Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel a nyákdugóm, véresen. Viszont (2 db)

Ma reggel kijött a nyákdugóm, véresen. Viszont most, délután is folyik belőlem valami, de ez nem nyákos, hanem vizes és véres. Lehet véres a magzatvíz? Mi lehet ez?

Nagyon aggódom!

Legjobb válasz: Szerintem látogass el a korházba. Lehet, hogy tényleg a magzatvíz, vagy tágulsz, és attól véres. Ha még nincs idõ úgyis haza fognak küldeni.

Szerintem látogass el a korházba. Lehet, hogy tényleg a magzatvíz, vagy tágulsz, és attól véres. Ha még nincs idõ úgyis haza fognak küldeni.
Ne aggódj, menj be a kórházba! Ha vérezgetsz az nem baj, mert tágulsz. Én 2 napig vérezgettem szülés elõtt.
Szia!Biztosan a magzatvíz szivárog!Ha nagyon szívárog és nem akar elmulni akkor irány a kórházba.Ha pedig megáll a szívárgás akkor figyeld a fájásokat mikor kezdõdik és hogy rendszeres-e.Sok sikert!
Én a magzatviz szivárgására gondolok, nézz be a kórházba!
szerintem itt ma baba lesz. szupi :) ügyes legyél és sok sikert. ide írj majd kommentet feltétlenül hogy mi volt. ügyes legyél!!!! 5 hetes kisfiú anyukája

Ma reggel WC-zés után a WC papíron ilyen nyúlós cuccot találtam (nem ilyen a folyásom). Viszont nem volt barnás, sem véres. Lehetett a nyákdugó egy része?

Legjobb válasz: Szia!!Nem tartom valószinûnek,mert az rózsaszines,vagy esetleg barnás,de inkább rózsaszin nyúlos dolog. Azt nem irtad,hogy hány hetes vagy,a kiirt idõpont körül vagy???? Ha aggódsz konzultálj az orvosoddal,de ha nem volt rózsasznes én nem gondolnám,hogy a nyákdugó lenne!! Szép napot kivánok!

Szia!!Nem tartom valószinûnek, mert az rózsaszines, vagy esetleg barnás, de inkább rózsaszin nyúlos dolog. Azt nem irtad, hogy hány hetes vagy, a kiirt idõpont körül vagy???? Ha aggódsz konzultálj az orvosoddal, de ha nem volt rózsasznes én nem gondolnám, hogy a nyákdugó lenne!! Szép napot kivánok!
Lehet, zselés volt és sok? Az nem baj ha nincs színe. Ha a nyákdugó volt, fog jönni még egy adag belõle a nap folyamán.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Igen zselés volt... Bízom benn, hogy nem az volt, bár tudom még hetekig húzhatom így is. 33 hetes vagyok, még korai lenne a szülés:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!