Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel a nyákdugóm, mikor (10 db)

Ha minden igaz, ma reggel a nyákdugó, vagy egy része távozott, az orvos sem tudta megmondani tutira. Magzatvíz nincs, azt mondta, hogy elhúzhatom jan-ig, de lehet, hogy előbb fogok szülni. Fogalmam sincs, hogy mi van, más is járt már így?

A nyákdugó távozása az már a szülés kezdetét jelenti, ha más jel nincs, vagy kár izgulni?

Legjobb válasz: Jan. 23.-ra körülre vagyok kiírva, tehát még van 1 hónap..

A kérdező hozzászólása: Jan. 23.-ra körülre vagyok kiírva, tehát még van 1 hónap..
Én még 3 hétig nem mentem szülni, te sem fogsz még, gondolj erre!
Én aznap szültem mikor elment a nyákdugó. Kiírt elõtt egy nappal.
A kérdező hozzászólása: Nekem reggel ment el egy darab (nyákdugó volt egyáltalán), aztán este a másik fele. Színtelen, kocsonyás, nyúlós volt a cucc..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, bizakodom, hogy csak vaklárma volt. Neked is Kellemes Ünnepeket! :)
Jan. 23-án jó születni, én is akkor születtem. :) Amúgy a nyákdugó elmehet egy hónappal, egy héttel, de egy nappal hamarabb is. Nekem 40. hetesen ment el egy nagyobb darab, majd minden nap még egy kisebb, 40+6 napra szültem (elfolyt a magzatvíz). Könnyû szülést Neked, és Kellemes Ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is Boldog Karácsonyt kívánok! :) Tudom, hogy nem kéne ennyire aggódni, de annyira kiszámíthatatlan minden, és eddig minden rendben volt, remélem nem lesz koraszülött a baba.
Én február 4-re voltam kiírva.A védõnõm már dec. elejétõl jajveszékelt, hogy "húúú de lenn van a hasad, ebbõl kora baba lesz".Mástól meg pont az ellenkezõjét kaptam....lényeg, hogy 02.11-én szültem.Elõtte végig totál zárt voltam;szülés elõtt hajnalban elfolyt a vizem.Ennyit arról, hogy mennyire van vagy éppen nincs leszállva a pocak.Barátnõm hasa pl. kb. a torkában volt mikor mentek szülni.Szóval ez sem garancia.Ne aggód túl, nem kell! Kellemes ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: ja, azt nem írtam: a méhszájam zárva van.
A kérdező hozzászólása: a has leszállásának van valami jele? én nem tudnám most megmondani, hogy leszállt-e vagy sem.. :( egyáltalán az már a szülés közeledtét jelenti??
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem, hogy nem jön elõbb a baba, mert akkor még javában koraszülött lenne.. ha jan. elején jön, az tökéletes idõzítés, bízom benne, hogy kibírja, és nem makacsolja meg magát. :)
Én még 4hétig húztam! Szerintem ne izgulj :)
Nekem hétfõi napon kezdett el távozgatni és vasárnap szültem.Van aki már aznap megszül de van aki akár három hétig is húzza.Ezt nem lehet megjósolni sajna.
A nyákdugó távozásából még közel sem lehet a szülés várható idõpontjára következtetni.Lehet simán kihúzod januárig, vagy akár túl is hordhatod...de lehet még ez évben baba lesz belõle. Van akinek már a 37-38. hét környékén elmegy, aztán bõven ráhúz még 1 hetet a szülés kiírására (én is így jártam).
A kérdező hozzászólása: És azt sem mondta, hogy nyitva van-e a méhszáj, vagy nincs. Úgy láttam, hogy a kiskönyvembe se írt semmit. :(
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem. :)

Ma reggel elment a nyákdugóm, mikor fogok szülni?

Legjobb válasz: A nyákdugó nem azt jelenti hogy azonnal szülni fogsz. Sajna. Van aki rá 1-2 hétre szül. 38 hetes kismama

A nyákdugó nem azt jelenti hogy azonnal szülni fogsz. Sajna. Van aki rá 1-2 hétre szül. 38 hetes kismama
Lehet, hogy még ma, de lehet, hogy csak 42 hetesen. Ez nem mérvadó a szülés idõpontjára.
Szia! Általában a szülés kezdetekor távozik, de nem mindig. Nekem a fiamnál nem ment el, csak burokrepesztéskor, a lányommal 1 héttel a szülés elõtt távozott. Könnyû szülést, jó egészséget.

Ma reggel távozott a nyákdugóm. Mire számíthatok mikorra folyik el a magzatvíz? 39 hetes km

Legjobb válasz: Én most kiakadtam, mégis mért itt tetted fel a kérdést, mért nem mész kórházba vagy nõgyógyászhoz? Azok jobban tudják mint itt bárki.

Én most kiakadtam, mégis mért itt tetted fel a kérdést, mért nem mész kórházba vagy nõgyógyászhoz? Azok jobban tudják mint itt bárki.
Nekem vasárnap du ment el és hétfõn reggel született a fiam. A magzatvíz csak burokrepesztés hatására ment el, fájásokkal indult. Lehet, hogy ma, de lehet hogy 1 hét múlva szülsz.
1, 5 héttel a szülés elõtt távozott a nyákdugóm több részletben, 40+5 napra szültem!
Attól mert a nyákdugó elmegy a magzatvíz nem folyik el, vagyis nem feltétlen. Nekem ahogy elment a nyákdugó onnan 1, 5 hét múlva indult be a szülés, a burkot repesztették, nem folyt el a víz.
Szia! Nekem vasárnap délután ment el a nyákdugó, és hétfõn délben pedig a magzatvízem. Pontossan a 38. hétre érkezett a kislányom:) Könnyû szülést kívánok. Egy másfél éves baba mamija.
Nekem a nyákdugó távozása után 3, 5 órával született meg a lányom, a magzatvíz csak a szülõágyon folyt el, amikor vizsgálta a szülésznõ a tágulásom. Szóval ebbõl még bármi lehet.:)
Nekem 31 hetesen ment ela nyákdugóm, és a ki is nyíltam kétujjnyira! 39+4-re szültem fájásokkal indult, és a víz csak órák múlva folyt el! 2 éves kislány és 32 hetes pocakcsajszi anyuja
Nekem egy csütörtöki nap estéjén ment el a nyákdugóm és másnap délután megszületett a kisfiam. A magzatvíz a kórházban ment csak el, de akkor már voltak fájásaim.
nekem is 2 részletben ment el! az elsõ 2 héttel szülés elõtt, a másik rá 1 héttel! Tehát a második adag után 1 héttel megszültem!


36 hetes vagyok. Tegnap megvizsgált az orvosom. Mondta hogy nyitva van a külső-belső méhszáj 1 ujjnyira. Ma reggel wc-zéskor észrevettem ilyen barnás valamit. Lehetett ez a nyákdugó? Azóta kicsit fájdogál a hasam. mi a teendő ilyenkor?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Ezek még önnmagukban nem jelentik azt, hogy hamarabb jönne a baba, van akinek 4 héttel szülés elõtt távozik a nyákdugó (ez már legalább 1 újjnyi méhszájnál lehetséges csak), sõt, van olyan ismerõsöm aki 29. héten ilyen paraméterekkel rendelkezett. Pihenj sokat, többet mint eddig, a baba tudja mikor van itt az ideje. Ha meg hamarabb jönne valamivel, az sem gond, már lassan koraszülöttnek sem számítana. Úgyhogy lazíts, és élvezd kis hogy még egy test vagytok, beszélgess vele sokat :) További gyönyörû heteket, célegyenesben vagy!!!!!!

Ne aggódj! Ezek még önnmagukban nem jelentik azt, hogy hamarabb jönne a baba, van akinek 4 héttel szülés elõtt távozik a nyákdugó (ez már legalább 1 újjnyi méhszájnál lehetséges csak), sõt, van olyan ismerõsöm aki 29. héten ilyen paraméterekkel rendelkezett. Pihenj sokat, többet mint eddig, a baba tudja mikor van itt az ideje. Ha meg hamarabb jönne valamivel, az sem gond, már lassan koraszülöttnek sem számítana. Úgyhogy lazíts, és élvezd kis hogy még egy test vagytok, beszélgess vele sokat :) További gyönyörû heteket, célegyenesben vagy!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) De azt hiszem nem fogom kibírni hetekig sõt napokig sem. Iszonyatosan törnek rám a görcsök, nagyon keményedik a hasam is. Az elsõ babámmal is valami hasonló volt, csak már nem igazán emlékszem! :) Köszönöm mégegyszer!!
Szia! Egyre figyelj, hogy a nyákdugó eltávozása után szabadabb az út a kórokozóknak felfelé! Házaséletet nem lehet élni mr ilyenkor, higiéniára különösen figyelj, ülõfürdõt se vegyél otthon....stb. Sok sikert!
A görcsök miatt gondolom hogy hamarosan lehet eljön a Te idõd, vigyázz magatokra, és légy készenlétben, biztos ami biztos, apát már ne engedd el messzire:-)Nem lesz baj, minden jót nektek!
Szia!En az elso gyermekemmel voltam ugyanigy.Raadasul nekem masnap reggel hasmenessel mar jelezte, hogy bizony nemsokara szulni fogok.Delbe mar jottek is a fajasok ez Szombati nap volt es Hetfore amikor betoltottem pont a 37.-ik hetet, du.megszuletett a fiam.Sosem lehet tudni, de lehet, hogy neked meg van idod!Konnyu szulest. Udv.egy 20 hetes kismami
Én nem azt javaslom hogy pihengess nyugiban és várd hogy telnek a percek, órák. Hanem azt hogy hívd fel az orvost! valószínüleg visszahív vizsgálatra hisz lehet hogy azóta már jobban kitágultál, és ha nem is szülsz meg még, akkor is lehet befektet a kórházba és ott legalább jó kezekben leszel. Nõvérem 37.-ik hétben délután 4-kor volt dokinál ahol minden rendben volt és még zárt volt. Éjjel meg már mentek szülni.

Január 8-ra voltam kiirva ma reggel távozott a nyákdugó a méhszáj teljesen nyitott, csinált amnioszkópiát az is teljesen tiszta. Vajon mikor ebböl lesz baba?

Legjobb válasz: Bocsi de én csak azt írtam amit nekem ma az orvos mondot és ez van a papira irva C:1111 nem kell rögtön leordibálni a másikat akkor inkább ne írj semmit!!!!

A kérdező hozzászólása: Bocsi de én csak azt írtam amit nekem ma az orvos mondot és ez van a papira irva C:1111 nem kell rögtön leordibálni a másikat akkor inkább ne írj semmit!!!!
Azt hiszem nem ordítottam le a fejed...Ottvolt a mosoly jel a végén! :) Az azt jelenti (1111), hogy el van vékonyodva a méhszáj és 1 ujjnyira (centire) nyitva van! És tényleg azt hiszem, hogy normális hangnemben válaszoltam!
Amugy szerintem itt a teljesen szo miatt volt zavar. Kerdes, hogy mit jelent a teljesen. Mert sokan arra celoznak vele, hogy vegig nyitva van az osszes mehszaj, tehat megnyilt az ut a babahoz es nem az "ut" szelessegere vonatkozik a teljesen. Szerintem a kerdezo dokija is igy gondolta.
Szia.En jan. 5-re voltam kiirva es aznap tavozott a nyakdugom.Tegnap ketsegbeesetten mentunk uh-ra a ferjemmel h biztos valami baj van h meg mindig nem jon, de a doki megnyugtatott h a baba jol erzi magat odabent es akar meg 1 hetet is varhatunk.Most biztos nagyon turelmetlen vagy, ugye?En is az vagyok.Konnyu szulest.
Már ne is haragudj, de ha améhszáj teljesen nyitott, akkor te már a szülõágyon fekszel és tolsz! :) Mellesleg nekem 31 hetesen ment el a nyákdugóm, és 39+4-re szültem!

Ma vagyok 40+3 napos és reggel távozott a nyákdugó. Eddig semmi jele nem volt a szülésnek, az NST mutat fájásokat, de nem érzek belőlük semmi. Mészáj nyílik folyamatosan. Szerintetek mikor indul be?

Legjobb válasz: Sziasztok! Kösz, hogy leírtátok. Még nem fájt a derekam, de néha-néha érzek valamit amikor épp keményedek, de az szinte semmi. Remélem már nem sok idõ van hátra.

Leszakad a derekam de úgy istenessen!!!! Mozogni alig bírok de ezen kívûl semmi más.... Kedden megyek flow-ra, csütörtökön meg befektetnek ugye ha addig semmi:( Ja az uccsó hozzászóló vagyok :D:D
A kérdező hozzászólása: Délután aludtam egy jót és mostmár nagyon várom, hogy történjen valami. Köszönöm, hogy ennyien írtatok. Utolsó válaszoló, te hány nappal vagy túl a kiírás npján?
Drukkolok neked! Hasonló cipõben járok csak nekem még nem ment el a nyákdugó! NST-n vannak fájások, érzem is õket csak gyengék.. a derekam majd leszakad!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Kösz, hogy leírtátok. Még nem fájt a derekam, de néha-néha érzek valamit amikor épp keményedek, de az szinte semmi. Remélem már nem sok idõ van hátra.
derékfájásod nincs?
akár még ma! Másfél hete szültem, nekem is reggel ment el a nyák, aztán délutánra nagyon elkezdett fájni a derekam. Akkor még azt hittem, ez is csak jòslófájás, de este szivárogni kezdett a magzatvíz ami véres volt. Este fél 12re értem a kórházba, hajnal 3:40-kor meglett a kislányom. Könnyü szülést kívánok!:) 22/L
akkor leirom én is nekem du- ment el a nyákdugóm éjjel voltak rendszeretelen fájásaim másnap este nst nem lett jó és nyákdugó után két napra hajnalban lettek szabályos 5 percesek szintén aznap rá 5 órára született meg a kislányom. ezért gondolom hogy max. két nap.
Velem pontosan ugyanígy volt. Reggel elment a nyákdugó, utána voltam NST-n, egy pár órával késõbb olyan dél körül kezdtek nagyon enyhe 5 perces fájásaim lenni, du. 3. De annyira gyengék voltak, hogyha nem figyeltem volna ennyire, akkor fel sem tûnt volna. Aztán este 7 fele erõsödtek. 10re szülõszoba, hajnali 6:23 megszületett a kislányom :)
Az utolsó válaszoló vagyok:) Én mára vagyok kiírva!!! -voltam
A kérdező hozzászólása: Van már babád? Ma is voltunk Nst, minden ok. Néztek magzatvizet és szép tiszta. Nálad mi a helyzet?
Nem tippelõs játék de szerintem max két nap. Készülõdj és pihenj még egy nagyot. Könnyü szülést!
Irigyellek:) én is mennék már, de az én babóm már 2napja késik:(
szia! Az a nyákdugód volt.... Hát , azt hiszem hamarosan "elindultok" majd a babóval !:) Könnyû szülést kívánok! 37 hetes kismami:)
szerintem ez mar szüles lesz :) de jo neked :) Kellemes szülest es babazast :)

Ma reggel kijött a nyákdugóm, véresen. Viszont most, délután is folyik belőlem valami, de ez nem nyákos, hanem vizes és véres. Lehet véres a magzatvíz? Mi lehet ez?

Nagyon aggódom!

Legjobb válasz: Szerintem látogass el a korházba. Lehet, hogy tényleg a magzatvíz, vagy tágulsz, és attól véres. Ha még nincs idõ úgyis haza fognak küldeni.

Szerintem látogass el a korházba. Lehet, hogy tényleg a magzatvíz, vagy tágulsz, és attól véres. Ha még nincs idõ úgyis haza fognak küldeni.
Ne aggódj, menj be a kórházba! Ha vérezgetsz az nem baj, mert tágulsz. Én 2 napig vérezgettem szülés elõtt.
Szia!Biztosan a magzatvíz szivárog!Ha nagyon szívárog és nem akar elmulni akkor irány a kórházba.Ha pedig megáll a szívárgás akkor figyeld a fájásokat mikor kezdõdik és hogy rendszeres-e.Sok sikert!
Én a magzatviz szivárgására gondolok, nézz be a kórházba!
szerintem itt ma baba lesz. szupi :) ügyes legyél és sok sikert. ide írj majd kommentet feltétlenül hogy mi volt. ügyes legyél!!!! 5 hetes kisfiú anyukája

Ma vagyok 40. hetes reggel távozott a nyákdugó, tegnap egész nap kő kemény has és jóslók 20 percenként. Szerintetek mikor jön a babám?

múlthéten csütörtökön teljesen zárt méhszáj, els? baba :-)

Legjobb válasz: Biztos, hogy jó ötlet most a net elõtt ülni? Inkább irány a kórház. Én is az elsõ babámat várom. De ha ez lenne a helyzet, minimum egy telefon a dokinak. Ha nincs, akkor a kórházba.

Biztos, hogy jó ötlet most a net elõtt ülni? Inkább irány a kórház. Én is az elsõ babámat várom. De ha ez lenne a helyzet, minimum egy telefon a dokinak. Ha nincs, akkor a kórházba.
sztem még ma meglesz.mehetsz a kórházba ha messze van...
bármelyik pillanatban megindulhat a szülés
20 percesekkel hova menne még? Vegyél egy jó meleg de ne túl forró zuhanyt vagy fürdõt. Ha jósló, akkor ettõl megszûnik. Ha beindult a szülés, akkor rendszerezi a fájásokat, rövidíti valamelyest. Ja, és ha messze van a kórház, akkor rendszeres 10 percesekkel menj, ha közel van, akkor 5 percesekkel. Majd írj! :)
én konkrétan 20 percesekkel indultam Egerbõl Debrecenbe....éppen odaértünk.én erre értettem a messzét.
én szept.23-ára voltam kiírva.aznap reggel 2 részben is távozott a nyákdugóm, majd délután egy nagyobb darabka.nem volt semmi fájásom.párom mindig kérdezte hogy nem-e akarok már megszülni.este fél 8 kor már 5 perces fájásaim voltak, még megnéztem a sex és new york-ot, mert csak éppen hogy éreztem a görcsöket.24 hétfõ reggel 07:16 kor megszületett a fiam:)
lett baba?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!