Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel 36-ról, 36, (10 db)

Ez hogy lehet? Most van pé-m? Ma reggel 36.45-re esett a hőm 36.8-36.9-ről de az ovutesztem délelőtt nega lett. Minek higgyek? Van pé-m vagy nincs? Ma vagyok a 14. cn

Legjobb válasz: Szia! Én az ovu tesztet délután használom és elõtte kb 2 órával kevés folyadékot iszom. A pozitiv ovu teszt után kb 24-36 óra múlva van ovuláció. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni. Ha holnapra megemelkedik a hõd akkor ma volt a peteérésed. Tegnap nem teszteltél?

Szia! Én az ovu tesztet délután használom és elõtte kb 2 órával kevés folyadékot iszom. A pozitiv ovu teszt után kb 24-36 óra múlva van ovuláció. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni. Ha holnapra megemelkedik a hõd akkor ma volt a peteérésed. Tegnap nem teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Sajna nem mert csak ma tudtam venni. A hétvégén együtt voltunk 2szer így remélem ha akkor volt vagy ma van és ma is együtt leszünk akkor sikerülni fog a baba.
Szia! Szoritok!

Lehetek attól még terhes, ha ma reggel 36, 8-ra esett a hőm, az utóbbi napokban (tüszőrepedés óta 10 napig) szokásos 37-ről?

Mindenféle tünetet produkálok, ami szerintem akár terhességre akár a mensi jövetelére adhat okot (mellfájdalom, éhség, hasfájdalom stb)

Legjobb válasz: Hát ez nem valami biztató jel.

Hát ez nem valami biztató jel.
Szerintem ne aggódj! Nem akarok Benned hiú ábrándokat kelteni, de ez nem probléma, mert beágyazódáskor is lejjebb esik a hõ. Hányadik napon tartasz? Hány naposak a ciklusaid? SZORÍTOK!
Szia! Nekem össze-vissza ugrált 36, 7 és 37 között a hõm. Aztán az esedékes mensi napja után teljesen beállt 37-re. 8 hetes babócás vagyok. Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Huh, köszönöm a bíztatásokat! Szerintem, ha holnap tovább esik akkor az csak egyet jelent :( úgyhogy addig még "türelmesen" várok. Egyébként 32 nap körüliek a ciklusaim, de ez most nem mérvadó, mert most closti és merional által stimulált ciklusom van (ez már a 4. ilyen) 11 napja volt tüszõrepedésem. Már nem nagyon reménykedem. Ma vagy holnap eldõl. Reméljük nekem is visszaáll, mint az elöttem írónak. Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Na, hát úgy néz ki, hogy ma reggel megjött :(( Napról napra (4 nap alatt és nem hirtelen mint szokott) esett le a hõm. Tesztet is csináltam tegnap reggel, de negatív.. Ennyit megint errõl :(

Tünetem szinte semmi, 3 napja késik a mensim, ma reggel teszt negativ. A hőm a ciklusom második felében 36, 2-ről 36, 8 ra ugrott és a mai napig ennyi. Lehetek ettől még terhes? Vagy ez a hő alacsony? Első hónap hogy hőmérőztem.

Legjobb válasz: Drukkolok neked, de én is igy jártam és ma reggel megjött :( A teszt ha reggel csinálod már kimutatja !! Nekem az egyik tesztem pozitiv a másik már negativ volt.

Drukkolok neked, de én is igy jártam és ma reggel megjött :( A teszt ha reggel csinálod már kimutatja !! Nekem az egyik tesztem pozitiv a másik már negativ volt.


Ma reggel ugrott 36-ról, 36, 5-re a hőm, ha sikerült, akkor elvileg holnap lesz a beágyazódás vége! Lehet hogy végre terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ezt én most nem igazán értem... Ha ma emelkedett meg a hõmérsékleted, akkor még csak most volt a tüszõrepedés. Merthogy a hõm. a tüszõrepedést követõ 1-5 napon belül megemelkedik 0,2-0,5 fokot. Vagy ez már egy második emelkedés és most a ciklusod végén tartasz?

Ezt én most nem igazán értem... Ha ma emelkedett meg a hõmérsékleted, akkor még csak most volt a tüszõrepedés. Merthogy a hõm. a tüszõrepedést követõ 1-5 napon belül megemelkedik 0, 2-0, 5 fokot. Vagy ez már egy második emelkedés és most a ciklusod végén tartasz?
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez egy másik megemelkedés, mert a mikroszkópom szerint febr.10-én volt a peteérésem, vagyis a 14.napon! jövõ hét csütörtökön kell megjönnie!Szerinted mi ez?
Akkor ha jól számolom, 32 naposak a ciklusaid... Akkor ma a 23. napon vagy? Ha ez így van, akkor nem lehetett a 14. napon a peteérésed, elvileg neked a 32-14 = 18. napon, kellene lennie a tüszõrepedésednek. Persze ez nem mindig 100%. A mikroszkópról meg csak annyit, hogy nekem egy ciklus alatt többször is mutat némi páfrányt 1-2 napig, aztán amikor tényleg peteérésem van, akkor 4-5 napig totál páfrány az egész. A hõmérõzésbõl akkor tudnál igazán következtetéseket levonni, ha a ciklusod elsõ napjától kezdve mérnéd, és akkor látnád az egész görbét egyben. Szerintem a 36, 5 második emelkedésnek kicsit kevés, mert akkor az alaphõd a ciklus elsõ felében bazi alacsony kell legyen, mondjuk 35, 7-35, 8 körül. Nekem az alaphõm 36-36, 1 szokott lenni és a tüszõrepedés után emelkedik 36, 5-36, 6-ra. Szóval szerinem ez még nálad csak egy kicsit megcsúszott tüszõrepi volt.
Szerintem sem akkor volt tüszõrepedésed.Amúgy a mikroszkópról csak annyit, hogy nem akkor mutatott páfrányt amikor tényleg peteérésem van.A hõm és az ultrahang rá a bizonyítékom.Szóval nem hinném hogy terhes vagy.Túl alacsony is a hõd.
Szia.Én hõmérõztem fél évig, és volt a pg53-am is, ami nem megbízható. Egy a lényeg, ha minden rendbe van a pé-sel, akkor a ciklus második felébe 37 körüli a hõd, és ha babás vagy , nem esik le, hanem akár 37, 2-4 ig is fõl megy. A ciklus elõtt alacsonyabb, olyan 36, 2-5 körüli és a pé követõen fõl ugrik 37 körülire, ez a normális. Amúgy ha ciklus elejétõl végig csinálod egy görbe alapján és megmutatod a nõgyóinak, akkor õ megmondja neked hogy volt-e pé vagy nem. A 36, 5 az nem terhesség ahoz nagyon alacsony, én 31 hetes vagyok, és a 7.héten mentem orvoshoz és 37.4 volt a hõm a teszt pedig pozitív volt. Azért drukkolok.
A kérdező hozzászólása: 31 napos a ciklusom, és biztos, hogy a 14. naptól volt peteérés, mert azt éreztem a hasszúrkán is, meg kimutatta a Maybe béby mikroszkópom!Szerintem a Pg53 nem ér semmit!A hõm egész hónapban más volt, ezért arra nem is alapoztam!Azóta is vegyes mintázatot mutat a mikroszkópom, ezért merem azt remélni, hogy talán sikerült!
Ha a hõd minden nap más az nem jó. Vagy a lázmérõd nem jó????? Nekem a 3. mért jót. A 36, 5 nagyon kevés a terhességhez, én írtam a pg53-at, de pl én használtam ovul tesztet, és ahoz azonosítottam a hõmet. Nekem pé után sose volt alacsonyabb 37-nél. Én azt mondom hogy egy görbével menj dokihoz, ha minden nap más a hõd, és a ciklusod második felébe se tartósan magas, el fog küldeni hormon vizsgálatra, és ott kiderül hogy hol a bibi. Nálam is így vették észre, és a magas inzulinom miatt nem volt pé. Kezelés után 2 hónappal pocaklakóm van.

Ma reggel a höm visszaesett 36, 9-röl 36, 8-ra, ez lehet, hogy mensit jelent, vagy még ennyi belefér?

Ma vagyok a ciklusom 32-dik napján és az éjszaka elég rosszul aludtam töbször is felébredtem és viszonylag késönn is tudtam elaludni.Szerintetek még van esély a babára? Kérlek írjatok,nagyon fontos lenne!!!!

Legjobb válasz: Szia nem kizárt hogy baba van a dologban,1-2 napot várj még és utána már lehet tesztelni itt az én görbém összehasonlítás képen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c.. és a dpo 16.napján a terhes testrõl készült kép: http://kepfeltoltes.hu/view/100120/DSC00222_www.kepfeltoltes..

Szia nem kizárt hogy baba van a dologban, 1-2 napot várj még és utána már lehet tesztelni itt az én görbém összehasonlítás képen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c.. és a dpo 16.napján a terhes testrõl készült kép: http://kepfeltoltes.hu/view/100120/DSC00222_www.kepfeltoltes..
Elõször is nyugodj meg. Másodszor meg, már milliószor elhangzott itt, hogy van, hogy a hõ egyáltalán nem számít. Na persze ha lement volna 36-ra, akkor lenne okod aggódni, de még az is lehet, hogy még akkor sem. Érted mit akarok mondani??? Megnyugtatásképpen miért nem nézegetsz görbéket? Vagy miért nem olvasol itt vissza? Millió kérdés lehet ebben a témában. A baloldali keresõ pont erre van.
Ennél nagyobb esés is belefér. Itt az én terhesgörbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4db9b40a0a65808bfd0ab9.. A 29. napon kellett volna megjönnie, és pont ezen a napon esett 2 tizedet, az elõtte lévõn meg egyet. Szóval egy tizednyi esés még nem feltétlen jelent menszit. :-) fel a fejjel, amíg meg nem jön, addig van remény.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, a remény hal meg utoljára!

Ez most pé? Ma reggel a hőm leesett 36.8-ról 36.5-re. Tegnap nyúlós folyás, de az ovuteszt még nega (bár már majdnem egyforma a kétcsík).

Ha most van pé-m és ma együtt leszünk akkor az jó? Van esély a babára? Ez a 12. napom. Mind két petefészkem szurkál felváltva.

Legjobb válasz: Szia! Képzeld a 13. napon jött a nyúlós nyálka, majd a 14. napon is negatív lett az ovuteszt, de a 15.-en meg pozitív! A 16.-on újra negatív. Nagyon bizakodó vagyok, voltunk együtt a párommal mindkét nap. :-) Majd írd meg mi lett a vége! Sok sikert!

Szia! Képzeld a 13. napon jött a nyúlós nyálka, majd a 14. napon is negatív lett az ovuteszt, de a 15.-en meg pozitív! A 16.-on újra negatív. Nagyon bizakodó vagyok, voltunk együtt a párommal mindkét nap. :-) Majd írd meg mi lett a vége! Sok sikert!
Szia! na ezt én is írhattam volna, dettó ugyanez velem is a helyzet, csak én a 13. napon vagyok. Szerintem simán lehet pé, én is erre tippelek.
A kérdező hozzászólása: Jó lenne!!! :) Tegnap tojásfehérje átlátszó nyúlós vm jött belõlem, de nem sok. Ma is egy kevés, de még nem igazán figyeltem ma. Neked van ilyen? Remélem hogy peteérésünk van/lesz!

Ma leesett a hőm 37, 1-ről 36, 8-ra. Nyúlós, sárgás szagtalan folyásom van. A terhességi tesztem ma reggel halványabb egy picivel, mint a tegnap délutáni. Baj van?

Sziasztok! 6 hetes terhes vagyok, NAGYON VÁRTUK A BABÁT!!! Múlt héten voltam vizsgálaton, minden rendben volt. Legközelebb pénteken kell mennem. Pont ma töltöttük a 6. hetet. A napokban nem mértem a h?met, de már beállt 37,1-re, ma reggel pedig 36,8 volt. Hétf?n húzták ki a fogam. Szájban szoktam mérni a h?met, de reggel megfájdult a fog helye, ezért néha ki kellett nyitnom a szám. Lehet, hogy ezért? A teszt halványabb lett, de lehet, azért, mert nem az összes vizeletet fogtam fel, hanem csak kevesebbet??? Nyúlós, enyhén sárgás lett a folyásom ma reggel. Tegnap még fehér volt, krémes. NAGYON FÉLEK!!! UGYE NINCS SEMMI BAJA A PICÚRNAK?????? SEGÍTSETEK!!!!!!

Legjobb válasz: Szia. Ha babás vagy minek méred már a hõdet?Nyugodj meg ott a babó a pocakba,a szervezeted teljesen átalakul.Ne méregess felesleges. Örülj a babónak, és azzal foglalkozz, hogy nemsokára anya leszel. Ne stresszeld magad feleslegesen.Nem kell tesztelni se tök felesleges.A folyás pedig normális addig amíg nincs szaga, nem véres.Nekem is végig volt, és minden vizelet vizsgálatom, minden leletem jó volt.Nyugi, és élvetd a várandóságot, ne pedig a negatívumokat keresd, mert mindig fogsz olyan kérdésekkel találkozni, amit úgy se tudsz megfejteni, és csak örlöd magad. Jó baba várást 39 hetes kismama

Szia. Ha babás vagy minek méred már a hõdet?Nyugodj meg ott a babó a pocakba, a szervezeted teljesen átalakul.Ne méregess felesleges. Örülj a babónak, és azzal foglalkozz, hogy nemsokára anya leszel. Ne stresszeld magad feleslegesen.Nem kell tesztelni se tök felesleges.A folyás pedig normális addig amíg nincs szaga, nem véres.Nekem is végig volt, és minden vizelet vizsgálatom, minden leletem jó volt.Nyugi, és élvetd a várandóságot, ne pedig a negatívumokat keresd, mert mindig fogsz olyan kérdésekkel találkozni, amit úgy se tudsz megfejteni, és csak örlöd magad. Jó baba várást 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Nem akarok minden "aprósággal" orvoshoz futni, csak már OLYAN SOKAT VÁRTUNK RÁ! NEM AKARJUK ELVESZÍTENI!!!!!! Akkor ráérek pénteken menni dokihoz?
szia...kérlek segits nekem..nekem 10-én kellett volna megjönnie.nem jött és a doki babaát állapitott meg..a netes kalkulátor szerint az 5.hétben vagyok.mikor töltöm be?hogy számolod?:hétfön kell vissza mennem...mit fog látni az orvosom?többet látunk már? Amugy ne aggodj nekem is váltakozik a folyásom..Semmi baja a babodnak..:Dne mérd a hödet, nem kell aggodni, ö már ott van és növekszik..ja még az a a kérdésem hogy neked volt uh-d ennyi idösen?neked mit láttak?segits!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Én a utolsó mensim elsõ napjától (márc.5-tõl) számolom. 5 hetesen már csinált UH-t a dokim és egy 2 mm-es pöttyöcskét látott!!!
és kitudnád számolni nekem hogy én melyik nap töltöm az 5 hetet?ha nem gondd?már 13.-án jött meg..
A kérdező hozzászólása: Holnap leszel pont 5 hetes!!!!!! Te is meg tudod nézni: http://www.nana.hu Aztán a Baba-mama és azon belül a terhességi kalkulátor! Én 28 napos ciklussal számoltam a Tiédet, de ez nem befolyásolja a hetet.
köszönöm..pont 28-as a ciklusom.megyek megnézem ott...nagyon köszönöm és nagyon boldog babavárást kivánok neked, ..a höméröt meg törd ketté...:D
Szia. Elsõ válaszóló vagyok. Szerintem nyugodtan rá érsz pénteken menni.Amióta itt ababó a pocakomba egyszer sem mértem hõt. Szépen fertõtlenítsd le, és mehet a szekrény mélyére.Szedjél magnéziumot, már most mert a 12-15.hét között ahogy a méhszalagok nyúlnak, eszméletlen nyílaló érzéseid lesznek, és addig fõl tudod tölteni a szervezetedet magnéziummal, és hátha neked majd nem fáj annyira mint pl nekem.Sima béres magnézium napi 2*2. Reggel este.Terhességi vitamint is nyugodtan szedjed. Én gravida párti vagyok, de erre tutti be írják az elevitet, ami nekem nem vállt be.Szervezet függõ.Ja és a terhességi hétrõl csak annyit, hogy fog az még válltozni, ezt fizikai képtelenség percre pontosan meghatározni.Nekem az elsõ uh-nál ami a 7.héten volt, máj-5 volt, azóta már ápr-25.Jó babó várást.39 hetes kismama

A hőmérséklet reggel felkelés után és napközben mennyit emelkedik? Még nem jött meg, de 37.1-ről 36.8-ra esett ma reggelre.11-kor újra megmértem, akkor pedig 37.5 volt. Már meg fog jönni?

Legjobb válasz: nekem ugyanilyen a hõm... és eddig mindig megjött, ha a reggeli leesett, akármennyi is volt napközben, pedig többször is volt, hogy visszamászott :((

nekem ugyanilyen a hõm... és eddig mindig megjött, ha a reggeli leesett, akármennyi is volt napközben, pedig többször is volt, hogy visszamászott :((
A kérdező hozzászólása: Köszi
Ez sok mindentol fugg. Mennyi az alaphod? Ebredes utan mered-e a hodet? Mikor kene mehjonnie(vagy mikorra nem varod)? Napkozben mindenkinek emelkedik a hoje, mert mozgasban vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Alaphõm 36.7. Szerda-csütörtök körül kellene megjönnie. És igen, reggel mérem, mielõtt kikelek az ágyból. Igaz ma 1 órával hamarabb mértem. Köszönöm a választ.
A reggeli mérésnél kb. 20 perc a tûréshatár ami még belefér az idõ eltérésébe. Ha délelõtt méred újra a hõdet "hogy fenn van-e" az nem mérvadó. Tudom ilyenkor már türelmetlen az ember, de csak a reggeli hõ számít sajnos. Ha már pár hete terhes vagy, akkor lesz a nappali hõ is magas, bár én azt már nem mértem. üdv.
Hat ha esetleg most van a beagyazodas, akkor elofordulhat , hogy leesik kicsit a hod, remeljuk vissza is fog menni es babas vagy:)

Pé-m után egy héttel 37.1-ről ma reggel lejjebb ment a hőm 36.95-37-re. Ez baj? Hisz még van egy hetem a nem vártig. A párommal jókor voltunk együtt, így remélem hogy sikerül a baba.

Remélem azért holnap visszaugrik a h?m. Volt már ilyen tapasztalat?

Legjobb válasz: De jó lenne!!! Nagyon aranyos vagy! :) Bárcsak úgy lenne. Elvileg 1 hete volt pé-m és akkor együtt is voltunk párszor. Így esély van rá. Neked is szurkolok ha akartok babát! :D

A kérdező hozzászólása: Szerintem egy nappal késõbb volt pé-m mint berajzolta. Nem?
A kérdező hozzászólása: De jó lenne!!! Nagyon aranyos vagy! :) Bárcsak úgy lenne. Elvileg 1 hete volt pé-m és akkor együtt is voltunk párszor. Így esély van rá. Neked is szurkolok ha akartok babát! :D
Ha még a coverline fölött vagy, akkor nem számít leesésnek. Szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket a hõdrõl, megnéztem, és GRATULÁLOK! :) Akkor az enyém is bíztató lehet? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a85dddb5c0a5b0dd7202db..
Gratulálok az utolsó válaszolónak!
Szia! Hogy igazoljam az elõttem szólót, belinkelem az én görbémet. Nekem a pé utáni 6. napon esett le a hõ, aztán szép lassan araszolt vissza. A pé-t nem jól jelölte be vmiért, dec 31-én volt. Drukkolok!!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/570ddac124673295cf864d..
Köszi... Mi akarunk, csak õ nem akar jönni, már rég. De már kezelem magam, folsavval meg E-vitaminnal, és a véremet is már analizálják, lehet jövõ héten már egyéb gyógyszereket is szednem kell. Neked viszont nagyon szorítok!!! :-)
Újra én: sajnos saját tapasztalat híján, csak információim szerint mondom: akár jó jel is lehet, azt mondják, beágyazódáskoor is leesik a hõ. És ha valóban babás vagy, és AKKOR jött össze, amikor kellett, akkor pont most vagy beágyazódásnál. Kb. egy hét múlva tesztelhetsz! És remélem, nem jön meg! :-)))
A kérdező hozzászólása: Még jóval felette vagyok, a coverline 36.6-ra van húzva. Köszi a drukkot, reménykedem én is.
A ciklus össze-vissza rajzol, ne vedd komolyan :-))) a lényeg hogy legyen egy diagrammod, Te úgyis tudod, mikor volt ovulációd. Én egyébként a fertilityfriend-et használom. Nagyon pontos.

A hőm felment a mindennapos 36.4-ről 37.1-re már tegnap reggel, az ovulációs teszt viszont (patikai, elég drága fajta. ) ma is negatív. Akkor most van peteérés (tüszőrepedés) vagy nincs?

Legjobb válasz: Aznap, amikor a hõd felmegy, aznap van ovulációd. Ezen a napon a teszt már negatív. Ez benne is van az elég drága, patikai teszt tájékoztatójában. A teszt az ovuláció elõtt 24-36 órával lesz pozitív. Az LH hormon megnövekedett mennyiségét méri. Ez az LH csúcs nagyon rövid ideig tart, csak pár óráig. Elképzelhetõ, hogy épp nem találtál bele, azért lett a korábbi napokon is negatív a teszt - ha korábban is teszteltél.

Aznap, amikor a hõd felmegy, aznap van ovulációd. Ezen a napon a teszt már negatív. Ez benne is van az elég drága, patikai teszt tájékoztatójában. A teszt az ovuláció elõtt 24-36 órával lesz pozitív. Az LH hormon megnövekedett mennyiségét méri. Ez az LH csúcs nagyon rövid ideig tart, csak pár óráig. Elképzelhetõ, hogy épp nem találtál bele, azért lett a korábbi napokon is negatív a teszt - ha korábban is teszteltél.
A kérdező hozzászólása: Hát, ha tegnap hajnalban megtörtént, akkor ma már hiába csináltuk :( Illetve nem hiába, csak nem lesz baba belõle.
Én hosszú hónapokig próbálkoztam a hõm alapján belõni az alkalmas idõpontot. Majd egyszer vettem ovutesztet. A hõm már 2. napja volt magasan, mikor az ovuteszt elöször lett pozitiv. Babás lettem egybõl! Tehát nekem a hõmérés semmit nem segitett.
A kérdező hozzászólása: Szerda óta minden nap teszteltem, ugyanabban az idõben és minden nap negatív volt. Ma reggel voltunk együtt a férjemmel, tegnap elaludtunk :( Azért még beletrafálhattunk, szerinted? Tegnap reggel óta magas a hõm.
Ha már felment a hõd, akkor az azt jelenit legtöbbször, hogy az ovuláció már megtörtént. A hirtelen proginövekedés nyomja fel úgy tudom, ami az ovu után jelentkezik. Van úgy amúgy tényleg hogy végig nega teszt és mégis megtörtént az ovuláció. Szerintem ez történt. És valószínû hogy tegnap vagy ma hajnalban.
Ha tegnap elõtt is csináltátok akkor még lehet baba. Ovutesztrõl annyit, hogy nekem volt már 11:30-kor, 14:00-kor és legutóbb 21:00-kor pozitív. Nem egyszerû eltalálni :( Akkor tesztelek 3 óránként a 100 ft-ossal, amikor fájdogálnak a petefészkeim...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, próbálok pozitívan gondolkodni és reménykedem. Nagyon szeretnék babát és hát nem vagyok már sajnos mai csirke, ez eleve nehezíti a dogot. :(
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 38 és elsõ baba lenne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!