Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel Acon (3 db)

Samsung galaxy ace telom ma reggel vettem és van benne 4gb memoria kártya h kell beállitani h mentse a programokat a memo kártyára amit wifizés közben letöltök?

......

Legjobb válasz: App2SD vagy valami hasonló. Fel kell törni a szoftvert hozzá, ha jól tudom.(de az újabb Andriodban már benne van alapból asszem 2.2-tõl.)

App2SD vagy valami hasonló. Fel kell törni a szoftvert hozzá, ha jól tudom.(de az újabb Andriodban már benne van alapból asszem 2.2-tõl.)
jó öreg Symbian, ami ma már õskövület és annyit szidjuk bezzeg tudta ezt alapból :D
Az tök mindegy, hogy min netezl ha a netrõl töltesz le valamit (pl. film, zene, apk fájl) akkor azt az SD kártya downloads mappájában megtalálod. De ha te a Marketrõl való telepítésre gondolsz akkor elmész szépen a Beállítások->Alkalmazások->Alkalmazás kezelõ vagy mi(nákam angolba Appilication manager ként van) utána kiválasztod az alkalmazást és ott feldob egy lehetõséget, hogy mozgatás SD-re. Ezt persze nem minden alkalmazás támogatja és nem is a teljes alkalmazás kerül a kártyára. Pár kB a telón marad. Szerencsére neked nem kell app2sd-vel szenvedned, mert gyárilag 2.2-es a telód. Persze ha minden alkalmazást oda szeretnél akkor érdemes vele bajlódni.

Ma reggel teszteltem Acon teszttel, 10-es érzékenységűvel. 10 percig olvasható le. 8 perc után néztem meg. Nagyon halvány 2. vonal van! Ez pozitív?

Nem szellemvonal, mert nem szürke, hanem barnás, de jól látszik a csík formája, ugyanolyan vastag, mint a controll vonal, csak ez halvány.

Legjobb válasz: A halvány csík is csík! Gratulálok!

A halvány csík is csík! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Bizti? annyira szeretném elhinni... :) Ha nincs baba, akkor egyáltalán nem láthatnék még halvány csíkot sem, nem?
Szerintem a pozitív biztos szokott lenni. Ha negatív, akkor az még nem mindig biztos, lehet, hogy csak kevés a hcg a szervezetben. De ha az megnyugtat csinálj még egy tesztet.
most teszteltem, gabriell-el.2 csík!!!!!!4 napot késett és nem bírtam tovább
gratula!szeretnék hamar együttérezni veled:)
Nekem is az Acon mutatta a halyvany masodik csikot, alig lattam, de ott volt. Gratula! 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igen??? Jaj, de jó!!! Köszönöm! :) Jó, hogy te is acon-nal teszteltél! Bíztam benne, hogy lesz valaki, akinek ilyen szempontból személyes az ügy. :) Boldog babavárást!
Így van, a halvány csík is csík! Gratula! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! 3-4 nap múlva azért csinálok egy tesztet, hátha az már sötétebb csíkos lesz. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!