Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel a nyákdugóm, véresen (5 db)

Ma reggel kijött a nyákdugóm, véresen. Viszont most, délután is folyik belőlem valami, de ez nem nyákos, hanem vizes és véres. Lehet véres a magzatvíz? Mi lehet ez?

Nagyon aggódom!

Legjobb válasz: Szerintem látogass el a korházba. Lehet, hogy tényleg a magzatvíz, vagy tágulsz, és attól véres. Ha még nincs idõ úgyis haza fognak küldeni.

Szerintem látogass el a korházba. Lehet, hogy tényleg a magzatvíz, vagy tágulsz, és attól véres. Ha még nincs idõ úgyis haza fognak küldeni.
Ne aggódj, menj be a kórházba! Ha vérezgetsz az nem baj, mert tágulsz. Én 2 napig vérezgettem szülés elõtt.
Szia!Biztosan a magzatvíz szivárog!Ha nagyon szívárog és nem akar elmulni akkor irány a kórházba.Ha pedig megáll a szívárgás akkor figyeld a fájásokat mikor kezdõdik és hogy rendszeres-e.Sok sikert!
Én a magzatviz szivárgására gondolok, nézz be a kórházba!
szerintem itt ma baba lesz. szupi :) ügyes legyél és sok sikert. ide írj majd kommentet feltétlenül hogy mi volt. ügyes legyél!!!! 5 hetes kisfiú anyukája

Ma reggel a wc papíron nyúlos, véres valami volt. Ez a nyákdugó volt? Amúgy nem tapasztaltam vérzést. Nem baj hogy véres volt? Akkor már bármikor beindulhat a szülés?

Elég sok volt. Tapasztalhatok még ilyet? Vagy egyszerre is távozhatott?

Legjobb válasz: A pocakkeményedés fog jelezni. A kicsi vér nem számít, belefér.

A pocakkeményedés fog jelezni. A kicsi vér nem számít, belefér.
A kérdező hozzászólása: Ja, kedden töltöm a 39 hetet papíron.
Lehet hogy volt, de nyugi nem fog elindulni a szules rogton. Ismerosomnek kijott 36.hetnel es csak 40-re szult.. Ez ilyenkor altalaban mar kiszokott jonni :)
A kérdező hozzászólása: De akkor nem probléma ha véres?
igen az a nyákdugó volt. nekem az elsõnél másnap jött a baba

Ma reggel WC-zés után a WC papíron ilyen nyúlós cuccot találtam (nem ilyen a folyásom). Viszont nem volt barnás, sem véres. Lehetett a nyákdugó egy része?

Legjobb válasz: Szia!!Nem tartom valószinûnek,mert az rózsaszines,vagy esetleg barnás,de inkább rózsaszin nyúlos dolog. Azt nem irtad,hogy hány hetes vagy,a kiirt idõpont körül vagy???? Ha aggódsz konzultálj az orvosoddal,de ha nem volt rózsasznes én nem gondolnám,hogy a nyákdugó lenne!! Szép napot kivánok!

Szia!!Nem tartom valószinûnek, mert az rózsaszines, vagy esetleg barnás, de inkább rózsaszin nyúlos dolog. Azt nem irtad, hogy hány hetes vagy, a kiirt idõpont körül vagy???? Ha aggódsz konzultálj az orvosoddal, de ha nem volt rózsasznes én nem gondolnám, hogy a nyákdugó lenne!! Szép napot kivánok!
Lehet, zselés volt és sok? Az nem baj ha nincs színe. Ha a nyákdugó volt, fog jönni még egy adag belõle a nap folyamán.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Igen zselés volt... Bízom benn, hogy nem az volt, bár tudom még hetekig húzhatom így is. 33 hetes vagyok, még korai lenne a szülés:)

39 hetes terhes vagyok. Ma reggel elment a nyákdugó, de nem volt véres. Egyfolytában székelési ingerem van. Lehet hogy még ma megszülök?

Legjobb válasz: Szerintem menj a kórházba, fõleg ha vannak fájásaid is. Vagy ha van dokid, akkor hívd fel. Élményben gazdag szülést kívánok, és jó egészséget.

Szerintem menj a kórházba, fõleg ha vannak fájásaid is. Vagy ha van dokid, akkor hívd fel. Élményben gazdag szülést kívánok, és jó egészséget.
Azért nem kell kórházba menni, mert elment a nyákdugó és székelési ingered van. Fõleg, ha fájás nincs. Székelési inger valószínü azért van, mert a baba már nagyon lent van, és nyomja a végbelet. Ha elmegy a vized, vagy vérzel, vagy beáll a fájás idõközösre, akkor mehetsz. De persze ettõl függetlenül, ha megnyugtat, menj be, vagy beszélj a dokiddal. Lehet, hogy még ma meglesz, de még túl is hordhatod:-) Anyákdugó néha hetekkel elõbb eltávozik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Fájásaim nincsenek, csak a derekam fájdogál.
Na ez már gyanús, figyled mgad, ha rendszeresen kezdesz valamit érezni, akár 20 percenként, az már azt jelenti, elkezdõdött ;)
Szia, nekem is reggel óta folyamatosan megy el a nyákdugó (igaz, én már a 40. hetet be is töltöttem). Éjjel óta fájásaim vannak, hol erõsebbek, hol gyengébbek, hol elmúlik, majd visszajön. Volt már 10 percenként, több mint egy órán keresztül, volt 4-5 perces is-de elmúlik mindig (fõleg ha ülök). Wc-re is sûrûn járok... Én még várok, aztán ha rendszeresek a fájások-rohanás:) Bár már én is gondoltam, hogy bemegyek a kórházba, megnézzék, hogy mi van. Ha gondolod menj be, v. hívd fela dokid, szülésznõd.... Lehet, hogy behívnak, biztos ami biztos alapon.
Irigyellek:) én is mennék már, de az én babóm már 2napja késik:(
szia! Az a nyákdugód volt.... Hát , azt hiszem hamarosan "elindultok" majd a babóval !:) Könnyû szülést kívánok! 37 hetes kismami:)
szerintem ez mar szüles lesz :) de jo neked :) Kellemes szülest es babazast :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!