kb 20 percig elég er?s fájásom, de elaludtam vissza és utána már nem keltem fel rá. Várom segítségeteket!!!

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak hígabb folyás. Bár ha nem vagy biztos benne, inkább menj be a kórházba, maximum hazaküldenek. De az is lehet, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor jelentkeznek is utána a fájások, de ebben nem vagyok biztos.

Lehet, hogy csak hígabb folyás. Bár ha nem vagy biztos benne, inkább menj be a kórházba, maximum hazaküldenek. De az is lehet, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor jelentkeznek is utána a fájások, de ebben nem vagyok biztos.
szerintem azonnal menj orvoshoz. ez nem játék! ha nem szülsz akkor úgyis hazaengednek de nyugodtabb leszel ha látott doki és nem mi okoskodunk itt neked.
Szerintem az lehet, irány a kórház! Biztos ami biztos! Nyákdugó távozásában biztos vagy? Az milyen volt? Szintelen és szagtalannak kell lennie. Tisztasági helyett érdemes akár egy textil pelenka darabot tenni be, ami kevéssbé nedvszívó, így könnyebb megállapítani. Nekem ezt tanácsolták. Nem szívja be mint a betét. Ha már szivárog menj be! Sok sikert! Majd értesíts. 37 hetes kismama

Mostmár 8 napja késik a baba! De viszont annyi tőrtént hogy ma elment reggel a nyákdugó! És lejjebb ment a baba! Megszületik végre a baba?

Legjobb válasz: Az jó jel, hogy elment a nyákdugó, de nem biztos, hogy azonnal szülni fogsz. Valaki még kihúz két hetet is utána. De, mint szokták volt mondani: Gyerek még bent nem maradt! :-) Már biztos nem kell soká várnod, mert 1-2 napon belül úgyis megindítják a szülést, ha magától nem indul meg. Az viszont határozottan jó jel, hogy lejjebb ment a baba. Könnyû szülést kívánok neked!

Az jó jel, hogy elment a nyákdugó, de nem biztos, hogy azonnal szülni fogsz. Valaki még kihúz két hetet is utána. De, mint szokták volt mondani: Gyerek még bent nem maradt! :-) Már biztos nem kell soká várnod, mert 1-2 napon belül úgyis megindítják a szülést, ha magától nem indul meg. Az viszont határozottan jó jel, hogy lejjebb ment a baba. Könnyû szülést kívánok neked!
Nem kell korházba menned? Nekem beindították.

37 hetes vagyok és ma reggel a betétemen sárgás-nyálkás valami volt, de csak kis mennyiségben. Ez már a nyákdugo kezdete lehet? AZota semmi.

Legjobb válasz: Nálam a nyákdugó sárgás volt vékony véres csíkokkal. Utána negyed órával már folyt is a magzatvíz. De állítólag akár egy héttel a szülés elõtt is távozhat. Szerintem neked inkább csak kicsit sûrûbb folyásod lehetett. Azért figyeld magad!

Nálam a nyákdugó sárgás volt vékony véres csíkokkal. Utána negyed órával már folyt is a magzatvíz. De állítólag akár egy héttel a szülés elõtt is távozhat. Szerintem neked inkább csak kicsit sûrûbb folyásod lehetett. Azért figyeld magad!
Szia! Szerintem lehetett a nyákdugó. Nekem a 36. héten ment el a dugóm, fehér volt és kocsonyás, és kisebb volt mint amit vártam, de teljesen más volt, mint addig bármiféle folyás. Öt napra rá szültem.
Igen, lehetett az. VAn akinek egyben jön, van akinek több részletben.

Ma reggel a wc papíron nyúlos, véres valami volt. Ez a nyákdugó volt? Amúgy nem tapasztaltam vérzést. Nem baj hogy véres volt? Akkor már bármikor beindulhat a szülés?

Elég sok volt. Tapasztalhatok még ilyet? Vagy egyszerre is távozhatott?

Legjobb válasz: A pocakkeményedés fog jelezni. A kicsi vér nem számít, belefér.

A pocakkeményedés fog jelezni. A kicsi vér nem számít, belefér.
A kérdező hozzászólása: Ja, kedden töltöm a 39 hetet papíron.
Lehet hogy volt, de nyugi nem fog elindulni a szules rogton. Ismerosomnek kijott 36.hetnel es csak 40-re szult.. Ez ilyenkor altalaban mar kiszokott jonni :)
A kérdező hozzászólása: De akkor nem probléma ha véres?
igen az a nyákdugó volt. nekem az elsõnél másnap jött a baba

38 hetes és 2 napos terhes vagyok. Voltam ma reggel a dokinál semmi erősebb fájásom nem volt, és nem is véreztem, de délelőtt elkezdtem vérezni, folyamatosan. Ez a nyákdugó, vagy a tágulástól vérzik, vagy mitől? Kibirom szombatig?

Legjobb válasz: Szia.Én is a 39.héten vagyok.38+5.nekem azt mondta a szülésznö,ha vérzés jelentkezik,pláne folyamatosan,egyböl kórház.Szerintem te is bemehetnél.Ha folyamatosan vérzel,az nem jó.Hívd fel az orvosodat,és valószínü ö is azt mondja,hogy menj be a szülészetre.

Szia.Én is a 39.héten vagyok.38+5.nekem azt mondta a szülésznö, ha vérzés jelentkezik, pláne folyamatosan, egyböl kórház.Szerintem te is bemehetnél.Ha folyamatosan vérzel, az nem jó.Hívd fel az orvosodat, és valószínü ö is azt mondja, hogy menj be a szülészetre.
én is voltam az elsö gyermekemel de én meg is szültem az nap!

Ma kell be feküdnöm 40+3hetes vagyok a nyákdugo ma reggel távozot szerintetek ma fogok már szülni? Tegnap joslo fájásom is volt!

Legjobb válasz: Én holnap fekszem be, kicsit fájogat hajnal óta, de szerintem csak a kitûzött idõpont miatt, mert csak óránként. Nyákdugó sem ment el és zárt a méhszájam is, úgyhogy szerintem én csak csütörtökön látom a babót a megbeszéltek szerint...Neked szurkolok, hátha nálatok sikerül elkerülni az indítást! 40+3 hetes kismama

Én holnap fekszem be, kicsit fájogat hajnal óta, de szerintem csak a kitûzött idõpont miatt, mert csak óránként. Nyákdugó sem ment el és zárt a méhszájam is, úgyhogy szerintem én csak csütörtökön látom a babót a megbeszéltek szerint...Neked szurkolok, hátha nálatok sikerül elkerülni az indítást! 40+3 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm még mindig várom a babát nem akar jönni
Én aznap szültem, amikor elment a nyákdugó, és 1 nappal azelõtt, hogy be kellett feküdnöm, 40+4-en. És elõtte éjjel voltak jóslók:) Jó eséllyel megszülsz ma:) Könnyû szülést!
Én is aznap szültem mikor elment a nyákdugó! Sok sikert!!!!
Nem feltétlen a nyákdugó miatt, de megszülhetsz.Ha babás szobába kerülsz a baba sírás beindíthatja.Nekem így volt az elsõnél :) Drukkolok!
40+1-en elment a nyákdugóm és másnapra meglett a baba.
Nekem is 40+3nál ment el a nyákdugó, 40+4nél befektettek, 40+5nél megindultak a fájások, és 19 óra vajúdás után 40+6ra megszületett a babám.
Nekem kiirás elõtt 2 nappal távozott 3 részletben, másnap reggelre szültem. Talán már Te is túl vagy rajta.

Ez fájás lehet? 38 hetes vagyok, ma reggel távozott a nyákdugom egy része.

kb 3 hete vannak már erosebb joslo fájásaim.A hasam leszállt egy hete. Ma viszont egyfolytában fáj, szur, nyilal a hasam. nem tudom eldonteni, h ezek most fájások vagy mi lehet.mert ahogy irtam már van h tobb percig is fáj, hol erosebben, hol gyengébben.

Legjobb válasz: Szia, a fájások olyan menszi szerûek voltak nekem. A nyákdugóm egy szombat reggel félig elment, vasárnap du 4 körül jöttek a fájások és tényleg rendszeresek voltak.

Szia, a fájások olyan menszi szerûek voltak nekem. A nyákdugóm egy szombat reggel félig elment, vasárnap du 4 körül jöttek a fájások és tényleg rendszeresek voltak.
A kérdező hozzászólása: tehát akkor addig amig nem rendszeres ne aggodjak??
Nekem is elég korán kezdõdtek a jóslók. De este tusoláskor mindig elmúltak. Na akkor, azon a bizonyos napon nem múlt el, sõt, sûrûsödött, és fokozatosan rendszerezõdött. Ja, és erõsödött. Azt már nem múlasztja el a zuhany.
csatlakozom az elsõ válaszolóhoz, a fájások nekem is mensi szerû görcsök voltak, csak persze idõvel sokkal erõsebbek lettek. Ha nem tudod eldönteni, hogy mi a helyzet ülj be egy kád meleg vízbe, ha elmúlnak, akkor ez is csak jósló. Ha nem, akkor 5 perces fájásoknál, amik kb. 40-50 mp-ig tartanak irány a kórház (már ha elég közel van, és nem kell sokat utazni). 33 hetes kismama a második babával
Szerintem hívd fel a védõnõdet és kérdezz rá!!Nincs két egyforma terhesség!Engem bevitt a férjem a kórházba mert elment a nyákdugó és a magzatvíz egy része és ott is tartottak úgy, h nem voltak rendszeresek a fájások és a hosszuk se volt több 20 másodpercnél.(a szülésem idején sem!!)Amúgy tényleg mensi szerûen fáj. közeleg a nagy esemény!! :) Sok sikert!!!!!!Szép és könnyû szülést!!!írd meg mi lett! 2 hós kislány anyukája
Szia! Hogy vagy? Megérkezett a baba?
A kérdező hozzászólása: Szia. hát sajna még nem. a fájások maradtak, valamikor erosebbek, van h gyengébbek.pénteken megyek orvoshoz, meglátjuk mit mond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!