Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel Lattam, (42 db)

Ma reggel láttam a hóban egy százast. De akkor nem vettem fel, este nem nézhettem meg normálisan, de nem a sötét miatt. Holnap még ott lesz reggel?

te felvennéd?holnap szeretném:)

Legjobb válasz: szerintem megtalálta valaki és régen elvitte...

szerintem megtalálta valaki és régen elvitte...
A kérdező hozzászólása: lehet.de nem biztos.nem az utcán volt hanem olyan kis magasabb, füves feljárón vagy mi az.
A kérdező hozzászólása: mondjuk hülye voltam hogy nem vettem fel:(

Ma reggel láttam nicki minaj klippjét és nem tudom mi a cime?

Legjobb válasz: nickibõl 2 van az egyik piros ruhában a másik feketében és azt hiszem h david guetta is szerepel benne segitsetek lécci

A kérdező hozzászólása: nickibõl 2 van az egyik piros ruhában a másik feketében és azt hiszem h david guetta is szerepel benne segitsetek lécci
nem ez? Where dem girlz at
A kérdező hozzászólása: nem ezt keresem.amit keresek abban van 2 csapat a pirosak és a feketék vmilyen bõr cuccban vannak
Tudom hogy a kérdés elég régi... De, ha még aktuális. Te nem Nicki Minaj klipjét láttad, hanem Kelly Rowland-ét. A címe: Commander :D

38, 4hetes vagyok, 1hete van folyásom, hol barnás, néha sárgás. Ma reggel láttam benne nagyon pici véres nyálkát. Szülés jele lenne?

A fájásaim elég rendszertelenek.Inkább szúr 1pontban és feszít "odalent"

Legjobb válasz: A nyákdugó távozott.Csak neked nem egyben ment el hanem apránként.Ettõl kezdve bármikor megindulhat ez a szülés,megjegyzem hetek is telhetnek el..Könnyû szülést kívánok!

A nyákdugó távozott.Csak neked nem egyben ment el hanem apránként.Ettõl kezdve bármikor megindulhat ez a szülés, megjegyzem hetek is telhetnek el..Könnyû szülést kívánok!
jó engem már 2x lecumizott ma reggel
Én altatónak jobban szeretem. Reggel hugyoznom kell.
Én elég gec.isnek láttam, utána az arcát.
Öcsém, lesír rólad, hogy csak dicsekvésbõl írtad ki ezt a kérdést... szánalom... :DDDDDD
Hadd írja ki biztos hízik a mája! Én is világgá kürtölném ha jó napom van! Hajrá fiatalság :)

Mit csináljak? Annyira gáz. Ma reggel fürdés után törülköztem és nem érzékeltem, hogy az ajtó kinyílott, sajna nem jó a zárja már. Épp hátamat törültem, amikor láttam, hogy anyám jönn előszobából.

Elől meglátott, ami nem is lett volna gáz, de a törülközéstől kicsit már merevedett a farkam. Így viszont annyira gáz volt az egész. legalábbis nekem.

Legjobb válasz: Mert szerinted míg felnõttél nem látta? xD

Mert szerinted míg felnõttél nem látta? xD
ezt majd beszéljétek meg a vacsoránál.
A saját anyádról van szó, aki kiskorodban a kakit törölte a fenekedrõl..úgyh sztem neki nem okozott a lányvány semmilyen élményt. (én is szégyenlõs vagyok még anya elõtt is, de azért ha meglátna nem agyalnék a gondolaton XD)
Nem hiszem h anyádat érdekelte a dolog. Amúgy is látott már álló pélót, úgy lettél te is.
Nem értem, most mi ebben a ciki?
szégyenlõs vagy:d de tedd túl magad rajta, nem hiszem h izgatta a dolog..:D
És? Azt hiszed anyád nem tudja, hogy mennek a dolgok?...
Most ebben mi a kérdés? Mutasd meg neki még egyszer... -.-"
A kérdező hozzászólása: persze tudom. én gáznak éreztem a dolgot, de akkor végülis nem is annyira gáz az egész, ahogy írtátok. Mondjuk annak nem örülnék ha még egyszer így meglátna, óvatosabb leszek most már
Szerintem Anyud megkönnyebbült, hogy olyan gyereket szült, akinek vannak funkciós reflexei.

Csináltam ma egy corax tesztet a kontroll csík 10 perc múlva jelent meg! De még a színes átfutást sem láttam rajt ami áthalad a teszten. Ilyenkor mi van? A hőm 37 volt az elmúlt 3 napban ma reggel 37, 2 ez jót jelent?

Legjobb válasz: Azt,h rossz a teszt.Vegyél egy másikat,és csináld meg.Ha nem jelenik meg idõre a kontroll csík sem,akkor a tesztet vagy nem megfelelõen csináltad,vagy annak van valami egyéb baja.

Azt, h rossz a teszt.Vegyél egy másikat, és csináld meg.Ha nem jelenik meg idõre a kontroll csík sem, akkor a tesztet vagy nem megfelelõen csináltad, vagy annak van valami egyéb baja.
utolsó vagyok. Én már lassan 2 éve várok rá, de ennyi tesztet nem vettem összesen. Ha egy teszt nem mutat ki terhességet, akkor szerintem ott nincs. Ha mégis, akkor úgyis ki fog derülni. Voltam már terhes nem egyszer, de nekem mindig rögtön kimutatta a teszt, amikor nem mutatta ki, akkor pedig nem is voltam az. Miért nem mész dokihoz, ha ennyire bizonytalan vagy? Szerinted itt bárki tud választ a kérdéseidre? Mindenki csak találgat. Ez miért jó Neked????
A kérdező hozzászólása: A pénz nem számít ha ilyen fontos dologról van szó!már egy éve várok rá!
Mennyi pénzt költöttél tesztekre az utolsó 4 napban? Mert kérdést kb 20-at tettél fel a tesztekkel kapcsolatban. Miért nem mész el dokihoz és ott vérbõl és vizeletbõl pontos választ kapnál. És máris megnyugodhatnál. :)
Nekem is volt ilyen, és most itt a babám :) Tuti az vagy!!! GRATULA NEKTEK!!!! :DDD (másikra írt)
A kérdező hozzászólása: qupido Már eltelt fél óra és erösödi a csík!Miért idõn túl lesz csak poz a tesztem?
Jaaaa!!! És gratulálok!!!!! :D
Milyen tesztel csináltas végül? Mondtam hogy nekem is halvámy volt, és most 3 hós a kisfiam. A másikon isíró voltam :)
Én is corax-szal csináltam. Elõször nem mutatott semmit, vagyis nagyon pontosan számoltam az 5 cseppet, de nem indult el a "csík". Majd cseppentettem hozzá mégegyet, és rögtön kijött a kontroll csík is és a második csík is. Drukkolok! 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam!Mintha látnék egy halvány csíkot, de múltkor is így volt és rá 30 percre erõs csík lett belöle!Erre most kiváncsi leszek!
Mi lett az eredmény? :)
Szerintem egy próbát megér, nagyn drukkolok, tudom milyen izgatott lehetsz :) Ha nincs qupido, akkor gabriell, nekem az is bejött, vagy kérded meg a gyogyszertárba hogy melyik a legérzékenyebb. 10-est vegyél ha van.
A kérdező hozzászólása: Igen láttam!Meg van még a ma reggeli pisim!Megcsináljam abból?
Írtam a másikra! :)
Még mindig utolsó :) Egyébként lehet, hogy még túl korai a tesztelés. Lehet nem akkor volt peteérésed, amikor számolod és akkor persze, hogy még nem mutat ki semmit. Vagy tudod pontosan? Esetleg ovu tesztet is használtál? Szerintem várj pár napot és lehet akkor már rendesen kimutatja.

Most láttam hogy elvettek 10 pontomat, ami ma reggel még megvolt. Jogorvoslat lehetősége elmúlt telefonon nem lehet őket elérni. Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve

Legjobb válasz: Híd õket holnap reggel. Majd megmondják mi és miért történt. Nekem még olyan vélhetõen pluszpontom sincs fent, aminek a papírjait beküldtem már a jelentkezési határidõig..azt mondják dolgoznak...engem meg esz az ideg..

Híd õket holnap reggel. Majd megmondják mi és miért történt. Nekem még olyan vélhetõen pluszpontom sincs fent, aminek a papírjait beküldtem már a jelentkezési határidõig..azt mondják dolgoznak...engem meg esz az ideg..
Én semmit se kívánok a fõnöküknek, csak hogy õ vagy a gyereke is legyen ilyen helyzetben...
A kérdező hozzászólása: Beszéltem velük, azt mondták valami új program nézte át a pontokat és a kevesebb a helyes, mert idéntõl kevesebb jár a plusz pontokért. csak azt nem értem, hogy akkor miért fogadták el, és még meg is indokolták hogy igenis jár...
Szia! Mi történt sikerült beszélned velük? Én felvagyok háborodva, tegnap azt mondták, hogy nyugodjak meg felteszik a pluszpontot (nem mondtak olyat, hogy nem jár vagy õk nem tudják..) persze estig semmi. Ma reggel ugyanaz a nõ közli, hogy mrá lezárták a rendszert, nem tudnak pontot módosítani, de kérdezzem meg az egyetem Tanulmányi Osztályát (én mesterképzésre jelentkezek). A TO meg persze állítja, hogy õk erre eddig nem adtak plusz pontot (konkrétan egy tudományos szervezet tagságáért), de én ismerek egy embert, aki igenis kapott, és semmi más olyan nem volt ami miatt kaphatott volna. De azt is mondták a TO-n, hogy a felvisek sokszor õhozzájuk küldik az embereket olyan kérdésekkel, amire nekik kellene választ adni. Én ebbõl azt következtettem ki, hogy akkor mégiscsak nekik (felviseknek) kellett volna plusz pontot adni... Vagy akkor az elõz évben felvett ember jogtalanul kapta a plusz pontot? Az eszem megáll. Mondjuk azt mondták a TO-n, ha nem vennének netán fel, akkor fellebbezzek. Hát az lesz...
A kérdező hozzászólása: Ja értem.. én elvbõl mindent azonnal küldök, amint megkapom, nem szeretem az utolsó pillanatra hagyni
Én most azoknak mondtam, akik az utolsó pillanatban küldték el a cuccaikat, holott volt rá akár 4, 3, 2 hetük is, emiatt feltorlódott egy csomó.
A kérdező hozzászólása: Én is február elején. fel is volt dolgozva a pontot is megkaptam rá. csak ma délután elvették.
Kedves Utolsó! Én, pl még február 15-ig elküldtem, és ott is van a dokumentumoknál, de mégsincs feldolgozva, nem feltétlenül utolsó pillanatban elküldött dolgokról van itt szó!
Gratula azoknak, akik az utolsó pillanatban adták fel, vagy az utolsó pillanat után...
Pontosítok: este 6-ig lehet személyesen menni, de szerintem telefonálni is addig.. (elnéztem a honlapon)
A kérdező hozzászólása: Amint észrevettem vagyis fél 6 tól egyfolytában próbáltam elérni õket. de mindig foglalt
Este 6-ig lehet. Én ma hívtam õket, azt mondták dolgoznak folyamatosan. Azért ez bosszantó... (de nem elsõsorban õk tehetnek róla, hanem azok akik annyi embert alkalmaztak, amennyit, erre a feldolgozásra)
én meg a nyelvvizsgámra nem kaptam pontot, viszont osztálytársam igen. No. Én is próbálom de nem érem el õket
*hívd
Kérdezõ, le tudnád írni, az eredményeidet, meg úgy mindent, mire kaptál pontot, mennyit stb. Kiszámolnám én is. Ha lehet küldd el mailbe, és ha tudod képet is küldj az e-felvi felületrõl, ahol ott vannak a pontok -csak az kell, a többit vágd ki róla.

27hetes kismama! Ma reggel a tükörbe láttam, hogy a fenekemen, látszik némi kis narancsőr! És olyan mint ha megnyúlt volna a bőr a fenekemen, megváltozott a formája!? Mit gondoltok?

50kog kezdtem a terhességet,most vagyok 57kg!Mindig adtam a megjelenésemre,szeretek csinosan öltözködni!!Gondolok itt a mini szoknyára térdig ér? csizma stb,hát olyan dolgokra ami szexis!Tudom hogy a narancsb?r nem fog soha el múlni,de mit gondoltok,vissza kaphatom a régi testemet,ha megszültem a kis szerelmemet!!??Eddig nem éreztem,de most teljesen eluralkodott rajtam a depresszió!!

Legjobb válasz: visszakaphatod, persze :) nekem az vált be, hogy már a terhesség alatt is sokat tornáztam, szülés után meg amint lehetett, rögtön (én császáros voltam). ez nagyon, fontos, mert hiába kg-ra nem híztál sokat, az izmokat is karban kell tatani! ha ezt betartod, meg a kajára figyelsz, visszanyerheted a régi alakodat!

visszakaphatod, persze :) nekem az vált be, hogy már a terhesség alatt is sokat tornáztam, szülés után meg amint lehetett, rögtön (én császáros voltam). ez nagyon, fontos, mert hiába kg-ra nem híztál sokat, az izmokat is karban kell tatani! ha ezt betartod, meg a kajára figyelsz, visszanyerheted a régi alakodat!
A narancsbõrtõl meg tudsz szabadulni. Nyugodtan tornázhatsz például. Ha esetleg most már nincs kedved elkezdeni, akkor szülés után 6 héttel. Ha így állsz hozzá, hidd el, hamar jó formába kerülsz szülés után. A terhességi csíkokat nem lehet eltüntetni, a narancsbõrt "sima ügy".
A narancsbõrt tornával, krémmel (terhesség alatt is lehet egyes fajtákat használni, de ezt a dokiddal beszéld meg), sok folyadékkal és olyan ételekkel amik nem tartalmaznak mesterséges anyagokat. A striákat (terhességi csíkokat) szintén tornával, sok folyadékkal és kollagén tartalmú krémekkel tudod, de csak halványítani. Speciális kozmetikai kezelés már létezik (viszonylag elég jó áron) és azzal szinte teljesen eltüntetik. De ez szigorúan szülés és szoptatás után ajánlott!!! Remélem, tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Hogy tudom minél hamarabb eltüntetni a narancsbõrt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon aranyos vagy!!

Ma reggel csináltam egy Lily tesztet. Ha nagyon-nagyon erősen néztem, akkor halványan láttam a control csík mellett egy másik vonalat. Lehet terhesség?

Nem volt színes a második csík. Inkább átlátszó és csak egy vékonyka vonal volt. Ez csak olyan fantom csík lehet? Vagy alap látszik a Lilly teszten eredetileg is hol kellene megjelennie a terhességi csíknak?Már két hónapja voltunk együtt, védekeztünk is. De a mensim össze-vissza volt. Egy napig tartott. Más tünetem nincsen. Nem szédülök, nem feszülnek a melleim. Kivétel, hogy a legutolsó mensi után sárgás folyásom van és néha a petefészek körül olyan mindjárt megjön érzés...Szerintetek?

Legjobb válasz: Én azt tanácsolom, hogy holnap reggel tesztelj újra egy másik fajta teszttel. (A Qupido és a Clearblue elég érzékenyek.)

Én azt tanácsolom, hogy holnap reggel tesztelj újra egy másik fajta teszttel. (A Qupido és a Clearblue elég érzékenyek.)
Szia! Nekem 10 nappal az elmaradt vérzés után teljesen határozott csík jött ki a Lilyn. (úgy nézett ki, mint ami a tájékoztatójában van) Igazából a kérdésedbõl nem derül ki, hogy mikor kellett volna megjönni, mióta késik. Én hétfõn csinálnék egy másik tesztet és utána az eredménytõl függetlenül elmennék orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Volt mensim azóta kétszer is, de nem megszokott. Hanem egy-két nap és a végén inkább barnás. Azért nem is gondoltam eddig arra hogy terhes lehetnék, hiszen nem is voltam a cikluson közepe felé(védekeztünk), mikor együtt voltunk a barátommal. És ugye meg is jött, csak ilyen furán...Most viszont a petefészek körül érzek szúrkálást hol az egyik hol a másik oldalon...és sárgás nagyon büdös folyás van...Gondoltam még hogy esetleg felfázás vagy ciszta...21 leszek két hónap múlva...szóval annyira már nem lenne baj a baba...csak jó lenne tudni, hogy betegség vagy esetleg pocaklakó :) Köszi a válaszokat :)
Amennyiben büdös folyásod van, irány a doki! Szerintem nem vagy babás, inkább valamilyen fertõzésed lehet! Amint tudsz, azonnal menj dokihoz, ne hagyd annyiban a büdös folyásodat, mert komoly gondokat okozhat a kezeletlensége.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) Megfogadom a tanácsokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!